Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Αχ κοριτσια που θα παει θα περασουν οι μερες θα ελευθερωθουμε κ θα νιωσουμε καλυτερα !!!!

Κατερινακι θαλασσα ακουω! σε αλλες περιπτωσεις κ γω θα ηθελα αλλα ετσι οπως ειμαι....θελω βροχες κ κρυα !!! γινεται ??? χαχαχαχ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ θέλω θαλασσα γιατι δεν αντεχω τη ζέστη! Τι καλα που σε λίγο γεννάμε και δεν θα φαμε ολο το καλοκαιρι!!!Ωραιος μήνας ο Ιουνιος!

Καλα ειμαι και εγώ. Εχω βγάλει απο το μυαλο μου οτι μπορει να γεννησω πριν την ΠΗΤ μου, οπότε πια και εγώ λέω ότι 8/6 γεννάω.!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

γειά σας κοριτσάκια μου....

σήμερα είμαι λίγο καλύτερα αλλά νιώθω τόοοοοοοοσο κουρασμένη κ με ποναει η κοιλιά μου από τον βήχα.........

Μαράκι μου να πάνε όλα καλά στο nst......:P

οζαλινακι ευτυχως εισαι λιγο καλυτερα..

ο θωμακος σου τι κανει??

KAΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Εγώ...ζεστένομαι. Δεν αντεχω. Θέλω θάλασσααααααααααααααα

Κατερινακι εισαι ακομα εδω!!!!!!!!

και εγω θελω θαλασσα..!!!!!

πως νιωθεις καλη μου? παμε δυνατα για 8/6?:D:D

τι ειναι 8/6 ??? 7 μερες μακρυα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υπομονη !!!!!!!!!!!

εγω σκεφτομαι να πω του γιατρου να με βαλει αυριο κιολας ! αλλα επειδη θα παω απογευμα δεν προλαβαινω !!! χαχαχα!!! μεθαυριο ομως εχω επιλογη !!!!

αλλα απο την αλλη σκεφτομαι κ την ημερομηνια που ελεγε ο αντρουλης κ λυπαμαι να το χαλασω..αλλα δεν αντεχω αλλο!

οποτε αν δωσει οκ ο γιατρος την εχω κανει με ελαφρα στο μητερα !

μια ψυχη που ναι να βγει ας νωριτερα !!!! για την δικια μου λεω !!! χαχαχαχ!!!

Διαφημίσεις

Αμην παναγια μου !!!!

κ γω κατερινακι μπαινοβγαινω γιατι ολο κ με κατι ασχολουμαι !!

τωρα εχω βαλει κ τραγουδακια παιδικα απο το ιντερνετ κ παιζουν καμια 15αρια στη σειρα απο τα ζουζουνια !!!

χαχαχαχ!!!! προσπαθω να μαθω ρυθμους κ λογια !!!! χαχαχαχαχαχ!!!

αλλα κ της μπεμπας δειχνει να της αρεσουν μιας κ χορευει !!!!

Αμην παναγια μου !!!!

κ γω κατερινακι μπαινοβγαινω γιατι ολο κ με κατι ασχολουμαι !!

τωρα εχω βαλει κ τραγουδακια παιδικα απο το ιντερνετ κ παιζουν καμια 15αρια στη σειρα απο τα ζουζουνια !!!

χαχαχαχ!!!! προσπαθω να μαθω ρυθμους κ λογια !!!! χαχαχαχαχαχ!!!

αλλα κ της μπεμπας δειχνει να της αρεσουν μιας κ χορευει !!!!

xa xa xa! "πάνω στη βελανιδιά, καθεται μια κουκουβάγια...." Το πιστευεις οτι του το τραγουδουσα για 1 χρονο και κοιμόταν με αυτο???

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καταρχην, να ευχηθω στην Κικη μας να σας ζησει ο μπεμπης σας και να ειναι γερο, δυνατο και καλοτυχο!!!!!!! Τζινακι, τωρα θα εχετε τελειωσει...ευχομαι ολα να εχουν παει κατευχην και να εχετε το μωρακι σας αγκαλιτσα!!!! Περιμενουμε νεα... Οζαλινακι, περαστικουλια σου!!!!!! Βιργινακι, μου τρεχουν τα σαλια με αυτο το σουπερ κεικ!!! Και εγω θελω να γεννησω και τωρα αν γινεται!!!! Μου φαινεται πολυ μακρινη η τελευταια ημερομηνια! Ανυπομονη!!!! Τοσα χρονια περιμενα αυτη τη στιγμη :rolleyes:!!! Λιγο ακομα δε βλαπτει...

Μαρακι-χρυσοχερα-miss πινακι, ευχομαι να πανε ολα καλα στο nst και να ζησει της φιλης σου το μωρακι!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑ , ξεχασα...καλο μηνααααα!!!!!!! Ευχομαι ολες να κρατησουμε τα υγιεστατα μωρακια μας αγκαλια και με ενα πονο ή τους δυνατον λιγοτερους!!!! Μανουλες Ιουνιου, φτανουμε στο τελος του στοχου μας!!!! Τι καλα που υπηρχατε και εσεις κοντα μου ολο αυτον τον καιρο!!! Μπορει να μην γνωριζομαστε απο κοντα, αλλα ειστε φιλες μου και πολλες φορες ακουσατε προβληματισμους κ.α. και με συμβουλεψατε πολυ περισσοτερο απο πολυ κοντινα μου προσωπα!!! Σας ευχαριστω για ολαααααα!!!!!! Ελα και συγκινηθηκα.... Οι ορμονες!!!!!!!

Επιτελους πηραμε και τα ασορτι σεντονακια της κουνιας σημερα. Ολα ειναι ετοιμα! Αυριο το πρωι παω στο Γαια για εξεταση. Φιλακια πολλαααα!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Kατερίνα μου δεν βλέπεις το δικό μου, Κυριακή τερματίζει σε περνάω.

Πήγα γιατρό, έχει μαλακώσει και άλλο ο τράχηλος, η μπέμπα έχει κατέβει λίγο, απο διαστολή ένα, αν δεν προκύψει κάτι, το Σάββατο 6 το πρωί μπαίνω για πρόκληση, μου είπε ότι έχουμε πολύ καλές προυποθέσεις, και θα είναι ένας εύκολος τοκετός. Απο το στόμα του και στου θεού το αυτί.

Αύριο θα έρθει και ο αντρούλης μου με το μικρό και τη μαμά μου,το πεθύμησα το αντράκι μου, και θέλω να τον δω πριν έρθει η μπουμπούκα. Μου έρχεται να κλάψω, ορμόνες που λέει και η Αγγελική.

Αγγελικούλα μου καλή, όντως φτάνουμε στο στόχο μας, μετά θα μιλάμε για άλλες έννοιες, να είμαστε καλά και να έχουμε την υγεία μας κορίτσια και υγιή μωράκια τίποτε άλλο.

Βιργινάκι μου γλυκό και 11/6 δεν είναι μακριά.΄

Μαράκι περιμένουμε νέα σου απο το ντόκτορ.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι μου κανετε?

Μπλουμπλου και Κατερινα μια χαρουλα σας βλεπω... ακμαιοτατες!!

θα τον φατε ολον τον μηνα σας.. μην αχγωνεστε καθολου!!

Βιργινακι κανουμε προβες? μπραβο καλο μου...

Αγγελικουλα δεν βλεπεις την ωρα να γεννησεις ε?

Εγω πηγα εκανα το καρδιοτοκογραφημα, ολα καλα, δεν εχουμε καμια συσπαση ειμαστε μια χαρουλα πολυ υσηχες!! ωραια ακουγοταν η καρδουλα της καρδουλας μου!!!

Μετα ανεβηκαμε και ειδαμε και την φιλη μου, καλα ενα κουκλακι γεννησε, μια μπουμπου φανταστικη.. αχ, παναγιτσα μου τοσο μικρουλι και ωραιο!!!

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσακια και κοιλιτσες

Τι κανετε;;

Καταρχην να ζησουν τα μπεμπακια της Κικης και της Τζινας!!! Περιμενουμε νεα σας κοριτσια!!

Βιργινια μου, σε καταλαβαινω με τη φαγουρα, εμενα με πιανει καθε ανοιξη αλλεργια και τα χερια μου γεμιζουν σπιθουρακια. ΚΑι με φαγουριζουν. Τι να σου πω, υπομονη; Λιγο ακομη θες!!!

Κατερινα και Μπλουμπλου εχετε δημιουργησει τις καταλληλες συνθηκες και οι μπεμπουλες σας δεν θελουν να βγουν με τιποτα!!! Εσεις κοντευετε τουλαχιστον, εγω εχω αλλες δυο εβδομαδες.

Αγγελικη και γω ετσι νιωθω, χαιρομαι που μπηκα στο καφε και λεω προβληματισμους και αγωνιες και χαρες. Να δεις που σε 1-2 μηνες θα λεμε για τα νεα των μπεμπιων (:rolleyes::rolleyes:) μας, πωπω οσο το σκεφτομαι...

Μαρακι εσυ τι κανεις;;;

Θελω πολυ θαλασσα, ειμαι και νησιωτισσα και μου εχει λειψει τραγικα οσα χρονια ειμαι αθηνα!

Εμεις λεμε να παμε διακοπες εστω 3-4 μερες καπου κοντα, δεν θα αντεξω μεσα στο σπιτι αλλο, θα σαλταρω. Τον Αυγουστο λεμε, αν ολα ειναι καλα και με τον μπεμπη μας.

Σημερα εφαγα μια τυροπιτα και με πειραξε πολυ, στο μπανιο την εβγαλα ολο το πρωι και μετα ενιωθα κομμενη... Τωρα συνηλθα καπως και ειπα να σας γραψω!

Πολλα φιλακια σε ολες!

wcBmp3.png

Καλησπέρα φουσκωμένα κοιλουμπάκια

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Kiki να σου ζήσει αγαπούλα μου, να είναι γερός κ καλότυχος!!!

Άντυ υποθέτω ότι όλα πήγαν καλά κ για σένα κορίτσι μου!!!

Marilou κράτα γερά ,,,κι εγώ τρέμω το χειρουργείο,,,

Maraki οι πανούλες τέλειες, μπράβο στην μανούλα

Virgi περαστικά με την φαγούρα,,σε διαβάζω που θέλεις εδώ κ τώρα να γεννήσεις και αντιδρώ έτσι:shock::shock::shock::shock::shock:

Οι υπόλοιπες υπομονή φθάσαμε στην ουρά,,,, για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν θέλω να γεννήσω σύντομα, νομίζω το έχω ξαναγράψει,,

Δεν θέλω να "ελευθερωθώ",,καλά είμαι τώρα,,,

Και σας διαβάζω που θέλετε να γεννήσετε σήμερα, χθες,τώρα και αναρωτιέμαι μήπως έχω κάτι:shock::shock:?????

Έλειψα δυο μέρες αλλά είχαμε δουλειές με φούντες, να τελειώσουμε προίκες-δωμάτιο-σπίτι γενικά,,,,, είχα κ κάτι ζαλάδες χαζές,,,

Σήμερα είχα doc,, ελάχιστες συσπασούλες, μέσα στα φυσιολογικά όρια, δεν γεννάω τις προσεχείς μέρες μου είπε (γιούπιιιιιιιιιι:-P:-P:-P:-P)

Και ΜΑΝΤΕΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Η μπεμπούλα μου, η ζωούλα μου, το παλιοκόριτσο τι έκανε?????? ξαναέβαλε το κολιέ της:mad::mad::mad::mad: Τι να την κάνω που είναι λουσού?????

Αααααχχχχ εύχομαι να ξελυθεί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Σάββατο το πρωί θα είμαι Ιασώ για καρδιοτοκογράφο,,,,θα βρεθεί κάποιο κοριτσάκι μήπως την ίδια μέρα να πιούμε καφέ????

"cogito,ergo sum"

και ελεγα που ειναι χαμενο αυτο το κοριτσακι!!!!

λοιπον για να σε συγχωρεσουμε που ελειψες δυο μερες καλεισαι να βαλεις φωτο του δωματιου να το δουμε!!!!!

δεν πιστευω να εχει καμια αντιρηση για την τιμωρια της Βανιλλα???

η μπεμπουλα το εκανε το θαυμα της παλι ε??

ελα θα το ξαναβγαλει, μην φοβασαι...

Maraki δεν πρόκειται να το βγάλει,,, το νιώθω,,, η διαίσθησή μου λέει ότι η καισαρική είναι προ των πυλών,,αλλά έχω ψιλοσυμβιβαστεί

Δέχομαι την τιμωρία:tongue::tongue:

Απλά πρέπει ο καλός μου να βρει χρόνο να κάνει τα μαγικά του μιας κι εγώ είμαι άσχετη να βάλω τις photo στο λαπιτόπι,,,

Υπόσχομαι μέχρι να γεννήσω να σας δείξω τα πάντΑ:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...