Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ελα βαλε καμια φωτο να δουμε!!!

θα μας λειψουν μετα οι κοιλουμπιτσες!!!!!

και εγω τιποτα δεν θα κανω σημερα, μονο γιατρουλι που εχουμε το απογευμα!

σου ειπε ο γιατρος να περπατας μηπως και αλλαξει θεση η μπεμπουλα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα βαλω !

αλλα ειναι πλεον με ραγαδες κ ντρεπομαι !!!

οχι δεν μου ειπε για περπατημα !

βασικα τον ζαλισα να του λεω οτι φοβαμαι κ πιασαμε συζητηση γυρω απο αυτο κ αφησαμε ολα τα αλλα που ισως επρεπε να πουμε ! αστα !!!

αντε να δουμε τι σου πει κ ο γιατρουλης !!! εσυ περπατας τωρα ??

θα βαλω !

οχι δεν μου ειπε για περπατημα !

βασικα τον ζαλισα να του λεω οτι φοβαμαι κ πιασαμε συζητηση γυρω απο αυτο κ αφησαμε ολα τα αλλα που ισως επρεπε να πουμε ! αστα !!!

αντε να δουμε τι σου πει κ ο γιατρουλης !!! εσυ περπατας τωρα ??

ελα καλε που ντρεπεσαι!!! βαλε λιγο μεικ απ:cool::cool:

ποτε θα ξαναπας?

ουτε εγω εχω ξεκινησει περπατημα.. σημερα να δω τι θα μου πει..

εμενα μωρε ποσους μηνες ειχε παντα το αγχος πως θα συμπεριφερεται η μητρα μου στις συσπασεις και τωρα που θα μπω στον μηνα μου ακομα περισοοτερο!

θα ξαναπαω την επομενη πεμπτη αν δεν εχω γεννησει εως τοτε !! χιχι!!

αρα θα σου πει σημερα τι να κανεις ! κανονικα τωρα δεν πρεπει να μας πειραζουν οισυσπασεις ετσι δεν ειναι ? μαλλον τις θελουμε για να ξεκινησει καποια στιγμη ο τοκετος ! υποθετω !

Ξυπνήσατε κοριτσάρες μου?

Βιργινία, πονάς συνεχόμενα από κάτω? Οι σύνδεσμοι υποθέτω ε? πονάω κι εγώ αλλά για 1-2 μέρες...με αφήνει για 3-4 μέρες και φτου ξανά από την αρχή :P

Τώρα έχει να με πιάσει καμιά δεκαριά μέρες και πετάω από τη χαρά μου...χιχιχι

Μαράκι, άντε να μας πεις τα νέα του γιατρού!! Κι εγώ θα πάω πάλι την Τετάρτη να κάνω Νst και υπέρηχο να δούμε που βρισκόμαστε...οπότε λογικά θα αρχίσουμε το περπάτημα και τα σεξάκια :P :p :P

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

aobatsan μου καλημερα !!

ναι ποναω συνεχομενα απο κατω ! δεν με εχει αφησει ουτε μια φορα παρα μονο καποιες ειναι πιο εντονος ο πονος κ καποιες πιο μαλακος ! αυτες τις μερες με εχει ξεσκισει ! κ μολις παω να σηκωθω απο καρεκλα η καναπε...νομιζω πως θα μου φυγει το παιδι !

νιωθω τετοια πιεση !!! δεν περιγραφεται !!

aobatsan μου καλημερα !!

ναι ποναω συνεχομενα απο κατω ! δεν με εχει αφησει ουτε μια φορα παρα μονο καποιες ειναι πιο εντονος ο πονος κ καποιες πιο μαλακος ! αυτες τις μερες με εχει ξεσκισει ! κ μολις παω να σηκωθω απο καρεκλα η καναπε...νομιζω πως θα μου φυγει το παιδι !

Καλημέρα και σε σένα κοριτσάκι μου :)

ΝΑι κι εμένα όταν με πιάνει, με πολύ ζόρι σηκώνομαι από το κρεββάτι!!! Τις περισσότερες φορές ζητάω βοήθεια...ειδικά αν κάθομαι κάπου χαμηλά...

Όταν είχα ρωτήσει τη γιατρό μου είχε πει πως είναι απόλυτα φυσιολογικό...οπότε ΥΠΟΜΟΝΗ...τι άλλο?

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημέρα κούκλες μου.......

νομίζω η Κατερίνα θα γεννήσει σήμερα.......:P:p

λοιπόν ας βάλουμε φωτό τις κοιλιές μας να της θαυμάσουμε λίγο ακόμα γιατί πάει πέρασε ο καιρός και μετράμε μέρες.......

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΟΨΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΑΜΕΣΩΣ

Ππάω να βρω την μηχανή να ανεβάσω τις φωτό με την φαλαινίσια κοιλια μου:rolleyes::rolleyes: και μετά Μαράκι Καλαματιανό μου λες ποια είναι αδυνατούλα οκ?????

αρα θα σου πει σημερα τι να κανεις ! κανονικα τωρα δεν πρεπει να μας πειραζουν οισυσπασεις ετσι δεν ειναι ? μαλλον τις θελουμε για να ξεκινησει καποια στιγμη ο τοκετος ! υποθετω !

δεν ξερω ακριβως τι θελουμε!:cool:

θα σας πω το βραδυ..

Μαράκι, άντε να μας πεις τα νέα του γιατρού!! Κι εγώ θα πάω πάλι την Τετάρτη να κάνω Νst και υπέρηχο να δούμε που βρισκόμαστε...οπότε λογικά θα αρχίσουμε το περπάτημα και τα σεξάκια :P :p :P

λες να μας πει και εμας για σεξ? τωρα πια το ξεπερασα δεν με νοιαζει:rolleyes:

συνιθησα τοσους μηνες!!!

Διαφημίσεις

θα βαλω !

??

ρε Βιργινία ρε βιργινία...........

εχεις ραγάδες ε?????????

ντρέπεσαι ε?????

μαμώτο και εγώ νόμιζα ότι είμαστε φιλενάδες μοντέλα.........αχαχαχαχα.

ρε παρασημα είναι αυτά......άκουσε με.......

εισαι τυχερή που ζεις το όνειρο βρεεεεεεεεεε..........

aobatsan μου καλημερα !!

Καλημερα Βριγινακι, aobatsan k ελπιδακι!!!!

Σας διαβασα οσο μπορουσα...η ιδεα με τις φωτο...σουπερ!!!!!πρεπει να βγαλουμε ομως τωρα αλλη μια η καθεμια μας για να θυμομαστε τις τελευταιες μερες!!!

Βιργινακι μου μην ανησυχεις....ετοιμαζεται η μπεμπουλα σου να κανει την εμφανιση της στη ζωη σας!!!Κι εγω εχω τετοιους πονους αλλα μου ειεπε η γιατρος οτι ειναι ο μπεμπης που πιεζει το ηβικο οστο για να εμπεδωθει...οσο για τις συσπασεις...ε τωρα τι να φοβομαστε?να γεννησουμε θελουμε :tongue:

Παντως κι εγω εχθες που ημασταν ολη μερα εξω στη γυρα κ αρκετες ωρες καθιστη σε σπιτι φιλων....μετα ειχα κανα 2 πονους...ε μολις μου περασαν κ γυρισαμε...καναμε κ τις ζουζουνιες μας...αυτο ηταν...μετα ενιωθα τετοιο βαρος χαμηλα που ελεγα οτι θα γεννησω κ πονουσα λιγο...

Εσεις τις ειχατε κοψει τις ζουζουνιες??Εμεις καθολου...δε μας ειχε πει κατι τετοιο η γιατρος μας οποτε αλλο που δε θελαμε!χιχιχιχχι!Λετε να καναμε κακο???Ουφφφ....αυριο εχουμε γιατρο κι εμεις!:rolleyes:

Καλημέρα

θα επανέλθω ,,, θέλω για αρχή να σας πω ότι χτες το βράδυ ξύπνησα 100 φορές κ η σκέψη μου ήταν στο Maraki ,,,μήπως την στενοχώρησα από την χθεσινή παρεξήγηση,,,ειλικρινά,,,

Βασικά φταίνε οι ορμόνες αλλιώς σαν βοδάκι θα κοιμόμουν:tongue::tongue:

Σήμερα έχω καρδιοτοκογράφο/υπέρηχο κ ελπίζω μήπως έχει βγάλει το κολιέ η μπεμπούλα

Επιστρέφω

"cogito,ergo sum"

αλλα ειναι κ πολυ ενοχλητικο ε ?

Πολύ...κάθεσαι όλη μέρα σαν το Βούδα και μόλις το πάρεις απόφαση να σηκωθείς...αμέσως το μετανιώνεις :P

Τι να γίνει...

λες να μας πει και εμας για σεξ? τωρα πια το ξεπερασα δεν με νοιαζει :rolleyes: συνιθησα τοσους μηνες!!!

καθόλου δεν θες ? :shock: :shock: :shock:

Μόνο εγώ ξελυσσάω γμτ???? :oops: :oops:

εχεις ραγάδες ε?????????

ντρέπεσαι ε?????

χαχαχαχαχα.....μ' αρέσεις ;)

Εγώ θα σας βάλω το βραδάκι αφού έρθει ο καλός μου γιατί την κουβαλάει μαζί του :roll:

Mopep2.png1LxNp2.png

εχεις ραγάδες ε?????????

ντρέπεσαι ε?????

Καλημερε Οζαλινακι μου!!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!Πρεπει να νιωθουμε τυχερες που ζουμε αυτο το θαυμα - ονειρο!

Οταν θα παρουμε αγκαλια τα μωρακια μας θα τα ξεχασουμε ολα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...