Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

θα περιμενουμε καλη μου, μαλλον θα περιμενουμε τον Βανιλακο να το αποφασισει να μας βαλει τις φωτο!

και αν δεν το βγαλει, δεν πειραζει αγαπη μου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααα επιτέλους μου απάντησε κι ο πωλητής μας,,είχα αρχίσει να απελπίζομαι

Μου είπε να περιμένω λίγες μέρες γιατί πολλές φορές αργεί το royal mail:?::?:

και μετά θα ξαναασχοληθεί ο ίδιος

Εμένα αυτό που με καίει είναι να τις έχω πριν γεννήσω,,,θέλω η πρώτη της photo να είμαι με κορδελίτσα:D:D

Εδώ κολλάει το "όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη" ή το "εδώ το χωριό καίγεται και η πο@τανα χτενίζεται":tongue::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Maraki πάω να χουχουλιάσω στον καναπέ με τον Βανιλάκο ο οποίος μου υποσχέθηκε ότι το αργότερο μέχρι το Σαββατο θα τις έχω ανεβάσει:D:D

Καλό βράδυ κοριτσάκι μου

Φιλάκια στην καραμελίτσα

"cogito,ergo sum"

Ααα επιτέλους μου απάντησε κι ο πωλητής μας,,είχα αρχίσει να απελπίζομαι

Μου είπε να περιμένω λίγες μέρες γιατί πολλές φορές αργεί το royal mail:?::?:

και μετά θα ξαναασχοληθεί ο ίδιος

Εμένα αυτό που με καίει είναι να τις έχω πριν γεννήσω,,,θέλω η πρώτη της photo να είμαι με κορδελίτσα:D:D

Εδώ κολλάει το "όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη" ή το "εδώ το χωριό καίγεται και η πο@τανα χτενίζεται":tongue::tongue::tongue:

α! πολυ ωραια, αντε να ερθουν οι κορδελιτσες μας!!

royal mail??:shock::shock: με τι ερχονται? η βασσιλισα ειναι ο πωλητης??:cool:

αντε να χαιδολογησεις τον βανιλακο σου..μπας και μας βαλει τις φωτο!!

καληνυχτα καλη μου!

κοιμαστε ολες???

για να ξυπναμε, Καλημερα!!!!!!!!!!

Σημερα εχει ρεπο ο αντρουλης και θα βγουμε εξω για δουλιτσες και βολτα..

θα τα πουμε και μετα..

Διαφημίσεις

καλήμερα....έχω τα χάλια μου τα μαύρα.την άρπαξα για τα καλά.Βήχας,καταρροή,πονανε τα πνευμόνια μου χάλιααααααα:(

ελπιζω μέχρι να φτάσει η ώρα μου να έχω συνέλθει.....

katerina_s bloublou θα τις τελειώσετε τις μέρες σας βρε?????και σου λένε τα κορίτισια βιάζονται......

Vanillaαφου σου απάντησε ο πωλητής θα έρθουν σίγουρα......εγώ τις έπλυνα να τις πάρουμε μαζί:tongue::tongue: παρέλαβα και τις οργανικές πάνες,για να δω θα τα καταφέρω να τις χρησιμοποιήσω συστηματικά ή άδικα τα πέταξα τα ευρουλάκια μου?????:P:p

Καλησπέρα!!!!!!!!!! Εδώ και σήμερα!

Bloublou, ελεγα στην αρχη¨Μπα, δεν θα ειμαι μαμα Ιουνιου, αλλα Μαίου. Πόσο λάθος έκανα! χα χα! Οι κόρες μας ειναι τεμπέλες!

Vanilla αυτο το αισθημα το ειχα και εγω. 2 βδομαδες πριν γεννησω τον μικρο ελεγα στη μαμα μου πόσο ανετοιμη ειμαι, οτι νιωθω πως γινομαι μικρομάνα (32 χρονων:confused: ), κλπ. Ειναι η αγωνια του αγνωστου καλο μου. Μην σκας. οσο για το κολλιέ, τι να πω! Ευχομαι όλα να πάνε καλα!

Linaki περαστικα μωρε. βρηκες καιρο να την αρπάξεις. Αλλα ευτυχως εχεις ακομα μερες μπροστά σου!!!!

Α! bloublou, linaki, verolina, εμεις που εχουμε και άλλα παιδάκια....μας περιμένει κουραση...Οσο για ολες τις άλλες...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΟΣΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Σας το ειπα και θα σας το ξαναπώ!!!!:P

Αυτα για την ώρα. Το απογευμα εχω καρδιοτοκογράφημα. Αντε να δουμε!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλε βαρεσαμε διαλυση σημερα????

που ειστε ολες? λες να γενναει καμια??

Μπλουμπλου, για κανε την εμφανιση σου!

Κατερινακι εσυ εδω ετσι? σταθερα:D:D αντε τι τικερακι σου τελειωνει, τι θα κανει η κορη, θα βγει???

Οζαλινακι μου εισαι χειροτερα σημερα? αχ, μωρε περαστικουλια, εκανες τιποτα να σε ανακουφισει?

Οι αλλες κοιλουμπιτσες τι κανουν?

κοριτσια αυτες τις μερες εχει μεγαλωσει πολυ η κοιλια μου.. δεν μπορω να την κουμανταρω..

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ...........................27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 38w1d

8.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

15.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ................... 30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Καλησπερααααααα!!!!!!!!!! Απουσιες πολλες σημερα...βολταρουμε τωρα που μπορουμε!!! Τα νεα μου...πηγα στο γαια και εκανα καρδιογραφημα και ενω πριν 10 μερες ειχα κανει 2 συσπασεις στη 1 ωρα, τωρα εκανα πααααααααρααα πολλες. Κυριως μικρες. Μου ειπε ο γιατρος οτι υπαρχει μια ευαισθησια στη μητρα και οτι ειναι φυσιολογικες. Παντως εγω εχτες το βραδυ ελεγα οτι θα γεννησω...ειχα εντονη συσπαση στο μισαωρο. Τωρα μου ειπε οτι θα με δει την Τεταρτη και θα κανουμε και υπερηχο και θα με κοιταξει και απο κατω. Εχετε ακουσει οτι οταν σε κοιταει ο γιατρος απο κατω μεσα στο 48ωρο γεννας? Ετσι μου ειπε μια γνωστη...παντως εγω εχω διαισθηση οτι μεχρι την αλλη Κυριακη θα εχω γεννησει! Ετσι λεει και ο αντρας μου. Το μωρο μας παραμενει στη θεση του και μεχρι την αλλη εβδομαδα θα κατεβει κι αλλο μου ειπε....λογικο!!!! Ποδαρακια ψηλα, για να ξεπρηζονται και πολυ περπατημα. Αυτα απο μενα...!!!!

Οζαλινακι, περαστικουλιαααααααα!!!!!!!! Φανταζομαι οτι ο βηχας σε εχει πεθανει...ευχομαι να γινεις καλα το γρηγοροτερο! Κατερινα και bloublou οι κορουλες σας αρχισαν να σας "παιδευουν" απο τωρα!!!!!

Μαρακι, ετοιμο το φωτιστικο? Πως περασατε σημερα? Παντως και εμενα η κοιλια μου εχει γινει ανεξελεγκτη!!!!!!!!!!!! Φιλακιααααα!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμας, συγγνωμη που εχω χαθει ετσι, να ξερετε οτι σας σκεφτομαι πολυ και ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα μωρακια μας επισης!!

Εμεις καλα ειμαστε, ειμαι κουρασμενη βεβαια και δυστυχως τελικα με το θηλασμο δεν τα καταφεραμε κυριως λογω δικης μου ψυχολογιας, με εχει πιασει κατι σαν επιλοχειος μελαγχολια, αλλα δε θελω να σας φορτωσω με τα δικα μου. Ο μπεμπης ειναι καλα, ελπιζω σιγα σιγα να νιωσω κι εγω καλυτερα.

Σας σκεφτομαι πολυ και ευχομαι ολα τα μωρακια να ειναι καλα και οσες ειναι να γεννησετε συντομα να πανε ολα καλα!!

Πολλα φιλια σε ολες!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

κοριτσακια τι κανουμε?

εγω φτιαχνω το φωτιστικο της μπεμπουλας και τωρα περιμενω νε κολλησει η κολλα...

ηθελα να βγω να περπατησω αλλα ο αντρουλης λεει οχι ακομα και με εχει νευριασει λιγο...:mad:

και αυτος ο γιατρος ποτε θα μου πει να ξεκινησω....:mad::x

Γλυκο μου Κατερινακι, τι κανεις? ολα καλα με τον μπεμπιτο μας ε?

τι επαθες καλη μου και στεναχωρηθηκες? αν εχεις χρονο γραψε μας..

ελα βρε δεν πιστευω να σε πηρε απο κατω για τον θηλασμο?

Αγγελικουλα στα πανω σου σε βλεπω!!!!

καλήμερα....έχω τα χάλια μου τα μαύρα.

Vanillaαφου σου απάντησε ο πωλητής θα έρθουν σίγουρα......εγώ τις έπλυνα να τις πάρουμε μαζί:tongue::tongue: παρέλαβα και τις οργανικές πάνες,για να δω θα τα καταφέρω να τις χρησιμοποιήσω συστηματικά ή άδικα τα πέταξα τα ευρουλάκια μου?????:P:p

Περαστικά Linaki,,, όσο για τις κορδέλες θα μου έρθουν αλλά δεν νομίζω να τις έχω στο μαιευτήριο:-(:sad:

Καλησπέρα!!!!!!!!!! Εδώ και σήμερα!

Vanilla αυτο το αισθημα το ειχα και εγω. 2 βδομαδες πριν γεννησω τον μικρο ελεγα στη μαμα μου πόσο ανετοιμη ειμαι, οτι νιωθω πως γινομαι μικρομάνα (32 χρονων:confused: ), κλπ. Ειναι η αγωνια του αγνωστου καλο μου. Μην σκας. οσο για το κολλιέ, τι να πω! Ευχομαι όλα να πάνε καλα!

Α! bloublou, linaki, verolina, εμεις που εχουμε και άλλα παιδάκια....μας περιμένει κουραση...Οσο για ολες τις άλλες...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΟΣΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. Σας το ειπα και θα σας το ξαναπώ!!!!:P

Αυτα για την ώρα. Το απογευμα εχω καρδιοτοκογράφημα. Αντε να δουμε!

Katerinaki το έχω βάλει καλά στο μυαλό μου: ΝΑ ξεκουραζομαι οσο θα κοιμάται η μπέμπα,,,

Περιμένουμε τα νέα απο τον καρδιοτοκογράφο;)

Καλησπερααααααα!!!!!!!!!! Απουσιες πολλες σημερα...βολταρουμε τωρα που μπορουμε!!! Τα νεα μου...πηγα στο γαια και εκανα καρδιογραφημα και ενω πριν 10 μερες ειχα κανει 2 συσπασεις στη 1 ωρα, τωρα εκανα πααααααααρααα πολλες. Κυριως μικρες. Εχετε ακουσει οτι οταν σε κοιταει ο γιατρος απο κατω μεσα στο 48ωρο γεννας? Ετσι μου ειπε μια γνωστη...παντως εγω εχω διαισθηση οτι μεχρι την αλλη Κυριακη θα εχω γεννησει! Ετσι λεει και ο αντρας μου. Το μωρο μας παραμενει στη θεση του και μεχρι την αλλη εβδομαδα θα κατεβει κι αλλο μου ειπε....λογικο!!!! Ποδαρακια ψηλα, για να ξεπρηζονται και πολυ περπατημα. Αυτα απο μενα...!!!!

Μαρακι, ετοιμο το φωτιστικο? Πως περασατε σημερα? Παντως και εμενα η κοιλια μου εχει γινει ανεξελεγκτη!!!!!!!!!!!! Φιλακιααααα!!!!!!!!

Aggeliki μια χαρά τα νέα σας,, τώρα για τον γιατρό και το 48 ωρο δεν γνωρίζω,,ίσως οι παλιές μανούλες μας διαφωτίσουν πάνω στο θέμα..

Γεια σας και απο εμας, Εμεις καλα ειμαστε, ειμαι κουρασμενη βεβαια και δυστυχως τελικα με το θηλασμο δεν τα καταφεραμε κυριως λογω δικης μου ψυχολογιας, με εχει πιασει κατι σαν επιλοχειος μελαγχολια, αλλα δε θελω να σας φορτωσω με τα δικα μου. Ο μπεμπης ειναι καλα, ελπιζω σιγα σιγα να νιωσω κι εγω καλυτερα.

!!

Katerinoula μου δεν πειράζει που δεν τα κατάφερες με τον θηλασμό,,μη μου στενοχωριέσαι κουκλίτσα,,,,,ο μπέμπης σου είναι καλά κι αυτό μετράει,,

Όποτε μπορέσεις γράψε μας ,,δεν μας φορτώνεις καθόλου,,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕς ΕΔΩ για να δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη:D

κοριτσακια τι κανουμε?

εγω φτιαχνω το φωτιστικο της μπεμπουλας και τωρα περιμενω νε κολλησει η κολλα...

ηθελα να βγω να περπατησω αλλα ο αντρουλης λεει οχι ακομα και με εχει νευριασει λιγο...:mad:

και αυτος ο γιατρος ποτε θα μου πει να ξεκινησω....:mad::x

!!!!

Maraki δεν είναι υποχρεωτικό το περπάτημα, εμένα δεν μου έχει πει να περπατάω....

Όσο για τα νεύρα το έχει η μέρα,,κι εγώ μέσα στα νεύρα είμαι από το απόγευμα σε σημείο να με πάρουν τα κλάμματα:mad::mad::-(:sad:

"cogito,ergo sum"

βρε κοριτσια που ειναι η Βιργινια? σημερα δεν μπηκε!!

βρε λες??

Μπα ,,έχω διαίσθηση ότι η Virgi μΑς θα μείνει από τις τελευταίες:tongue::tongue:

Πρόσεξε τώρα πως θα δώσει το παρόν για να μου την πει:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...