Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Kατ' αρχήν να ευχηθώ στην Κική να της ζήσεις ο μπέμπης, τέτοια ώρα λογικά θα τον έχει στην αγκάλιά της.

Ρένα μου να σου ζήσουν τα μωράκια σου, να είναι γερά και τυχερά, μην τα σκέφτεται ότι πέρασες, τελείωσαν, απόλαυσε τα μωράκια σου. Όταν έχεις χρόνο μας λές τα νέα σου. Πόλλα φιλάκια στα μωράκια σου.

Αοbatsan μια χαρά η μικρή σου, πραγματικά Σκλεναρίκοβα άντε με το καλό να έρθει, όσο για τα κιλά, μπράβο που κρατήθηκες, θέλει πραγματικά αγώνα.

Είμαι στα 14 συν αλλά όπως είπες συλφίδα, τι να λέει, θα τα χάσω μετά.

Κατερινάκι μου μείναμε τελευταίες όπως μας βλέπω, δεν θέλουν να βγουν οι κόρες μας, έχουν βολευτεί μου φαίνεται.

Μαράκι περιμένει τα έπιπλα, περιμένουμε φώτο.

Σας φιλώ, πάω να φάω παγωτάκι που έφερε ο αντρούλης μου,

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακιααα!!!!!!! Εγω στο τρεξιμο αυτες τις μερες, αλλα κουραζομαι πολυ ευκολα και ποναω και σχεδον συνεχεια απο κατω...τι να

πεις, υπομονη!! Ευχαριστω, για τα καλα σας λογια και πολυ χαρηκα που σας αρεσε η κουνια μας! Οντως, ειναι της PALI. Οσον αφορα το φορεματακι, ειναι απο την promod, περσινο. Ευτυχως, τα φορεματα μου,μου κανουν!!!

Κικη μου, ευχομαι να εχεις ξεμπερδεψει τωρα και να εχεισ τον μπομμπιρακο σου αγκαλια!!!!! Ρενακι μου τελος καλο,ολα καλα!! Μαρακι, το καλο πραγμα αργει να ερθει!!!!! Βιργινια μου, οσον αφορα το σεξακι κ εμεις τιποτα...ολο λεμε, αλλα μια ποναω, μια ειμαστε κομματια...δικαιολογιες!!! Bloublou μου, αφου εχεις περιθωριο χρονου,καλα εκανες κ δεν πας με προκληση ακομα. Κατερινακι, μας βλεπω μαζι να πηγαινουμε τελικα στο Γαια. Θα παω εκει την Πεμπτη, λες να σε δω???Αobastan,μοντελο η μικρη!!!!!

Τελος,οσον αφορα τα βλαστοκυτταρα κ εμεις στη δημοσια τραπεζα θα τα δωσουμε-δωρεαν! Παω για μπανακι κ μετα μαγαζακι κ μετα βολτουλαααααααα!!!!!!!!!!Φιλακια πολλααααα!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

γεια σας αγαπες !! τι κανετε ? πως ειστε ?? εγω σημερα δεν εχω κ πολυ καλη διαθεση !

να ευχηθω στην κικη κ τη ρενα να ζησουν τα παιδακια τους να ειναι γερα κ καλοτυχα !!!!!!!!!!!!

περιμενουμε λεπτομερειες ομως ! χαχαχα!!!!

aobatsan μου κοριτσαρος με τα ολα του θα ειναι !!!!!!! με το καλο κουκλα μου κ οντως ετσι λενε οτι υπαρχουν αποκλεισεις !!! βεβαια συνηθως ειναι παντα προς τα κατω αλλα μιλουσα με μια φιλη μου που γεννησε η αδερφη της κ ενω περιμεναν ο μπεμπης της να βγει γυρω στα 3800 τελικα βγηκε 4350 !! χαχαχα!!! θρεφταρακι !!!

σημερα πηγα σουπερ μαρκετ κ ενας κυριος που τον λενε γιδι με χτυπησε με το καροτσι του στην κοιλια δυο φορες μαλιστα ! ουτε συγνωμη δεν ζητησε !!! ενιωσα τετοιο θυμο που ετσι κ μαλωνα θα γεννουσα εκει μεσα κ δεν ηθελα ! εφυγα πριν τον παρει ο διαολος ! γκκκρ !!!!

μαριω μου ησουν ατυχη κ σημερα ε ??? δεν πειραζει οπως ειπες το καλο πραγμα αργει να γινει !!!!!!!!!

τι επαθε σημερα το χαρουμενο παντα κοριτσακι μας?

γιατι ακεφιες? ολα καλα?

τον κυριουλι επρεπε να τον βουτηξεις!!!! ολοι δικιο θα σου εδιναν εκει μεσα..

ασε με τα επιπλα.. υπομονη αλλα να σου πω μονο αυτο εχει μεινει να ερθουν και να βαλουμε τα ρουχα στηνθεση τους που τωρα ειναι ολα στην ντουλαπα.

ειμαι πολυ χαρουμενη τωρα, περιμενω την κουμπαρα μου που εχω να την δω 2 μηνες, μενει Αθηνα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Αχ, χάνω τις εξελίξεις, από ο,τι βλέπω, έχουμε νέα μωράκια και επιστροφές στο σπίτι! Τι ευτυχία! Άντυ1998, δεν το είχα αντιληφθεί ότι γέννησες! Να σου ζήσει ο μπεμπάκος! Γερός και φωτισμένος! Κική 2011 ελπίζω να έχουν τελειώσει τα δύσκολα και να κρατάς τον μπεμπάκο σου στην αγκαλιά σου!!!! Θα έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τον άντρα μου! (Μόλις τέλειωσα το μαγείρεμα, έφτιαξα μελιτζάνες παπουτσάκια μμμμμ και μία τούρτα τιραμισού! Είμαι βέβαια πτώμα, αλλά χαλάλι....ελπίζω να τρώγονται:confused:)

Τιτίνα, χαίρομαι που ακούσαμε νέα σου. Δεν προλαβαίνεις με τίποτα, ε με το δεύτερο...κι εγώ αυτό το φοβάμαι, κουράγιο, να μπαίνεις να μας λες!

Rena, πέρασες δύσκολα, καθώς λες, αλλά τουλάχιστον όλα αποτελούν παρελθόν και έχεις τα μωράκια σου στο σπίτι! Αυτό είναι το σημαντικότερο! Μπράβο που τα κατάφερες! Καλή δύναμη, θαυμάζω τις μαμάδες με δίδυμα!- και όχι μόνο, γενικά όσες παλεύουν στη ζωή για οτιδήποτε και δεν το βάζουν κάτω....

Virgi, τί ήταν αυτό με αυτό τον αναίσθητο στο ΣΜ; Δεν ντρέπεται λίγο; επίτηδες το έκανε; Κουράγιο, το κεφάλι ψηλά, θετικές σκέψεις!

Vanilla τι κάνεις; Μας είχες ρωτήσει διάφορες απορίες, θα μπω κάποια στιγμή να σου πω τη γνώμη μου ή μάλλον την εμπειρία μου σε ορισμένα (αν αρχίσω να απαντάω τώρα, θα βγει μεγάλο το σεντόνι).

Κατερίνα κουράγιο με τον θηλασμό! Κι εμένα η εμπειρία μου λέει ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση, γενικά με δυσκόλεψε και με πόνεσε σε σημείο να κλαίω, το ομολογώ. Ειδικά στην αρχή, εάν ματώνει το στήθος και πρήζεται, είναι λίγο απογοήτευση. Όμως θέλει ψυχραιμία, κορίτσια! Με τον καιρό, όλα παίρνουν τη σειρά τους και το μωρό μαθαίνει και η μαμά και στο τέλος δεν το σκέφτεσαι πια. Οπότε, μην φοβάστε. Πάντως εμένα η κρέμα δεν με βοήθησε. Οι μαίες επέμεναν να κάνω επαλείψεις με το ίδιο το γάλα και όντως αυτό βοήθησε τελικά!!!

Bloublou, το προηγούμενο Σάββατο ήρθα στην Πάτρα αυθημερόν, γι αυτό δεν επικοινώνησα μαζί σου. Κρίμα που δεν είχα το τηλ. σου να ειδοθούμε! Είχα μάθημα στο Ανοιχτό. Τελικά, συνεχίζεις τις διακοπούλες σου,ε; Αφήνεις πρωτοβουλία στη μπεμπούλα σου, βλέπω. Καλά κάνεις! Ο μικρούλης σου πώς είναι;

Μαρία'-Ελπίδα πρέπει να ομολογήσουμε ότι είσαι η ψυχή του Καφέ Ιουνίου2011, σχεδόν πάντα εδώ με τον καλό λόγο για όλες μας! Να είσαι καλά!

Συγγνώμη, αν ξέχασα κάποια μανούλα, θα τα λέμε. Συγγνώμη και για την πολυλογία, αλλά τώρα βρήκα λίγο χρόνο, έχω ένα σωρό διορθώματα, εκτός των άλλων... Βαλίτσα δεν έχω φτιάξει ακόμα...και η κούνια είναι ακόμα ασυναρμολόγητη...ελπίζω αυτό το ΣΒΚ να κάνουμε δουλίτσες.

Όσο για τα βλαστοκύτταρα κι εμείς στο πρώτο παιδάκι τα δώσαμε στην δημόσια τράπεζα στην Αθήνα.

Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλησπέρα κοιλουμπάκια

Kiki εύχομαι όλα να πήγαν κατ'ευχήν κ να κρατάς τον άγγελό σου κορίτσι μου

Rena να χαίρεσαι τους δύο μαχητές σου, να είναι γερά,,, όποτε μπορέσεις περιμένουμε λεπτομέρειες;)

Linaki -φαντασματάκι το πιστεύεις ότι ακόμα περιμένω τις κορδέλες??? άσε έχω σκάσει:(:(:(

Aobatsan θα γεννήσεις την star Ελλάς του 2019!!!!!!!!!!!!!!!! Κορίτσαρος σωστός!!!!!!!!!!!

Katerina εσύ και γω θα βγάλουμε ακριβά αρώματα σε μικρά μπουκαλάκια χα χα

Bloublou παγωτάκι παγωτάκι????? εεε πρόσεξε γιατί σήμερα ξύπνησα με έναν λαιμό πρησμένο, και με τη μύτη βουλωμένη,,,,και νομίζω την έπαθα από τα παγωτά:mad:

Verolina άπλωσε το σεντονάκι σου όταν μπορέσεις,,, χρήσιμο θα μας φανεί,,

Virgi μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου φέρεται έτσι,,,, ε ρε έπρεπε σε μένα να το κάνουν,,,,,,, δεν χαμπαριάζω τίποτα,,,,,,

Maraki εύχομαι αύριο να έρθουν τα επιπλάκια σας,,, κι όπως είπε και η Verolina,,,όντως είσαι η ψυχή της παρέας,, ενημερώνεις και το πινακάκι,,μπράβο βρε κουκλίτσα:D

Αααχ πάλι κάποια ξεχνάω, δεν το κάνω επίτηδες,,,,,, είπαμε μνήμη γιοκ

Βασικά δεν σας έγραψα τα νέα μου, είχα γιατρούλη,,,, θα μπω αργότερα να απλώσω κι άλλο σεντονάκι

ΣΑς γλυκοφιλώ

Θέλω ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕς ΜΟΥ:-(:-(:-(

"cogito,ergo sum"

Μαρία'-Ελπίδα πρέπει να ομολογήσουμε ότι είσαι η ψυχή του Καφέ Ιουνίου2011, σχεδόν πάντα εδώ με τον καλό λόγο για όλες μας! Να είσαι καλά!

Βαλίτσα δεν έχω φτιάξει ακόμα...και η κούνια είναι ακόμα ασυναρμολόγητη...ελπίζω αυτό το ΣΒΚ να κάνουμε δουλίτσες.

Όσο για τα βλαστοκύτταρα κι εμείς στο πρώτο παιδάκι τα δώσαμε στην δημόσια τράπεζα στην Αθήνα.

βερολινακι μου, σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, απλα εχω πολυ ελευεθρο χρονο..

μετα με τα μπεμπε ισως χαθουμε αλλα πιστευω κατι θα κανουμε και γι'αυτο..;)

να την κανεις την βαλιτσουλα σου αν και εχεις χρονο.. και εγω τωρα νιωθω πιο ετοιμη που την εφτιαξα..

και εμενα μου εστειλαν το κιτ για τα βλαστοκυταρα.

Linaki -φαντασματάκι το πιστεύεις ότι ακόμα περιμένω τις κορδέλες??? άσε έχω σκάσει:(:(:(

Maraki εύχομαι αύριο να έρθουν τα επιπλάκια σας,,, κι όπως είπε και η Verolina,,,όντως είσαι η ψυχή της παρέας,, ενημερώνεις και το πινακάκι,,μπράβο βρε κουκλίτσα:D

ΣΑς γλυκοφιλώ

Θέλω ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕς ΜΟΥ:-(:-(:-(

βανιλακι, εγω τελικα παρηγγειλα κατα λαθος μια κορδελα και ηρθε μεσα σε τρεις μερες..

τωρα θα παραγγειλω και αλλες αλλα περιμενω να βρω τον τροπο.. ξερεις..

ασε που μια φιλη της μαμας μου μου πλεκει χειροποιητες..

ελα μην μου λετε τετοια, ντρεπομαι:oops::oops:!!

τσα !!!

μπηκα κ βγηκα πριν γιατι εσκασε μυτη ο πατερας μου !!!

ναι ρε κοριτσια μιλαμε για τρελλο γιδι ο τυπος !

μωρε κ γω θα μιλουσα συνηθως δεν χαριζω...αλλα γιατι να συγχιστω εγω κ το παιδι μου κ να ειμαι με φοβο μη γεννησω απο τα νευρα μου ??? χαχαχαχ!!!! εκανα πισω για πολυ σοβαρο λογ οπως βλεπετε !!!!!

βανιλια μας αφησες στα κρυα του λουτρου δλδ με τα νεα απο το γιατρο ? τς τς τς ! ντροπη κυρα μου !

μαρακι ηρθε η κουμπαρα ??? θα χεις καλη παρεα κ θα μας ξεχασεις εμας !! σνιφ !

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε;;

Βιργινια και γω θα νευριαζα παρα πολυ, μπορει και να του ελεγα τπτ, αλλα καλα εκανες και δεν μιλησες εσυ θα ταραζοσουν ο αλλος σκασιλα του!!

Κικη ευχομαι ναναι ολα καλα. Να σου ζησει ο μπεμπης!!

Ρενα τελος καλο ολα καλα!! Εχεις τα παιδακια σου σπιτι και να μην θυμασαι οτι ασχημο περασες. Αυτο παει πια, περασε!

Δεν θυμαμαι αλλα...

Εχω τρομερες καουρες και πονους περιοδου και απο κατω. Την κυριακη θα παμε παμε νοσοκομειο να κανω nst, να ρωτησω και 2-3 πραγματα τον ντοκτορ.

Βαλιτσα δικη μου ειναι σχεδον ετοιμη, του μπεμπη επλυνα σημερα ενα μικρο σακ βουαγιαζ που εχω και θα τη φτιαξω μεσα στο σκ. Αλλωστε κατι μου λεει οτι θα ειμαι η τελευταια που θα γεννησω!!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

εβαλα του αντρουλη να φαει και μπηκα να δω τα νεα σας!

Βιργινακι, η κουμπαρα ηρθε και θα την δω παλι αυριο, αν εχει καλο καιρο θα παμε για μπανιο..οχι εγω εγω θα καμαρωνω με το καπελο σαν την Βασιλειαδου στην θεια απο το Σικαγο!!

Μινουλα μου θα γεννησεις οταν πρεπει, μην εχεις αγχος..

και εγω ποναω που και που απο κατω..

βρε κοριτσια ξυριστηκα χτες απο κατω και σημερα εχω γεμισει σπυθουρακια, τι να κανω?

Βερολινάκι μήπως βρέθηκε στα τζάμπο με το άντρα σου και το γιο σου, φόραγες κολάν, μαύρα μαλλιά, μαύρα γυαλιά, ο άντρας σου ένα μπεζ μπλουζάκι; Είδα κάποιες εγκυούλες, αλλά τι να πω είμαι η μπλουμπλού από το πάρεντσ, θα με πάρουν με τις πέτρες.

Βιργινάκι μου ο αθάνατος Ελληνάρας, δεν αλλάζουμε σαν λαός λυπάμαι που το λέω, ενώ ο Άγγλαρας θα έλεγε χίλια συγνώμη. Άστο, τι να λέει.

dYU4p3.png

Γεια σας φιλεναδιτσες μου.

Οτι κ να πειτε εχετε δικιο,ειμαι ασυγχωρητη επρεπε να σας γραψω

αλλα δν ειμαι κ στα καλυτερα μου.Βγηκα εχθες απ'το νοσοκομειο

κ ειμαι χαλια.Το μωρο μου ειναι στην μοναδα εντατικης θεραπειας

νεογνων.Ενω καταευχαρηστηθηκα την γεννα,αν κ καισαρικη το

εζησα το ονειρο.Θα το ξαναεκανα χιλιες φορες.Δν θα ξεχασω ποτε την

πρωτη στιγμη που ειδα το θαυματακι μου να κρεμεται αναποδα κ να

κλαιει.Ηταν μελανος αλλα κουκλος.Μολις μου τον ακουμπησε η μαια

στο στηθος τον φιλησα κ του ψιθυρησα οτι θα τον αγαπαω για παντα

κ δια μαγειας σταματησε να κλαιει.Απο εκεινη την στιγμη κ μετα δν τον ξαναειδα ξυπνιο.Επρεπε να βλεπατε το υφος του αντρα μου οταν μετα απο

τρεις ωρες ηρθε στο δωματιο να μου ανακοινωσει οτι ο μικρος μας εχει προβλημα με τα πνευμονακια του κ τον βαλανε στην εντατικη.Απο

εκεινη την ημερα τον βλεπω καθημερινα για μιση ωρα το πρωι κ μια το απογευμα να ειναι με μηχανικη υποστηριξη με σωληνακια κ καλωδια

το κορμακι του κ παντα σε καταστολη.Εχει κ λοιμωξη αλλα σε υφεση

κ το επανω μερος του αριστερου του πνευμονα κλειστο.Ολα ειναι περαστικα μας λενε οι γιατροι αλλα εγω ανησυχω πολυ.Σημερα του βαλανε κ λαμπα για τον ικτερο.Απολυμαινω πολυ καλα τα χερια μου φοραω κ την ειδικη ρομπα κ το μονο που μπορω να κανω ειναι να του χαιδευω κλεφτα το ποδαρακι του.Κατα τα αλλα γεννηθηκε 2870 κ 52 ποντους.Ευτηχως ειναι

μεγαλουτσικος κ θα το ξεπερασει γρηγορα.Κ ειναι ιδιος ο μπαμπας του κοριτσια μονο τα ματακια του δν εχω δει.Θα σας γραψω κ λεπτομερειες απο την γεννα.φιλια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Άντυ μου, μόλις διάβασα το μήνυμά σου! Ευχαριστούμε που βρήκες το κουράγιο και μπήκες και μας έγραψες! Τι ωραία που περιγράφεις τις πρώτες στιγμές του μπεμπούλη σου! Πολύ συγκινητικό! Περαστικά στο μπεμπάκο σου, εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να τον έχεις όσο το δυνατό πιο γρήγορα στην αγκαλιά σου και να το ξεπεράσει. Νομίζω ότι μπορώ να νιώσω την ανησυχία σου. Και σε εμάς ο καρδιολόγος έχει βρει ένα προβλημα(τάκι) στην καρδιά του μπεμπούλη που θα γεννηθεί, αλλά ο γιατρός μου είναι καθησυχαστικός και μου λέει ότι σε αρκετά εμβρυάκια εντοπίζεται αυτό το πρόβλημα, σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι τη γέννα ή στη διάρκεια του πρώτου χρόνου της ζωής τους έχει συνήθως αποκατασταθεί, αλλά εγώ ανησυχώ φυσικά πολύ. Τι άλλο μπορώ, όμως, να κάνω από το να περιμένω... Δεν το είχα αναφέρει καθόλου, να μην χαλάω τη διάθεση και την ψυχολογία και των άλλων κοριτσιών, προσπαθώ κι εγώ να μην το σκέφτομαι, αλλά η αγωνία παραμένει. Οπότε κουράγιο, θα τα ξεπεράσουμε, φαντάζομαι....Βέβαια άλλο να το λες, άλλο να το βιώνεις...

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...