Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Παρ'ολα αυτα βρε κοριτσια και γω σημερα ξυπνησα με σκεψεις οτι αν φτασω στην αυχενικη ..... η καρδουλα του δεν θα χτυπαει και τετοια !!!!!!!

Μου κακοφαινεται ολο αυτο...γιατι δεν εχω πια κ τα πονακια που ειχα τα καθημερινα κ μου κανει εντυπωση !

Ωστοσο.....χτες πηγα στα τζαμπο και ξεσηκωσα οτι ρουχο υπηρχε σε unisex !

Πηρα μεχρι και χειμωνιατικα σε πιο μεγαλες ηλικιες...τα απλωνω ολα στην πλατη του καναπε τα χαζευω...και παιρνω δυναμη !!!

βιργινιτσα μου, δεν θελω να βλεπω τετοια...

ας ειμαι μονο εγω η λιιιιγο στεναχωρημενη...

ολα καλα θα πανε απο δω και περα..

καλα σε χαιρομαι που ψωνιζεις απο τωρα...

και εγω θελω αλλα λεω να περασει και ο τροφοβλαστης..

παντως μην ανυσηχεις για τα συμπτωματα, θα πρεπει να περασουν καποια στιγμη, μακαρι να ειμουν και εγω καλυτερα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μακαρι να ειναι φυσιολογικο που περνανε !!!

Παντως μου λειπουνε !!! χαχαχαχαχα!!!

Μαρακι μου θελω να χαμογελας γιατι δεν πρεπει να εππηρεαζεται και το εμβρυακι ! Θα στεναχωριεται και κεινο !!!!!!!

Ενταξει κ γω νωρις ψωνισα αλλα δεν αντεχα να περιμενω ! Ειμαι τοσο ανυπομονη !

Ηδη κοιταζω στο ινετρνετ για κουνιες και κανω σχεδια για το πως θα φτιαξουμε το δωματιακι !

Το οποιο το θελω ουδετερο !!! Ουτε γαλαζιο ουτε ροζ ! Θα δουμε !!!!

ακου σου λειπουνε!!!!!

το ακουσαμε και αυτο.... χαχαχαχα!!

και εγω θελω ουδετερο δωματιο με λιγες πινελιες απο το χρωμα του φυλου..

θα δουμε, εδω θα ειμαστε πιστευω να τα πουμε και αυτα, εχουμε και καροτσια, καλαθουνες, μπιμπερο... ασε ασε, πολλα ψωνια!!!!

να σε ρωτησω κατι αλλο, εσυ επαιρνες ουτροτζεσταν?

εγω ξεκινησα απο χτες και το στομα μου ειναι χαλια... απο γευση.

ξεκινησα και μαγνησιο, περνει καμια σας?

Ναι ναι κι ομως μου λειπουνε !!! Συνιθησα..τα ειχα απο τοτε που εμεινα εγκυος !!! χαχαχαχ!!!

Ναι παιρνω ουτροτζεσταν απο τις αρχες(βασικα απο νωριτερα γιατι ειμαι απο εξωσωματικη) 12 ημερησιως παρακαλω ! Τα 9 κολπικα !

Η γευση μου και μενα χαλια ειναι κ ο αντρας μου λεει οτι μυριζω σκορδο !!! χαχαχαχα!!!

Μη γελατε ειναι τραγικο !

οσο και να πλενω τα δοντακια μου...δεν παλευεται !!!!!

Μαγνησιο, Ασβεστιο Σιδηρο και τετοια δεν παιρνω ακομα !

Μονο felicin που το επαιρνα απο τις αρχες μονη μου !!!!

ΣΤην αυχενικη θα μου δωσει ομως υποθετω γιατι μου ξαναζητησε γενικη αιματος !!!

Διαφημίσεις

12?

εγω με 2 την ημερα και νιωθω χαλια.

επαιρνα και περσι που ειχα ακομα το διαφραγμα στην τοτε εγκυμοσυνη αλλα τωρα δεν ξερω γιατι μου τα εδωσε, δεν ρωτησα και απο την ταραχη μου εχτες.

να σου πω, κανουν διαρροια τα ουτρο?

γιατι το πρωι εκτος απο εμετους ειχα και τετοια παρατραγουδα..

καλησπερα μανουλες!Τι κανετε?

Εγω σημερα πηγα στον γιατρο να ακουσουμε την καρδουλα!

Πωπω τι ομορφο συναισθημα,ανατριχιασα και πετουσα στα συννεφα μετα!Δυστυχως ο αντρας μου δεν μπορεσε να ερθει,ηταν δουλεια και του τα ελεγα απο το τηλεφωνο ποσο ανατριχιαζεις!

Αντε τωρα ανυπομονω για την αυχενικη διαφανεια!3 μερουλες εμειναν!

Φιλακια !

Μπραβο κουκλακι μου ειδες τι ομορφος ηχος ειναι ???

αντε υπομονη εως την αυχενικη τωρα !!!

Μαρακι μου, τα δινουν για ενδυναμωση του ενδομητριου, και τουλαχιστον σε μενα δεν προκαλουν διαρροια! Αλλα και δεν το εχω ακουσει, μηπως κρυωσες καλη μου ???

Παω να ξαπλωσω, θ ατα πουμε το απογευμα, εχω κ ενα στομαχι χαλια αυτη τη στιγμη...!!!!

θα δω αν συνεχιστει, θα παρω τον γιατρο μου..

και εγω κοριτσακια παω για υπνακο, διαβασω και ενα ωραιο βιβλιαρακι και θα περασει το μεσημερι..

φιλακια!!

καλησπερα κοριτσακια μου..

δεν εμπαινα τοσο καιρο γιατι δεν ειχα κ πολυ διαθεση...

χαιρομαι για τα κοριτσια μας που εκαναν αυχενικη κ ειναι ολα καλα...

με το καλο για ολες μας...

μαρακι μου ψεματα δεν θα σου πω...στενοχωρηθηκα πολυ με τα νεα σου οπως κ επειρεαστηκα εξισου..

δωσε θετικη σκεψη στο παιδακι που μεγαλωνει μεσα σου...

κ γω απο την αρχη ειμαι πολυ συγκρατημενη με τα διδυμα..

εχω 1/12 ραντεβου κ δεν περναει με τπτ ο καιρος..

κατα τ'αλλα κανω καθημερινα τις ενεσεις μου κ παλευω με τα μικροβιολογικα να μου βγαλουν σωστα την αντι-χα μυο...τεσπα κ με αυτο...

σας υποσχομαι πως δεν θα ξανα εξαφανιστω...

απλα περασα λιγο περιεργα με τα ψυχολογικα μου

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

ακου σου λειπουνε!!!!!

το ακουσαμε και αυτο.... χαχαχαχα!!

και εγω θελω ουδετερο δωματιο με λιγες πινελιες απο το χρωμα του φυλου..

θα δουμε, εδω θα ειμαστε πιστευω να τα πουμε και αυτα, εχουμε και καροτσια, καλαθουνες, μπιμπερο... ασε ασε, πολλα ψωνια!!!!

να σε ρωτησω κατι αλλο, εσυ επαιρνες ουτροτζεσταν?

εγω ξεκινησα απο χτες και το στομα μου ειναι χαλια... απο γευση.

ξεκινησα και μαγνησιο, περνει καμια σας?

Tα ουτροζεστάν είναι για ενδυνάμωση του ενδομητρίου αυτό πόυ ειπε και η βιργινία, έπαιρνα και εγώ ένα πρωί, ένα μεσημέρι, ένα βράδυ, κολπικά για να δρα καλύτερα και να μειώσουμε τα συμπτώματα που τα κάνει πιο έντονα. τα σταμάτησα εδώ και 20 μέρες περίπου.

καλησπερα κοριτσακια μου..

δεν εμπαινα τοσο καιρο γιατι δεν ειχα κ πολυ διαθεση...

χαιρομαι για τα κοριτσια μας που εκαναν αυχενικη κ ειναι ολα καλα...

με το καλο για ολες μας...

μαρακι μου ψεματα δεν θα σου πω...στενοχωρηθηκα πολυ με τα νεα σου οπως κ επειρεαστηκα εξισου..

εχω 1/12 ραντεβου κ δεν περναει με τπτ ο καιρος..

κατα τ'αλλα κανω καθημερινα τις ενεσεις μου κ παλευω με τα μικροβιολογικα να μου βγαλουν σωστα την αντι-χα μυο...τεσπα κ με αυτο...

σας υποσχομαι πως δεν θα ξανα εξαφανιστω...

απλα περασα λιγο περιεργα με τα ψυχολογικα μου

Μαριλού μου κάνε υπομονή, ελπίζω να μην σε ξαναχάσουμε και να τα λέμε, όλα θα περάσουν, προσπάθησε να βγαίνεις έξω αν μπορείς, να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, θα περάσει ο καιρός κια θα δεις και τα μπεμπάκια σου.

Εμείς εδώ είμαστε για να τα λέμε.

dYU4p3.png

Καλησπέρα εγκυούλες!!!! Τι κάνετε? Εγω χάθηκα λιγάκι....είχα θέμα με το internet. Ωραία τα νέα σας... μεγαλωνουν τα μωράκια μας!!!!! Πήγα τη Δευτέρα στο γυναικολόγο και είδαμε το μωράκι μας και κουναγε τα χεράκια του και τα ποδαράκια του!!!!! Ο αντρας μου και εγω είχαμε πάθει σοκ και είμαστε με το στομα ανοιχτο!!!! Είχε 170 παλμούς και μου ειπε ότι ημουν ακριβως 10 εβδομάδων. Με ζυγισε κιολας και ημουν πιο αδυνατη απο τον προηγουμενο μηνα και μου λεει, εσυ αντι να παχαινεις αδυνατιζεις? Λεω δε φταιω εγω, οι στομαχικες διαταραχες φταινε. Τρωγε μου λει και ας τα βγαζεις. Αλλα, βρε κοριτσια εδω που τα λεμε δεν τρελλαινομαι και της πεινας...καλο ειναι αυτο??????

Αυχενικη τελικα θα πάρω τηλ. να κλεισω ραντεβου για την Τεταρτη στις 8/12. Ηταν 3,2 εκ. και μας ειπε οτι ειναι μαλλον ..... αγωνια ..... λιγη ακομα...... ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε, σιγα σιγα το φάγαμε το 1ο τριμηνο.... Οσον αφορα τα συμπτωματα, πονακια δεν εχω και εγω εδω και πολυ καιρο. Εχω αναγουλες και καμμια εκκενωσουλα τα πρωινα κυριως, στηθος πρησμενο....πολυ πρησμενο, δυσκοιλιοτητα, κουραση και υγρα και βλεννιτσες....παρεπιπτοντως τωρα βγηκε μια κιτρινο καφε, να ανησυχησω?????? Αυτά τα νεα μου.....!!!!!!! Σας φιλώ γλυκά!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλησπέρα κορίτσια...ελπϊζω να είστε όλες καλά!!!

Μαράκι μου λυπάμαι πολύ....προσπάθησε να μην στεναχωρίεσαι όμως.Το άλλο σου νινάκι ειναί μια χαρά και πρέπει να είσαι δυνατή γι΄αυτό.

Τιτίνα μου συγχαρητήρια για την αυχενική σου!!!

Αντε να πάμε κι εμείς τη δευτέρα να δούμε...και να έχουμε όλες καλά αποτελέσματα!

Ρε κορίτσια απ΄ότι υπολογίζω θα ειμαι περίπου 11 1/2 εβδομάδων...λέτε να μπορεί να δει το φύλλο;

γλυκεια μου Μαριλου πολυ χαιρομαι που σε ξαναβλεπω..

το ξερω καλη μου οτι στεναχωρηθηκες αλλα μην ξαναπεις οτι επηρρεαστηκες..

δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις το ιδιο, εσυ θα τα πας μια χαρουλα και θα εχουμε τα διδυμακια σου στα οπα-οπα!!

εγω ειμουν λιγακι ατυχη, δεν πειραζει, ας τα καταφερει το ενα και θα ειμαι διπλα ευτυχισμενη!!!!

και να μην αγχωνεσαι με τις εξετασεις σου... να εισαι ηρεμη, εγω ξερεις ποσο προσπαθω???

μπλουμλπου μου, λες αν μου τα ειχε δωσει απο την αρχη τα ουτρο να μην χανοταν το εμβρυακι? ποιος να ξερει???? τωρα ειναι αργα....:(

aggeliki83 μια χαρουλα τα νεα σου....

αντε βρε ολα οσα εχεις ειναι φυσιολογικα, μην ανυσηχεις....

tzo28, σε ευχαριστω πολυ καλη μου, αν και δεν μου βγαινει απο το μυλαο η εικονα του υπερηχου προσπαθω να σκεφτομαι το μωρουλι που κουνιοταν και χτυπαγε η καρδουλα του...

μακαρι να δεις το φυλο... αντε δυο μερουλες εμειναν....

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι μανουλα ιουνιου 09 (ασχετα πωσ τελικα γεννησα μαϊο...) και μολισ ειδα το καφε σασ συγκινηθηκα!!!μου θυμησατε οτι ειχα περασει πριν 2 ακριβωσ χρονια!!!!...βεβαια επειτα τα ξαναπερασα αφου εχω κι ενα μωρακι μολισ 2 μηνων!!!!!!

σασ ευχομαι λοιπον να εχετε ολεσ σασ μια υγιη ,πολυ καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να μην εχετε αγχοσ και θα δειτε για ποτε θα περασει ο καιροσ ,μεχρι να ελθει ο ιουνιοσ και να κρατησετε τα θαυματακια σασ στην αγκαλιτσα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα να σασ πανε πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α και καλα αποτελεσματα να εχετε στισ αυχενικεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...