Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Τέλειαααααααααααα!!!!! :D :D :D :D

Mια χαρά βρε είναι η κοιλίτσα σου...κι οι ραγαδούλες ούτε που θα φαίνονται σε λίγο καιρό, θα δεις ;)

αυτες ειναι οι πλαινες ! οι συγκεκριμενες δεν με πειραζουν !!

χαχχαα!!!!

αλλα δεν θες να δεις τις μπροστινες ! αληθεια !!!:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

[ATTACH]1349[/ATTACH]

κ επιτελους ιδου !!!

οι ραγάδες δεν φαίνονται γ@μωτο μου:confused::confused::confused:

και έχει και μικρότερο κ@λο:confused::confused: απο εμένα

απαπαπαπα Βιργίνία μου 28 χρονών μικρή μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαμογέλασε βρε.... τα καλύτερα έρχονται;)

Εμας παντως μας κανει το εξης σχολιο καποια στιγμη ο γιατρος !

''επαφες οχι ακομα'' !!!!!

κ η απαντηση ηταν η εξης !

''τι ειναι αυτο γιατρε ??''

χαχαχαχαχ!!!!

Εμας παλι το αντιθετο! Μετα την αποκολληση κ τον 1,5 μηνα αποχης παει ο αντρουλης μου να την ρωτησει κατι κ του λεει η γιατρος "ξερω ξερω...αν μπορειτε να ξεκινησετε παλι το σεξ"! κοκκινησαμε κ οι 2 κ της λεει ο αντρουλης μου "οχι!αυτη θα ηταν η επομενη ερωτηση μου, αλλα μιας κ το ανεφερες μονη σου απαντησε μας πρωτα σ'αυτο!"χαχαχαχαχα!Πεθαναμε στα γελια!!! Κ με το δικιο της...αφου με το που μου σταματησε η αιμοραγια την ρωτησαμε 2 φορες στον 1,5 μηνα αν μπορουμε να κανουμε....ε με το που πηραμε το οκ μεχρι κ τωρα....:tongue::tongue::tongue:

Βιργινακι μου δεν εχει γυρισει ακομα η μικρουλα ε?Παντως αν γυρισει θα το καταλαβεις γτ πλεον θα σου κλωτσαει το στομαχι :P

ελπίζω να φαίνεται.........

Αχούυυυ, κι άλλη κοιλίτσα όμορφη κι ολοστρόγγυλη!!!!

Τι όμορφες που είναι οι φουσκωτές κοιλίτσες σας κορίτσια :) :) :) :) :) Άντε και με το καλό να αδειάσουν για να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!!!

Mopep2.png1LxNp2.png

οι ραγάδες δεν φαίνονται γ@μωτο μου:confused::confused::confused:

απαπαπαπα Βιργίνία μου 28 χρονών μικρή μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαμογέλασε βρε.... τα καλύτερα έρχονται;)

με προκαλεις να σου βαλω την μπροστινη πλευρα ! οκ λοιπον ! περιμενε !

χαχαχαχαχ!!!!

Εμας παλι το αντιθετο! Μετα την αποκολληση κ τον 1,5 μηνα αποχης παει ο αντρουλης μου να την ρωτησει κατι κ του λεει η γιατρος "ξερω ξερω...αν μπορειτε να ξεκινησετε παλι το σεξ"! κοκκινησαμε κ οι 2 κ της λεει ο αντρουλης μου "οχι!αυτη θα ηταν η επομενη ερωτηση μου, αλλα μιας κ το ανεφερες μονη σου απαντησε μας πρωτα σ'αυτο!"χαχαχαχαχα!Πεθαναμε στα γελια!!! Κ με το δικιο της...αφου με το που μου σταματησε η αιμοραγια την ρωτησαμε 2 φορες στον 1,5 μηνα αν μπορουμε να κανουμε....ε με το που πηραμε το οκ μεχρι κ τωρα....:tongue::tongue::tongue:

Βιργινακι μου δεν εχει γυρισει ακομα η μικρουλα ε?Παντως αν γυρισει θα το καταλαβεις γτ πλεον θα σου κλωτσαει το στομαχι :P

χαχχα βρε κ μετα την αποκολληση εκει το μυαλο ? εμεις ειδικα τοτε ουτε που το σκεφτομασταν ! χαχαχα!! αλλα εγω τωρα τελευταια αφριζω ενα πραγμα !!!! χαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για τη μπεμπα μεταξυ μας δεν παιζει να γυρισει ! δεν το σκεφτομαι καν το ενδεχομενο !

Διαφημίσεις

αυτες ειναι οι πλαινες ! οι συγκεκριμενες δεν με πειραζουν !!

χαχχαα!!!!

αλλα δεν θες να δεις τις μπροστινες ! αληθεια !!!:-(

Κι εγώ γεμάτη είμαι βρε...που να δεις τις δικές μου...σιγά τ' αυγά...δεν σκάμε γι αυτά ;)

....επίσης....που να δεις τον δικό μου :P :p :P

χαχαχαχαχ!!!!

αφου με το που μου σταματησε η αιμοραγια την ρωτησαμε 2 φορες στον 1,5 μηνα αν μπορουμε να κανουμε....ε με το που πηραμε το οκ μεχρι κ τωρα....:tongue::tongue::tongue:

Γεια σου βρε Τζίνα ερωτιάρα :tongue: :tongue: :tongue:

Κι εγώ μαζί σου!!!!

Mopep2.png1LxNp2.png

αχουυυυ τελεια κοιλιτσα!!!!!κ με μαγιο!!μπραβο σου πιυ το τολμησες...εγω το εχω βγαλει τελειως απο το μυαλο μου!!!Μονο τα μπουτακια μου βγαζω εξω με διαφορα σορτσακια :tongue:

Βιργινακι μου κ η δικη σου η κοιλιτσα ειναι πολυ ομορφη!!Μην ανησυχεις δεν μενουν ολες οι ραγαδες μετα κ επισης ασπριζουν μετα...τωρα ειναι εντελως τεντομενο το δερμα σου γι'αυτο σου φαινεται ετσι!

τι ομορφη που ειναι η κοιλιτσα σου !!!:P:p:p καλε εισαι πολυ αδυνατουλα εσυ !!!

είδες???????????????????????

χααχαχα.......ήμουν κάποτε.....

τώρα είμαι στρογγυλούλα αλλα δεν πειράζει....;);)

θα γίνουμε πάλι κόκκαλα θα δείς...:P:p

πάω τράπεζα........φιλάκια σε όλες κοριτσάρες μου:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Μαράκι δεν ξεχνιεται το σπορ...... ειναι σαν το ποδήλατο.......

στον θωμα είχαμε 8 μήνες αποχή:cool::cool::cool: αλλα όλα λειτούρησαν σωστά......;);)

για να δουμε... θα σας πω το βραδυ!!!

και εγω ετσι πιστευω δεν ξεχνιεται!!

Σκέφτομαι να σας βάλω κι εγώ την "δίμετρη" κορμάρα μου αλλά μήπως κομπλάρετε βρε κούκλες:tongue::tongue::tongue:

Θα περιμενουμε κουκλα!!! και οχι ζαβολιες!

[ATTACH]1349[/ATTACH]

κ επιτελους ιδου !!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!! ουτε ποπος ουτε τιποτα κουκλα εισαι...

οζαλινακι μου εισαι καταπληκτικη, ολο κοιλιτσα!!!!

μου αρεσεις!!

να βαλω και εγω?

λοιπον τελειες οι κοιλιτσες,

Τζινακι και Αobatsan περιμενουμε το βραδυ!!!!

post-27078-14825440756789_thumb.jpg.JPG]

post-27078-14825440757096_thumb.jpg.JPG]

δεν ξερω αν φαινονται οι ραγαδιτσες, ευτυχως μεχρι τωρα εχω μονο λιγες γυρω απο τον αφαλο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...