Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

που εισαι εσυ κοριτσακι μου?

μωρε εγω θελω να περπατησω... βαρεθηκα ολο τον χειμωνα καθιστη.....:mad:

τωρα για τα νευρα.. ασε με βοηθησε τωρα με το φωτιστικο και ηρεμησα λιγακι..

μωρε ο καλουλης μου απο αγωνια θελει να με προσεχει πολυ!!!

Μπα ,,έχω διαίσθηση ότι η Virgi μΑς θα μείνει από τις τελευταίες:tongue::tongue:

Πρόσεξε τώρα πως θα δώσει το παρόν για να μου την πει:tongue::tongue:

μεσα σε μιση ωρα θα εχει απαντησει!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν δεν κάνω λάθος το περπάτημα είναι χρήσιμο μόνο όταν δεν έχει πάρει θέση το μωρό κ πρέπει να "κατέβει"

Μπορεί κ να λέω αρλούμπες δεν ξέρω:rolleyes::rolleyes:

Εμένα δεν μου έχει πει να περπατάω,,,αν και μια φορά την εβδομάδα την πάω την βολτίτσα μου για ψυχολογικούς κυρίως λόγους,,

Εγώ το απόγευμα μάλωσα με την μανούλα μου κ από το ζόρι κ την στενοχώρια μου με έπιασε το στομάχι και έκανα δυο φορές εμετό:-(:sad:

Virgi για να μην το ξεχάσω: σε φαντάζομαι πρωταγωνίστρια στο σίκουελ της ταινίας " Η τελευταία των Μοϊκανών":tongue::tongue::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

ειναι ευκολες πολυ,

απο τα αγαπημενα του αντρουλη..

σημερα που ειναι της Αναληψεως τρωμε στην Καλαματα γουρνοπουλα.. ειναι "εθιμο".

περισεψε απο το μεσημερι, και τωρα γεμισα κρεπουλες με τυρακι.

τσακισα και εγω μια..

Διαφημίσεις

Γεια σας αγαπουλες !!! γυρναω απο το πρωι κ ειμαι ενα πτωμα !!!

Πηραμε κ το μπανακι της μπεμπας μας !!! Πολυ ωραιο !!!

Δεν εχω διαβασει τιποτα απολυτως για την ωρα ισως αργοτερα ισως αυριο ! μαλλον αυριο δλδ !!!!!

στα γρηγορα να πω οτι γυρισα κ απο γιατρο η μπεμπαρα μου εφτασε τα 3400 ο γιατρος ειπε εχει τη μυτουλα μου κ πολυ πολυ γλυκα χαρακτηριστικα για μωρακι ! τωρα τι ισχυει δεν ξερω !!!

Επισης εχω να κανω ανακοινωση !!!!!!!

την Παρασκευη 10-6 ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΕ ! ω ναι !!!!!!!

μπορει να μην ειναι 11 ..αν κ ο γιατρος ρωτησε τον αντρα μου ποτε ηθελε(ακουσον ακουσον παρακαλω) αλλα κ αυτος ελεγε οποτε πρεπει !!!

Επισης αυτο το 10 τελικα ηταν το τυχερο μας ..απο δω κ περα θα το χω τυχερο νουμερο !!!

10ο μηνα εχει γενεθλια ο αντρας μου,

10ο μηνα γνωριστηκαμε,

10ο μηνα τα φτιαξαμε,

10ο μηνα παντρευτηκαμε,

10ο μηνα μαθαμε με τεστ οτι ειμαι εγκυος,

10-10-10 επιβεβαιωθηκε το ονειρο μας με χοριακη........

κ 10 του μηνα η μπεμπα θα ειναι στην αγκαλια μου...................................

Γεια σας αγαπουλες !!! γυρναω απο το πρωι κ ειμαι ενα πτωμα !!!

Πηραμε κ το μπανακι της μπεμπας μας !!! Πολυ ωραιο !!!

Δεν εχω διαβασει τιποτα απολυτως για την ωρα ισως αργοτερα ισως αυριο ! μαλλον αυριο δλδ !!!!!

στα γρηγορα να πω οτι γυρισα κ απο γιατρο η μπεμπαρα μου εφτασε τα 3400 ο γιατρος ειπε εχει τη μυτουλα μου κ πολυ πολυ γλυκα χαρακτηριστικα για μωρακι ! τωρα τι ισχυει δεν ξερω !!!

Επισης εχω να κανω ανακοινωση !!!!!!!

την Παρασκευη 10-6 ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΕ ! ω ναι !!!!!!!

μπορει να μην ειναι 11 ..αν κ ο γιατρος ρωτησε τον αντρα μου ποτε ηθελε(ακουσον ακουσον παρακαλω) αλλα κ αυτος ελεγε οποτε πρεπει !!!

Επισης αυτο το 10 τελικα ηταν το τυχερο μας ..απο δω κ περα θα το χω τυχερο νουμερο !!!

10ο μηνα εχει γενεθλια ο αντρας μου,

10ο μηνα γνωριστηκαμε,

10ο μηνα τα φτιαξαμε,

10ο μηνα παντρευτηκαμε,

10ο μηνα μαθαμε με τεστ οτι ειμαι εγκυος,

10-10-10 επιβεβαιωθηκε το ονειρο μας με χοριακη........

κ 10 του μηνα η μπεμπα θα ειναι στην αγκαλια μου...................................

Αγαπη μου εσυ!!!!!!

διαβασε μονο αυτην την σελιδα!!!!!!!!!

σε ψαχναμε...

αντε κοριτσακι μου με το καλο!!!!

για κοιτα πινακακι!!

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ...........................27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 38w1d

8.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ................... 30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

το ειδες το Βιργινακι... του κατσε το 10 το καλο!!

βανιλακι μου, βγαινω παω να μαζεψω την κουζινα και να την κανω κατα κρεβατι μερια..

φιλακια τα λεμε αυριο!

καληνυχτα!!!

Κοριτσάρες μου εδώ είμαι μπήκα στα γρήγορα, μόλις κοιμήθηκε και ο μικρός, επιτέλους ήρθανε.

Βιργινάκι άντε παίρνεις σειρά μετά απο μάς, κοριτσάρα μου όλα θα πάμε μια χαρά κια η μπουμπού πολύ καλή στα κιλά της.

Μαράκι κρεπούλες τι τέλεια, τις λατρεύω λέμε.

Κατερίνα μου μας ξεχάσανε τα κορίτσια μας, και εγώ όχι απλά το πίστευα, ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσω Μάη, είχα και ημερομηνία 21, προγραμμάτισα χωρίς το ξενοδόχο.

Αν δεν προκύψει κάτι, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, Σάββατο 6 το πρωί ξεκινάμε για πρόκληση και η παναγίτσα μαζί μας.

Κατερινάκι μου δεν πειράζει για το θηλασμό, στο λόγο εγώ που είμαι φανατική με το θέμα, το μωράκι σου πάνω από όλα θέλει μια ήρεμη μανούλα, όλα θα πάμε καλά και μη στεναχωριέσαι.

Αγγελική μου αν ίσχυε αυτό με το 48ώρο θα έπρεπε να είχα ήδη γεννήσει, τρεις φορές με έχει κοιτάξει από κάτω, αλλά γιοκ. Στο γιο μου βέβαια να πω την αλήθεια με κοίταξε μεσημέρι το απόγευμα μου σπάσανε τα νερά. Νομίζω ότι όλα είναι τυχαία, δεν έχει να κάνει.

Σας φιλώ καλό βράδυ να έχουμε, οι μερούλες μας τελειώνουν σιγά σιγά, πάνω να πω καμιά κουβεντούλα με τον αντρούλη μου. Φιλιά

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Αγαπη μου εσυ!!!!!!

διαβασε μονο αυτην την σελιδα!!!!!!!!!

σε ψαχναμε...

αντε κοριτσακι μου με το καλο!!!!

για κοιτα πινακακι!!

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ...........................27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 38w1d

8.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................10/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ................... 30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Virgi γιούπιιιιι

Κοριτσάκι μου γλυκό 10 εκατομμύρια ευχές για την πιο όμορφη στιγμή σας!!!

Ωραία νέα,,,

Αύριο θα διαβάσεις που σε μελετάγαμε με το Maraki:tongue::tongue:

χα χα χα χα χα !!!

ευχαριστωωωωωω θκατουλιτσες μου !!! κι ομως δεν θα μαι η τελευταια των μοικανων !!! γιουπιιιιιιι!!!!!

κ ναι ειδατε με καλεσατε κ εμφανιστηκα !!! χαχαχα!!!!!

μαρακι τι ωραια που ειμαι πιο ψηλα στο πινακακι !!!!!!

αχ κοριτσια φευγοντας απο το γιατρο εβαλα κ τα κλαμματα !!!! συγκηνηθηκα λεμε !!!!

ΥΓ.. συγνωμη που βγηκα ετσι αποτομα παλι πριν αλλα ηθελε ο καλουλης μου κρεπουλες !!!! γιαμι !!!!!!!!! του εφτιαξα 2 γεμιστες με μερεντα μπανανα μπισκοτο κ ενδιαμεσα του εβαλα μπαλες παγωτο βανιλια-σοκολατα κ απο πανω εριξα τριμμενο μπισκοτο κ σιροπι !!!!!

καλα μιλαμε κολαση !!! το καραζηλεψα αλλα ετσι κ ετρωγα θα εφτανε το ζαχαρο 800 !!! χαχααχ!!!!

καληνυχτουλα σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαράκι κρεπούλες τι τέλεια, τις λατρεύω λέμε.

Αν δεν προκύψει κάτι, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, Σάββατο 6 το πρωί ξεκινάμε για πρόκληση και η παναγίτσα μαζί μας.

καλα εσυ εισαι στην πατρα που μπορεις να φας κρεπες στο Mangare στα Ψηλα Αλωνια, τι να κανω και εγω εδω στοο σπιτι???

αλλα καλες εγιναν και ποι δικες μου..

Κοριτσακι μου αντε το Σαββατο θα γεννησεις μια χαρουλα!! ολα καλα?

το αγορακι σου καλα ειναι?

εγω σημερα δεν κοιμηθηκα και πολυ καλα, δεν ξερω που να βαλω την κοιλια μου!!!!!

τα αλλα κοριτσακια μας που ειναι?

καλημερα σε ολες!!!

Καλημερουδιααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξυπνησα λιγο αποτομα.... κ ο υπνος με ειχε παρει μολις μετα τις 4 !!!! γγγγγκκκκρρρρρ!!!!! καλα λεω εγω να καταργησω το σταθερο !! χαχααχαχ!!!!!

εκανα ονειρα για τη μπεμπα μου ! δεν το εχω σηνειδητοποιησει λεμε οτι σε μια βδομαδα τετοια ωρα θα την εχω κρατησει ηδη στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!

μπλουμπλουδακι μου, ειδες ? παντα υπολογιζουμε χωρις τον ξενοδοχο κ γι αυτο πεφτουμε εξω συνεχεια ! χαχαχαχ!!!

ηρθαν οι κορδελιτσες!!!!!!!!!!!!!!!

καλα τελειες λεμε....

Καλημέρα ετοιμόγεννα φουσκωμένα κοιλουμπάκια:D:D

Maraki παίζεις με τον πόνο μου???????:mad::mad::tongue::tongue:

Καλοφόρετες κοριτσάκι μου:D:D

Κάποια στιγμή διάβασα πως ήθελες να πλύνεις το μαξιλάρι θηλασμού,,, το έπλυνες και πως??? άντεξε??? σε ρωτάω γιατί έχω κι εγώ ένα που μέσα είναι γεμισμένο με μικρά μπαλάκια φελιζόλ,,,

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...