Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Είδα και τα κοιλουμπάκια:D:D:D:D

που εισαι κουκλα? ολα καλα?

ενταξει με τις αποριες σου?:rolleyes::rolleyes:

βαλε μας και αλλα τεστακια!! εμενα που αρεσε πολυ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Που είναι η κοιλιά οεο???????????????????????

χα χα χα κουκλάρα είσαι,,,,,,,,,,,,,,,,,και μου αρέσει γιατί φοράς κ τις τακουνάρες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χορεψα κιολας με αυτες τις τακουναρες!!!

ειδες που δεν φαινεται η κοιλια μου?

βαλε και εσυ καμια φωτο? δεν εισουν πουθενα παρακατω?

Ααααα κι επειδή μόνη μιλάω, μόνη γράφω, μόνη συλλογιέμαι.....

Να ενημερώσω ότι αύριο θα βρίσκομαι Ιασώ,,μήπως κ κάποιο άλλο κοριτσάκι τύχει να βρίσκεται εκεί ,,,να πιούμε καφέ;););)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

εχεις δικιο!!!!

καλα τωρα καταλαβες οτι η κοιλια μου ειναι πιο μικρη απο ολες σας???

το λεμε αυτο ολο τον χειμωνα, αλλα σας κερδισω σε ποπο!!

τι να κανουμε, ας ελπισουμε οτι θα μαζευτουμε μετα....

με πηρε τηλ μια φιλη μου και βγηκα αποτομα.. σορρυ..

ναι βαλε και την Μαριλου, γιατι δεν μπορω να κανω εντιτ σε εσενα

και κοιτα πως ηταν η κοιλια μου την προηγουμενη εβδομαδα...:D

[ATTACH]1346[/ATTACH]

φτου σου, φτου σου, φτου σου! Σκετη γλύκα!!!!!!!!

Κατερινα μου να πνιγει απο τι? Απο το γαλα?? Μολις τελειωνει θα τον βαζεις να ρευεται, αν και στο θηλασμο δεν ειναι απαραιτητο. Αν κάτι τυχει, τοτε χτυπα την πλατούλα! Ασε το θηλαστρο για αργοτερα, οχι τωρα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ξέχασα να πω για την κοιλίτσα της Μαρίας απλά υπέροχη, δεν υπάρχει λέμε, πολυ κομψή, εγώ έχω γίνει σαν τρομπόνι, όλο κοιλιά.

Κατερινάκι μου για τον ύπνο είνια ένα θέμα να ξεκουράζεσαι και όταν είναι ο μπαμπάς του να τον αναλαμβάνει, όσο για το βραδινό, σου προτείνω την ξαπλωτή θέση, ξάπλα στο πλάι δίπλα σου ο μπέμπης και όταν θέλει να θηλάσει απλά θα κατεβάζεις το σουτιέν τίποτε άλλο, δεν χρειάζεται να σηκώνεσαι, μόνο αν χρειάζεται να του αλλάξεις πάνα. Όσο για το ρέψιμο μην φοβάσαι, τα παιδιά που θηλάζουν δεν είναι απαραίτητο ότι θα ρευτούν κιόλας, αλλιώς θα το καταλάβεις, αφού τον ξαπλώσεις και αρχίζει να γκρινιάζει τον σηκώνεις και θέλει θα ρευτεί.

Δες εδώ για στάσεις θηλασμού http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39776, δες και εδώ http://www.breastfeeding.com/helpme/helpme_images_positioning.html

dYU4p3.png

Eυχαριστούμε bloublou για τις στάσεις;);)

Κορίτσια έκανα δουλειές από το απόγευμα, βασικά έδινα περισσότερο εντολές αλλά κ πάλι με κάτι καταπιανόμουν,,, κ τώρα με ενοχλεί έντονα η πλάτη, η μέση, ο κ@λος μου,,,, και αισθάνομαι κ την μικρή χαμηλά:-(:sad:

"cogito,ergo sum"

Ξέχασα να πω για την κοιλίτσα της Μαρίας απλά υπέροχη, δεν υπάρχει λέμε, πολυ κομψή, εγώ έχω γίνει σαν τρομπόνι, όλο κοιλιά.

Κατερινάκι μου για τον ύπνο είνια ένα θέμα να ξεκουράζεσαι και όταν είναι ο μπαμπάς του να τον αναλαμβάνει, όσο για το βραδινό, σου προτείνω την ξαπλωτή θέση, ξάπλα στο πλάι δίπλα σου ο μπέμπης και όταν θέλει να θηλάσει απλά θα κατεβάζεις το σουτιέν τίποτε άλλο, δεν χρειάζεται να σηκώνεσαι, μόνο αν χρειάζεται να του αλλάξεις πάνα. Όσο για το ρέψιμο μην φοβάσαι, τα παιδιά που θηλάζουν δεν είναι απαραίτητο ότι θα ρευτούν κιόλας, αλλιώς θα το καταλάβεις, αφού τον ξαπλώσεις και αρχίζει να γκρινιάζει τον σηκώνεις και θέλει θα ρευτεί.

Δες εδώ για στάσεις θηλασμού http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39776, δες και εδώ http://www.breastfeeding.com/helpme/helpme_images_positioning.html

μπλουμλπουδακι μου, ευχαριστω για την κοιλιτσα!

επισης ευχαριστουμε και για τα λινκ.. πιστευω πως με την βοηθεια την δικη σου και της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ θα τα καταφερουμε!!

Eυχαριστούμε bloublou για τις στάσεις;);)

Κορίτσια έκανα δουλειές από το απόγευμα, βασικά έδινα περισσότερο εντολές αλλά κ πάλι με κάτι καταπιανόμουν,,, κ τώρα με ενοχλεί έντονα η πλάτη, η μέση, ο κ@λος μου,,,, και αισθάνομαι κ την μικρή χαμηλά:-(:sad:

αχ, βανιλακι και εμενα με πονανε που και που ολα αυτα που πονανε και εσενα:-(

ας προσεχουμε.. μερες που ειναι..

Διαφημίσεις

ρε σουργελακι, μπηκες στον μηνα σου και ακομα κλαψουριζεις???

θα κανω απεργια και δεν θα ξαναμπω αν δεν φτιαξει το κεφι σου!!!!!

κοριτσακι ειδες την Κατερινα? ολα καλα πηγαν σε λιγες μερες θα τα εχει ξεχασει ολα..

ετσι και ολες οσες κανουμε καισαρικη (βαζω και εμενα μεσα γιατι ποτε δεν ξερεις..:rolleyes:)

ε ναι ! τωρα ειναι τα δυσκολα που λεω οτι μπορει κ απο μερα σε μερα να γεννησω !:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οχι οχι ! οχι απεργια λεμε :!::!::!::!::!: θα φτιαξει το κεφι μου ! που θα παει!:rolleyes::tongue:

την ειδα κ την κατερινουλα ... ε δεν ειναι κ στα χαι της !!!!!!! χαχαχαχα !!!!

Η κοιλιτσα σου ειναι σουπερ ομως ! καλα δεν εχω ξαναδει πιο μικρη κοιλιτσα κ ετοιμογεννη !!!!! εισαι για γκινες !

ε ναι ! τωρα ειναι τα δυσκολα που λεω οτι μπορει κ απο μερα σε μερα να γεννησω !:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οχι οχι ! οχι απεργια λεμε :!::!::!::!::!: θα φτιαξει το κεφι μου ! που θα παει!:rolleyes:

:tongue:

την ειδα κ την κατερινουλα ... ε δεν ειναι κ στα χαι της !!!!!!! χαχαχαχα !!!!

Η κοιλιτσα σου ειναι σουπερ ομως ! καλα δεν εχω ξαναδει πιο μικρη κοιλιτσα κ ετοιμογεννη !!!!! εισαι για γκινες !

δεν θα γεννησεις ακομα λεμε...

παμε για 11/6/11!!!!:rolleyes::rolleyes:

οσο για την απεργια δεν την βλεπω να χρειαζεται, ανεβαινεις μου φαινεται!!!!

ενταξει η Κατερινα δεν ειναι και πολυ στα χαι της απο πονο αλλα τις θελεις να σου λεμε τωρα??? :shock:

η κοιλια μου ειναι, μινιον... λες να κανει κανα μπαμ τωρα και να φουσκωσει στον 9ο??:cool::cool:

το απαυτουλι γιατι ποναει?? μηπως θελει παρεα? ;)

δεν θα γεννησεις ακομα λεμε...

παμε για 11/6/11!!!!:rolleyes::rolleyes:

οσο για την απεργια δεν την βλεπω να χρειαζεται, ανεβαινεις μου φαινεται!!!!

ενταξει η Κατερινα δεν ειναι και πολυ στα χαι της απο πονο αλλα τις θελεις να σου λεμε τωρα??? :shock:

η κοιλια μου ειναι, μινιον... λες να κανει κανα μπαμ τωρα και να φουσκωσει στον 9ο??:cool::cool:

το απαυτουλι γιατι ποναει?? μηπως θελει παρεα? ;)

σωστα ειπαμε 11-6-11 θα ρθει το αστερι μου !

ναι μωρε θα ανεβω !!! δεν ειναι πολλοι οι οροφοι ! χαχαχα!!!!

ε βασικα την αληθεια θελω ! δεν παραμυθιαζομαι ευκολα !!!!!:tongue:

κ οσο για την κοιλια σου μπορει κ να πεταχτει λιγο παραπανω τωρα αλλα λιγο ομως ! χχιχι!!!!!

το απαυτουλι θελει πολυ παρεα αλλα δεν του δινουν σημασια !!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

φιλεναδιτσα σε καληνυχτιζω παω να φαω τορτελινια !!:P:p:p:p θα μπω το πρωι !

[ATTACH]1347[/ATTACH]

αυτο το εφτιαξα για το δωματιο της κορης μου..

σας αρεσει?

απλα υπεροχο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...