Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!

δεν ξυπνησατε ακομα??

εμεις κοιμηθηκαμε πολυ καλα και τωρα πειραμε το πρωινο μας και καθομαστε!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, τι κανεις καλη μου? θα τον παρεις τελικα ολο τον μηνα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!

δεν ξυπνησατε ακομα??

εμεις κοιμηθηκαμε πολυ καλα και τωρα πειραμε το πρωινο μας και καθομαστε!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, τι κανεις καλη μου? θα τον παρεις τελικα ολο τον μηνα!!!

Maraki εκει το βλέπω να πάει....! Ολο το μηνα! Αχ και ποσο μου αρεσε ο μαιος! Χα χα χα!!!!!!:P

Χθες το βράδυ έφαγα κρέπα και δεν μπορώ να την χονέψω ακομα!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

κρεπα ε? καλο!!!!

να μην τρω αργα, εγω χτες εφαγα κατα τις 10 ψωμακι με φετα και ντοματα και πεθανα απο τις καουρες..

αν ομως φαω μεχρι τις 8-8:30 ειμαι μια χαρα!

μωρε και αν τον παρεις τον μηνα καλυτερα...

στο αγορακι σου ποτε γεννησες?

κρεπα ε? καλο!!!!

να μην τρω αργα, εγω χτες εφαγα κατα τις 10 ψωμακι με φετα και ντοματα και πεθανα απο τις καουρες..

αν ομως φαω μεχρι τις 8-8:30 ειμαι μια χαρα!

μωρε και αν τον παρεις τον μηνα καλυτερα...

στο αγορακι σου ποτε γεννησες?

Μπαινοβγαινω γιατι εχω και τον μικρο μπόμπιρα που μολις με δει στον υπολογιστή, θέλει να ερθει στην αγκαλιά μου και να δει τον Τομας!!

Τον μικρο τον γέννησα με προκληση μολις έκλεισα τους 9 μηνες! Οποτε....με βλέπω μια απο τα ίδια!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

οζαλινακι μου δεν εισαι καλα ε?

περαστικουλια.. δεν μπορεις να χαλαρωσεις λιγο?

εγω ειμουν εξω με τον αντρουλη, πηγαμε και λαικη και πηρα κερασια που τα ληγουρευουν μερες!!

εσεις τι κανετε?

τσα !!!

τι κανετε μανουλες κ μελλοντικες μανουλες ??

αγγελικουλα τελειες οι φωτο σου κ με την κοιλιτσα σου κ απο το δωματιο σας !! κ το φορεμα επισης μου αρεσε παρα πολυ ! μα παρα πολυ ομως ! χααχαχα!

μαρακι τι υπεροχα παπα ηταν αυτα ? φτου φτου φτου !!!!!!

αυριο εχουμε παραλαβη ?

κ τα νεα σου απο το γιατρο μια χαρα τα βρισκω !!! εμενα στις βδομαδες σου ηταν 200 γραμμαρια πανω η μπεμπα κ μια εβδομαδα μπροστα ! αρα στο περιπου συμβαδιζουμε ! σου ειπε ποσο υπολογιζει να βγει ? εμενα οχι !αλλα φανταζομαι γυρω στα 3500 θα ειναι σιγουρα !

απο κιλα εγω ειμαι +10 παντως ! κλαψ !

οζαλινακι μου περαστικα κοριτσι μου ! πηρες τιποτα ?

εγω κοριτσια εχω βγαλει σπυρια στην κοιλια κ πανω στις ραγαδες κ τοσο καιρο τα ξυνω κ τα πληγιασα ! δεν αντεξα αλλο κ πηρα την fucicort κ βαζω απο χτες με το οκ του γιατρου !!! ελπιζω να προλαβουν να φυγουν μεχρι τη γεννα γιατι δεν θα αντεχω να εχω χειρουργειο εκει κ φαγουρα μαζι !!

μαρακι τι υπεροχα παπα ηταν αυτα ? φτου φτου φτου !!!!!!

αυριο εχουμε παραλαβη ?

κ τα νεα σου απο το γιατρο μια χαρα τα βρισκω !!! εμενα στις βδομαδες σου ηταν 200 γραμμαρια πανω η μπεμπα κ μια εβδομαδα μπροστα ! αρα στο περιπου συμβαδιζουμε ! σου ειπε ποσο υπολογιζει να βγει ? εμενα οχι !αλλα φανταζομαι γυρω στα 3500 θα ειναι σιγουρα !

απο κιλα εγω ειμαι +10 παντως ! κλαψ !

εγω κοριτσια εχω βγαλει σπυρια στην κοιλια κ πανω στις ραγαδες κ τοσο καιρο τα ξυνω κ τα πληγιασα ! δεν αντεξα αλλο κ πηρα την fucicort κ βαζω απο χτες με το οκ του γιατρου !!! ελπιζω να προλαβουν να φυγουν μεχρι τη γεννα γιατι δεν θα αντεχω να εχω χειρουργειο εκει κ φαγουρα μαζι !!

που εισαι εσυ εξαφανισμενο????:shock::shock:

ελπιζω αυριο να εχουμε παραλαβη!!!! ειναι αυτος ο βαφεας αστα να πανε!!

καλα τα παπουτσακια ειναι μια σταλια, σαν το δεικτη μου!!!

ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος απο το βαρος της μπεμπας, περιπου για 3200 υπολογιζει, δεν αγχωνομαι για το βαρος, και μικρη να βγει να μεγαλωσει μετα.. γερο θελω να ειναι!!!

ασε που ελπιζω να μην ειναι πολυ μεγαλη μπας και καταφερω και την κανω φυσιολογικα, μακαρι!!!

απο κιλα εγω +12!

μηπως επαθες καμια αλλεργια? τι σπυρακια ειναι αυτα?

περαστικα σου αγαπη μου!!

εδω γυροφερνω !!!

χιχι ναι μια σταλιτσα ειναι μωλε μου !!! τι καλα !!

ε για να σου πε εσενα 3200 καλα υπολογιζω μονη μου εγω ! χαχααχχα!!! μακαρι να τα καταφερεις κ φυσιολογικα μαρακι μου ! στο ευχομαι ! τα κιλακια μια χαρουλα ειναι !!!

αχ ας μην βαλουμε αλλο βαρος ομως ε ? χιχιχι!!! σιγα που δεν θα βαλουμε ! καθε μερα εχω ενα παγωτο στην καθισια μου !

αυτα τα σπυρακια ειναι απο ιδρωτα ειπε ο γιατρος κ δυστυχως επεσαν πανω στις ραγαδες !!! οντως απο ιδρωτα πρεπει να ειναι γιατι ειναι το σημειο που ακουμπανε τα λαστιχα απο τα παντελονια μου οποτε λογικο !!! για να δουμε ομως θα φυγουν αμεσα ???

Διαφημίσεις

ε! αμα ειναι απο τον ιδρωτα θα φυγουν με την κρεμουλα..

κοιτα να φορας βαμαβακερα και να μην σηκωνεις το παντελονι, βαλτο κατω απο την κοιλουμπιτσα..

Μακαρι να γεννησω φυσισολογικα αλλα και παλι το εχω ξαναπει δεν στεναχωριεμαι και αν κανω καισαρικη, αρκει να βλεπω, δεν θελω με τιποτα ολικη ναρκωση:tongue::tongue:!!

το ειπα και στον γιατρο χτες..

μακαρι να μην βαλουμε αλλα κιλακια αλλα δεν το βλεπω γλυκο μου Βιργινακι:rolleyes::rolleyes:

παντως τωρα στον 9ο οτι παιρνουμε ειναι το βαρος και τα υγρα του μωρου..

μην εχεις τυψεις, εμεις ειμαστε μοντελα (τρομαρα μας!!!!!)

θες να βλεπεις κιολας τρομαρα σου ! χαχχαχ!!!!

καλε θα χει παραβαν μπροστα σου δεν θα βλεπεις ! μονο οταν στην φερουν αγκαλιτσα !

αυτο που μου τη δινει ειναι που πρεπει να ειμαστε δεμενες σε χερια ποδια ! γκρρρρρ !!! κ καλα τα ποδια αλλα τα χερια ?????

οσο για τα κιλα ναι θα φυγουν κανα χρονο μετα ! χαχχαχααχ!!! που να κανουμε διαιτα καλοκαιριατικα ? εγω δεν μπορω να στερηθω τα παγωτα παντως !!!

τωρα φοραω μαλακες φαρδιες παντελονες τα υπολοιπα εστι κ αλλιως δεν μπαινουν αλλα δεν μπορω να τα κατεβαζω πολυ γιατι μετα ανεβαινει η μπλουζα κ οι ραγαδες βγαζουν ματι απο μπροστα !!!!

θες να βλεπεις κιολας τρομαρα σου ! χαχχαχ!!!!

καλε θα χει παραβαν μπροστα σου δεν θα βλεπεις ! μονο οταν στην φερουν αγκαλιτσα !

αυτο που μου τη δινει ειναι που πρεπει να ειμαστε δεμενες σε χερια ποδια ! γκρρρρρ !!! κ καλα τα ποδια αλλα τα χερια ?????

οσο για τα κιλα ναι θα φυγουν κανα χρονο μετα ! χαχχαχααχ!!! που να κανουμε διαιτα καλοκαιριατικα ? εγω δεν μπορω να στερηθω τα παγωτα παντως !!!

τωρα φοραω μαλακες φαρδιες παντελονες τα υπολοιπα εστι κ αλλιως δεν μπαινουν αλλα δεν μπορω να τα κατεβαζω πολυ γιατι μετα ανεβαινει η μπλουζα κ οι ραγαδες βγαζουν ματι απο μπροστα !!!!

Βιργινία θεά :P:p:p:p

χαλάρωσε ψυχούλα.......όλα τα κιλά θα φύγουν.θα δεις..μην στερήσε τίποτα αλλά τίποτα......φτάνει που είσαι χωρίς κοκο να κοψεις και τα άλλα?????

με την κρέμα θα φύγουν σε κανα δυο μέρες και όταν είσαι σπίτι βγάλε και το παντελόνι.......ελευθερώσου βρε.;););)

Βιργινία θεά :P:p:p:p

χαλάρωσε ψυχούλα.......όλα τα κιλά θα φύγουν.θα δεις..μην στερήσε τίποτα αλλά τίποτα......φτάνει που είσαι χωρίς κοκο να κοψεις και τα άλλα?????

με την κρέμα θα φύγουν σε κανα δυο μέρες και όταν είσαι σπίτι βγάλε και το παντελόνι.......ελευθερώσου βρε.;););)

οζαλινακι μου!!!!:P:p:p

πως εισαι αληθεια ? ηρεμησες ???

καλε ναι ειμαι που ειμαι χωρις το βασικο κοκο στερημενη να ειμαι κ απο τα αλλα ?? απαππαπα1 τωρα που το λες ...βρε μπας κ γι αυτο παθαινω ντουβρουτζα οταν βλεπω οτιδηποτε γλυκο μπροστα μου ? χαχαχαχ!!!!!

μακαρι να φυγουν γρηγορα τα παλιοσπυρα !!! αλλα τσιτσιδακι γυρναω μονο το βραδυ πριν ξαπλωσω που τα φωτα ειναι κλειστα !

τις υπολοιπες ωρες η θα εχω επισκεψεις συνεχεια η τα παραθυρα τεντα ! χαχαχαχ!!! ε μην προσφερω κ τσαμπα θεαμα !!! χαχαχα!!!

Γεια σας γεια σας μανουλες γλυκες!!!!!!

Διαβασα λιγο τα νεακια σας...

Ελπιδακι τελεια η μπουμπου σου...μη σε ανησυχει μια χαρα θα βγει!

Κι εμεις πηγαμε εχθες///τελευταια μας επισκεψη.....Τεταρτη γενναμε!!!!!

Ο χοντρουλης μας ειναι γυρω στα 3.500!!!αν επαιρνα ολες τις μερες μας ειπε οτι θα εβγαινε σιγουρα 4 κιλα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βιργινακι μου μην αγχωνεσαι...μετα την εγκυμοσυνη ολα θα επανελθουν σιγα σιγα!!

Οζαλινακι......φιλακια στο ομορφο μπεμπακι σου!!!:tongue:

Οσο για την αναφορα...σας παρακαλω μη με αναφερετε....δε θα ξαναμιλησω για σεξακι!χιχιχιιχιχχι:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...