Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

κοριτσια μου εστειλε μυν. η Μαριλου, ηταν στον γιατρο, τα μωρακια της ειναι μια χαρα.. 2700γρ το καθενα!

θα γεννησει στις 9 Ιουνιου!

θα μπει να μας τα πει...

Χαρηκα παρα πολυ!!!!!! σε αυτα τα διδυμακια εχω πολυ αδυναμια..... ξερει η μαριλου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια !!!!!!!!!

Τι κανετε ???

εγω εδω με τη φαγουρα μου !!!!!!

δεν μπορω αλλο το πρωι εβαλα τα κλαμματα !!!! ουτε η κρεμα μειγμα που μου εδωσαν κανει δουλεια !!!!ουφ ! ποσο ακομα ? ποσο ???

μαριω μου τελειο το δωματιο τρελλαθηκα με την τσαχπινια στην αλλαξιερα !!!!

παρα πολυ ομορφο ειμαι σιγουρη οτι εκανες ακριβως αυτο που ειχες στο μυαλο σου !!! τελειο! με το καλο να ερθει η καραμελιτσα κ να γινει απλα μοναδικο μετα !!!!!!

μινουλα μου κ γω εκει στον καρδιοτοκογραφο ακουγα μια που φωναζε ααααααααααααααααααααααααααααααααα !!! χαχαχαχ!!!! κ επεισης μπαινοβγαιναν 3-4 με ρομπακι που ειχαν πονους κ θα γεννουσαν κ γω η δικια σου ξαπλα με το χαμογελο στα χειλη που ακουγα τη μπεμπα !!!! εντωμεταξυ δεν σας ειπα ! καποια στιγμη χαθηκαν οι παλμοι κ μεω τι εγινε τι στο καλο??? κ στο καπακι μας επιασε λοξυγγας ! φανταζεστε πως ακουγοτανστο μηχανημα πολυ πλακα ειχε ! χαχαχα!!!!

κατερινακι μου γελας ε ? μωρε ενταξει φυσιολογικο μπορει να ειναι αλλα οταν εμενα η κιουρια απο μεσα με εχει συνηθισει στους χορους καθε λεπτο της ωρας ε δεν γινοταν αυτο ηταν διαφορά ! επρεπε να το τσεκαρω !!! χαχααχ!!!! εσυ πως πας ???? λιγο ακομα υπομονη ε ???

μαριλου αντε μπες να μας πεις κ συ αυτα τα ωραια νεα !!!! χαιρομαι που τα καταφερες κ εφτασες μαλιστα ως εδω με τα διδυμακια !!! ειναι σουπερ κ τα κιλακια τους ! ολα καλα θα πανε !!!!!!!!!!!

Ξανά καλημέρα κοριτσάκια,

επιτέλους κατάφερα και ξαναμπήκα στα γρήγορα. Χαίρομαι που διαβάζω νέα σας. Αχ, δεν εννοούσα ότι τα πήρα (με κάτι που έγινε), αλλά ότι το πήρα νωρίς σήμερα, δηλ. ξύπνησα νωρίς και φρουτς στο ιντερνετ... χιχιχ. Καλά είμαι. Είναι έκφραση που χρησιμοποιούμε (ίσως μόνο στην οικογένεια:confused:)

Μαρία ευχαριστούμε για τα καλά νέα της Μαριλούς!

Bloublou, με είχες ρωτήσει εάν ήμουν στο Jumbo, όχι δεν πήγα, αν και θα ήθελα να πάω...Συνέχισε τις διακοπούλες σου γιατί μετά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε! Όσο για το κρουασάν, άστα, τι υπογλυκαιμίες είναι αυτές. Και έχω και ένα μήνα να κάνω εξέταση ζαχάρου... όλο εκεί είναι το μυαλό μου... στα γλυκά.

Κι εγώ κορίτσια, ξυπνάω στάνταρ στις 3 τη νύχτα, δεν ξέρω γιατί....

Μινούλα μου ηρέμησε! Κι εγώ έχω βρίσει το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ουκ ολίγες φορές. Από ό,τι έχω καταλάβει βαριούνται να σου τα φέρουν σπίτι και τα κρατάνε στις αποθήκες τους. Σε σημείο που πριν ένα χρόνο πήγα μόνη μου και το βρήκα το "χαμένο" δέμα να κάθεται στην αποθήκη τους. :shock:

Άντυ μου πώς είναι ο μπεμπάκος σου;

Katerinars, δεν σου κοιμάται πολύ,ε; Μήπως θέλει αγκαλιά και κούνημα; Κι εμάς έτσι με τον ύπνο, δύσκολος πολύ τότε και ακόμα τώρα. Δεν ξέρω, τον κακομάθαμε που τον κουνούσαμε ή γεννιούνται έτσι; Ακόμα τον αποκοιμίζουμε, δεν κοιμάται σχεδόν ποτέ μόνος του!!!

Από φαγητό πάντως, πηγαίνει καλά, έτσι;

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλημερα και απο μενα!!! Διαβασα τα νεακια σας και ολα βαινουν καλως!!!! Μαρακι, σουπερ το δωματιο!!!!!!!!Μου αρεσε πααααααααααρααααααα πολυυυυυυυ!!!!!!!! Εμεις περπατημα και περπατημα....τωρα φτιαχνω βαλιτσα, αν και μου φαινεται οτι εχω καιρο ακομα...:rolleyes:

Βιργινακι, περαστικουλια!!! Βαζε τις κρεμουλες και ολα καλα θα πανε!!!

Σας αφηνω τωρα...παω να τελειωσω πριν ερθει ο αντρουλης μου! Φιλακια σε ολες!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημερα και απο μενα!!! Διαβασα τα νεακια σας και ολα βαινουν καλως!!!! Μαρακι, σουπερ το δωματιο!!!!!!!!Μου αρεσε πααααααααααρααααααα πολυυυυυυυ!!!!!!!! Εμεις περπατημα και περπατημα....τωρα φτιαχνω βαλιτσα, αν και μου φαινεται οτι εχω καιρο ακομα...:rolleyes:

Βιργινακι, περαστικουλια!!! Βαζε τις κρεμουλες και ολα καλα θα πανε!!!

Σας αφηνω τωρα...παω να τελειωσω πριν ερθει ο αντρουλης μου! Φιλακια σε ολες!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

βαλιτσα στις 37 εβδομαδες ?????????

πολυ αραχτη εισαι εσυ ! χαχαχαχ!!!!!!

ευχαριστω αγαπη !!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια, τι κανετε;;;

Μαρακι, Βιργινια, Κατερινακι, Βερολινα, Αγγελικη, Μπλουμπλου μου ολα καλα;;

Βρηκα το δεμα μου (που σας ελεγα το πρωι) και θα μου το φερουν αυριο, οποτε ειμαι χαρουμενη.

Εξω μπουμπουνιζει τωρα, θα ριξει μια βροχα αλλο πραγμα, μου την εχει δωσει ο καιρος, αφου καλοκαιριασε ημερολογιακα, γιατι δεν το παιρνει αποφαση ο καιρος να καλοκαιριασει και κανονικα πια;; Ουτε μια μπουγαδα δεν μπορω να βαλω!!!:rolleyes:

Αγγελικη και γω ακομη δεν εχω τελειωσει την βαλιτσα μου, του μπεμπη ακομη δεν την εχω πιασει καν!!:rolleyes: Βεβαια δεν ειναι τπτ, 10 λεπτα υποθεση αλλα δεν ξερω για ποιο λογο, ολο το αφηνω!! Κατα τα αλλα τα εχω ολα ετοιμα, μονο τα ραφακια και το φωτιστικο να βαλουμε και τελος. Α! περιμενω και γυναικα την αλλη βδομαδα να μου κανει γενικη, γιατι κρεμασα κατι κουρτινες το σκ και πονεσα.

Η κοιλια μου εχει αρχισει και κατεβαινει αργα και σταθερα χαχαχα εχω ακομη χρονο μου ειπε ο ντοκτορ.

Κατι αλλο ηθελα να γραψω, οταν το θυμηθω θα σας ξαναρθω!!!

Φιλακια κοριτσακια, θα τα πουμε μετα!!!

Εντιτ: Θυμηθηκα!!

Μου ηρθε το καροτσι (δεν θυμαμαι αν σας το εχω πει) ξετρελαθηκαμε, ο αντρας μου το εκανε βολτες μεσα στο σπιτι!!

Επισης, μια ερωτηση: ΠΑιδιατρο θα βρειτε πριν την γεννα ή μετα; Διαβαζω οτι ισως να πρεπει να βρουμε απο πριν και δεν εχω ψαξει καθολου!

wcBmp3.png

Μινούλα, σου απαντώ αμέσως μια και έτυχε να είμαι μέσα...

Κατά τη γνώμη μου καλό είναι να έχεις βρει από πριν. Εμένα π.χ. μου παρουσίασε ίκτερο που άρχισε να ανεβαίνει αφού φύγαμε από το νοσοκομείο οπότε η άμεση συμβολή του ήταν πολύτιμη. Έπρεπε να του κάνω πολύ συχνά εξετάσεις αίματος και ερχόταν στο σπίτι...Επιπλέον, καλό είναι να το ζυγίσει, σε περίπτωση που συνεχίσει να χάνει βάρος, γιατί τις πρώτες μέρες χάνει.

Κι εγώ θέλω να κάνω γενική, αλλά κουράζομαι εύκολα, τώρα πάω να συνεχίσω το μάζεμα των χειμωνιάτικων.... τα λέμε

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Μινούλα, σου απαντώ αμέσως μια και έτυχε να είμαι μέσα...

Κατά τη γνώμη μου καλό είναι να έχεις βρει από πριν. Εμένα π.χ. μου παρουσίασε ίκτερο που άρχισε να ανεβαίνει αφού φύγαμε από το νοσοκομείο οπότε η άμεση συμβολή του ήταν πολύτιμη. Έπρεπε να του κάνω πολύ συχνά εξετάσεις αίματος και ερχόταν στο σπίτι...Επιπλέον, καλό είναι να το ζυγίσει, σε περίπτωση που συνεχίσει να χάνει βάρος, γιατί τις πρώτες μέρες χάνει.

Κι εγώ θέλω να κάνω γενική, αλλά κουράζομαι εύκολα, τώρα πάω να συνεχίσω το μάζεμα των χειμωνιάτικων.... τα λέμε

Γενικη και γω μονη μου δεν αντεχω, γιαυτο θα παρω γυναικα να τα κανουμε μαζι.

Σε ευχαριστω για την απαντηση, εσυ εισαι απο αθηνα; εισαι ευχαριστημενη απο τον παιδιατρο; Δεν ξερω που να ψαξω, δεν ειμαι απο δω, μια φιλη εχω Αθηνα και δεν εχει παιδια ακομη και δεν ξερω που να δω για καλο παιδιατρο που να υποστηριζει τον θηλασμο.

wcBmp3.png

Γενικη και γω μονη μου δεν αντεχω, γιαυτο θα παρω γυναικα να τα κανουμε μαζι.

Σε ευχαριστω για την απαντηση, εσυ εισαι απο αθηνα; εισαι ευχαριστημενη απο τον παιδιατρο; Δεν ξερω που να ψαξω, δεν ειμαι απο δω, μια φιλη εχω Αθηνα και δεν εχει παιδια ακομη και δεν ξερω που να δω για καλο παιδιατρο που να υποστηριζει τον θηλασμο.

θα μάθω το ονομ του παιδιάτρου στην Αθήνα της κουνιάδας μου και θα σου πώ. ειναι ομως Παγκράτι! βολευει???

Με γεια και το καροτσάκι σας! Αντε και καλες βόλτες!!!

Σε μια ώρα πάω doctor. Για να δούμε!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Μινουλα καλοριζικα και με το καλο το δεματακι σου!!!! Οσον αφορα τη βαλιτσα, αν δε με επρηζαν ολοι δε θα την εφτιαχνα ακομα....!!! ΒΑλλα μια ψυχη που ειναι να βγει...!!! Βιργινια μη μου φωναζεις!!! Αφου ο γιατρος λεει οτι θα τον παρω τον μηνα...γιατι να αγχωθω???? Ξερει ο γιατρος!!! Ασε που μεσα μου φοβαμαι οτι οταν θα τελειωσω με την βαλιτσα θα γεννησω και δεν θελω ακομα...εχω μια κρυφη φοβια για τον τοκετο!!!

Οσον αφορα τον παιδιατρο, εχω παρει γνωμες απο μαμαδες της περιοχης και εχω καταληξει και ειδα οτι ειναι και συνεργατης του Γαια που θα γεννησω,οποτε ελπιζω να γνωριστουμε εκει.

Παντως κοριτσια συναντησα 2 φιλες με 2 μηνων περιπου τα μωρακια τους και μου ειπαν τρελη κουραση στις αρχες και αυπνια...καλο θα ηταν λενε να εχουμε σπιτι λιγη σκονη για γαλα σε περιπτωση που κλαταρουμε καμμια νυχτα. Στο ιασω λεει φευγοντας σου δινουν μια τσαντα με διαφημιστικα που εχει μεσα και γαλατακι, σαμπουαν κ.α. Στο Γαια τωρα, οταν ειχε γεννησει η κουμπαρα μου πριν 6 μηνες τιποτα δεν της εδωσαν...! Φιλακια!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

aggeliki αν θες να θηλάσεις, καλα ειναι να μην εχεις στο μυαλο σου το ξένο γαλα. αν το κανεις μια φορα θα το κάνεις και 2η 3η κλπ. Στην αρχη ναι ειναι ζόρικα, αλλα γρήγορα όλα θα στρώσουν! Επιπλέον κοριτσια να θυμαστε! ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕς ΠΙΣΩ. Μονο ετσι θα ειστε οκ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ναι, θελω να θηλασω δε το συζητω...και μου ειπε η κουμπαρα μου που γεννησε στο Γαια και ειχε ζητησει αποκλειστικο θηλασμο, οτι της το εφερναν συνεχεια το μωρο και το ειχε διπλα της εκτος απο τις ωρες του επισκεπτηριου συνηθως και το πρωι ειχε κανα 2 ωρο κενο που του εκαναν εξετασουλες. Αρα και εγω αποκλειστικο θα ζητησω. Σε ευχαριστω Κατερινουλα μου για την συμβουλη σου!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Κατερινα σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια για τον γιατρο. Παγκρατι μας πεφτει λιγο μακρια, αλλα στειλε εσυ και θα δουμε, εξαλλου ακομη δεν εχω κανεναν υποψη μου.

Αντε να μας πεις και καλα νεα απο τον γιατρο σου, οτι γεννας αυριο-μεθαυριο ας πουμε!!

Αγγελικη και γω την φοβαμαι την κουραση και οτι μπορει και να λυγισω, θα μπαινω ομως στο παρεντς και θα παιρνω κουραγιο. Δεν πηρα ουτε ενα μπιμπερο, τπτ. Μονο ενα μικρο μου εχουν δωσει διαφημιστικο, ουτε που θυμαμαι που το εχω καταχωνιασει. Εξαλλου, αν χρειαστεις για οποιοδηποτε λογο ξενο γαλα, ειμαι σιγουρη οτι θα στειλεις τον αντρα σου σε φαρμακειο και ολα καλα, δλδ λυση υπαρχει. Μην ανησυχεις. Οσο αφορα τη βαλιτσα, ο αντρας μου λεει φτιαξτην φτιαξτην γιατι φοβαται οτι θα τρεχει αυτος αν συμβει κατι αναπαντεχο!! Διαφορετικα πρηξιμο δεν θα ειχα απο καπου αλλου χαχαχα.

Αχ, σε ενα μηνα το πολυ, ολες θα εχουμε αγκαλια τα μωρακια μας! Απιστευτο!!

wcBmp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!!

χαθηκαμε το πρωι.. εγω πριν λιγο ξυπνησα, εριξα εναν υπνο ακουγοντας την βροχη αλλο πραγμα!!

βεβαια με εχει νευριασει αυτος ο καιρος αλλα για υπνο ειναι καλος!

ευχαριστω για το δωματιο, Βιργινακι η τσαχπινια που λες στην αλλαξιερα ηταν ιδεα του αντρουλη και το εφτιαξε η πεθερα μου.

Επισης το φωτιστικο επανω στην αλλαξιερα θα το διακοσμησω με κορδελες, δεν θα μεινει ετσι!!

Εμεις περπατημα και περπατημα....τωρα φτιαχνω βαλιτσα, αν και μου αινεται οι εχω καιρο ακομα...:rolleyes:

και εγω θελω να ξεκινησω περπατημα μου αρεσει πολυ!

βρε Αγγελικουλα καλο ειναι την βαλιτσουλα μας να την εχουμε ετοιμη... ποτε δεν ξερεις..

παντως μπραβο που δεν αχγωνεσαι!!

Κερνάω παγωτο!!!!!!Θέλει καμια;;;;

ναι θελουμε!!!!!!!!!!!!!!!

με τετοια που τρως που να βγει η μπεμπα, σου λεει καλα με ταιζει η μαμα εδω μεσα... εξω τι θα τρωω????:tongue::tongue:

Μου ηρθε το καροτσι (δεν θυμαμαι αν σας το εχω πει) ξετρελαθηκαμε, ο αντρας μου το εκανε βολτες μεσα στο σπιτι!!

Επισης, μια ερωτηση: ΠΑιδιατρο θα βρειτε πριν την γεννα ή μετα; Διαβαζω οτι ισως να πρεπει να βρουμε απο πριν και δεν εχω ψαξει καθολου!

καλοριζικο το καροτσι!!!!!!! καλες βολτες!

Οσο για τον παιδιατρο εδω ολοι σχεδον εχουν βρει απο πριν και την ωρα που πανε στην κλινικη τον παιρνουν τηλ. και ερχεται γαι τον τοκετο και μετα παρακολουθει και το μωρακι στην κλινικη.

ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕς ΠΙΣΩ. Μονο ετσι θα ειστε οκ!!!!

κοριτσια αυτο πρεπει να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...