Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

την άρπαξα κοριτσάκια μου....έχω ευαισθησία στα κλιματιστικά κ πήγα σε ένα γάμο κ την άλλη μέρα χάλια....με έπιασαν κ τα ψυχό μου κ ανέβασα πυρετο.Ελπίζω να συνάλθω γρηγορα:(

Η μπέμπα στριφογυρίζει μέρα νύχτα.....δεν κοιμάται καμιά μας.

bloublou ψυχραιμία να γυρίσει ο μπαμπάκας έτσι?????????;)

maria-elpida υπέροχα όλα τα προικιά της καραμελίτσας.......:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

(ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ)

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ...........................27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

8.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

15.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ................... 30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

ΣΥΝΕΓΓΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ....ΕΦΤΑΣΕ Κ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ...ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΜΕΕΕΕΕ!!!!αΑΧ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ!!!ΕΧΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΠΟΣΑ ΒΡΑΔΥΑ!!!

ΚΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΟΥ....EYXOMAI ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΓΑΠΗ, ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ.....

ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΛΕΟΝ (ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ) ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ!!!:tongue::tongue::tongue:

γεια σας ομορφουλες μου!!!!!

ευχομαι οσα μωρακια γεννηθηκα να ειναι καλοτυχα κ να εχουν παντα υγεια!!

να σας ζησουν κοριτσια!!!!

με το καλο κ σε ολες εμας που περιμενουμε ακομα!!!

μου λειπετε πολυ να ξερετε!!

εμεις προχωραμε κ εχουμε φτασει τα 2.700 το καθενα.

μεχρι στιγμης ολα καλα.υποφερω βεβαια απο τα στριφογυρισματα τους κ δε μπορω να ανασανω.ειναι πολυ μαρτυριο αυτο.κ ποναω πολυυυυυ.πλεον δε μπορω ουτε μεχρι την τουαλετα να παω.δεν αντεχετε αλλα κανω υπομονη.

9 ιουνιου μπαινουμε κ μεις κ οθεος βοηθος!!τρεμω το χειρουργιο κ την καισαρικη.

τα πραγματακια σας κ το δωματιακι σας μαρακι ειναι πανεμορφο.ειλικρινα.

να προσεχετε πολυ τους εαυτους σας κ τα μικρα σας!!

σας φιλω ολες κ θα ξαναμπω παλι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλησπερα κοριτσακια!!

Τζινακι μου καλη αυριανη κοπελα μου!!!! με το καλο να συναντησεις το πριγκηπακο σου!!!!!

θα περιμενουμε νεα σου με αγωνια..

Μαριλου, μας ελειψες καλη μου!! τι κανουν τα διδυμακια μας? ταλαιπωρουν την μαμα τους ε? κανε λιγο υπομονη γλυκεια, φτανει η μεγαλη στιγμη!!!

Οζαλινακι, εισαι καθολου καλυτερα?

Μπλουμπλου λες να μας κανει καμια ζαβολια η μικρη και να βγει τωρα που εφυγε ο μπαμπας?? μπα δεν πιστευω.. θα ειναι καλη και θα περιμενει μεχρι την Πεμπτη!

τα αλλα μας κοριτσακια που ειναι?

Βανιλακι, Βιργινια που χαθηκατε??

εγω ειχα βγει να παρω υλικα για να διακοσμησω το πορτατιφ της μπεμπας και μετα ειχε ερθει η κουμπαρα μας και καθομασταν στην βεραντουλα..

Διαφημίσεις

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ...........................27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu................... ΡΕΑ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ 38w1d

8.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

15.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ................... 30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

καλημερα και καλο μηνα!!!!!!!!!!!!

επιτελους εφτασε ο μηνας που θα γινουμε και ολες οι υπολοιπες της παρεας μας μανουλες!!!!!!!!:D:D

να ευχηθω στο Τζινακι μας τα καλυτερα.. θα εχει κρατησει τετοια ωρα το αγορακι της αγκαλια......

Οζαλινακι εισαι καλυτερα σημερα?

Καλημερα και καλο μηναααα !!!!!!!

Ο μηνας των μπεμπακιων μας λεμεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κικακι μου να σου ζησει γερος κ τυχερος να ειναι !!!!!

τζινακι μου θα τον κρατας αγκαλιτσα πλεον !!!!! Ευχομαι ολα να πηγαν καλα !!!! Να σου ζησει κ σενα λοιπον γερος κ τυχερος !!!!!!!!!!!!!!!

οζαλινακι μου γιατι πυρετος τωρα? περαστικα σου μωρε !!!!!!!!!!

μαριλου μου οντως μας ελειψες! ειμαι τοσο χαρουμενη που τα καταφερες ως εδω !!!!! την αλλη βδομαδα η αγκαλια σου πλεον θα ειναι γεματη !!!!!!!!!!!

μαρακι μου το εφτιαξες το φωτιστικο ???

μπλουμπλουδακι τωρα πες της μπεμπας να κατσει εκει που ειναι ! χαχαχα!!!

εγω οχι δεν ειμαι καλυτερα ! δυστυχως ακομα ταλαιπωρουμαι!!!!

ελα κοριτσακι μου, εισαι καθολου καλυτερα??

αχ, μωρε τι τραβας και εσυ..

εγω ειμουν εξω, ειχα παει λαικη και πηρα τελεια κερασια και βερυκοκα..

το φωτιστικο δεν το εφτιαξα ακομα, πηρα τα υλικα αλλα ειχα κοσμο χτες..

και σημερα θα παω για καρδιοτογραφο και μετα θα δουμε και το μωρακι της φιλης μου γεννησε την Δευτερα..

οχι μαρακι μου..δεν ειμαι !

μωρε οταν βαζω την κρεμα ενταξει ας πουμε περναει...μετα ομως ???? αρχιζει παλι το μαρτυριο! κ δυστυχως μονο 2 φορες επιτρεπεται να βαζω ! αλλα δεν το ακολουθω βαζω κ παραπανω οταν νιωσω οτι εχω αναγκη !!!!

τεσπα ! υπομονη κ αγιος ο Θεος !!!

Αχ κερασακια τρωω κ γω τωρα ! ειναι νοστιμα !

κ βερυκοκα θελω κ γω!!! αχ τι μου κανες τωρα!!! χαχαχα!!!!

εγω σημερα θα φτιαξω ενα κεικακι ακομα γιατι ο αντρας μου , θελει να του βαζω καθε βραδυ σε ενα μπολ ...'στρωση με κεικ μπολικη κ απο πανω παγωτο κ απο πανω σιροπι !!''

αυτο που ειχα φτιαξει το τσακισε με αυτον τροπο οποτε παω για το επομενο !!!!

επισης θα φτιαξω ζυμη για κρεπουλες !εφαγα χτες στην κουνιαδα μου κ ξετρελαθηκα λεμε !!!! γιαμι !!!!!!!

Διαφημίσεις

χρυσοχερα μου εσυ.. χιλια καλα ετοιμαζεις, μπραβο!!

δεν θα παω στον γιατρο σημερα, στην κλινικη θα κανω τα καρδιοτογραφηματα.

απλα αν δουνε κατι ανυσηχητικο ειδοποιουν τον γιατρο.

κανε βρε κοριτσακι λιγο υπομονη... κανα ντουζακι δεν σε ανακουφιζει?

α μαλιστα ! σημασια εχει που θα ακους τικ τακ τικ τακ !!!

εγω που εκανα την κυριακη επαθα πλακα !! ηταν τοσο ωραια να ακουω την καρδουλα της !!!!! ασε που καποια στιγμη την επιασε λοξυγκας κ ακουγοταν κ στο μηχανημα !!! χαχαχαχχα!!!! πλακα ειχε !!!!

ναι τα ντουζακια καλα ειναι ! κανω συχνα γιατι ιδρωνω κ με ηρεμουν αλλα κ αυτα για λιγο !!! τωρα ας πουμε εχω βαλει κρεμα εχω ιδρωσει γιατι εχει ζεστη αλλα δεν μπορω νακανω ντουζ γιατι θα φυγει η κρεμουλα! κλαψ !!!!!

θα παρω παγακια που εφτιαξα απο χαμομηλι κ θα πασαλυφτω για την ωρα !

γειά σας κοριτσάκια μου....

σήμερα είμαι λίγο καλύτερα αλλά νιώθω τόοοοοοοοσο κουρασμένη κ με ποναει η κοιλιά μου από τον βήχα.........

Βιργινία μου υπομονή......;)σε καταλαβαίνω με την φαγούρα,από τα νευρα μου ξύσε ξύσε μάτωσα το στήθος μου........

Μαράκι μου να πάνε όλα καλά στο nst......:P

καλημερα και καλο μηνα!!!!!!!!!!!!

επιτελους εφτασε ο μηνας που θα γινουμε και ολες οι υπολοιπες της παρεας μας μανουλες!!!!!!!!:D:D

να ευχηθω στο Τζινακι μας τα καλυτερα.. θα εχει κρατησει τετοια ωρα το αγορακι της αγκαλια......

Οζαλινακι εισαι καλυτερα σημερα?

KAΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

ΚΙΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!

ΤΖΙΝΑΚΙ, τωρα θα κρατας τον γιοκα σου αγκαλια!!!!!Ευχομαι να πηγαν ολα καλα! Περιμένουμε νέα σου!!!

Περαστικα στο linaki και virgi....τι να πω καλή μου..Υπομονη!!!!Δεν παιζεται η φαγουρα!

Εγώ...ζεστένομαι. Δεν αντεχω. Θέλω θάλασσααααααααααααααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...