Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ρε Βιργινία ρε βιργινία...........

εχεις ραγάδες ε?????????

ντρέπεσαι ε?????

μαμώτο και εγώ νόμιζα ότι είμαστε φιλενάδες μοντέλα.........αχαχαχαχα.

ρε παρασημα είναι αυτά......άκουσε με.......

εισαι τυχερή που ζεις το όνειρο βρεεεεεεεεεε..........

:lol::lol::lol::lol::lol:
Καλημερα Βριγινακι, aobatsan k ελπιδακι!!!!

Σας διαβασα οσο μπορουσα...η ιδεα με τις φωτο...σουπερ!!!!!πρεπει να βγαλουμε ομως τωρα αλλη μια η καθεμια μας για να θυμομαστε τις τελευταιες μερες!!!

Βιργινακι μου μην ανησυχεις....ετοιμαζεται η μπεμπουλα σου να κανει την εμφανιση της στη ζωη σας!!!Κι εγω εχω τετοιους πονους αλλα μου ειεπε η γιατρος οτι ειναι ο μπεμπης που πιεζει το ηβικο οστο για να εμπεδωθει...οσο για τις συσπασεις...ε τωρα τι να φοβομαστε?να γεννησουμε θελουμε :tongue:

Παντως κι εγω εχθες που ημασταν ολη μερα εξω στη γυρα κ αρκετες ωρες καθιστη σε σπιτι φιλων....μετα ειχα κανα 2 πονους...ε μολις μου περασαν κ γυρισαμε...καναμε κ τις ζουζουνιες μας...αυτο ηταν...μετα ενιωθα τετοιο βαρος χαμηλα που ελεγα οτι θα γεννησω κ πονουσα λιγο...

Εσεις τις ειχατε κοψει τις ζουζουνιες??Εμεις καθολου...δε μας ειχε πει κατι τετοιο η γιατρος μας οποτε αλλο που δε θελαμε!χιχιχιχχι!Λετε να καναμε κακο???Ουφφφ....αυριο εχουμε γιατρο κι εμεις!:rolleyes:

καλε για εμπεδωση μιλας ? εδω μιλαμε η δικια μου ειναι ακομα με το κεφαλι πανω !!! κ τι κανετε τοσο καιρο ??? ζουζουνιες?????

ΒΑΝΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x

Καλημέρα

θα επανέλθω ,,, θέλω για αρχή να σας πω ότι χτες το βράδυ ξύπνησα 100 φορές κ η σκέψη μου ήταν στο Maraki ,,,μήπως την στενοχώρησα από την χθεσινή παρεξήγηση,,,ειλικρινά,,,

Βασικά φταίνε οι ορμόνες αλλιώς σαν βοδάκι θα κοιμόμουν:tongue::tongue:

Σήμερα έχω καρδιοτοκογράφο/υπέρηχο κ ελπίζω μήπως έχει βγάλει το κολιέ η μπεμπούλα

Επιστρέφω

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ !;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα

θα επανέλθω ,,, θέλω για αρχή να σας πω ότι χτες το βράδυ ξύπνησα 100 φορές κ η σκέψη μου ήταν στο Maraki ,,,μήπως την στενοχώρησα από την χθεσινή παρεξήγηση,,,ειλικρινά,,,

Βασικά φταίνε οι ορμόνες αλλιώς σαν βοδάκι θα κοιμόμουν:tongue::tongue:

ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

τωρα θα κανεις εμενα να νιωσω ασχημα? εχασες τον πολυτιμο υπνο σου για μενα???

ή μηπως φταινε τα παγωτακια που τσακιζουμε το βραδυ βανιλακι???? ε?????

Διαφημίσεις

Εεεεε καλά δεν υπάρχετε εσείς:mad::mad:

Virgi πάμε για ομαδική αναφορά στις σουσουράδες:mad::-x:-x:-x

Α πα πα παλιοκόριτσα,,,, με φουντώσατε:tongue::tongue:

Linaki με τις εκπληκτικές απαντήσεις σου,, το βράδυ θα θέσω τα τελευταία καίρια ερωτήματά μου,,περιμένω απαντήσεις

Γεννάει και το Katerinaki??????:shock:άντε με το καλό το νέο μας μπεμπάκι:D

Σκέφτομαι να σας βάλω κι εγώ την "δίμετρη" κορμάρα μου αλλά μήπως κομπλάρετε βρε κούκλες:tongue::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

δεν ξερω αν θελω... θα μου φανει σαν πρωτη φορα μετα απο τοσους μηνες:cool::cool:!!!!

Μαράκι δεν ξεχνιεται το σπορ...... ειναι σαν το ποδήλατο.......

στον θωμα είχαμε 8 μήνες αποχή:cool::cool::cool: αλλα όλα λειτούρησαν σωστά......;);)

Διαφημίσεις

Εμας παντως μας κανει το εξης σχολιο καποια στιγμη ο γιατρος !

''επαφες οχι ακομα'' !!!!!

κ η απαντηση ηταν η εξης !

''τι ειναι αυτο γιατρε ??''

xaxaxaxa, kalo!!!

Καλημέρα Gina, καλημέρα Vanilla, όλα θα πάνε καλά σήμερα...θα δεις :)

Mopep2.png1LxNp2.png

Μαράκι δεν ξεχνιεται το σπορ...... ειναι σαν το ποδήλατο.......

στον θωμα είχαμε 8 μήνες αποχή:cool::cool::cool: αλλα όλα λειτούρησαν σωστά......;);)

:tongue::tongue: άντε να δούμε!!!!!!!!!!!!!!! μας δίνεις κουράγιο!!!!!!!

Αχ αυτή την Gina αν την δω θα την ξεμαλλιάσω γι'αυτά που γράφει,,, μα τι θράσσος:tongue:

θα το αντέξουμε και αυτό το χτύπημα......

άντε να σε δουμε........

Το βράδυ κούκλα, να έρθει ο φωτογράφος, να κάνω πρώτα ένα ρετουσάκι κ βέβαια να προλάβω το απόγευμα να αγοράσω εσωτερικά πατάκια που δεν φαίνονται,,, για να δικαιολογήσω το "δίμετρη" (με σκαμπό του ενός μέτρου:tongue:)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...