Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα κορίτσια :)

Πολύ τρέξιμο 2 μέρες τώρα...ουφ, ανάσα δεν έχω πάρει... :(

Πήγαμε εχθές και είδαμε τη "μικρούλα" μας!!! Ρε κορίτσια έφτασε τα 3400 το θηριάκι μας!!! Έπαθα ΣΟΚ!!! Η γιατρός βέβαια ήταν πολύ καθησυχαστική...να μην ανησυχώ, πως παίζουν οι μετρήσεις και πως στην τελική δεν είμαστε και μινιόν ως γονείς...2,04 ο μπαμπάς και 1,72 η μαμά, να μην περιμένουμε να βγάλουμε κανένα γατάκι...

Τι να πω...γατάκι δεν περιμένω, αλλά το ιπποποταμάκι μας από ΠΟΥ θα βγει????????

Anyway, ο πλακούντας έχει ωριμάσει σε grade2, ο τράχηλος είναι μαλακός, κάναμε και nst αλλά η μικρή κοιμόταν μετά το σοκ, οπότε πάμε πάλι την άλλη Τετάρτη.

Μου είπε να ξεκινήσω περπάτημα, επαφές!!!, και καμιά δουλίτσα για να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση και θα είμαστε σε επαφή.

Αυτά από μένα....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΝΑΤΕ

Κικίτσα μου εύχομαι να έχεις πάρει στην αγκαλιά σου το παιδάκι σου ήδη και να είναι όλαα καλά :)

εμεις ειμαστε καλα.πηραμε την μπεμπα μας σπιτι στις 4 μαιου κ μεγαλωνουμε.απλα με 2 παιδια δε μενει χρονος για τιποτα!

σας αφηνω παλι γιατι κλαιει η μποθμποθκα μου.πολλα φιλια σε ολες

Καλό σαραντισμό κορίτσι μου και καλό δύναμη για τη συνέχεια :)

Η μπουμπού μια χαρά, γύρω στα 3000 κιλά, έχει βολευτεί στα ψηλά και δεν κατεβαίνει, ο τράχηλος όπως είπαμε μαλακός, και έχω διαστολή 1, δηλαδή κολοκύθια. Το άφησε πάνω μου αν θέλω να πάω με πρόκληση ή όχι το Σάββατο, δηλαδή αν έχω βαρεθεί και θέλω να ξεμπερδεύω, υπάρχουν οι συνθήκες, για το βάρος δεν τον ανυσηχεί, το πολύ να φτάσει 3150 δεν υπάρχει θέμα, το σώμα αντιδράει διαφορετικά δεύτερη γέννα. Οπότε αποφάσισα ότι θα το αφήσω και αυτή την εβδομάδα και ότι γίνει αλλιώς το άλλο Σάββατο με πρόκληση, δεν μένει και άλλος χρόνος, έτσι αλλιώς το εξαντλήσαμε.

Βολεύτηκε η μικρή μπλουμπλου ε?...υπομονή και περπάτημα μπας και βρει το δρόμο προς τα κάτω :P

Εμείς γεννήσαμε στις 7 Μαίου πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα. Νωρίτερα από το κανονισμένο. Ήμουν 33 εβδ. και 3 ημερών και γέννησα λόγω ρήξη μήτρας. Ήταν το χειρότερο σενάριο και δυστηχώς συνέβη. Η αλήθεια είναι ότι κινδύνεψα, αρκετά θα έλεγα όμως.... πάει τώρα αυτό.

Τα μωρά μας βγήκαν 1970 η μπουμπού και 2180 ο μπέμπης. Για τις εβδομάδες τους ήταν μεγάλα μωρά αλλά πολύ πρόωρα. Ετσι μπήκαν στην εντατική για 19 ημέρες, με ότι σημαίνει αυτό..... όμως είναι και τα δύο πολύ γενναίοι μαχητές ..... και σήμερα μόλις τα πήραμε σπίτι!!!!

Πέρασα δύσκολα - πολύ δύσκολα - είχα μεγάλες αναποδιές και στη γέννα και μετά ... αλλά αυτά θα τα πούμε μια άλλη στιγμή που θα έχουν γεννήσει όλα τα κορίτσια για να μην σας αγχώσω και δεν πρέπει.

Τώρα όμως κάθομαι εδώ δίπλα και τα χαζεύω....

Καλώς το Ρενάκι!! Να σας ζήσουν κοριτσάκι μου τα παιδάκια σας και να είναι γερά. Άσε πίσω όοοολα τα άσχημα τώρα και απόλαυσε το μεγαλείο της μητρότητας, εις διπλούν ;)

Μαράκι, ήλπιζα μετά από τόσες μέρες που έχω να μπω πως θα τα είχες παραλάβει τα επιπλάκια.... :( Άντε υπομονή μια μέρα ακόμη...

Κι εδώ βρέχει ασταμάτητα σχεδόν από εχθές....χάλια...δεν μπορώ να κάνω και καμιά δουλειά με τόση υγρασία!

Οζαλινάκι, κι εγώ μια από τα ίδια :D

Φάντασμα...κάθε βράδυ ανελλειπώς, 2-5 κόβω βόλτες από την αυπνία...ευτυχώς έχω παρέα το ιπποπαταμάκι μου, που δεν σταματά να γυροφέρνει μέσα μου :P

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα aobatsanακι!!

καλε τι παιδι ειναι αυτο που εχεις??

θα βγει και θα περπαταει!!!!

σκεψου οτι ειμαστε στην ιδια εβδομαδα και εμενα την τριτη ηταν 2650..

βεβαια εμεις εχουμε μονο τον μπαμπα ψηλο 2μ εγω ειμαι με 1.62 ...

μια χαρα θα βγει η κοπελαρα σου!!!!!!! μην ανυσηχεις καθολου!

καλημερα aobatsanακι!!

καλε τι παιδι ειναι αυτο που εχεις??

θα βγει και θα περπαταει!!!!

σκεψου οτι ειμαστε στην ιδια εβδομαδα και εμενα την τριτη ηταν 2650..

βεβαια εμεις εχουμε μονο τον μπαμπα ψηλο 2μ εγω ειμαι με 1.62 ...

μια χαρα θα βγει η κοπελαρα σου!!!!!!! μην ανυσηχεις καθολου!

Καλημέρα Μαράκι μου :)

Δεν ανησυχώ μωρέ...αλλά ένα σοκ όσο να πεις το πέρασα...:shock: :shock: :shock:

2,600 ήταν στις 16/5 που έκανα τον προηγούμενο υπέρηχο...μέσα σε 10 μέρες πήρε 800γρ!!! κι εγώ έχασα 1 κιλό!!! Ανάποδα τα κάνουμε μου φαίνεται, μαμά και κόρη :roll: :roll: :roll:

Mopep2.png1LxNp2.png

εχασες ενα κιλο?? αυτο ειναι ειδηση!!!!!

μια χαρα θα πανε ολα κοριτσι μου!

Ναι, από +6 που ήμουν τον περασμένο μήνα πήγα +5 με το χθεσινό ζύγι...(έχω απόθεμα όμως :oops: , δεν είμαι συλφίδα όπως σας βλέπω όλες εδώ, χιχιχιχ)

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

θες να μου πεις οτι γενναμε σε ενα μηνα και εχεις παρει μονο 5 κιλα??????

εγω ειμαι +12, σταματω αυτην την στιγμη την συζητηση μαζι σου!!!!!!!!!!!!!

με ταραξες....

εισαι και 1,72? ααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, από +6 που ήμουν τον περασμένο μήνα πήγα +5 με το χθεσινό ζύγι...(έχω απόθεμα όμως :oops: , δεν είμαι συλφίδα όπως σας βλέπω όλες εδώ, χιχιχιχ)

2,04 ο μπαμπας, 1,72 εσυ????Καλε τη σκλεναρικοβα θα γεννησεις;;;;:tongue::tongue:

Οσο γαι τα κιλα, εγώ κοντευω τα 11:!:. τα παγωτα βλεπετε!!!

Α! βαλτε και εμενα στο club της αυπνίας! :-(

cEyXp3.png

q61sp3.png

θες να μου πεις οτι γενναμε σε ενα μηνα και εχεις παρει μονο 5 κιλα??????

εγω ειμαι +12, σταματω αυτην την στιγμη την συζητηση μαζι σου!!!!!!!!!!!!!

με ταραξες....

εισαι και 1,72? ααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Μη μου ταράζεσαι Μαράκι....:tongue:

Μπορεί να έχω πάρει μόνο 5 (με πολύ κόπο, έχω να πω!!!) αλλά κοντεύω να υπερβώ τα 100!!!

Οπότε δεν με παίρνει να πάρω περισσότερα...δεν θα είναι καλό ούτε για μένα, ούτε και για το παιδί :roll:

Θα μου μιλάς τώρα???? :cry: :cry: :cry:

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

2,04 ο μπαμπας, 1,72 εσυ????Καλε τη σκλεναρικοβα θα γεννησεις;;;;:tongue::tongue:

Οσο γαι τα κιλα, εγώ κοντευω τα 11:!:. τα παγωτα βλεπετε!!!

Α! βαλτε και εμενα στο club της αυπνίας! :-(

Καλώς ήρθες κι εσύ στο club!!! :D

Σκλεναρίκοβα χαχαχαχα...ξέχασα να σας πω πως η ανάπτυξη των ποδιών της και μόνο αντιστοιχεί στις 39 εβδομάδες (σαν γύφτικο σκερπάνι καμάρωνε ο μπαμπάς μόλις το άκουσε)!!!! οπότε μπορεί και ναι...Σκλεναρίκοβα :tongue: :tongue: :tongue:

κοριτσακι παω να μαγειρεψω... μην νομιζεις οτι δεν σου μιλαω.....

Καλό μαγείρεμα...κι εγώ το ίδιο πάω να κάνω...

Mopep2.png1LxNp2.png

Σκλεναρίκοβα χαχαχαχα...ξέχασα να σας πω πως η ανάπτυξη των ποδιών της και μόνο αντιστοιχεί στις 39 εβδομάδες (σαν γύφτικο σκερπάνι καμάρωνε ο μπαμπάς μόλις το άκουσε)!!!! οπότε μπορεί και ναι...Σκλεναρίκοβα :tongue: :tongue: :tongue:

Καλό μαγείρεμα...κι εγώ το ίδιο πάω να κάνω...

πω πω! φτου σας κοριτσακια μου! Φτου σας!!! Γερα παιδια να βγαλουμε κοριτσια!!!!!

υγ: Εχει ερθει η μαμα μου και εγω....δεν μαγειρευω σημερα...χι χι!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

μαρια επλιδα γραφω αυτο το μηνυμα γιατι εσυ εχεις καταχωρήσει 2472 και εγώ 2471! Να σε φτάσω, χα χα χα!!!!

χαχαχα!!! που το προσεξες βρε θηριο??

καλο!!!

Μη μου ταράζεσαι Μαράκι....:tongue:

Μπορεί να έχω πάρει μόνο 5 (με πολύ κόπο, έχω να πω!!!) αλλά κοντεύω να υπερβώ τα 100!!!

Οπότε δεν με παίρνει να πάρω περισσότερα...δεν θα είναι καλό ούτε για μένα, ούτε και για το παιδί :roll:

Θα μου μιλάς τώρα???? :cry: :cry: :cry:

φυσικα και θα σου μιλουσα οπως και να εχει κοριτσαρα μου!!

ελπιζω και ευχομαι μετα να αρχισουν να φευγουν τα κιλα ετσι οπως ηρθαν!!

καλα σοβαρα? θα ειναι μαλλον το πιο ψηλο παιδι της παρεας μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...