Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κορίτσια μου μια μεγάλη καλησπέρα και απο μένα!!!!

Μπαίνω στο φόρουμ και διαβάζω τα νέα σας, θαυμάζω τις κοιλιές και τα υπέροχα δωμάτιά σας και χαίρομαι...!!!

Εγώ έχω αρχίσει να φτάνω στα όρια μου (πρήξιμο,καούρες,κούραση κ.α) και σαν μην έφτανε αυτό, πριν απο λίγο είδα και ένα βιντεάκι με έναν φυσιολογικό τοκετό και έχω παραλύσει απ'το φόβο μου...νομίζω οτι δε θα τα καταφέρω να τα βγάλω εις πέρας. Συγνώμη για το μίζερο πόστ αλλά έπρεπε να το πώ κάπου...τελικά καλά λένε οτι η μερικές φορές η άγνοια είναι καλύτερη...σας φιλώ και σας ξαναζητώ συγνώμη!!!

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπαίνω στο φόρουμ και διαβάζω τα νέα σας, θαυμάζω τις κοιλιές και τα υπέροχα δωμάτιά σας και χαίρομαι...!!!

Εγώ έχω αρχίσει να φτάνω στα όρια μου (πρήξιμο,καούρες,κούραση κ.α) και σαν μην έφτανε αυτό, πριν απο λίγο είδα και ένα βιντεάκι με έναν φυσιολογικό τοκετό και έχω παραλύσει απ'το φόβο μου...νομίζω οτι δε θα τα καταφέρω να τα βγάλω εις πέρας. Συγνώμη για το μίζερο πόστ αλλά έπρεπε να το πώ κάπου...τελικά καλά λένε οτι η μερικές φορές η άγνοια είναι καλύτερη...σας φιλώ και σας ξαναζητώ συγνώμη!!!

γεια σου κοριτσακι!!

πως πας? γραψε μας τα νεα σου..

εχει ετοιμασει τα πραγματα σου?

μην φοβασαι βρε για τον τοκετο, εκεινη την ωρα ειναι αλλιως, βοηθαει η φυση και δεν νιωθουμε φοβο..

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ...........................27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ

7.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

8.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................9/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

11.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ)......11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ......15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... 20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

15.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ................... 30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Σε καταλαβαινω και υποστηριζω αυτο που λες "η άγνοια είναι καλύτερη".

Δεν εχω δει ουτε ενα τετοιο βιντεο, και αρνουμαι να μπω και σε θεματα με γεννες κτλ.

Απτη μια και γω λεω αντε βρε μπεμπη, βγες, κουραστηκα, απτην αλλη λεω να βαλω και ενα φελο και να ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ :rolleyes::rolleyes:

wcBmp3.png

Ευτυχώς πέρα απ τα συνηθισμένα συμπτώματα των τελευταίων εβδομάδων όλα βαίνουν καλώς.Η μπέμπα πριν απο μια βδομάδα ήταν 3 κιλά και αύριο που έχουμε γιατρό θα ξέρουμε αν συνεχίζει να παχαίνει τόσο γρήγορα όσο η μαμα της. Στην προηγούμενη επίσκεψη, μας είπε οτι η δεσποινίς θα βγει γύρω στις 15/06 όπως αρχικά υπολόγιζε αλλά μου φαίνεται αιώνας μέχρι τότε...ας είναι...

πάντως η βαλίτσα της, το δωμάτιό της και όλα τα συναφή είναι έτοιμα(ευτυχώς που είχα και εσας και με "αγχώνατε" αλλιώς...).

Και επιτρέψτε μου κορίτσια αλλά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον σύζυγό μου επειδή είναι ΗΡΩΑΣ (εγώ θα με είχα διώξει προ πολλoυ :) )

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου καλησπέρα!

Η μπέμπα ακομα δεν λέιε να κάνει την εμφάνισή της! Ηρεμια και ησυχια! Ο τράχηλος πίσω!Οπότε ουσιαστικά δώσαμε ένα "άτυπο" ραντεβου για πρόκληση 8/6.

ομως ειμαι πυρ και μανια. θύμωσα με τον γιατρό μου. Παρα πολύ! Μου επε πάμε για πρόκληση και λέω εγς "Πόσο θα΄θελα να περιμενα μια δυο μέρες μπας και έρθουν οι πόνοι". Και άρχισε μια "επίθεση" ανευ προηγουμένου. "ποια σου βάζει τέτοιες ιδέες,πρέπει να σκέφτεσαι το καλο του παιδιου κλπ" Μα δεν ειπα και τίποτα. Ειπα απλα οτι θα΄θελα να νιώσω τους πόνους χωρις πρόκληση.

Μετα αρχισε να μου λέει οτι δεν περπατάω και πρέπει περισσοτερο και κάτι τέτοια. Αχ τα νευρα μου κορίτσια. Πραγματικά, μου ήρθε να του πώ ΦΕΥΦΩ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ΄. Αλλα τετοια ώρα τέτοια λόγια!

μαράκι εχεις δίκιο. Καθε μέρα παγωτο...που να βγει η μικρή. σου λέει καλα ειμαι εδω!

Α! 2820 η μπέμπα! Μικρούλα θα τη βγάλω μου φαίνεται!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

βρε κατερινακι τι σου κανε ο κακουργος ο γιατρος σου ! αστον να κουρευεται ! χαχαχαχ!!!!

linja μου κ γω επαθα μια τετοια φρικη οταν ειδα φυσιολογικο.... κ ελεγα δεν θελω να γεννησω κ θυμωσε κ η μπεμπα εμεινε με το κεφαλι πανω κ οριστε καλα να παθω τωρα παω για καισαρικη ! ευτυχως το πηρα αποφαση γιατι στο τσακ γλυτωσα την καταθλιψη !

Ολα καλα θα μας πανε σε ολες !

μαρακι μου πολυ εξυπνο κ μιας κ πιανουν τα χερακια σου καλα θα κανεις να της το ντυσεις το φωτακι !!!!

αγγελικουλα μη σκεφτεσαι κοριτσακι μου για ξενο γαλα απο τωρα !

κ μενα πολλα μου λενε αλλα αδιαφορω !

εγω ειχα παρει απο τη λαχταρα μου να τα χω σπιτι μπουκαλια κ πιπιλες αλλα τα χω κρυμμενα κ αρνουμαι να τα πλυνω ! επισης δεν μπηκα στη διαδικασια να παρω αποστειρωτη βραστηρα κ οτι δηποτε εχει σχεση με ξενο γαλα !

θα παλεψω γι αθηλασμο αποκλειστικο !

μινουλα φελο ???? αχαχαχχαχαχαχα!!!!! πολυ γελασα με αυτο !!!!

τα δικα μου νεα κοριτσια χαλια!

πριν λιγο γυρισα κ απο αλλον γιατρο κ μια απο τα ιδια με χειροτερη συνεχεια ομως !

σαφως δεν συμφωνησε για την κρεμα γιατι ειναι πολυ λιπαρη μου ειπε αυτη που μου εδωσαν κ οντως ισχυει κ μετα ιδρωνω ειναι κ η κρεμα κ εκει γινομαι ακομα χειροτερα !

δερματοπαθεια εγκυμοσυνης λοιπον ! Και θα φυγει ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ !

ειμαι γι ακλαμματα δεν εχω να πω κατι αλλο!

αυριο θελει να με δουν δυο διυεθυντες στο συγγρο που συνεργαζεται μαζι τους γι ανα δωσουν κ αυτοι ως πιο εμπειροι τη θεραπεια γι ανα μην εχω τουλαχιστον τοση φαγουρα !

η κοιλια μου πλεον διχρωμη...δεν φαινονται ραγαδες !

πανω απο τον αφαλο ασπρη κ απο κατω κοκκινη σαν να εχει εγκαυμα !

μετα απο αυτο που ακουσα οτι δεν φευγει πριν τη γεννα ηρθα σπιτι κ πατησα ωραιοτατα κλαμματα με λυγμους ! ε δεν αντεξα αλλο ! τοσα κ τοσα περασα ! ηρθε κ αυτο εδεσε το γλυκο !

μετα ο αντρουλης μου δεν μπορουσε να με ηρεμησει κ εβαλε κι αυτος τα κλαμματα μιας κ λεει οτι περασαμε πολλα κ ειδικα εγω με οτι επιβαρυνση ειχα τοσους μηνες...κ στεναχωριοταν που με εβλεπε ετσι ! αχ ! σαν μικρα παιδακια ημασταν αγκαλια ο ενας στον αλλον ! καπως ετσι μας κοβω να κανουμε κ καθε φορα που θα αρρωσταινει κ η μπεμπα !!!

μαράκι εχεις δίκιο. Καθε μέρα παγωτο...που να βγει η μικρή. σου λέει καλα ειμαι εδω!

Α! 2820 η μπέμπα! Μικρούλα θα τη βγάλω μου φαίνεται!!!!

κατερινακι μου τελειομηνη και κουκλα θα την βγαλεις την μπεμπουλα..

μην ανυσυχεις για το βαρος, θα μεγαλωσει και μια χαρα.. σου λεει τωρα η μανα μου καθε μερα παγωτο... ας προσεχω εγω την σιλουετα μου!!!!;);)

μην δινεις σημασια στον γιατρο, πες του οτι μπορει να σε προλαβει η μπεμπα με κανονικους πονους!

γλυκο μου Βιργινακι, συγκινουμαι πολυ με κατι τετοια..

σε πηρε απο κατω καλη μου?

ελα μωρε μην στεναχωριεσαι.... θα φτιαξει το δερματακι σου..

κανε και λιγο υπομονη και γι'αυτο και ολα θα φτιαξουν..

αχ, στεναχωρηθηκα τωρα...

τι να κανω βρε μαρακι μου ? υπομονη ? που να τη βρω? προσπαθω βεβαια δε λεω !

αλλα ειναι τοσο δυσκολο ! ειναι ατιμη αυτη η φαγουρα..σε κανει να υποφερεις !

τωρα εχω παρει αγκαλια το χαμομηλι κ κανω κομπρεσες συνεχεια !!

αχ θα περασει κι αυτο μολις γεννησω !

το αργοτερο σε 12 μερες !!!!!!!

ειναι μια παρηγορια κι αυτο ας πουμε !!!

το κακο ειναι οτι μπορει να το βγαλω ξανα σε επομενη εγκυμοσυνη !

κ λεω εγω τωρα !

θελω αλλη εγκυμοσυνη ???

ψυχολογικα απεκτησα ! χαχαχα!!!!!

παιδακια θελω 3 ! πως θ ατα κανω ομως ???

αντε χαζομαρες λεω βραδυατικα ας παω να φαω ενα παγωτακι κ γω ν αγλυκαθω κ να την πεσω μπας κ σταματησει η φαγουρα !!!

σε φιλω γλυκουλα μανουλα !!

Διαφημίσεις

το κακο ειναι οτι μπορει να το βγαλω ξανα σε επομενη εγκυμοσυνη !

κ λεω εγω τωρα !

θελω αλλη εγκυμοσυνη ???

ψυχολογικα απεκτησα ! χαχαχα!!!!!

παιδακια θελω 3 ! πως θ ατα κανω ομως ???

αι μαρη που θα συζητησουμε τωρα αν θα κανεις αλλο παιδι επειδη επαθες μια παλιοδερματιτιδα!!!:D:D

θα κανεις υπομονη καλουλα μου... θα σε βοηθησει και η γλυκια σου μπεμπουλα.... αυτη να σκεφτεσαι..

φυσικα και θα κανεις και θα το συλλαβεις και με τον παραδοσιακο τροπο..ειμαι σιγουρη...

να σου βαλω φωτο τις τελευταιες πανες που εκανε η μαμα μου?

post-27078-14825440794286_thumb.jpg.JPG]

post-27078-14825440794596_thumb.jpg.JPG]

post-27078-14825440794918_thumb.jpg.JPG]

για αυτην που ειναι μπλε δεν θελω σχολια:):) μας αρεσε και την καναμε!!

η ωρα ειναι 3,30 κ γω ζητημα να εχω κοιμηθει 1 ωρα !

ειμαι ξυπνια η φαγουρα μπαστακας..τα νευρα μου τσαταλια...θελω να ουρλιαξω.....

κανω κομπρεσες...βαζω κρυο νερο ... μεχρι κ παγακια μπας κ με ηρεμησει αλλα τιποτα !

εβαλα κ κορτιζονη κ καθομαι ! δεν μπορω.........ειναι πανω απο τα ορια της αντοχης μου.................

ουφ.............

Μαρακι μου τι να κανω ακομα κ αυτα περνανε απο το μυαλο μου ετσι οπως καταντησα....

τελειες οι πανες μου αρεσουν παρα πολυ ! μπραβο στη μανουλα σου κ τα δελφινακια αψογα τι πειραζει που ειναι γαλαζια? ενταξει αναμεσα σε τοσα ροζ που εχουμε για τα κοριτσια μας δικαιουμαστε κ κατι διαφορετικο ! χαχααχ!!

Ειμαι εδω παλι....... ετσι για καλημερα........................................ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα περιμενω να παει 11 η ωρα να φυγω να παω να με δουν οι διευθυντες που ειπε ο χθεσινος γιατρος γι ανα δω τι θα μου δωσουν..... δεν με βοηθαει τιποτα παντως !

καλημερα κοριτσακια!!

πρωινη και εγω πηγα για εξεταση αιματος και τωρα μπηκα να δω τα νεα..

Βριγινακι μου, ξενυχτισες καλη μου? αντε να πας στον γιατρο να δουμε..

μπορει να σου δωσουν τιποτα και να ηρεμησεις..

ελπιζω να κοιμασαι τωρα..

τα αλλα κοριτσακια μας τι κανουν??

η ωρα ειναι 3,30 κ γω ζητημα να εχω κοιμηθει 1 ωρα !

ειμαι ξυπνια η φαγουρα μπαστακας..τα νευρα μου τσαταλια...θελω να ουρλιαξω.....

κανω κομπρεσες...βαζω κρυο νερο ... μεχρι κ παγακια μπας κ με ηρεμησει αλλα τιποτα !

εβαλα κ κορτιζονη κ καθομαι ! δεν μπορω.........ειναι πανω απο τα ορια της αντοχης μου.................

ουφ.............

Μαρακι μου τι να κανω ακομα κ αυτα περνανε απο το μυαλο μου ετσι οπως καταντησα....

τελειες οι πανες μου αρεσουν παρα πολυ ! μπραβο στη μανουλα σου κ τα δελφινακια αψογα τι πειραζει που ειναι γαλαζια? ενταξει αναμεσα σε τοσα ροζ που εχουμε για τα κοριτσια μας δικαιουμαστε κ κατι διαφορετικο ! χαχααχ!!

Καλημέρα! Βιργινια μου γιατι δεν πας σε ενα δερματολόγο να σου δώσε κάτι να ηρεμίσεις????Δεν μπορεις να πας έτσι μεχρι τέλους!

Maria πολυ ωραιες οι πάνες! Αντε να ερθει η ώρα να αγκαλιάσουν την μπέμπα σας!

Εγω πάλι, ξυπνησα με πονοκέφαλο....:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...