Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες ! ειμαι ξυπνια κ γω κ η μπεμπα αοπ τις 4,30 !

μαρακι μου να προσεχεις αν εχετε ηλιο ναι ? εδω παντως αστραποτσουκανιζε χτες οποτε χλωμο να φτιαξει σημερα ο καιρος !

μπλουμπλουδακι μου ετσι ειναι ! ! μοσχαρια το 90% των ελληνων !!!

αντυακι μου καλο τι ομορφα που περιγραφεις την στιγμουλα εκεινη !!! με συγκινεις !! οσο για το μωρακι σου ειλικρινα ευχομαι να ειναι περαστικο πολυ γρηγορα να τον αγκαλιασεις σφικτα αμεσα κ να ξεχασεις οτι σε ποναει αυτη τη στιγμη !!!!!!

βερολονα μου..τι να πω ευχομαι κ για σενα να πανε ολα καλα για να το λεει ο γιατρος ομως ετσι θα ειναι φανταζομαι !! να εισαι ψυχραιμη κοπελα μου κ να κανεις το σταυρο σου να ειναι ολα καλα !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα φιλεναδιτσες..

πως ειστε σημερα?

εγω ειμουν παλι ξυπνια απο τις 5, και καμαρωνα στο κρεβατι, ευτυχως δεν ειχα καουρα, μονο που δεν μπορουσα να κοιμηθω..

Αντουλα μου, τι δικαιολογησε βρε? με συγκινησες και εμενα με την περιγραφη του τοκετου..

να σου ζησει αγαπη μου, καλοριζικος!!!!!!!!!!!!

Οσο για τον μπεμπιτο, ειναι σιγουρο οτι θα τα παει τελεια και ολα θα ειναι καλα!!!! απλα θα κανετε λιγο υπομονη μανουλα και μπεμπης και σε λιγο καιρο θα ειστε αγκαλιτσα για παντα!!!!

Βερολινακι μου, δεν θα μας στεναχωρουσες αν μας ελεγες το πολυ μικρο προβληματακι του μπεμπη σου...

σου ευχομαι να πανε ολα καλα και περαστικα!!

Βιργινακι, θα εμπαινα αν ηξερα οτι εισαι ξυπνια:tongue:

και εμενα η μπεμπα χορευε πρωι-πρωι!!

τι θα τα κανουμε τα νυχτοπουλια μας, μου λες????:cool::cool:

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2870gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ...........................27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ

7.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

8.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ).........11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

11.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ....... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

14.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

17.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

18.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

19.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ................... 30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

καλημερα φιλεναδιτσες..

πως ειστε σημερα?

εγω ειμουν παλι ξυπνια απο τις 5, και καμαρωνα στο κρεβατι, ευτυχως δεν ειχα καουρα, μονο που δεν μπορουσα να κοιμηθω..

Αντουλα μου, τι δικαιολογησε βρε? με συγκινησες και εμενα με την περιγραφη του τοκετου..

να σου ζησει αγαπη μου, καλοριζικος!!!!!!!!!!!!

Οσο για τον μπεμπιτο, ειναι σιγουρο οτι θα τα παει τελεια και ολα θα ειναι καλα!!!! απλα θα κανετε λιγο υπομονη μανουλα και μπεμπης και σε λιγο καιρο θα ειστε αγκαλιτσα για παντα!!!!

Βερολινακι μου, δεν θα μας στεναχωρουσες αν μας ελεγες το πολυ μικρο προβληματακι του μπεμπη σου...

σου ευχομαι να πανε ολα καλα και περαστικα!!

Βιργινακι, θα εμπαινα αν ηξερα οτι εισαι ξυπνια:tongue:

και εμενα η μπεμπα χορευε πρωι-πρωι!!

τι θα τα κανουμε τα νυχτοπουλια μας, μου λες????:cool::cool:

ε μα αν ανοιγες θα με εβλεπες ον λαιν ! χαχαχ!!!!!!

τι θα τα κανουμε ελα μου ντε ? εντω μεταξυ με το που ξυπναει την πιανει κ ενας ωραιος λοξυγκας κ δωσε να κουνιεμαι σ'ολο το κρεββατι !!!!!!

κ τωρα που ξαναξυπνησα κ εφαγα πρωινο παλι λοξυγκα εχει το καημενο μου !!!!!!!!! σημειωση ! ο λοξυγκας βαραει στο ιδιο σημειο αρα δεν εχει γυρισει ακομα !!!! αρα δεν εχω ελπιδες η καισαρικη προγραμματιζεται !!!! αντε τουλαχιστον να ερθουν οιμερες να την παρω αγκαλιτσααααααα !!!!!!!!!

καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια.........

πλησιάζει ο καιρός ,όλες μέρες μετράμε......

νιώθω αφόρητα κουρασμένη αλλα υπνος γιοκ.......

με ξέχασε....

να γίνει και το φαγητό να πάω τον μικρό να παίξει στο πάρκο........

εγώ μάλλον θα κοιμηθώ κάτω απο κανένα πευκο έτσι όπως νιώθω.

αντυ1998 να είστε σιδερένιοι και μετο καλό να κοιτάξεις τον θυσαυρούλη σου στα μάτια.να έχεις πολυ κουράγιο.

verolina ελπίζω να μην είναι τίποτα σπουδαίο και να μην ταλαιπωρηθήτε....

Vanilla στείλτου μυνημα του πωλητή.........εγώ του είχα γραψει από την αρχή.........πες του γιατί καθυστερουν τόσο μην το αφήνεις έτσι.

Βιργινάκι και Μαράκι οι κόρες μας προετοιμάζουν για το τι μας περιμένει μετά........κουράγιο......

Διαφημίσεις

Τι μου κάνετε;

Εμείς εδώ στην αναμονή, έχω αρχίσει και βαριέμαι πολύ να πω την αλήθεια, έφυγε κια ο μικρός μου χθες και είμαστε πάλι μόνοι. Η μικρή μου δεν λέει να κάνει την εμφάνιση της, όπως πάει δεν θα την γλιτώσω την πρόκληση το άλλο Σάββατο. Η κοιλιά μου δεν πάει άλλο, η ραγαδούλες έχουν κάτσει πάνω για τα καλά. Περπάτημα κάνουμε πρωί απόγευμα, για να δούμε.

Αντούλα μου σύντομα το αντράκι σου στην αγκαλιά σου, όλα θα πάμε καλά. Βγήκε και πολύ καλός στα κιλά του για την εβδομάδα που γεννήθηκε, μη φοβάσάι τίποτα.

Βερολινάκι μου όλα θα πάμε καλά, αφού το είπε και ο γιατρός, το παρακολουθείτε αυτό έχει σημασία.

Μαράκι και Βιργινία, δεν κοιμούνται οι ζουζούνες, θα προετοιμάζουν μου φαίνεται. Ευτυχώς από ύπνο τα πάω καλά. Μετά να δω.

Οζαλινάκι μου ούτε και εσένα σου μπαίνει ύπνος, το έπαθα την προηγούμενη Κυριακή, χάλι μαύρο, να βλέπεις τους άλλους να κοιμούνται και εσύ τίποτα.

Βανιλάκι μου περιμένουμε τα νέα απο το γιατρός, γιατί μας άφησες έτσι, ανημέρωτος.

Η Κατερίνα μας τι να κάνει άραγε με το μπεμπίτο της.

dYU4p3.png

σημειωση ! ο λοξυγκας βαραει στο ιδιο σημειο αρα δεν εχει γυρισει ακομα !!!! αρα δεν εχω ελπιδες η καισαρικη προγραμματιζεται !!!! αντε τουλαχιστον να ερθουν οιμερες να την παρω αγκαλιτσααααααα !!!!!!!!!

θα ερθει η ωρα να την παρεις αγκαλιτσα καλη μου μην βιαζεσαι...

Τι μου κάνετε;

Εμείς εδώ στην αναμονή, έχω αρχίσει και βαριέμαι πολύ να πω την αλήθεια, έφυγε κια ο μικρός μου χθες και είμαστε πάλι μόνοι. Η μικρή μου δεν λέει να κάνει την εμφάνιση της, όπως πάει δεν θα την γλιτώσω την πρόκληση το άλλο Σάββατο. Η κοιλιά μου δεν πάει άλλο, η ραγαδούλες έχουν κάτσει πάνω για τα καλά. Περπάτημα κάνουμε πρωί απόγευμα, για να δούμε.

μπλουμπλουδακι τι κανει η Πατρα??

χορτασες περπατημα ε?

εχεις μια βδομαδουλα ακομα μπορει να το αποφασισει η μπεμπουλα σου!!

Καλησπέρα σε όλες!! Χαθηκα αλλα εχω ελάχιστο χρόνο. Ο μπεμπης μας είναι ακόμα στην εντατική, στη λιγότερο όμως απο τις εντατικές, κ μέρα μέρα παει καλύτερα. Ακόμα δεν του έχουν δωσει γαλατακι, περιμένουμε απο μέρα σε μέρα.

Αντυ μου, να σου ζήσει η αγάπη σου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, πρωί κ απόγευμα τρέχω κι εγω με τόση λαχτάρα να δω τη φατσουλα του, να του χαιδεψω τα ποδαρακια, να του δώσω την πιπιλα του όταν του πέφτει. Τις μισές φορές φεύγω κλαιγοντας και ονειρευομαι τη στιγμή που θα τον πάρω αγκαλια.

Κανε κουράγιο, όλα θα πανε καλα.

Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα η περιπέτεια σας κ σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια να έχετε εύκολες γεννες, γερά μπεμπακια κ κανένα απροοπτο

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Λιζακι μου κουραγιο κοριτσακι μου καλο !

το θετικο ειναι που ο μπεμπιτος απο μερα σε μερα παει καλυτερα για να σας εβαλαν σε αλλη μοναδα !

Κανε υπομονη κ συντομα θα τον εχεις στην αγκαλια σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι εχω ξετρελλαθει με τις 3 τελευταιες....αλλα κ οι αλλες ειναι ονειρο...κλαψ θελω κ γωωωω...σνιφ !!!

Άντυ και Lisa να χαίρεστε τα ζουζούνια σας, να είναι γερά,,,με συγκινήσατε πάρα πάρα πολύ,,σας νιώθω

Ένα πράγμα να ξέρετε κοριτσάκια μου, όταν με το καλό πάρετε τα αγγελούδια σας σπίτι όλα θα σβηστούν,,,,

Όσο για το τικεράκι πήγαινε στην υπογραφή σου σβήστο κ δημιούργησε ένα καινούργιο;)

Virgi είσαι ένα μεγάλο σουργελάκι,,πως στο καλό συνδύασες τον λόξυγγα με την καισαρική:shock::shock: χα χα

Linaki τα έχω πάρει στο κρανίο που λέμε,,του έχω στείλει 3 μηνύματα κ δεν μου έχει απαντήσει:mad::mad:

Maraki με υγείες οι νέες σας κορδέλες, καλοφόρετες κ εύχομαι να μην σου χαθούν στην πορεία όπως οι δικές μου

Bloublou η μπλουμπλουδένια σας έχει βολευτεί για τα καλά μου φαίνεται,,,θα της αρέσει πολύ μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς

Λοιπόν τα νέα μας τώρα: Συσπάσεις άφαντες (γιούπιιιιι), η μικρή εξακολουθεί κ είναι με το κεφάλι κάτω, πριν μία εβδομάδα ήταν 2600,, και έρχεται το καλύτερο νέο

ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΚΟΛΙΕ ΜΑς (γιούπιιιιι),,, βέβαια τίποτα δεν μας εξασφαλίζει ότι την άλλη βδομάδα η σκατούλα πάλι θα έχει βάλει το μπιζουδάκι της, Όμως ανακουφίστηκα ότι δεν θα μου πνιγεί,,,

Στο μεταξύ τώρα στο σπίτι, στο δωμάτιο της μπεμπούλας γίνεται ένας χαμός,,,

"cogito,ergo sum"

βανιλακι υπεροχα τα νεακια σου !!!! αντε να ηρεμησεις καλη μου επιτελους !!!!!!

ετοιμασιες στο δωματιο κ φωτο δεν αξιωθηκες να βαλεις !!!!

οσο γι αμενα τι εννοεις πως το συνδυασα???? κανει μπαμ !

αφου ο λοξυγκας βαραει στο ιδιο σημειο αρα δεν γυρισε ακομα το σκατουλι αρα τελος χρονου αρα καισαρικη ! θες κ αλλα αρα ????χαχαχαχαχα

Maraki τις είδα,,έχουμε κοινό γούστο,,, και είδα πως ο πωλητής είναι ο ίδιος,,,

Σκέφτομαι η πρώτη της φωτογραφία να είναι αυτή με το στέμμα:D:D αν έρθουν εγκαίρως:mad::mad:

Ααααχχχχχχχχχχχχχχ

πότε θα μου έρθουν οι δικές μου????

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...