Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Βιργινακι μου τι επεισοδιακη μερα ηταν αυτη?

περαστικουλια για τα σπυρακια, ελα θα το παλεψουμε και αυτο!!

θελει ο αντρουλης το λαπτοπ, σε λιγο θα ξαναμπω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον εχουμε και λεμε,

η αλλαξιερα δεν εχει τα πομολα, θα ερθουν σε λιγες μερες, εχουμε παραγγειλει ασπρες χελωνιτσες και ροζ πεταλουδιτσες..

απο το ραφακι λοιπουν τα γαντζακια..

επισης δεν στρωσαμε την παντα γιατι θα λερωθει απο τωρα..

επανω απο το καλοριφερ θα μπει ενα ακομα λευκο ραφι το οποιο δεν κρεμασαμε γιατι ο μπαμπας μου δεν ειχε την καταλληλη βιδα μαζι του τελικα!

αυτα..

μια μενα ειναι πανεμορφο και ισως αποψε ξενυχτησω εκει μεσα.....!

post-27078-14825440793124_thumb.jpg

post-27078-14825440793381_thumb.jpg

post-27078-14825440793569_thumb.jpg

post-27078-14825440793797_thumb.jpg

post-27078-14825440793985_thumb.jpg

λοιπον εχουμε και λεμε,

η αλλαξιερα δεν εχει τα πομολα, θα ερθουν σε λιγες μερες, εχουμε παραγγειλει ασπρες χελωνιτσες και ροζ πεταλουδιτσες..

απο το ραφακι λοιπουν τα γαντζακια..

επισης δεν στρωσαμε την παντα γιατι θα λερωθει απο τωρα..

επανω απο το καλοριφερ θα μπει ενα ακομα λευκο ραφι το οποιο δεν κρεμασαμε γιατι ο μπαμπας μου δεν ειχε την καταλληλη βιδα μαζι του τελικα!

αυτα..

μια μενα ειναι πανεμορφο και ισως αποψε ξενυχτησω εκει μεσα.....!

Μαρια ειναι υπεροχο το δωματιο!!! Μαρεσει πολυ το παλ χρωμα ροζ που εχεις διαλεξει, και η απλη κουνια με ροζ-ασπρο. Γενικα μαρεσει η λιτοτητα. Μεγεια σας και να το χαρει η μπεμπουλα σου με το καλο!!!

ΚΑτερινα μικρη η πρωτη σας βολτα,ε;; Παμε και μεις βολτες στο παρκο του Τριτση συχνα για το σκυλακι μου αλλα και για μενα, να περπαταω, και τον τελευταιο καιρο βλεπουμε μαμαδες με καροτσια και λεμε και μεις ετσι θα ειμαστε σε λιγες μερες!!!

Εγω πηγα παλι Αττικο σημερα, με εβαλε καρδιοτοκογραφο, ειχε και μια γεννα στο μαιευτηριο και τα ακουγα ολα... !! Δεν θα μπω σε λεπτομερειες, αλλα μολις μου πηρε την πιεση ειχα χαμηλη και μου ειπαν οτι ειχα ασπρισει..:S Θα προσπαθησω να χαλαρωσω λιγο.

Ελπιζω ολες οι αλλες κοπελες να ειστε πολυ πολυ καλα!!

wcBmp3.png

Μινακι μου ευχαριστω πολυ! και εμεις θελαμε να ειναι απλο και λιτο και πιστευω οτι το πετυχαμε..

και εγω θελω βολτες με καροτσι δεν βλεπω την ωρα!!!!

καλα ακουγες ολη την γεννα? πες καμια λεπτομερεια..

απο καρδιοτοκογραφο πως πας? εχεις καμια συσπασουλα?

Διαφημίσεις

Μινακι μου ευχαριστω πολυ! και εμεις θελαμε να ειναι απλο και λιτο και πιστευω οτι το πετυχαμε..

και εγω θελω βολτες με καροτσι δεν βλεπω την ωρα!!!!

καλα ακουγες ολη την γεννα? πες καμια λεπτομερεια..

απο καρδιοτοκογραφο πως πας? εχεις καμια συσπασουλα?

Στον καρδιοτοκογραφο ολα μια χαρα, και τις 2 φορες ο μικρος κοιμοταν, τον σκουντουσαμε για να τον ξυπνησουμε, χαμπαρι αυτος!! Δεν ειχα καμια συσπαση, ολα μια χαρα μου ειπε ο ντοκτορ. Ειναι ακομη ψηλα και η κοιλια μου, περπαταω να κατεβει!

Τι να σου πω για τη γεννα που ακουσα, της λεγαν οι γιατροι σπρωξε, αυτη ελεγε ποναω... Ακουγαμε οτι βλεπανε το κεφαλακι του μωρου και λεγαμε οτι θα ακουσουμε και το κλαμα του, αλλα δεν προλαβαμε. Δεν θα μπω σε λεπτομερειες, εγω που ειμαι και φοβιτσιαρα επεσε η πιεση μου χαχαχαχα Μετα πηρα την μεγαλη μου αδερφη που εχει κανει 2 γεννες να με ηρεμησει :D

wcBmp3.png

καλα τρελενομαι για τετοια... μακαρι να πετυχω και εγω καμια..!

ωραια που δεν εχεις ακομα, νωρις ειναι..

εμενα η κοιλια μου ειναι αρκετα χαμηλη και κανα 2 μερες τωρα μου φαινεται οτι κατι κουνιεται πολυ χαμηλα..

μακαρι να κατεβει η μπεμπουλα μου..

καλα τρελενομαι για τετοια... μακαρι να πετυχω και εγω καμια..!

ωραια που δεν εχεις ακομα, νωρις ειναι..

εμενα η κοιλια μου ειναι αρκετα χαμηλη και κανα 2 μερες τωρα μου φαινεται οτι κατι κουνιεται πολυ χαμηλα..

μακαρι να κατεβει η μπεμπουλα μου..

Και μενα εχει κατεβει λιγο, αλλα ακομη ψηλα ειναι. Παντως ο γιατρος μου ειναι ηρεμος, μου λεει οτι ακομη εχω καιρο.

Παντως με την κοπελα που ακουγα στο μαιευτηριο, κοντεψαν να με πιασουν τα κλαμματα απο τον φοβο μου! Τι να πω, ειμαι φοβιτσιαρα, αλλα δεν περιμενα τοσο... Ο αντρας μου (μιλωντας εκ του ασφαλους-αφου δεν θα γεννησει ποτε :rolleyes:) μου ελεγε οτι ολα θα πανε καλα. Με νευριασε πολυ χαχαχαχα Γενικα εχω τα νευρα μου τις τελευταιες μερες.

wcBmp3.png

Και μενα εχει κατεβει λιγο, αλλα ακομη ψηλα ειναι. Παντως ο γιατρος μου ειναι ηρεμος, μου λεει οτι ακομη εχω καιρο.

Παντως με την κοπελα που ακουγα στο μαιευτηριο, κοντεψαν να με πιασουν τα κλαμματα απο τον φοβο μου! Τι να πω, ειμαι φοβιτσιαρα, αλλα δεν περιμενα τοσο... Ο αντρας μου (μιλωντας εκ του ασφαλους-αφου δεν θα γεννησει ποτε :rolleyes:) μου ελεγε οτι ολα θα πανε καλα. Με νευριασε πολυ χαχαχαχα Γενικα εχω τα νευρα μου τις τελευταιες μερες.

χαχαχα!!! σωστος ο παικτης!

κοιτα και εγω τωρα εκ του ασφαλους το παιζω ανετη.. δεν ξερω αν εκεινη την ωρα θα ειμαι τοσο θαρραλεα!!

κοριτσακι βγαινω να κατσει και λιγο ο αντρουλης!

θα τα πουμε το πρωι..

καληνυχτα!!!

Καλημέρα Κοριτσάκια!

Πώς είστε σήμερα; Εγώ καλά, το πήρα λίγο πρωί...

Virgi εύχομαι περαστικά, να είναι το τελευταίο που σε ταλαιπωρεί, δεν το ήξερα ότι υπάρχει και αυτό στην εγκυμοσύνη! Όσο για την περιπέτεια στο Αλεξάνδρα, σε καταλαβαίνω, στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το έκανα κι εγώ επειδή ήταν τότε κοντά και έπεσα πάνω στην αλλαγή βάρδιας των νυχτερινών γιατρών και κοιμόντουσαν όρθιοι οι κακόμοιροι.... εσύ πάντως μία φορά την μπέμπα την άκουσες....όσο για τα υπόλοιπα...:rolleyes:

Μαρία ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες! Πολύ πολύ ωραίο και απλό το δωμάτιο. Κι εμένα μου αρέσει η απλότητα και η καθαρότητα των γραμμών. Τί ωραίο στεφανάκι! Με το καλό να δεχτείς την πριγκίπισσά σου!

θα συνεχίσω αργότερα, γιατί ξύπνησε ο μικρούλης....

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και καλη εβδομάδα!

Maria μου αρεσε παρα πολυ το δωματιο. Ετσι το ειχα και εγω στον Γιάννη. Απλο και "ωραιο"!!!!!!!! Με το καλο κουκλιτσα μου να γεμισει με την παρουσια της μπέμπας σας!

virgi και μινα "γελάω" με τις ιστοριες σας! Virgi, Απίθανη η μαια! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΒΡΕ! Οσο για σενα αγου δεν την ακουγες, καλα εκανες και πηγες. Βέβαια τωρα δεν εχει μωρε και πολυ χωρο η μικρη. Μην σκας!!!

Μινα όταν εισαι έξω απο το χορο, τα βλέπεις και τα ακους τραγικά. Πιστεψέ με δεν ειναι έτσι ακριβώς εκεινη η ώρα. Ειναι κάποια δύναμη που βγαινει απο μέσα μας, που δεν ξερω πως, αλλα πραγματικα, οτι πόνο και να "νιώθουμε" ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ!!!Θα το δεις. Μην σε πιάνει πανικος!!!!!

Αυτα για την ώρα, θα ξαναμπώωωωωωωωωωωωωω

φιλιάαααααααααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα κοριτσακια!!!

Κατερινακι ακομα εδω εισαι?? τι κανει η μπουμπου σου????

Βερολινακι, ολα καλα κουκλα μου? γιατι τα πηρες πρωι-πρωι??

ευχαριστω για τα καλα σας λογια.. βεβαια λοιπουν ακομα οι λεπετομερεις για να γεμισει αν και πιστευω πως μονο με τα μωρα μεσα μας θα ειναι τελεια ολα τα δωματια!!!!

τι θα κανετε σημερα?

εγω λεω να μαγειρεψω και να βγω καμια βολτιτσα..

Καλημερα κοριτσακια!!

Δεν ειμαι καλα σημερα, ταχω παρει με τα ΕΛΤΑ και συγκεκριμενα με το "πορτα πορτα".

Προσπαθω να βρω ενα δεμα που μου εχουν στειλει εδω και 2 βδομαδες και αφαντο!!! Εχω στειλει 100 μειλ, εχω κανει 200 τηλεφωνα, τιποτα...

Χωρια που ξυπνησα με κλαμματα σημερα στις 4 και δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω. Ε, μια μερα ειναι, θα περασει!

wcBmp3.png

Καλημερούδια

Αχ Μινούλα μου από ύπνο άστα δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα. Με πήρε ο ύπνος κατά της 3.30 και ξύπνησα 5.30 μετά κοιμήθηκα πάλι 7.30 με 9.30, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, απλά δεν μπορουσα να κοιμηθώ.

Μαράκι μου τέλειο το δωμάτιο, πολύ όμορφο και φωτεινό,με το καλό να το χαρεί η καραμελένια σου.

Μινούλα μη φοβάσαι όπως τα λέει η Κατερίνα, ο πόνος είνια κάτι το άλλο εκείνη την ώρα πραγματικά μία ανώτερη΄δύναμη, είναι απίστευτο.

Βερολίνα μου τι έπαθες πρωί πρωί.

Βιργινάκι μου καλημερούδια.

Κατερινάκι μου ξεκινήσατε τις βολτούλες τέλεια, αυτά λέω της μπουμπούς για να βγει αλλά τίποτα αυτή.

Χθες καθόμαστα για φαγητό και της έλεγα, βγες μπουμπού, να δεις το δωματιό σου, την ωράια κουρτινούλα που σου κρέμασε η γιαγιά, της πεταλουδίτσες, θα κάνουμε βολτούλες, οπότε με άκουγε μια κοπέλα που καθόταν μπροστά μας γύρισα με κοίταξε και γέλασε :tongue: σου λέει τα έχει παίξει αυτή, τι λέει τώρα.

Πάω να φάω ένα κρουασάν σοκολάτα, όλη νύχτα το σκεφτόμουνα, αφού δεν μπορούσα να κοιμηθώ.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...