Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

κατερινακι και εγω ετσι ξυπναω αυτες τις μερες.. ο παλιοκαιρος θα φταιει..

πως εισαι εσυ? τι νεα απο το μετωπο?

χτες γεννησε μια φιλη μου, μια μπεμπουλα 3 κιλα φυσιολογικα! αυριο θα παω να την δω, θα μου πει ολες τις λεπτομερειες, εχουμε και τον ιδιο γιατρο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Maria μου ηρεμια! Τιποτα! Η μπέμπα ειπαμε. στεθερα μεσα στην κοιλιά της!!! χα χα!

Να ζήσει η μπεμπα της φιλης σου! 3 κιλάκια μια χαρα ζουζουνα!

Αντε και το πολυ σε 1 μηνα θα εχεις και την δική σου στα χεράκια σου!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

να σε ρωτησω κατι αλλο εχω ενα μαξιλαρι θηλασμου το οποιο εχω βολευτει παρα πολυ στον υπνο..

τωρα θελω να το πλυνω, ειναι υφασματινο και μεσα εχει αυτα τα ασπρα μπαλακια απο φελιζολ να το πω..

πως να το πλυνω αραγε?

ωχ καταλαβα..Πραγματικα δεν ξέρω αν μπορεις να το πλυνεις! Τωρα ρωτησα τη μαμα μου και μου ειπε, ειτε στη μπανιέρα με το χερι ειτε στο πληντύριο σε απαλο πρόγραμμα.!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

μαλλον θα δοκιμασω στο χερι να βλεπω την εξελιξη... χιχιχι!!

:tongue::tongue::tongue: Ax μετα να δεις μπουγάδες!!!!!!

μαρακι πάω και εγώ για την τελευταια μου εξέταση αιματος!!!! Φιλάκια και τα λέμε αργότερα!:P

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα και απο μενα!!!!!!!!! Τι μου κανετε? Εγω στη δουλεια σημερα και περιμενω την μανουλα μου να ερθει να σιδερωσει!!!! Ευτυχως που υπαρχουν και αυτες!!!! Μαρακι, πολυ ομορφες οι πανουλες!!!! Βιργινακι, υπομονη οσο γινεται και μην σας παιρνει απο κατω, τελειωνουμε! Οσον αφορα την επομενη εγκυμοσυνη σχετικο ειναι οτι θα παθεις τα ιδια!!! Εχουμε ακομα...ας ερθουν αυτα τα μπεμπακια μας!!!! Φιλακιααααααα!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ Κ.Τ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΓΗΚΕ 2600 ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΩΤΑΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ Κ.Τ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΓΗΚΕ 2600 ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΩΤΑΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ

Να σου ζήσει ο άγγελος σου,να ειναι γερός κ καλότυχος....

με το καλό να σαραντίσετε:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κικακι, καλοριζικος ο μπεμπης σου!!!!

να σου ζησει και να ειναι παντα γερος!!!!!

γραψε μας λεπτομερειες... οταν μπορεσεις!!

κοριτσάκι μου γλυκά υπομονή και κουράγιο.:P

λίγο μας έμεινε βρε, τώρα θα κιοτέψουμε??????

είμαι με πυρετό:-( κ πονάωωωωωωωωωωωωω όλη:-(:sad:

τι επαθες βρε γλυκο μου κοριτσακι εσυ?

πυρετο απο τι? η μπεμπα σου τι κανει?

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ...........................27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr36w7

7.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

8.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

15.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ................... 30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Οζαλινά μου τι έπαθς καλοκαιριάτικα, περαστικά να είναι.

Μαράκι τέλειες η πανίτσες να είναι καλά η χρυσοχέρα μανούλα σου και με το καλό να αγκαλιάσουν την μπέμπα σου.

Βιργινία μου ακόμα φαγουρίζεσαι; Πήγες στους γιατρούς σου έδωσαν τίποτε να σε ανακουφίσει. Υπομονή και θα φύγουν.

Κατερίνα μου δεν την γλιτώνουμε την πρόκληση. Τα κιλά της μπουμπούς μια χαρά είναι./ Πήγα για καρδιοτοκογράφημα τίποτα συσπάσεις, ύπνος η κόρη μου, μετά να δω, μη θα είναι με το μάτι γαρίδα. Όσο για το γιατρό σου, πρέπει να σε ενθαρύνει όχι να σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο χάλια. Τέλος πάντων, όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου, σε λίγες μέρες θα έχουμε τα κοριτσάκια μας.

Αγγελική μου θα συμφωνήσει με την Κατερίνα ότι δεν είναι καλή ιδέα η σκόνη, προσπάθησετο χωρίς αυτό, δεν υπάρχει λόγος, η κούραση είναι κούραση, και το ξαναλέω, δεν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, αυτή είναι η δουλειά μας, όταν βρίσκεις χρόνο θα ξαπλώνεις, ενώ εμείς κατερινάκι μου θα έχουμε και τα μεγαλύτερα ζουζούνια, εκεί να δεις αγγούρια. ;) Δεν το βάζουμε κάτω.

dYU4p3.png

Σας είπα φεύγει ο άντρας μου τώρα το βράδυ στις 8 και θα έρθει την Πέμπτη το απόγευμα, θα έρθει να μου κάτι παρέα η πεθερά μου. Ελπίζω να μην μας κάνει καμία έκπληξη η μπουμπού τώρα γιατί τα νεύρα μου, δεν έγινε τόσο καιρό και να γίνει τώρα, ο καημένος να χάσει το καλό, δεν λέει. Μεγάλο στραπάστο. Τώρα να κάτσει στα αυγά της και ότι θέλει απο την Πέμπτη το μεσημέρι και μετά.

Αύριο γεννάει και το Τζινάκι, τι τέλεια. Και άλλα μπέμπέ στο καφέ.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...