Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Έλα βρε Κατερινακι, και ανα 4λεπτα και προπαρασκευαστικοί ;;;

Μας κάνει τσαλιμακια η μπουμπού :)

Ούτε διαστολή ούτε μαλακος τραχηλος; Δεν σου είπε τίποτε άλλο ο γιατρός;

Δεν πειράζει, θα περιμένουμε ποτέ θα είναι έτοιμη η μπουμπουκα μας:D

φιλακια και στις δυο σας

xxx

Ελνα ντε! Με παιδεύει!!!Ο τράχηλος μαλακος μεν, πισω δε! Τ να πω, δεν ξέρω. Ειπε παρακολουθηση. Αλλα τώρα...περασαν οι πονοι!...Ειμαι μια χαρα!

Κατερινακι νομιζαμε οτι θα ειχαμε γεννητουρια σημερα!!!!

να μπαινεις να μας ενημερωνεις!

Ναι μαρακι, θα μπαινω. αλλα βλέπω να με προλαβαίνετε χα χα! Η μπέμπα αγαπαει την κοιλιτσα της μαμας!!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο εμας, μανουλες και μπεμπακια, τι κανετε;

Τι ωραιες κοιλιτσες ειδα!!

Κατερινα μου, κοντευεις!! Νομιζα οτι θα γεννουσες σημερα.

Εμεις καλα ειμαστε, κουρασμενη ειμαι αλλα ευτυχισμενη!! Σημερα θα ερθει και η παιδιατρος να δει τον μπεμπη, για να δουμε!!

Πολλα φιλακια σε ολες!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλά δεν παίζεστε τα πόσα γράψατε, φοβερές.

Λοιπόν θα γράψω για όσα θυμάμαι.

Κατερίνα μου μας την έκανε η μπουμπού δεν θέλει να βγει ακόμα, και εμένα μαλακός τράχηλος είπα αλλά ψηλά, αυτό όμως αλλάζει καθότι μαλακός τράχηλος, για να δούμε.

Κατερινάκι μου η κούραση σε λίγες μέρες θα είναι διαφορετική, μάλλον μας γίνεται συνήθειο το ξενύχτι και δεν το πολυκαταλαβαίνουμε.

Αντούλα να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου περιμένουμε νέα σου.

Μαράκι, Βιργινία, Οζαλινάκι τέλειες κοιλίτσες, όσο για ραγάδες έχω γύρω απο τον αφαλό, ψιλοχάλια θα έλεγα, αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Αν τα καταφέρω το βράδυ θα βάλω φώτο, αμφάς και προφίλ.

Γράφετε για πρήξιμο, δεν έχω ιδιαίτερα, αν εξαιρέσουμε το΄πρόσωπο που φαίνεται διαφορετικό, απ' ότι είπε και η μητέρα μου που είχε 8 μέρες να με δει.

Κατά τα άλλα η μπουμπού κρατάει γερά, ενώ ο αδελφούλης της είχε ήδη βγει ακριβώς πριν δύο μέρες, για να δούμε τι θα κάνει. Τετάρτη θα με δει ο ντόκτορ πάλι και θα κάνω και καρδιοτοκογράφημα.

Συνεχίζουμε τις διακοπούλες μας, αλλά δυστυχώς χαλάμε και λεφτά, δεν πειράζει ας είμαστε καλά τουλάχιστον, διακοπές δεν έχει έτσι και αλλιώς το καλοκαίρι.

Όσο για το άγχος που διάβαζα γιατο τοκετό, λογικό είναι κορίτσια και εγώ σήμερατο βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ και αυτό στεφτόμουνα, πως θα είναι, θα είναι δυνατή, θα τα καταφέρω πάλι και όλα τα σχετικά. Μην ανυσηχείται όλα θα πάνε τέλεια. Θετική σκέψη.

Σας φιλώ

dYU4p3.png

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μας την εκανε δλδ η μπεμπιτσα ε?? ισα ισα να χαρουμε !!! δεν πειραζει χαλαλι της ! ας βγει οποτε θελει η ζουζου !!!!

μπλουμπλουδακι μου στην αναμονη κ συ..αντε εσεις κοντευετε κοριτσια !! Ολα να σας πανε καλα !!!!! με το καλο !

κατερινουλα τι κανει ο μπεμπιτος σου?? πως περνανε οι μερες μαζι του ??

μαρακι ωραια, καθυστερημενα βεβαια...χαχχαχα αλλα θα περιμενουμε να το δουμε ολοκληρωμενο επιτελους !

Τι κανετε καλες μου εγκυουλες????

Περιμενετε οι περισσοτερες οπως κ εγω...

Δυστυχως μου ηταν πολυ δυσκολο να μπαινω κ μου εχετε λειψει παρα πολυ!!!!

Ειναι αδυνατο να δω τα νεα σας!!!!Υπαρχει ανανεωμενο πινακακι????

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

Ευακι!!!!! Τι κανεις???Πως παει η εγκυμοσυνη σου?Ολα καλα???

Εγω 1η Ιουνιου θ αγενησω με καισαρικη κ μπορω να πω οτι ειμαι πολυυυυυ χαλαρη!!:tongue:

Εσυ?πες μας τα νεα σου!!Ποσο ειναι τωρα το μπεμπακι σου???

γεια σας κοριτσια τι μου κανετε???

λοιπον νεα απο τον γιατρο γιοκ:shock:

ειχε κανει λαθος και δεν με ειχε βαλει για σημερα ραντεβου:shock:

θα παω αυριο το απογευμα!

Εμεις καλα ειμαστε, κουρασμενη ειμαι αλλα ευτυχισμενη!! Σημερα θα ερθει και η παιδιατρος να δει τον μπεμπη, για να δουμε!!

Πολλα φιλακια σε ολες!!

κατερινακι μου, τι κανει ο μπεμπης?

ολα καλα? μεγια το καινουριο τικερακι, ειναι γλυκα που γραφει μολις 6 μερουλες!!!!

περιμενουμε τα νεα απο την παιδιατρο..

Ευακι μου, σου βαζω εγω το πινακακι...

να μπαινεις οσο πιο συχνα μπορεις.. ποτε θα γεννησεις?

ΟNOMA………......ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ........Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα).........................................21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................12/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

3.LisaH........................ΙΑΣΩ.........................14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ....................17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ.....................22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2800gr35w2d

6.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ..........................1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

7.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

8.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

9.Εua_..........................................................9/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

10.βαλι..........................EΛΕΝΑ................... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.kiki2011...................ΙΑΣΩ...................... ..30/5/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ

14.aggeliki83................ΓΑΙΑ...................... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

15.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ................... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ...................24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

21.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ......................30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ...................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

24.Mammyblue.......................................... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

25.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ................... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

26.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 2950, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Κικακι με το καλο κοπελα μου!!!

Γεια σας κοριτσακια!!

Τι κανετε;; Ειχα δουλειες το απογευμα και μπηκα να δω αν γεννησε η Κατερινα μας. Δεν πειραζει, μαλλον πλησιαζει, αντε να δουμε!

Αντυ να χαιρεσαι τον μπεμπη σου!!!! Και η Κικη σε μια βδομαδα..πωπω τελευταια θα μεινω!!!

wcBmp3.png

Καλημερα, μανουλες και μπεμπακια, τι κανετε;

Εμεις καλα, ο παιδιατρος μας βρηκε μια χαρα εκτος απο λιγο ικτερο που εχει ακομα ο μπεμπης και μου εδωσε κιντερτε και μου ειπε να τον βλεπει ο ηλιος γυμνουλι. Κοριτσια, θα ηθελα απο τις ηδη μανουλες που θηλασαν τα παιδακια τους συμβουλες. Εχω γαλα αλλα νιωθω οτι με δυσκολευει πολυ ο θηλασμος, κυριως επειδη πρεπει να γινεται σχεδον συνεχεια.. Θελω βοηθεια.. Η παιδιατρος μου ειπε οποτε κοιμαται ο μπεμπης να κοιμαμαι κι εγω, αλλα δεν μπορω να το κανω αυτο.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

ΟNOMA………......ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ........Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα).........................................21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................12/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

3.LisaH........................ΙΑΣΩ.........................14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ....................17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ.....................22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 2800gr35w2d

6.Gina_cfu....................ΡΕΑ..........................1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

7.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

8.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

9.Εua_..........................................................9/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

10.βαλι..........................EΛΕΝΑ................... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.kiki2011...................ΙΑΣΩ...................... ..30/5/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ

14.aggeliki83................ΓΑΙΑ...................... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

15.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

16.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ................... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ...................24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

21.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ......................30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ...................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

24.Mammyblue.......................................... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

25.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ................... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

26.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Εμεις καλα, ο παιδιατρος μας βρηκε μια χαρα εκτος απο λιγο ικτερο που εχει ακομα ο μπεμπης και μου εδωσε κιντερτε και μου ειπε να τον βλεπει ο ηλιος γυμνουλι. Κοριτσια, θα ηθελα απο τις ηδη μανουλες που θηλασαν τα παιδακια τους συμβουλες. Εχω γαλα αλλα νιωθω οτι με δυσκολευει πολυ ο θηλασμος, κυριως επειδη πρεπει να γινεται σχεδον συνεχεια.. Θελω βοηθεια.. Η παιδιατρος μου ειπε οποτε κοιμαται ο μπεμπης να κοιμαμαι κι εγω, αλλα δεν μπορω να το κανω αυτο.

κΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!!!!

ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ :tongue:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.....ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΟΜΩΣ :rolleyes: ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ ΜΗ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Κ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΝΑ ΛΙΑΖΕΤΕ ΓΥΜΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕς ΩΡΕΣ 3-4 ΜΕΡΕΣ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ!!!:P

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ??

καλημέρα Κατερινάκι μου........

στην αρχή είναι λίγο δύσκολο καμάρι μου γιατι το μωρό τρωει καθε 2 με 3 ωρες οπότε δεν υπάρχει περίπτωση εσύ να κοιμηθείς περισσότερο......θα ξαπλώνεις λοιπόν με κάθε ευκαιρία....σε νιώθω που λες δεν μπορώ να κοιμηθώ αλλά να χαλαρωνεις ξαπλωμένη.....δοκίμασε και τον θηλασμό ξαπλωμένη,θα σε βοηθήσει πολυ.εγώ έτσι θήλαζα.είναι οι πρώτες μέρες που σου φαίνονται όλα τοσα διαφορετικά......υπομονή όμως και ότι θες όταν προλαβαίνεις γράψτο.........πολλα φιλάκια κα μια μεγάλη αγκαλιά:tongue:

Ευχαριστω, κοριτσια.. Κατερινα μου, ομως τι θα αλλαξει τις επομενες μερες; Ισα ισα που καθως μεγαλωνει δε θα θελει να τρωει πιο πολυ και πιο συχνα; Ελπιζω να αντεξω τουλαχιστον τις 40 μερες, δεν το περιμενα τοσο δυσκολο.. Βεβαια οταν κοιταω τον μπεμπη τα ξεχναω ολα!!:rolleyes::rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Ευχαριστω, κοριτσια.. Κατερινα μου, ομως τι θα αλλαξει τις επομενες μερες; Ισα ισα που καθως μεγαλωνει δε θα θελει να τρωει πιο πολυ και πιο συχνα; Ελπιζω να αντεξω τουλαχιστον τις 40 μερες, δεν το περιμενα τοσο δυσκολο.. Βεβαια οταν κοιταω τον μπεμπη τα ξεχναω ολα!!:rolleyes::rolleyes:

όσο θα μεγαλώνει θα αποκτήσει ένα προγραμμα κ έναν ρυθμό και θα προσαρμοστείς κ ευ σε αυτό........θα τρωει πιο γρήγορα κ πιο ξεξούραστα,οι θηλές σου δεν θα πονάνε κ εσύ θα νιώθεις καλύτερα...ρειάζεστε χρόνο να γνωριστήτε..........κ θα αντέξεις πολύ περισσότερο........θα δεις......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...