Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου, μόλις κατάφερα να μπω για λίγο, δεν πρόλαβα να σας διαβάσω, μου έχουν πέσει αρκετά. Θα μπω, ελπίζω, αύριο να μάθω τα νεάκια και να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις... Κατά τα άλλα ησυχία....και αναμονή.

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να κοιμηθείτε όσο το δυνατό καλύτερα, χωρίς καούρες, κουνούπια, αϋπνίες και άλλες ενοχλήσεις...όνειρα γλυκά!;)

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα φιλεναδιτσες!!!!

πως ειναι σημερα τα κεφια??

σημερα περιμενω την μαμα μου να μου κανει δουλιτσες και ισως μεσα στην ημερα μας παρει επιτελους ο μαστορας που βαφει τα επιπλα να μας τα φερει επιτελους!!

Οζαλινακι καλυτερα?

Βερολινα μου, αυπνιες ειχες χτες?

γεια σας κι απο μενα κοριτσακια.τι κανετε?δεν προλαβαινω να διαβασω τα νεα μετα απο βδομαδες απουσιας!!!θα με ενημερωσετε ποιες γεννησαν?να ευχηθω ουτως ή αλλως να σας ζησουν και να ειναι γερα και ευτυχισμενα μωρακια.

εμεις ειμαστε καλα.πηραμε την μπεμπα μας σπιτι στις 4 μαιου κ μεγαλωνουμε.απλα με 2 παιδια δε μενει χρονος για τιποτα!

σας αφηνω παλι γιατι κλαιει η μποθμποθκα μου.πολλα φιλια σε ολες

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Κοριτσάρες μου, λοιπόν να γράψω στα γρήγορα τα νεά απο το γιατρό.

Η μπουμπού μια χαρά, γύρω στα 3000 κιλά, έχει βολευτεί στα ψηλά και δεν κατεβαίνει, ο τράχηλος όπως είπαμε μαλακός, και έχω διαστολή 1, δηλαδή κολοκύθια. Το άφησε πάνω μου αν θέλω να πάω με πρόκληση ή όχι το Σάββατο, δηλαδή αν έχω βαρεθεί και θέλω να ξεμπερδεύω, υπάρχουν οι συνθήκες, για το βάρος δεν τον ανυσηχεί, το πολύ να φτάσει 3150 δεν υπάρχει θέμα, το σώμα αντιδράει διαφορετικά δεύτερη γέννα. Οπότε αποφάσισα ότι θα το αφήσω και αυτή την εβδομάδα και ότι γίνει αλλιώς το άλλο Σάββατο με πρόκληση, δεν μένει και άλλος χρόνος, έτσι αλλιώς το εξαντλήσαμε.

Αυτά τα ολίγα. Για βλαστοκύτταρα δεν δώσαμε στο γιο μού, ούτε και τώρα, αν θα το έκανα όμως σε αυτό που λέει η Μαρία αν θυμάμαι καλά, που είναι δωρεάν, νομίζω είναι Δημόσια τράπεζα.

Βανιλάκι μου σε ευχαριστώ για το σχόλιο, αλλά μη νομίζεις 14 κιλά συν είμαι, που θα πάει όμως θα φύγουν.

Μινούλα μου ακόμα αναγούλες και συ ρε Κατερίνα. Υπομονή, η ουρά έχει μείνει.

dYU4p3.png

γκκκκκκκκκκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

εγραψα ενα κατεβατο κ ξαφνικα χαθηκε !!!!!!!!!!!

γγγγγγγγκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ !!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον στα γρηγορα πηγα κεπ εκανα εξουσιοδοτηση να παρει ο καλος μου τα επιδοματα ξερει καποια τι να γραψω ομως επανω ??? ειμαι ενα πτωμα μολις μπηκα σπιτι σε λιγο ερχονται οι κουνιαδες μου να πιουμε καφε κ μετα ξανα στους δρομους για την προβα νυφικου !!!! ουφ! ωραιες στιγμες ! θυμαμαι τα δικα μου !

βανιλακι μου δεν φταιω εγω τοσες ξεσηκωστρες εχουμε εδω σεξ η μια μινιον η αλλη..ε καταλαβαινεις !!!! συνεχιζω να τσακιζω τονους φραουλες σε καθημερινη βαση(τοσο που αναρωτιεμαι αν θα γεννησω παιδι η φραουλες) αλλα τωρα τις συνδιαζω κ με κερασια !!! να σου στειλω ?????

μπλουμπλου βολευτηκε η μικρη μας, αστην ακομα μια βδομαδα κ βλεπεις ! καπου εκει μπορει να διαλεξει να σου κανει κ την εκπληξη ! η διαστολη ετσι κ αλλιως ξεκινησε !

μαριω μου τι εγινε ? ηρθαν επιτελους τα επιπλα ??????????

τιτινακι μου την πηρατε σπιτακι κ τωρα τρεχεις ε ? αλλα ωραιο τρεξιμο ! να ειναι γερα τα παιδακια σου κ να τα χαιρεσαι !!!

ουφ ! δεν θυμαμαι αλλα ! κλαψ κλαψ !!!!!!

Διαφημίσεις

λοιπον στα γρηγορα πηγα κεπ εκανα εξουσιοδοτηση να παρει ο καλος μου τα επιδοματα ξερει καποια τι να γραψω ομως επανω ???

μαριω μου τι εγινε ? ηρθαν επιτελους τα επιπλα ??????????

Βιργινακι να γραψεις εκτος απο τα στοιχεια σου οτι εξουσιοδοτεις τον αντρα σου (τα στοιχεια του) να πληρωθει απο το ικα.

δεν ρωτας και στο Ικα καλυτερα?

επιπλα γιοκ.. θα τον παρει ο κυριος τον μπογιατζη:evil: ακομα δεν ειναι ετοιμα, ηταν η μαμα εδω ομως και κρεμασαμε την κουρτινα και φτιαξαμε και την βαλιτσα!

και την δικη μου και της μπεμπας..

Μονο να βαλω τα ρουχα που θα βγω, αλλα αυτο αργοτερα για να δω και τον καιρο και τα καλλυντικα μου..

Της μπεμπουλας ετοιμη αλλα δεν της εχω βαλει ακομα ρουχο εξοδου..

ειχα σκεφτει ενα λινο λιλα με πουα φορμακι με εξω τα μπουτια αλλα τωρα θελω να της βαλω και τα παπουτσακια τα ροζ τα πλεκτα αλλα δεν ταιριαζουν..

Ουφ προβλημα τωρα!!!!!!:confused::confused: τι να κανω????:)

Τιτινακι μου εχετε γυρισει σπιτακι, μπραβο κοπελα μου!!!

γραψε μας τα νεα σου οταν μπορεσεις!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΝΑΤΕ

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Κοριτσάρες μου καλησπέρα!!!

Ξέρω έχω λείψει πολύ καιρό όμως ανωτέρα βία.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω καθόλου τα νέα σας, οπότε γρήγορα λέω να σας πω τα δικά μου και ελπίζω να βρώ χρόνο να σας διαβάσω.

Εμείς γεννήσαμε στις 7 Μαίου πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα. Νωρίτερα από το κανονισμένο. Ήμουν 33 εβδ. και 3 ημερών και γέννησα λόγω ρήξη μήτρας. Ήταν το χειρότερο σενάριο και δυστηχώς συνέβη. Η αλήθεια είναι ότι κινδύνεψα, αρκετά θα έλεγα όμως.... πάει τώρα αυτό.

Τα μωρά μας βγήκαν 1970 η μπουμπού και 2180 ο μπέμπης. Για τις εβδομάδες τους ήταν μεγάλα μωρά αλλά πολύ πρόωρα. Ετσι μπήκαν στην εντατική για 19 ημέρες, με ότι σημαίνει αυτό..... όμως είναι και τα δύο πολύ γενναίοι μαχητές ..... και σήμερα μόλις τα πήραμε σπίτι!!!!

Πέρασα δύσκολα - πολύ δύσκολα - είχα μεγάλες αναποδιές και στη γέννα και μετά ... αλλά αυτά θα τα πούμε μια άλλη στιγμή που θα έχουν γεννήσει όλα τα κορίτσια για να μην σας αγχώσω και δεν πρέπει.

Τώρα όμως κάθομαι εδώ δίπλα και τα χαζεύω....

Μου έχετε λείψει πολύ... αλήθεια.

Εύχομαι σε όσα κορίτσια γέννησαν ... να σας ζήσουν!!! και σε όσα κορίτσια ακόμα περιμένουν ... με το καλό!!!

Νιώθω ότι έχω τόσα πολλά να σας πω και ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρω.

Σας φιλώ όλες!!!!!

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΝΑΤΕ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω καθόλου τα νέα σας, οπότε γρήγορα λέω να σας πω τα δικά μου και ελπίζω να βρώ χρόνο να σας διαβάσω.

Εμείς γεννήσαμε στις 7 Μαίου πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα. Νωρίτερα από το κανονισμένο. Ήμουν 33 εβδ. και 3 ημερών και γέννησα λόγω ρήξη μήτρας. Ήταν το χειρότερο σενάριο και δυστηχώς συνέβη. Η αλήθεια είναι ότι κινδύνεψα, αρκετά θα έλεγα όμως.... πάει τώρα αυτό.

Τα μωρά μας βγήκαν 1970 η μπουμπού και 2180 ο μπέμπης. Για τις εβδομάδες τους ήταν μεγάλα μωρά αλλά πολύ πρόωρα. Ετσι μπήκαν στην εντατική για 19 ημέρες, με ότι σημαίνει αυτό..... όμως είναι και τα δύο πολύ γενναίοι μαχητές ..... και σήμερα μόλις τα πήραμε σπίτι!!!!

Πέρασα δύσκολα - πολύ δύσκολα - είχα μεγάλες αναποδιές και στη γέννα και μετά ... αλλά αυτά θα τα πούμε μια άλλη στιγμή που θα έχουν γεννήσει όλα τα κορίτσια για να μην σας αγχώσω και δεν πρέπει.

Εύχομαι σε όσα κορίτσια γέννησαν ... να σας ζήσουν!!! και σε όσα κορίτσια ακόμα περιμένουν ... με το καλό!!!

Σας φιλώ όλες!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!ΞΕΧΝΑ Ο, ΤΙ ΠΕΡΑΣΕς ΚΑΙ ΠΡΟΧΏΡΑ. σε καταλαβαινω, γιατι και εγω ειχα περάσει πολα, αλλα αφου πλέον ολα ειναι καλα, μην τα θυμασαι πια!!!!!!!!!!!!!!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!

Εγώ....ειμαι ακομα εδώ!!! Χα χα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

kiki όλα να πάνε καλά για εσένα και το μωράκι σου και να γυρίσετε σπιτάκι σας αγκαλίτσα.......η Παναγίτσα να είναι κοντά σας.

Σας φιλώ όλες!!!!!

να σου ζήσουν Ρενάκι τα μωράκια σου και να είναι γερά και δυνατά και καλότυχα....εύχομαι και εσύ τωρα να είσαι πολύ καλά και να είσαι δυνατή για να τα καταφέρεις με όλα τα σποράκια σου.......πολλα φιλιά...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!ΞΕΧΝΑ Ο, ΤΙ ΠΕΡΑΣΕς ΚΑΙ ΠΡΟΧΏΡΑ. σε καταλαβαινω, γιατι και εγω ειχα περάσει πολα, αλλα αφου πλέον ολα ειναι καλα, μην τα θυμασαι πια!!!!!!!!!!!!!!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!

Εγώ....ειμαι ακομα εδώ!!! Χα χα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

καλημέρα Κατερίνα.......έλα λίγες μέρες έμειναν βρε......λίγο υπομονή μόνο;)

καλημερα φιλεναδιτσες!!!!

ωραια νεα εχουμε σημερα, γεννητουρια και τα νεα της Ρενουλας!!!:D:D

εγω υπεφερα το βραδυ απο καουρες μεχρι που εκλαιγα απο τα νευρα μου:mad:

εμεινα ξυπνια κανα τριωρο και καμαρωνα σαν το φαντασμα...:-(

Σημερα βρεχει πολυ και δεν θα μου φερουν τελικα τα επιπλα, μαλλον αυριο αν δεν βρεχει.. θα δουμε!

Kικακι μου τετοια ωρα ισως και να εχεις γεννησει!!!!

αντε με το καλο κοριτσι μου με ενα καταγερο μωρο!!!

Ρενακι να σου ζησουν κοπελα μου!!!!!!!!!!!

καλοριζικα και γερα να ειναι... οποτε εχεις χρονο να μπεις να μας πεις τα νεα σου!!!!

να μου φιλησεις τα μωρουλια στα μικρα μπουτακια τους!!!

οσο για τον τοκετο, περασμενα ξεχασμενα..αρκει να εισαι καλα τωρα!!

φιλακια πολλα!!

ΟNOMA……….ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ....Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα)................................ .........21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................7/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2180gr + ΜΠΕΜΠΑ1970gr 33w3d

3.LisaH........................ΙΑΣΩ............... ..........14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ............... .....17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ................ .....22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2800gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ...........................27/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ

7.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ................. .........1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

8.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ).........11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

11.βαλι..........................EΛΕΝΑ............ ....... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.aggeliki83................ΓΑΙΑ................. ..... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

14.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.Vanilla.....................ΙΑΣΩ............... .... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

17.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

18.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ................ ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

19.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ................... ...30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ................... 30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue...................................... .... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ............... .... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Οζαλινακι μου καλημερα!!

πως εισαι?

γειά σου Μαράκι.....

σαν το φάντασμα είμαι:shock::shock::shock:

δεν κοιμάμαι καλά αυτές τις μέρες,μια οι καούρες μια οι εφιάλτες , μια η κοιλιά που νομίζω οτι δεν την βολεύω άστα να πάνε........

και ο βρωμόκαιρος μου έχει τσακίσει τα νεύρα.....πλενω τα παλωμτα και τα χαλάκια για να τελειώνω και κάθε μέρα βρέχει....

ευτυχώς άρχισε η μπέμπα μου τους χορούς γιατί κοιμόταν για 2 μέρες και ανησυχούσα........

σήριαλ έγιναν τα επιλάκια σου αλλά θα έρθουν και θα έχετε ενα τέλειο δωμάτιο;)

γειά σου Μαράκι.....

σαν το φάντασμα είμαι:shock::shock::shock:

δεν κοιμάμαι καλά αυτές τις μέρες,μια οι καούρες μια οι εφιάλτες , μια η κοιλιά που νομίζω οτι δεν την βολεύω άστα να πάνε........

και ο βρωμόκαιρος μου έχει τσακίσει τα νεύρα.....πλενω τα παλωμτα και τα χαλάκια για να τελειώνω και κάθε μέρα βρέχει....

ευτυχώς άρχισε η μπέμπα μου τους χορούς γιατί κοιμόταν για 2 μέρες και ανησυχούσα........

σήριαλ έγιναν τα επιλάκια σου αλλά θα έρθουν και θα έχετε ενα τέλειο δωμάτιο;)

μια απο τα ιδια και εγω, αν εξαιρεσεις τους εφιαλτες ολα τα αλλα τα εχω..

ευτυχως απο δουλειες με βοηθησε η μαμα και ο αντρουλης και ειμαστε ετοιμοι..

μονο τις κουρτινες θελω να πλυνουμε αλλα ο παλιοκαιρος...γκρρρρρρρρ!!

οσο για τα επιπλα μας καθυστερησε ο μπογιατζης πολυ.. και σημερα που ειναι ετοιμα βρεχει..

τι να πω, ας πω οτι το καλο πραγμα αργει να γινει!!!

που να σου πω οτι και τα πομολα που εχουμε παραγγειλει θα κανουν 20 μερες να ερθουν.. αλλα αυτο δεν με πειραζει, θα τα βαλουμε και μετα..

εμενα η μπεμπα μου ειναι πολυ ζωηρη ακομα και την νυχτα, χαιρομαι αλλα δεν με αφηνει να κοιμηθω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...