Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

οζαλινακι μου!!!!:P:p:p

πως εισαι αληθεια ? ηρεμησες ???

καλε ναι ειμαι που ειμαι χωρις το βασικο κοκο στερημενη να ειμαι κ απο τα αλλα ?? απαππαπα1 τωρα που το λες ...βρε μπας κ γι αυτο παθαινω ντουβρουτζα οταν βλεπω οτιδηποτε γλυκο μπροστα μου ? χαχαχαχ!!!!!

μακαρι να φυγουν γρηγορα τα παλιοσπυρα !!! αλλα τσιτσιδακι γυρναω μονο το βραδυ πριν ξαπλωσω που τα φωτα ειναι κλειστα !

τις υπολοιπες ωρες η θα εχω επισκεψεις συνεχεια η τα παραθυρα τεντα ! χαχαχαχ!!! ε μην προσφερω κ τσαμπα θεαμα !!! χαχαχα!!!

Μηπως το Βιργινακι θελει λιγο σεξακι για να της φυγει το σπυρακι???οεο??χιχιχιχιχ!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχχααχ!!!! θελω πολυ οχι λιγο αλλα δεν μου καθεται κανεις ! χαχαχααχα!!!!!

καλε εσυ δεν ηθελες αναφορα μονο για το σεξακι !!!

αλλα ειχες κ το θρασος να πεις οτι μπαινεις σε σορτς προ εγκυμοσυνης !!!

τα λενε αυτα ρε κοπελια σε τοσες πονεμενες αναμεσα \????? χαχαχαχαχχα

χαχαχαχαχχααχ!!!! θελω πολυ οχι λιγο αλλα δεν μου καθεται κανεις ! χαχαχααχα!!!!!

καλε εσυ δεν ηθελες αναφορα μονο για το σεξακι !!!

αλλα ειχες κ το θρασος να πεις οτι μπαινεις σε σορτς προ εγκυμοσυνης !!!

τα λενε αυτα ρε κοπελια σε τοσες πονεμενες αναμεσα \????? χαχαχαχαχχα

χαχαχαχα!!αντε βρε χαζουλα!

παντως ρε κοριτσια μου φαινονται τραγικα πολλες οι 40 μερες αποχης μετα τη γεννα :tongue: αλλα σαμπως θα προλαβαινουμε να το σκεφτουμε κιολας με τοσο τρεξιμο με τα μπεμπακια μας??μαλλον τον λιγοστο υπνο θα αναζητουμε να απολαυσουμε!!:tongue::tongue::tongue:

βανιλιααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!

που εισαι ????????? μηπως γεννησες ????????????/ σε παρακαλω εμφανισου !!!

η απο πανω μου συνεχιζει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι θα την κανουμε ???????????????? χαχαχαχχα!!!!!!!!

ρε σουργελο εκεινες τις ημερες θα σκουντουφλας σε καθε τοιχο !!! σεξακι ονειρευεσαι ??????????χαχαχααχ!!!!!!!!

βανιλιααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!

που εισαι ????????? μηπως γεννησες ????????????/ σε παρακαλω εμφανισου !!!

η απο πανω μου συνεχιζει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι θα την κανουμε ???????????????? χαχαχαχχα!!!!!!!!

ρε σουργελο εκεινες τις ημερες θα σκουντουφλας σε καθε τοιχο !!! σεξακι ονειρευεσαι ??????????χαχαχααχ!!!!!!!!

ok ok σταματαω!!!χαχαχαχαχα!!!

ας σκεφτω λοιπον τις διακοπουλες που θα προσπαθησουμε να κανουμε τον Αυγουστο....:tongue::tongue::tongue:

χιχιχιχιχιχι!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχχαχαχχα τρελλοκοριτσο !!!!

ναι τις διακοπουλες σκεψου τες ελευθερα !!! κ οτι θα ακολουθησει εκει !! χαχχαχαχα!!!!

που θα πατε ?

με το μωρο φανταζομαι ε ?

εμεις παντως φετος δεν θα παμε καπου παρα μονο στο χωριο μου !!!!!

χαχαχαχαχχαχαχχα τρελλοκοριτσο !!!!

ναι τις διακοπουλες σκεψου τες ελευθερα !!! κ οτι θα ακολουθησει εκει !! χαχχαχαχα!!!!

που θα πατε ?

με το μωρο φανταζομαι ε ?

εμεις παντως φετος δεν θα παμε καπου παρα μονο στο χωριο μου !!!!!

κι εμεις θα παμε στο νησι του αντρα μου στην Παρο, που θα ειναι κ η πεθερα μου οποτε θα εχω κ βοηθεια για να απολαυσω κ εγω 1-2 μπανακια....

βεβαια λιγες μερες αλλα νομιζω οτι θα το εχουμε πολυ αναγκη!!

Κοριτσακια μου σας αφηνω να βαλω φαγητακι, ηρθε ο ζουζουνος ο μεγαλος! Φιλακια πολλα!!!θα τα πουμε αργοτερα!!:tongue:

ααααα μια χαρα σε βρισκω φιλεναδα !!!!!

να κανεις παραπανω μπανακια κ για μας που δεν θα κανουμε φετος ! χαχαχα!!!

καλη ξεκουραση κ καλο μαμ !!!! φιλακια !!!!

κ γω παω να ξαπλωσω γιατι κανω συσπασεις κ ποναει πολυ η πλατη κ η μεση μου ταυτοχρονα !!!!

Tι μου κάνετε;

Μαράκι μου μια χαρά η μπουμπού, και τα κιλάκια της εντάξει εινια, όπως είπε μικρό για να μπορεί να βγει.

Βιργινάκι μου με τη φουσικορτ θα καθαρίσεις, δεν είναι τίποτα, άφηνετα να παίρνουν αέρα.

Αγγελικούλα πολύ όμορφα τα πραγματάκι του μπεμπούλη σου, και συ μια κούκλα, όντως το φόρεμα πολύ όμορφο.

Κική μου με το καλό να έρθει ο μπέμπης σου, Δευτέρα είπες μπαίνεις.

Τζινάκι εσύ την άλλη Τετάρτη, άντε έφτασε ο καιρός.

Κατερινάκι εμείς τι κάνουμε, έγραψες ότι ο μικρός ήρθε με πρόκληση τέλος του μήνα, λες το ίδιο και τώρα;

Πήγα για καρδιοτοκογράφημα, είχα κάτι συσπασούλες αλλά τίποτε το φοβερό, το βράδυ έχω πάλι γιατρό, αλλά επειδή είναι αργά το ραντεβού τα νέα θα σας τα πω αύριο το πρωί.

Το Λιζάκι, η Άντυ δεν μπήκανε να μας πουν νέα τους, μάλλον θα τρέχουν με τα μπεμπάκια τους, τι τέλεια.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσακια μου???

εγω καλα, ξυπνησα εφαγα τα κερασακια μου και τωρα χαζευω..

το πρωι πηρα τηλ και κανονισα τελικα για τα βλαστοκυταρα θα τα κανουμε δωρεα στο Ιδρυμα Ελληνικης Αιματολογικης Εταιρειας.

θα μου στειλουν το κιτ και μολις γινει η ληψη θα το στειλουμε στην Αθηνα.

ειναι δωρεαν ολη η διαδικασια.

Μπλουμπλουδακι, βολευτηκε η μπεμπα και δεν θελει να βγει??

τελικα θα μπες με προκληση το Σαββατο?

Οζαλινακι μου, εισαι καλυτερα??

θες να βλεπεις κιολας τρομαρα σου ! χαχχαχ!!!!

καλε θα χει παραβαν μπροστα σου δεν θα βλεπεις ! μονο οταν στην φερουν αγκαλιτσα !

αυτο που μου τη δινει ειναι που πρεπει να ειμαστε δεμενες σε χερια ποδια ! γκρρρρρ !!! κ καλα τα ποδια αλλα τα χερια ?????

ναι ρε το ξερω για το παραβαν αλλα να ειμαι ξυπνια τουλαχιστον να καταλαβαινω τι μου γινεται:shock::shock:!!!

τα ποδια ενταξει αλλα τα χερια γιατι να τα εχουν δεμενα??:mad:α!!! δεν θελω!

χαχαχαχα!!αντε βρε χαζουλα!

παντως ρε κοριτσια μου φαινονται τραγικα πολλες οι 40 μερες αποχης μετα τη γεννα :tongue: αλλα σαμπως θα προλαβαινουμε να το σκεφτουμε κιολας με τοσο τρεξιμο με τα μπεμπακια μας??μαλλον τον λιγοστο υπνο θα αναζητουμε να απολαυσουμε!!:tongue::tongue::tongue:

ε!!!! οχι ρε κοπελια, εγω σε ειχα υποστηριξει τοτε που η Βιργινια και η Βανιλλα ηθελαν να σου κανουν αναφορα αλλα το αυτο δεν μπορω να το δεχτω...

κανε λιγο κρατει γλυκια μου, τι να πουμε και εμεις με τα "αραχνιασμενα τουνελ"??

Καλησπέρα

είμαι χάλια από χθες, πάλι άυπνη, με καίει, με ζεματάει το στομάχι μου,,

Σας διαβάζω κ επιστρέφω

σε ψαχνω γλυκουλι μου ! που εισαι ? πως εισαι ??? ακομα ταλαιπωρεισαι με το στομαχακι ????

τι κανετε κοριτσακια μου???

εγω καλα, ξυπνησα εφαγα τα κερασακια μου και τωρα χαζευω..

το πρωι πηρα τηλ και κανονισα τελικα για τα βλαστοκυταρα θα τα κανουμε δωρεα στο Ιδρυμα Ελληνικης Αιματολογικης Εταιρειας.

θα μου στειλουν το κιτ και μολις γινει η ληψη θα το στειλουμε στην Αθηνα.

ειναι δωρεαν ολη η διαδικασια.

ρε γμτ δεν εχω ασχοληθει καθολου με το ολο θεμα ! στο μαιευτηριο υποθετω δεν μπορω να πω οτι τα κανω δωρεα κ ας κανουν οτι θελουν μετα ! λεφτα να δωσω εξτρα παντως δεν εχω ουτε για ευρω παραπανω !

ναι ρε το ξερω για το παραβαν αλλα να ειμαι ξυπνια τουλαχιστον να καταλαβαινω τι μου γινεται:shock::shock:!!!

τα ποδια ενταξει αλλα τα χερια γιατι να τα εχουν δεμενα??:mad:α!!! δεν θελω!

δεν ξερω γιατι ! κ γω νευριασα οταν το μαθα !!! κ πως θα χαιδεψουμε το μπεμπε δλδ οταν βγει ????????:mad:
ε!!!! οχι ρε κοπελια, εγω σε ειχα υποστηριξει τοτε που η Βιργινια και η Βανιλλα ηθελαν να σου κανουν αναφορα αλλα το αυτο δεν μπορω να το δεχτω...

κανε λιγο κρατει γλυκια μου, τι να πουμε και εμεις με τα "αραχνιασμενα τουνελ"??

:lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δε μου λετε κ κατι αλλο αγαπουλες !!!

εχετε βρει τραγουδακια για νανουρισμα ? κατι σε cd ας πουμε αλλα ελληνικο ! οχι με ξενα ! δεν ξερω τραγουδακια κ πρεπει να κανω εντατικα μαθηματα !!!

το ειχα ξεχασει τοσο καιρο κ τωρα το θυμηθηκα !!!!

Καλέ έχω μείνει παγωτό-άφωνη ααααααααααααααα

Μια μέρα δεν μπήκα και σας διάβασα κ έφριξα:tongue::tongue:

Λοιπόν ήρθε η κουμπαρούλα μου για καφεδάκι,,,

Αργότερα ειλικρινά όχι σεντόνι,,μπουγάδα θα απλώσω

Καλέ τι ζουζούνες που είστε μερικές-μερικές:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

ρε γμτ δεν εχω ασχοληθει καθολου με το ολο θεμα ! στο μαιευτηριο υποθετω δεν μπορω να πω οτι τα κανω δωρεα κ ας κανουν οτι θελουν μετα ! λεφτα να δωσω εξτρα παντως δεν εχω ουτε για ευρω παραπανω !

κοιτα Βιργινακι εμεις ειμασταν εξαρχης αρνητικοι για φυλαξη βλαστοκυταρων σε ιδιωτικη τραπεζα και επειδη το θεωρω ψιλοαπατη και για τα λεφτα σε δευτερη μοιρα.

καταλαβαμε μετα απο πολυ ψαξιμο οτι αξιζει να τα κανεις δωρεα σε δημοσια τραπεζα μιας και βοηθας περισοοτερο ετσι.

την Εταιρεια αυτη την βρηκα απο μια φιλη που δουλευει σε νοσοκομειο.

απλα με ενημερωσε οτι πρεπει εγω να μιλησω με την εταιρεια για να μου στειλει το κιτ και μετα να ενημερωσω το γιατρο και το μαιευτηριο για να κανουν την ληψη.

απαγορευεται να ζητησουν χρηματα για την ληψη, ειναι δωρεαν..

απλα εγω που ειμαι σε επαρχεια πρεπει να το στειλω αθηνα με κουριερ ενω απο Αθηνα μπορει να το στειλει η κλινικη.

δε μου λετε κ κατι αλλο αγαπουλες !!!

εχετε βρει τραγουδακια για νανουρισμα ? κατι σε cd ας πουμε αλλα ελληνικο ! οχι με ξενα ! δεν ξερω τραγουδακια κ πρεπει να κανω εντατικα μαθηματα !!!

το ειχα ξεχασει τοσο καιρο κ τωρα το θυμηθηκα !!!!

αμαν τι ειπες τωρα!!!

καθολου δεν εχω ασχοληθει με το θεμα, μαλλον θα μπορουμε να βρουμε απο το ιντερνετ..

εγω ξερω ομως αρκετα τραγουδακια..

Καλέ έχω μείνει παγωτό-άφωνη ααααααααααααααα

Μια μέρα δεν μπήκα και σας διάβασα κ έφριξα:tongue::tongue:

Λοιπόν ήρθε η κουμπαρούλα μου για καφεδάκι,,,

Αργότερα ειλικρινά όχι σεντόνι,,μπουγάδα θα απλώσω

Καλέ τι ζουζούνες που είστε μερικές-μερικές:tongue::tongue:

καλο καφεδακι κοριτσακι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...