Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Βρήκα λευκή γάζα πολύ όμορφή με κάθετες γραμμές σε ροζ τελείες να το πω, μάλλον σε μπερδεύω, την κρέμασε η μαμά μου σήμερα και μου είπε ότι είναι πολύ όμορφη, όταν με το καλό επιστρέψω θα βάλω φώτο. Απλή λιτή και απέριτη.

ακουγεται πολυ ωραια!

συγνωμη που βγηκα αποτομα μου χτυπησε η γειτονισσα και ανεβηκα σπιτι της.

τα λεμε αυριο κοριτσακι!

καληνυχτα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

good morning μανουλες!!!!

για να ξυπναμε σιγα-σιγα!!

εμεις σημερα που εχει τελειο καιρο θα παμε βολτα με την κουμπαρα μας και μετα στην μαμα για φαγητο και αργοτερα το μεσημερι θα φερουμε τα επιπλα της μπεμπας!!

βρε κοριτσια που η Κατερινα η μεγαλη? λετε να γεννησε?

καλημερα κ απο μενα !! ξαναεβγαλε ηλιο επιτελους !!!

οντως που ειναι το κατερινιω ???? για εμφανισου γρηγορα !!!!!

ουφ, εγω εχω ξυπνησει με την τρελλη φαγουρα τα σπυρακια οσο τα ξυνω γινονται χειροτερα εχουν εξαπλωθει κ δεν αντεχω αλλο ! ειμαι στα προθυρα της νευρικης κρισης κ με αυτα !

Κοριτσάρες καλημέρα!

Τι κάνετε;;; Δεν ειμαι και στα καλυτερά μου(απο κέφια) αλλα δεν βαριέσαι! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Ησυχια και ηρεμία. Τιποτε ακόμα! Εσεις τι κάνετε;; Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω, ευχομαι όλα καλα!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια, τι μου κάνετε;

Εμείς κοιμηθήκαμε καλά και σήμερα, λέμε να πάμε Ρίο βόλτα κια μετά Ψηλά Αλώνια για μεζεδοκατάσταση.

Κατερίνα μου τα κοριτσάκια μας δεν θέλουν να μας κάνουν την τιμή.

Δεν νιώθεις τίποτα και εσύ.

dYU4p3.png

Bloublou μου τιποτα απολυτως! Σας το λέω, με βλέπω με πρόκληση! Αυτο δεν το περιμενα! 10 μέρες εμειναν βέβαια, αλλα απόλυτη ηρεμια, τι να πω!

Ουτε με τη συγχυση που τράβηξα πρωι πρώι με τον άντρα μου ειδα να γίνεται τίποτα!!!!:tongue::tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αν δεν προκύψει τίποτα μέχρι το Σάββατο και εγώ με πρόκληση, δεν πάει άλλο, για να δούμε. Σας κλείνω, φεύγουμε για την βόλτα μας.

Φιλιά πολλά θα τα πούμε μετά.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, κοριτσακια και μπεμπακια, τι κανετε;

Χαθηκα λιγο, αλλα καταλαβαινετε.. Ειμαι σαν χαμενη με τον μπεμπιτο μου, προσπαθω να τα προλαβω ολα, ειναι μεχρι να μπουμε σε μια σειρα φανταζομαι..

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω, ελπιζω να ειστε ολες καλα και οσα μωρακια γεννηθηκαν να ειναι καλα και με το καλο να πανε σπιτακι τους!!

Εμεις σημερα πηγαμε και την πρωτη μας βολτα!! :D Ολα καλα πανε εκτος απο το θεμα του υπνου..:rolleyes:

Πολλα φιλακια σε ολες!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛΟ

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ...........................27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ

7.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

8.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ).........11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

11.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ....... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

14.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

17.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

18.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

19.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ................... 30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Κατερινα βγαλατε το μικρουλι εξω ? αχ τι ομορφη αισθηση ! φανταζομαι θα καμαρωνες πια με το καροτσι εεεε ??? αντε να ερθει κ η σειρα μας !!!!!!!!!!!

κατερινα κ μπλουμπλου ..υπομονη κοριτσια λιγο τοσο δα σας εμεινε αλλωστε !!!!

μαρακι που ειναι οι φωτο ? ελα βαλτες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ να πω απο τωρα καλοριζικααααααααα με το καλο να ερθει η καραμελιτσα σου κ να το γεμισει ζωντανια το δωματιο !!!!!!!!!!!!!!!!!! με το καλοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!!!!

κ τωρα τα δικα μου ...

δεν υπαρχει η γκαντεμια μου !!!!!!!!!

τα εξανθηματα που με τρωνε απιιιιστευτα ομως... ειναι επιδερματιτιδα της εγκυμοσυνης ! συμβαινει λεει καμια φορα αυτο κ ναι το επαθα κ γω !!!! μου εδωσαν μια μιξη απο κρεμες να φτιαξω κ αν δω οτι σε 2 μερουλες δε νιωθω καλυτερα να παρω κ φενιστιλ αφου ρωτησω το γιατρο μου πρωτα !!!! τι καλα !!!! με φανταζομαι να κανω καισαρικη να εχω τομη κ φαγουρα μαζι σε αυτο το σημειο !!!! ωραιος συνδυασμος !!! αχ δεν μπορω ! δεν αντεχω λεμε !!!!

μετα πηγα κ μια βολτα στο αλεξανδρας γιατι δεν ακουγα τη μπεμπα οπως αλλες φορες..κ λεω ας παω εκει διπλα ειναι !

μπαινω μεσα λεω δεν νιωθω τη μπεμπα σημερα κ φοβαμαι γιατι καθημερινα τη νιωθω απο το πρωι μεχρι το βραδυ ! ε με ξαπλωνει μια μαια κ αρχιζει να παταει ! (θα γεννησω σκεφτηκα ετσι οπως με παταει) α ωραια το κεφαλακι της ειναι κατω μου λεει ! χμ...αποκλειεται της λεω ! πανω ειναι ! οχι λεει αφου το πιανω κατω ! καλα καλα λεω, κ βαζει τον υπερηχο κ τελικα επανω το κεφαλι !!! τι ασχετη !!! χαχαχ!!! μετα μου λεει μια χαρα ειναι αλλα θα κανεις κ κρδιοτογραφο ! χαρα εγω γιατι ηθελα να δω τι ειναι κ αυτο !!!

κ ξαφνικα μετα τα πατηματα τα πηρε κ η μπεμπα στο κρανιο κ αρχισε τα κλωτσομπουνιδια ! αφου στο καρδ/φο ολο παταγα το κουμπακι ! ρεζιλι εγινα ! αλλα τους ειπα οτι την νευριασαν κ γι αυτο ξεκινησε παλι ! χαχαχα!!!!

ωχ σεντονακι θα απλωσα ... σορυ !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...