Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

βανιλακι υπεροχα τα νεακια σου !!!! αντε να ηρεμησεις καλη μου επιτελους !!!!!!

ετοιμασιες στο δωματιο κ φωτο δεν αξιωθηκες να βαλεις !!!!

οσο γι αμενα τι εννοεις πως το συνδυασα???? κανει μπαμ !

αφου ο λοξυγκας βαραει στο ιδιο σημειο αρα δεν γυρισε ακομα το σκατουλι αρα τελος χρονου αρα καισαρικη ! θες κ αλλα αρα ????χαχαχαχαχα

Λοιπόν έχω φωτό την κοιλουμπίτσα μου αλλά δεν τις έχω περάσει στο λαπιτόπι ακόμα,,,

Και όσο για το δωμάτιο τώρα κρεμάμε την κουρτίνα, πλένουμε την προίκα, και την Τετάρτη έρχεται η κούνια,,,,,,

Όσο για την καισαρική έχω αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ιδέα:D

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα καλα γεννα πρωτα κ μετα δειξε μας την κοιλιτσα σου ! χαχαχα!!!

αντε την τεταρτη λοιπον απαιτω...απαιτω λεω φωτο !!!!!!!!

οσο γι ατην καισαρικη μιας κ η μπεμπινα ξετιλυχτηκε δεν εχεις αναγκη να την σκεφτεσαι καθολου !!!!!!!!!!!!

Maraki με υγείες οι νέες σας κορδέλες, καλοφόρετες κ εύχομαι να μην σου χαθούν στην πορεία όπως οι δικές μου

Λοιπόν τα νέα μας τώρα: Συσπάσεις άφαντες (γιούπιιιιι), η μικρή εξακολουθεί κ είναι με το κεφάλι κάτω, πριν μία εβδομάδα ήταν 2600,, και έρχεται το καλύτερο νέο

ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΚΟΛΙΕ ΜΑς (γιούπιιιιι),,, βέβαια τίποτα δεν μας εξασφαλίζει ότι την άλλη βδομάδα η σκατούλα πάλι θα έχει βάλει το μπιζουδάκι της, Όμως ανακουφίστηκα ότι δεν θα μου πνιγεί,,,

Στο μεταξύ τώρα στο σπίτι, στο δωμάτιο της μπεμπούλας γίνεται ένας χαμός,,,

Τελεια να νεα της μικρης μας!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο βανιλακι μου!!

Οσο για τις κορδελες μην μου λες τετοια, η αλλη ηρθε σε 3μερες.

εγω λεω να τις βαλω αυτη:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280681759599&ssPageName=STRK:MEWNX:IThttp://

εκτος και αν τις βαλω την πρωτη που τις αγορασαμε μετα την Β'επιπεδου που εχει πανω δυο καραμελιτσες!!

Maraki τις είδα,,έχουμε κοινό γούστο,,, και είδα πως ο πωλητής είναι ο ίδιος,,,

Σκέφτομαι η πρώτη της φωτογραφία να είναι αυτή με το στέμμα:D:D αν έρθουν εγκαίρως:mad::mad:

Ααααχχχχχχχχχχχχχχ

πότε θα μου έρθουν οι δικές μου????

ολες ειναι πολυ ωραιες! ναι απο τον ιδιο παρηγγειλα και εγω αφου αυτος δεν χρεωνει τελικα μεταφορικα για την καθεμια χωριστα..

τελικα ηταν ευκολο!

θα ερθουν και οι δικες σου.. σιγουρα του εχεις στειλει μυν?

Βιργινακι μου, ελπιζω να εχει μαλλακια η μπεμπουλα μου και να τις καθονται ωραια!!

καλα εχει δικιο η βανιλια!! ωραια το συνδιασες καισαρικη-λοξυγγας!!!:tongue:

Λοιπόν έχω φωτό την κοιλουμπίτσα μου αλλά δεν τις έχω περάσει στο λαπιτόπι ακόμα,,,

Και όσο για το δωμάτιο τώρα κρεμάμε την κουρτίνα, πλένουμε την προίκα, και την Τετάρτη έρχεται η κούνια,,,,,,

Όσο για την καισαρική έχω αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ιδέα:D

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια ασχετο αλλα γεμισε το σωμα μου σπυθουρακια αλλα μικρα κ αλλα μεγαλα !!! τι επαθα ???

μηπως φορεσες κατι καινουριο?

ή μηπως ειναι καμια αλλεργιουλα?

κανε ενα ντουζακι..

εγω που ξυριστηκα προθχες και γεμισε το απαυτουλι σπυρακια, τι θα κανω?:confused:

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Πες το στον Βανιλάκο, αυτός θα μου περάσει τις photo στο λαπιτόπι!!!!!!!!!!!!!

μαρακι κ στα καραφλουλια ομορφες δειχνουν οι κορδελες μη στεναχωριεσαι !!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol:

"cogito,ergo sum"

το μονο που παει το μυαλο μου ειναι μηπως με πειραξαν τα αυγα που εβαλα στο κεικ που εφτιαξα κ φυσικα εφαγα !

κ εκανα κ μια λαλακια ! απο συνηθεια που δοκιμαζα παντα τις ζυμες ωμες...δοκιμασα κ απο αυτην..κλαψ κλαψ !

τι να πω κ ντρεπομαι να παρω το γιατρο γι αυτο το λογο !

εσυ με το απαυτουλι σου εχεις ενα θεμα ε ?? χαχαχα!!!! μηπως εφταιγε το ξυραφακι ? ηταν ξανα χρησιμοποιημενο ??

Διαφημίσεις

το μονο που παει το μυαλο μου ειναι μηπως με πειραξαν τα αυγα που εβαλα στο κεικ που εφτιαξα κ φυσικα εφαγα !

κ εκανα κ μια λαλακια ! απο συνηθεια που δοκιμαζα παντα τις ζυμες ωμες...δοκιμασα κ απο αυτην..κλαψ κλαψ !

τι να πω κ ντρεπομαι να παρω το γιατρο γι αυτο το λογο !

εσυ με το απαυτουλι σου εχεις ενα θεμα ε ?? χαχαχα!!!! μηπως εφταιγε το ξυραφακι ? ηταν ξανα χρησιμοποιημενο ??

που να το παρεις και τι να του πεις, και εγω θα ντρεπομουν..

μαλλον αυτο ειναι, παρακολουθησε το ομως!!

το ξυραφακι ηταν καινουριο, εβαλα ομως αφρο ξυρισματος του αντρουλη..

θα το αφησω τωρα στην ησυχια του να ηρεμησει:D:D!

αυριο θα εχουμε τα επιπλακια της καραμελιτσας!!!!!!!!!!!

επιτελους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

που να το παρεις και τι να του πεις, και εγω θα ντρεπομουν..

μαλλον αυτο ειναι, παρακολουθησε το ομως!!

το ξυραφακι ηταν καινουριο, εβαλα ομως αφρο ξυρισματος του αντρουλη..

θα το αφησω τωρα στην ησυχια του να ηρεμησει:D:D!

για να δουμε !:lol::lol::lol::lol::lol:

Τώρα που λέτε για σπυθουράκια και ξυραφάκια

Σκέφτομαι, απλά λέω τώρα εγώ, σκέφτομαι να κάνω sex για να μαλακώσει κι ο τράχηλος;)

Και λέω να μην ρωτήσω τον doc,,

Σιγά στον ένατο είμαστε, τι θα πάθουμε????

Το πολύ πολύ να μην θυμάμαι την διαδικασία:tongue::tongue:

Λέτε να βλάψω το μωρό στο κεφαλάκι του???? μήπως χτυπήσει???:confused:

"cogito,ergo sum"

Τώρα που λέτε για σπυθουράκια και ξυραφάκια

Σκέφτομαι, απλά λέω τώρα εγώ, σκέφτομαι να κάνω sex για να μαλακώσει κι ο τράχηλος;)

Και λέω να μην ρωτήσω τον doc,,

Σιγά στον ένατο είμαστε, τι θα πάθουμε????

Το πολύ πολύ να μην θυμάμαι την διαδικασία:tongue::tongue:

Λέτε να βλάψω το μωρό στο κεφαλάκι του???? μήπως χτυπήσει???:confused:

βανιλακι καλυτερα να τον ρωτησεις...

φυσικα και δεν παθαινει τιποτα το μωρο ακι το κεφαλακι του αλλα ποτε δεν ξερεις!

μα που πηγατε ολες? τωρα που εμεινα μονη μου, πηγε ο αντρουλης να δει τον τελικο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...