Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;; Εγώ εξακολουθώ να ειμαι με τις αναγούλες. Δεν τις αντέχω άλλο. Πρέπει να τελειώνουν...

marillou μου προσπάθησε να φτιάξεις τη διάθεσή σου! Όλα καλά θα πάνε καλή μου. Αντε να μην νιώθουν τα σποράκια τη μαμά τους λυπημένη!

Σας φιλώ πάω να ξαπλώσω γιατί δεν αντέχω άλλο....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική83 μπράβο όλα μια χαρά, κοριτσάκι τέλεια, άντε σιγά σιγά να βάζουμε στο πινακάκι και το φύλο.

Τζο28 ίσως στην αυχενική κάτι να δει τουλάχιστον αν είναι αγόρι ειναι πιο εύκολο, καλά αποτελέσματα να έχουμε, τι ώρα έχεις ραντεβού,; εγώ 3 το μεσημέρι, τοπεριμένω με αγωνία.

ΙΡΙΝΙ83 Ευχαριστουμε για τις ευχές σου και ανυπομονούμε όλες μας όπως διαβάζεις να έχουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας.

Μαρία μου μην αγχώνεσαι όπως λέει και ο γιατρός μου και στο μεταφέρω, η φύση ξέρει καλύτερα, και να την αφήνουμε να κάνει τη δουλειά της. Μη το σκέφτεσαι ότι φταίει επειδή δεν πήρες ουτροτζεστάν.

Σας φιλώ, πάω να κάνω ένα μπανάκι, τώρα που οι άντρες μου κοιμούνται.

dYU4p3.png

καλημερα φιλεναδιτσες...

πως ειστε σημερα?

εγω χαλια εκανα εμετους χτες το απογευμα και το στομαχι μου ειναι χαλια...

και ο αντρουλης με πυρετο και κρυαδες στο κρεββατι.

εχει ερθει η μανουλα μου και ευτυχως μας φροντιζει.

εσεις τι κανετε εχετε παει βολτουλες???

καλα κανετε, εγω πηγα παραλια χτες το πρωι για καφεδακι και μου βγηκε ξινο..

Καλημέρα.

Και εγώ από προχθες χάλια είμαι. Θέλω να περάσουν όλα...Εστειλα τον μικρο με τον πατερα τπυ στην πεθερά μου για να καθλισω λιγάκι(αν και με περιμένουν δουλειες)...

Ανυπομονώ για την Τετάρτη....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!! Εγω απο εχθες ειμαι καθηλωμενη στο κρεβατι λογω αποκολλησης.... Τελικα εκεινη η βλεννα δεν ηταν και τοσο αθωα... Ξυπνησα το Σαββατο στις 4.30 το πρωι για πιπι και σκουπιστηκα και το χαρτι ηταν γεματο αιμα. Περιττο να πω τι σοκ επαθα...φοβηθηκα παααααααααραααααα πολυ για το μωρο. Δεν ποναγα καθολου ομως. Ξυπνησα τον αντρα μου και καναμε ολονυχτια μεχρι να ξημερωσει να παρω το γιατρο. Ο γιατρος με καθησυχασε και μου ειπε να παω για υπερηχο. Πηγα και ειδαμε το μωρο οτι ηταν καλα και ησυχασα! Μου ειπε ξεκουραση και utrogestan πρωι-βραδυ. Απο χτες ευτυχως κοκκινο αιμα δεν εχω ξαναδει, μονο κατι καφε βγαζω. Αυτα τα νεα μου.... Καλα να περνατε!!!!!! Και πολυ προσοχηηηηηηηηηηη! Φιλακια!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημέρα.

Και εγώ από προχθες χάλια είμαι. Θέλω να περάσουν όλα...Εστειλα τον μικρο με τον πατερα τπυ στην πεθερά μου για να καθλισω λιγάκι(αν και με περιμένουν δουλειες)...

Ανυπομονώ για την Τετάρτη....

αχ! κατερινακι μου ποσο σε καταλαβαινω...

πρεπει να κανουμε υπομονη, εγω παντως μετα απο τα νεα της πεμπτης για το ενα εμβρυακι μου, ομολογω οτι εχω λιγο αγχος και φοβαμαι πολυ μηπως με τους εμετους κανω κακο στο κακο στο καλο μου μωρακι....

θα δουμε, εγω πιστη αλλα και φοβο...

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!! Εγω απο εχθες ειμαι καθηλωμενη στο κρεβατι λογω αποκολλησης.... Τελικα εκεινη η βλεννα δεν ηταν και τοσο αθωα... Ξυπνησα το Σαββατο στις 4.30 το πρωι για πιπι και σκουπιστηκα και το χαρτι ηταν γεματο αιμα. Περιττο να πω τι σοκ επαθα...φοβηθηκα παααααααααραααααα πολυ για το μωρο. Δεν ποναγα καθολου ομως. Ξυπνησα τον αντρα μου και καναμε ολονυχτια μεχρι να ξημερωσει να παρω το γιατρο. Ο γιατρος με καθησυχασε και μου ειπε να παω για υπερηχο. Πηγα και ειδαμε το μωρο οτι ηταν καλα και ησυχασα! Μου ειπε ξεκουραση και utrogestan πρωι-βραδυ. Απο χτες ευτυχως κοκκινο αιμα δεν εχω ξαναδει, μονο κατι καφε βγαζω. Αυτα τα νεα μου.... Καλα να περνατε!!!!!! Και πολυ προσοχηηηηηηηηηηη! Φιλακια!!!

Αγγελικουλα μου, περαστικα και να προσεχεις κοριτσακι μου...

εχω περασει και εγω απο αποκολληση παλιοτερα και πραγματικα ειναι λιγο φοβιστικο.

προσπαθησε να εισαι ηρεμη και να ακους τον γιατρο σου..

ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!

maria-elpida όχι κορίτσι μου.Δεν του κάνεις κακό. Το σποράκι σου παίρνει ο,τι χρειάζεται από εσένα. Εσύ πρέπει να δεις αν μπορείς κάπως να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Μη φοβάσαι καλή μου!!! Θετική σκέψη. Προσπάθησε να τρως φρυγανια με κασεράκι. Μπορεί να σε βοηθήσει. Και επίσης όσο μπορεις νεράκι (όχι όμως μετα απότο εμετό)

aggeliki ξεκούραση!! Μην κάνεις τίποτα. Κάτσε ξάπλα μέχρι να αποκατασταθεί η αποκόλληση!!!!!

και για να διασκεδάσουμε λιγάκι.... http://www.parentingweekly.com/pregnancy/pregnancy_information/chinese_calendar.htm

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

αντε βρε να ζησουμε...!!!!

για να δουμε για το φυλο, εγω θα μαθω και νωριτερα λογω του οτι θα κανω τροφοβλαστη, μεχρι τις 15/12 θα ξερουμε μαλλον..

ας πανε ολα καλα.... πρωτα!

MARIA ELPIDA lipamai para poly diavasa ta nea sou.emeis eimaste edo pantos gia oti xreiasteis.

to testaki to kana kai go alla mou bgazei oti to proto moy paidi eprepe na nai koritsi kai oti tora eimai se agori. to 99% akrives mou arese.

tora apo tis anagoules kai tous emetous eimai ena mavro xali kai exo na frontiso kai ena moro.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...