Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδιτσες!!

πως ειστε σημερα?

εγω δεν κοιμηθηκα και παρα πολυ καλα, ξυπνουσα συνεχεια..

ο αντρουλης εχει ρεπο σημερα και αυριο και θα χορτασουμε βολτουλες, το απογευμα εχουμε γιατρο!!

Καλημερα, μανουλες και μπεμπακια, τι κανετε;

Εμεις καλα, ο παιδιατρος μας βρηκε μια χαρα εκτος απο λιγο ικτερο που εχει ακομα ο μπεμπης και μου εδωσε κιντερτε και μου ειπε να τον βλεπει ο ηλιος γυμνουλι. Κοριτσια, θα ηθελα απο τις ηδη μανουλες που θηλασαν τα παιδακια τους συμβουλες. Εχω γαλα αλλα νιωθω οτι με δυσκολευει πολυ ο θηλασμος, κυριως επειδη πρεπει να γινεται σχεδον συνεχεια.. Θελω βοηθεια.. Η παιδιατρος μου ειπε οποτε κοιμαται ο μπεμπης να κοιμαμαι κι εγω, αλλα δεν μπορω να το κανω αυτο.

γεια σου Κατερινουλα μου, ολα καλα με την παιδιατρο ε?

μπραβο στον μπεμπιτο μας!!

για τον ικτερο μην ανυσηχεις, ηλιο θελει το παιδι!!!

να ξεκουραζεσαι οσο και οταν μπορεις..

δοκιμασε και ξαπλωμενη, καλα λεει και η οζαλινα..

ΟNOMA………......ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ........Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα).........................................21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................12/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

3.LisaH........................ΙΑΣΩ.........................14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ....................17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ.....................22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2800gr35w2d

6.kiki2011....................ΙΑΣΩ..........................30/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ

7.Gina_cfu....................ΡΕΑ..........................1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

8.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

10.Εua_..........................................................9/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

11.βαλι..........................EΛΕΝΑ................... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

13.aggeliki83................ΓΑΙΑ...................... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

14.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.Vanilla.....................ΙΑΣΩ................... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

17.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

18.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ...................24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

19.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

20.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

21.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ......................30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ...................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mammyblue.......................................... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

24.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ................... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

25.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Εβαλα και την Κικουλα που θα ειναι η επομενη μαλλον;);)!!

Ισα ισα που καθως μεγαλωνει δε θα θελει να τρωει πιο πολυ και πιο συχνα; Ελπιζω να αντεξω τουλαχιστον τις 40 μερες, δεν το περιμενα τοσο δυσκολο.. Βεβαια οταν κοιταω τον μπεμπη τα ξεχναω ολα!!:rolleyes::rolleyes:

αχ, κανε υπομονη κατερινακι μου, θα αντεξεις πολυ παραπανω αφου εχεις και γαλα κριμα ειναι να μην το παρει αυτο το δωρο το παιδακι σου..

σε λιγες μερες θα βρει το προγραμμα του και θα τρωει κανε 3-4 ωρες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτή η στάση θηλασμού είναι πολύ χρήσιμη τη νύχτα, όπου δε χρειάζεται να σηκωθείτε για να θηλάσετε, ενώ στην περίπτωση που το μωρό σας κοιμάται κοντά σας, μπορείτε να αποκοιμηθείτε αμέσως μετά τον θηλασμό. Παρακάτω περιγράφεται ο θηλασμός στο αριστερό στήθος.

Ξαπλώστε αναπαυτικά στην αριστερή πλευρά, με ένα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι. Το μωρό σας είναι και αυτό ξαπλωμένο στο πλάι αντικριστά σε εσάς, σε στενή επαφή με το σώμα σας, έτσι ώστε η κοιλίτσα του να αγγίζει την κοιλιά σας. Το μωρό σας μπορείτε να το στηρίξετε, για να παραμείνει ξαπλωμένο στο πλάι, με ένα μαξιλαράκι στην πλάτη ή εάν κάνετε μια πετσέτα ρολό και τη σπρώξετε ανάμεσα στην πλάτη του μωρού σας και το κρεβάτι. Με το δεξί σας χέρι κρατάτε το στήθος, όπως περιγράψαμε και παραπάνω και ερεθίζετε απαλά τα χείλη και τα μάγουλα του μωρού σας. Όταν εκείνο ανοίξει καλά το στόμα του, το σπρώχνετε απαλά με το αριστερό σας χέρι, προς το στήθος.

image006.jpg

Καλημερααααααα !!!!!!! Ομορφη κ ηλιολουστη αλλα ειμαι μονη κ φοβαμαι να ξεμυτισω !!!!!

Κικη μου αντε εφτασε η ωρα κ για σενα με το καλο !

Μαρακι μας αφησε στα κρυα του λουτρου ο γιατρουλης ? χαχα!!!

Ευα κ Τζινακι που ειστε ? Τι κανετε ???

Κατερινα μου για τον ικτερο οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια θελει ηλιο κ τωρα ειναι κ η καταλληλη εποχη ! με προσοχη παντα κ χωρις υπερβολες ! εκει στο παραθυρακι σου !

Οσο για το θηλασμο...δεν εχω φτασει ακομα εκει ξερω πως ειναι ζορικα αλλα προσπαθησε να τα βγαλεις περα ειδικα που εχεις κ γαλα γιατι δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο αυτο ! Μπορεις δε μπορεις να κοιμηθεις οταν κοιμαται ο μπεμπης ας ξαπλωνεις τουλαχιστον κ κατι ειναι κ αυτο για λιγη χαλαρωση !

Το να θηλαζεις ξαπλωμενη επισης ειναι ιδανικο !!! Φανταζομαι ! το ακουω συνεχεια ομως !!!

κ επειτα αν τωρα τον θηλαζει ςκαθε 2-3 ωρες εχει ηδη πολυ καλο ωραριο κατα τη γνωμη μου !

Υπαρχουν μανουλες που τοσο νεογεννητα τα εχουν καθε μια ωρα στο στηθος προσπαθωντας !! Αρα εσυ το σιγουρο ειναι οτι βαλει ενα προγραμμα ο μπεμπιτος κ οσο θα μεγαλωνει θα γινει κ καλυτερο ! Μη σε φοβιζει καθολου !!!!!!!!

Μονο προσπαθησε το κοριτσακι μου καλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σας! Τι κάνετε?

Εγώ είμαι άγρυπνη απόψε...3-5 κοιμήθηκα μόνο :( Πριν και μετά το μάτι γαρίδα!! Μια ζεσταινόμουν, μια δεν μπορούσα να γυρίσω πλευρό, μια τα κουνούπια....

Αχ, τι θα κάνω με τα κουνούπια???....έχουμε πολύ πράγμα και ανησυχώ τι θα κάνω με το μωρό όταν με το καλό έρθει...Θα έχω τον άντρα μου όλη νύχτα καραούλι με τη μυγοσκοτώστρα μου δαίνεται :P :p :P :p

λοιπον τελειες οι κοιλιτσες,

Τζινακι και Αobatsan περιμενουμε το βραδυ!!!!

[ATTACH]1352[/ATTACH]

[ATTACH]1353[/ATTACH]

Μαράκι, τι όμορφη κοιλίτσα!!!! Τέλεια είναι...και μεγάλωσε βρε...δεν είναι μικρούλα πια ;)

Εγώ δεν πρόλαβα να βγάλω χθες, γιατί είχαμε συμμαζέματα...θα σας βάλω μέσα στην εβδομάδα όμως.

Ουσιαστικά είναι 3 νεραϊδούλες αφού είναι 3πλευρο,,,,, είπαμε γούστο του μπαμπά:D

Σε όποια αρέσει κ θέλει πληροφορίες εδώ είμαι;)

http://www.andreasrodopoulos.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=32&Itemid=88〈=el

Πολύ όμορφο το φωτιστικό σας Βανιλάκι...με το καλό να το χαρεί η μπουμπού σας :)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 2950, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Κικίτσα με το καλό κορίτσι μου! Μια χαρά είναι ο μικρούλης :D

Εμεις καλα ειμαστε, κουρασμενη ειμαι αλλα ευτυχισμενη!! Σημερα θα ερθει και η παιδιατρος να δει τον μπεμπη, για να δουμε!!

Πολλα φιλακια σε ολες!!

Υπομονή Κατερινάκι...αυτές οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες.

Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όταν κοιμάται και ο μικρουλης σου και μην ασχολείσαι με τίποτε άλλο εκτός από αυτόν :) Θα συνιθήσετε και οι δυο σιγά σιγά το πρόγραμμα που από κοινού θα φτιάξετε.

Φιλάκια στα πατουσάκια του :)

Mopep2.png1LxNp2.png

που εισαστε καλες ολες???

εμεις πηγαμε με τον αντρουλη για κατι δουλιτσες και μετα πηγαμε και παρακολουθησαμε μια επιδειξη αεροπλανων τα γνωστα αγγλικα "κοκκινα βελη" , κανουν σχηματισμους στον αερα, πολυ εντυπωσιακο!!!

αυριο θα ειναι και η κουνια και η αλλαξιερα μας ετοιμη και μαλλον θα την παραλαβουμε μεχρι την πεμπτη!!!

Tζινακι τελεια η κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χιχιχιχ...ευχαριστω Ελπιδακι μου!!

Νομιζω οτι καθε κοιλιτσα που κρυβει μεσα της ενα μπεμπακι ειναι παντα ομορφη:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εμεις καλα, ο παιδιατρος μας βρηκε μια χαρα εκτος απο λιγο ικτερο που εχει ακομα ο μπεμπης και μου εδωσε κιντερτε και μου ειπε να τον βλεπει ο ηλιος γυμνουλι. Κοριτσια, θα ηθελα απο τις ηδη μανουλες που θηλασαν τα παιδακια τους συμβουλες. Εχω γαλα αλλα νιωθω οτι με δυσκολευει πολυ ο θηλασμος, κυριως επειδη πρεπει να γινεται σχεδον συνεχεια.. Θελω βοηθεια.. Η παιδιατρος μου ειπε οποτε κοιμαται ο μπεμπης να κοιμαμαι κι εγω, αλλα δεν μπορω να το κανω αυτο.

Μήπως, λέω μήπως, έχω τη μεγαλύτερη κοιλια του κόσμου?? Τελεια η κοιλιτσα τζινα!

Εγώ εδώ. Τιποτα. Η μπέμπα ηρεμισε! Μ΄αρεσει που λενε οτι το δευτερο το γεννας ευκολα!!!!

Κατερινα μου, υπομονη με το θηλασμο. ναι οι πρώτες μερες θα ειναι μέσα στην αυπνια. Αλλα αξίζει. Και θα συμφωνησω με τα κορίτσια..Θηλασε ξαπλωμένη! Ειναι υπέροχο. Το έκανα και ήταν η ωραιότερη στιγμη της μέρας!

Ευακι εσυ πως εισαι? Ολα καλα;; Τα υπολοιπα κοριτσάκια;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ευακι!!!!! Τι κανεις???Πως παει η εγκυμοσυνη σου?Ολα καλα???

Εγω 1η Ιουνιου θ αγενησω με καισαρικη κ μπορω να πω οτι ειμαι πολυυυυυ χαλαρη!!:tongue:

Εσυ?πες μας τα νεα σου!!Ποσο ειναι τωρα το μπεμπακι σου???

Τοσο νωρις????Γιατι?

Εμενα προς το παρον η μπουμπου μου ειναι γυρω στα 3200γρ. κ μου ειπε ο γιατρος πως ειναι ψηλη...για να δουμε...

Τελικα θα περιμενουμε μεχρι 11/6 ΠΗΤ...γενικα ομως εχει κατεβει αρκετα η κοιλια μου...

Μπραβο σου για την ψυχραιμια σου...ετσι να εισαι μεχρι το τελος...κ μετα θα κρατας στην αγκαλιτσα σου το γλυκο σου το μωρακι...

Με ολικη ναρκωση ή επισκληρηδιο?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 2950, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το υπεροχο μωρακι σου!!!!

Ευακι μου, σου βαζω εγω το πινακακι...

να μπαινεις οσο πιο συχνα μπορεις.. ποτε θα γεννησεις?

ΟNOMA………......ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ........Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα).........................................21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................12/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

3.LisaH........................ΙΑΣΩ.........................14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ....................17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ.....................22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2800gr35w2d

6.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ..........................1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

7.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

8.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

9.Εua_...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΛΑΡΙΣΑ).........11/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

10.βαλι..........................EΛΕΝΑ................... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.kiki2011...................ΙΑΣΩ...................... ..30/5/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ

14.aggeliki83................ΓΑΙΑ...................... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

15.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ................... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ...................24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

21.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ......................30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ...................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

24.Mammyblue.......................................... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

25.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ................... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

26.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Βλέπω πως ηρθανε νωρις νωρις τα πρωτα ζουζουνακια του καφε μας!!!

Να ειναι ολα γεματα υγεια, ευτυχησμενα κ καλοτυχα!!!!!

Να το χαιρεσαι το παιδακι σου!!!!Εχεις ολες τις ευχες μου!!!!Πολυ εχω συγκηνηθει...ειλικρινα...!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

τι κανετε αγαπες ?

τζινακι αψογη η κοιλιτσα σου !!! μονο κοιλιτσα εχεις ουτε μπουτι ουτε τιποτα !!!

φορας κ τα καυτα σορτς ! πολυ μ αρεσεις !!!!

κ το δωματιο υπεροχο !!!!! αντε να βαλεις κ την προικα !

περιμενουμε κ αλλες φωτο !!!!!!!!!!

αααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!Τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να και μια κοιλιτσα σαν τη δική μου! Επιτέλους!!!!!!!!!!!!Κουκλα εισαι. Φτου σου!

Βρε Bloublou, μ΄αρεσει που λένε οτι τα 2α γεννιούνται γρηγορότερα. τελευταιες θα μεινουμε χα χα!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...