Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μόλις το μπάνιαρα το καλώπισα, να το έχω έτοιμο αν προκύψει κάτι.

Περπατήσαμε για ακόμα μία φορά την Πάτρα, 2 ώρες πρωί, 2 ώρες απόγευμα καλά δεν είναι; Λες και λίγο περπάτημα έριχνα τόσους μήνες, αλλά άμα δεν είναι η ώρα του δεν βγαίνει.

Βανιλάκι πολύ καλά τα νέα, όποτε τώρα δεν συζητάμε για καισαρική, όσο για το σεχ τι το συζητάς, σε αυτό το μήνα μόνο καλό μπορεί να κάνει, μαλακώνει τον τράχηλο και όλα τα σχετικά. Εμένα ο δικός μου τον παρακαλώ αλλά γιοκ, δεν του βγαίνει.

Μαράκι τέλειες οι κορδελίτσες.

Βιργινάκι μήπως σε πείραξε κάτι μωλε. Εμένα η κοιλιά μου γύρω απο το αφαλό ειναι κατακόκκινη και με φαγουρίζει, ραγαδούλες, :(.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σορυ εξαφανιστηκα γιατι χτυπησε το τηλεφωνο !!!!

Τώρα που λέτε για σπυθουράκια και ξυραφάκια

Σκέφτομαι, απλά λέω τώρα εγώ, σκέφτομαι να κάνω sex για να μαλακώσει κι ο τράχηλος;)

Και λέω να μην ρωτήσω τον doc,,

Σιγά στον ένατο είμαστε, τι θα πάθουμε????

Το πολύ πολύ να μην θυμάμαι την διαδικασία:tongue::tongue:

Λέτε να βλάψω το μωρό στο κεφαλάκι του???? μήπως χτυπήσει???:confused:

εγω για να σου πω την αληθεια οταν πηγα στο γιατρο κ ειχα ηδη μπει στο μηνα μου μου ειπε οχι ακομα επαφες !!!! βεβαια δεν τον ρωτησα γιατι, αλλα ισως επειδη η μπεμπα δεν ειχε γυρισει κ δεν θελαμε απο τωρα να προκαλεσουμε κατι.... καλυτερα να τον ρωτησεις αλλα οι περισσοτεροι απ οσο ξερω το συστηνουν για το λογο αυτο !

βανιλακι καλυτερα να τον ρωτησεις...

φυσικα και δεν παθαινει τιποτα το μωρο ακι το κεφαλακι του αλλα ποτε δεν ξερεις!

μα που πηγατε ολες? τωρα που εμεινα μονη μου, πηγε ο αντρουλης να δει τον τελικο..

ελα γλυκουλα μου που εισαι ? μιλουσα στο τηλ !

Μόλις το μπάνιαρα το καλώπισα, να το έχω έτοιμο αν προκύψει κάτι.

Περπατήσαμε για ακόμα μία φορά την Πάτρα, 2 ώρες πρωί, 2 ώρες απόγευμα καλά δεν είναι; Λες και λίγο περπάτημα έριχνα τόσους μήνες, αλλά άμα δεν είναι η ώρα του δεν βγαίνει.

Βανιλάκι πολύ καλά τα νέα, όποτε τώρα δεν συζητάμε για καισαρική, όσο για το σεχ τι το συζητάς, σε αυτό το μήνα μόνο καλό μπορεί να κάνει, μαλακώνει τον τράχηλο και όλα τα σχετικά. Εμένα ο δικός μου τον παρακαλώ αλλά γιοκ, δεν του βγαίνει.

Μαράκι τέλειες οι κορδελίτσες.

Βιργινάκι μήπως σε πείραξε κάτι μωλε. Εμένα η κοιλιά μου γύρω απο το αφαλό ειναι κατακόκκινη και με φαγουρίζει, ραγαδούλες, :(.

μια χαρα σε βρισκω ! ετοιμο το χεις μπραβο σου !!! αχααχαχαχ!!!!!

καλες μου ακουγονται οι ωρες αλλα δεν ξερω αν οντως στην πραγματικοτητα βοηθαει παντα το περπατημα ! οπως κ να χει εσυ συνεχιζεις ακαθεκτη !!!!

τωρα για μενα...μαλλον τα σκατοαυγα του βλαχακη θα φταινε ! τι να πω ! φραουλες τρωω τονους τοσο καιρο κ δεν με εχουν πειραξει,κερασια επισης τρωω αρκετες μερες αρα μαλλον τα αυγουλακια !:mad:

για τα σπυρια που εχω στις ραγαδες επανω ειπε ο γιατρος ειναι απο τον ιδρωτα κ βαζω ηδη κορτιζονη αλλα τιποτα δεν μου κανει ! συνεχιζω να ξυνομαι κ τις πληγιαζω !!!

Και εγώ μόλις έφαγα ένα τοστάκι, μετά θα φάω και ένα γιαουρτάκι με γεύσι λεμόνι.

Ασε ρε Μαράκι, έσυ κάτσει μια χαρά εκεί, εντωμεταξύ είμαστε 20 μακριά απο το σπιτάκι μας, είπαμε διακοπές, αλλά πήγε μακριά η βαλίτσα, ο άντρας μου εκτός γραφείου τόσες μέρες, ευτυχώς που έχουμε το λάπτοτ και τακτοποιεί κάποιες δουλειές, ο μικρός τον πάμε και τον φέρουμε, αποδείχθηκε βολικός όμως, κάτι που δεν περιμέναμε. Ελπίζω να γίνει κάτι πριν φτάσει το ΄Σάββατο.

Τρίτη βράδυ θα φύγει και ο άντρας μου για Κεφαλονιά και θα γυρίσει Πέμπτη βράδυ, έχει κάπόια δικαστήρια που δεν υπολόγιζε ότι θα καθόμαστε τόσες μέρες και πρέπει να γίνουν, θα έρθει η πεθερά μου.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Ελα ντε περπάτησα τόσο καιρό και τι έγινε; αν δεν είναι η ώρα του, ότι και να κάνω δεν λέει κάτι, το καλό ότι ο τράχηλος είναι μαλακός και διαστολή ένα για να δούμε.

Αχ μωρέ με αυτά τα σπυθουράκια και ρε παιδί μου τρελή φαγούρα στην κοιλιά. Που θα πάει θα περάσει.

dYU4p3.png

τωρα για μενα...μαλλον τα σκατοαυγα του βλαχακη θα φταινε ! τι να πω ! φραουλες τρωω τονους τοσο καιρο κ δεν με εχουν πειραξει,κερασια επισης τρωω αρκετες μερες αρα μαλλον τα αυγουλακια !:mad:

για τα σπυρια που εχω στις ραγαδες επανω ειπε ο γιατρος ειναι απο τον ιδρωτα κ βαζω ηδη κορτιζονη αλλα τιποτα δεν μου κανει ! συνεχιζω να ξυνομαι κ τις πληγιαζω !!!

καλα αν ηταν να εισαι αλλεργικη με τοσες φραουλες που εχεις φαει σιγουρα θα σε ειχαν πειραξει..

μην τα πειραζεις τα σπυρακια, δεν σε βοηθαει η κορτινοζη?

αχ μπλουμπλου μου εγω εβαλα κορτιζονη κ δεν κανει τιποτα !

με ηρεμει μονο το ταλκ που βαζω αλλα κ αυτο μενει πολυ λιγο ! δοκιμασε το !

σας καληνυχτιζω γιατι μολις γυρισε ο καλος μου απ την δουλιτσα !

θα τα πουμε αυριο πλεον ! φιλακια !!!!!!!!!!!!!!!

τελικα καλα λενε οτι τα κοριτσια παιρνουν ολο τον μηνα..

πλακα πλακα εχεις κατσει ενα μηνα σχεδον στην Πατρα ε?

που πας για περπατημα? και να ρωτησω και κατι αλλο.. περπατας με καποιο ρυθμο? γρηγορα ή χαλαρο βηματακι?

Διαφημίσεις

Καλό βράδυ βιργινία μου.

Θα τα πούμε αύριο.

Μαρία μου σχετικά γρήγορα το πάμε, απο συνήθεια λόγο δουλειάς.

Ξεκινάμε απο Ψηλά Αλώνια και ποιο πριν, μένουμε Παναχαικό η οδός και κατεβαίνουμε Κορίνθου την πάμε μέχρι Αράτου και πιο πέρα κατεβαίνουμε στο λιμάνι και μετά γυρνάμε πίσω η απο Ρήγα Φεραίου και ανεβαίνουμε πάνω ή απο Παραλία αναλόγως την όρεξη που έχουμε.

Ναι όπως πάει η δουλειά ένα μήνας σίγουρα εδώ.

dYU4p3.png

κανεις τοσο δρομο ρε θηριο??

μπραβο.. εγω μαλλον θα περπαταω στην παραλια της Καλαματας, εκει πανε ολες οι εγκυες.. 4χλ ειναι να πας και να γυρισεις..

να σε ρωτησω κατι αλλο τι εκανες τελικα με την κουρτινα?

Βρήκα λευκή γάζα πολύ όμορφή με κάθετες γραμμές σε ροζ τελείες να το πω, μάλλον σε μπερδεύω, την κρέμασε η μαμά μου σήμερα και μου είπε ότι είναι πολύ όμορφη, όταν με το καλό επιστρέψω θα βάλω φώτο. Απλή λιτή και απέριτη.

dYU4p3.png

Μαράκι κλείνω, πάω να ξαπλώσω λίγο στον καναπέ γιατί πιάστηκα, θα τα πούμε πάλι αύριο.

Κυριακή αύριο λέμε για μεζεδοκατάσταση Ψηλά Αλώνια, τα έχουμε τιμήσει δεόντος, αυτά τα Ψηλά Αλώνια.

Καλό βράδυ.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...