Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινάκι μου καλώς ήρθατε στο σπιτάκι σας, καλό σαραντισμό.

Όλα μια χαρά, έγινε για καλό, θα δυσκολευόταν πολύ ο μπεμπούλης να κατέβει λόγω περιτύληξης.

Όσο για το θηλασμό θα συμφωνήσω με την Κατερινά δεν χρειάζεσαι θήλαστρο, τουλάχιστον για τον πρώτο μήνα, το μωρό τραβάει όσο θέλει, όποτε θέλει και αν θέλει, αυτό θα σου ρυθμίσει την παραγωγή. Μην μπεις στην διαδικασία να βλέπεις τι τρώει, δεν υπάρχει λόγος, η φύση έχει προνοήσει για όλα, όταν κλαίει στήθος, θα αποκοιμιέται, θα τον πειράζεις λίγο,θα τρώει, κάπως έτσι θα πάμε οι πρώτες μέρες, Λογικό είναι για της πρώτες μέρες να είναι πρησμένο το στήθος.

Επίσης το πρήξιμο θα φύγει ανεξαρτήτος θηλασμού, είναι κατακράτηση υγρών, θα φύγουν σιγά σιγά και θα χάνεις και κιλά.

Ότι απορίας έχεις κια μπορούμε να βοηθήσου με εδώ είμαστε.

Φιλιά πολλά κοριτσάκι μου και πάλι να σου ζήσει ο πρίγκηπας σου.

dYU4p3.png

Ευχαριστω πολυ, κοριτσια μου.

Μαρακι μου, κουκλιτσα εισαι!!

Εχω στεναχωρεθει πολυ με τα κιλα, μωρε, πως θα τα χασω ολα αυτα;:(:(

Λετε να μη βαλω θηλαστρο, ε; Δεν ξερω, αγχωνομαι, θα μιλησω και με την παιδιατρο βεβαια. Επισης σκεφτομαι οτι ετσι ισως καποιες φορες μπορω να κοιμαμαι λιγο παραπανω, δεν ξερω.. Γιατι και οταν κοιμαται ο μπεμπης δυσκολευομαι να κοιμηθω γιατι θελω συνεχεια να τον κοιταω να ξερω οτι ειναι καλα..:rolleyes: Να ρωτησω κατι, σε περιπτωση που πνιγει τι κανω; Τον γυριζω αναποδα και του χτυπαω την πλατη;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

γλυκο μου Κατερινακι, τα κιλα σε στεναχωρουν μπροστα στο θαυματακι σου?

κανε λιγο υπομονη, 5 ημερων λεχωνιτσα εισαι.. θα φυγουν!!!

οσο για τον θηλασμο και εγω αυτα που λενε τα κοριτσια εχω διαβασει, οσο πιο πολυ στηθος μπορεις για να εδραιωθει ο θηλασμος..

και εσυ κοιτα να ξεκουραζεσαι οσο κοιμαται ο μπεμπης, ας τον κοιταει ο μπαμπας του!!!

κατα τα αλλα, πως εισαι? πονας?

ο μπαμπας τι λεει??

Ποναω, μωρε, και αυτο με κανει δυσκινητη και εκνευριζομαι.. Που θα παει, θα περασει..

Ο μπαμπας μας ειναι ξετρελαμενος!!!!! Τον κοιταει και λιωνει..:D:D Θα σας βαλω φωτογραφια μολις τις ανεβασω.

Η νυφη μου τι κανει; Αντε, να γνωρισει τον γαμπρο!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

κανε λιγο υπομονη, ολα θα περασουν...

πως νιωθεις τωρα με το πλασματακι μεσα στο σπιτι? το εχεις καταλαβει?

η νυφη σου σημερα εχει κανει φουλ προγραμμα!!!

ολη μερα κουνημα και αγιος ο θεος!!

να αλλαξεις τικερ...να βαλεις την ηλικια του μπεμπη..

αχ, μωρε θελω και εγω να γεννησω...

Το εχω καταλαβει και τρομαζω με την ευθυνη. Ειμαι αποκλειστικα υπευθυνη για ενα ανθρωπακι και φοβαμαι παρα πολυ μην κανω τιποτα λαθος και επισης σκεφτομαι οτι θελω παντα να ειναι υγιης. Και το θεμα του υπνου ειναι δυσκολο..Πολλη αυπνια.. :rolleyes: Ομως αξιζει ολες τις θυσιες του κοσμου το αγγελακι μου!!

Α, νομιζω οτι η νυφη μου θελει να βγει να γνωρισει τον μπεμπη!!

Προσπαθω να αλλαξω τικερ αλλα δεν μπορω.. Πως βγαζω αυτο που εχω;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Γεια σας κ απο μενα !!

τι κανετε αγαπες ?

εγω τα ιδια !!!

οχι δεν εχω σταματησει ακομα την κλαψα ! αλλα την ελλατωσα !!!! κατι ειναι κ αυτο !

Κατερινακι μου να σου ζησει κοπελαρα μου, ολα καλα πηγαν τελικα ταλαιπωρηθηκες λιγο παραπανω αλλα ηταν για καλο του μπεμπακου σου !!!

Τωρα φανταζομαι οι πονοι εχουν φυγει...οσο για τα κιλα ειναι ακομα κατακρατηση θα φυγουν δεν υπαρχει περιπτωση μην στεναχωριεσαι !

για το θηλασμο κ γω συμφωνω με τα κοριτσια μην σκεφτεσαι τι τρωει κ ποσο βαζε τον πολυ πολυ συχνα στο στηθος κ μετρα μονο ποσες πανες βρεχει !!!

θα στο πει κ η παιδιατρος !

Το αντυακι μας θα κρατα στην αγκαλια της το ονειρακι της !

Αντε να μαθουμε νεακια της !!!

Εγω οπως σας ειπα...σταθερα πραγματακια σημερα μπηκα επισημως στο μηνα μου...κ ολο νομιζω οτι γενναω! χαχα!!!! καθε πονος κ ενα...λες????????

!!!!

Σας φιλω ολες μου λειπετε κ σας σκεφτομαι !

Διαφημίσεις

Κaterina καλό σαραντισμό κουκλίτσα,,,,χαλάλι του οι αυπνίες,,,,, μια χαρά θα τα καταφέρεις!!!!!!!!!

Ευχαριστώ που απαντήσατε στα σημαντικότατα ερωτήματά μου:tongue:

Linaki το 13 έσκισε χα χα χα

"cogito,ergo sum"

Το εχω καταλαβει και τρομαζω με την ευθυνη. Ειμαι αποκλειστικα υπευθυνη για ενα ανθρωπακι και φοβαμαι παρα πολυ μην κανω τιποτα λαθος και επισης σκεφτομαι οτι θελω παντα να ειναι υγιης. Και το θεμα του υπνου ειναι δυσκολο..Πολλη αυπνια.. :rolleyes: Ομως αξιζει ολες τις θυσιες του κοσμου το αγγελακι μου!!

Α, νομιζω οτι η νυφη μου θελει να βγει να γνωρισει τον μπεμπη!!

Προσπαθω να αλλαξω τικερ αλλα δεν μπορω.. Πως βγαζω αυτο που εχω;

ολα καλα θα πανε, η ευθυνη ειναι μεγαλη αλλα ολα θα παρουν τον δρομο τους!!! δεν θα κανεις τιποτα λαθος, αυτο ειναι σιγουρο!!!;);)

η νυφη δεν ξερω αν θελει βα βγει αλλα θελω εγω!:tongue:

απο τον πινακα ελεγχου πας επεξεργασια υπογραφης, σβηνεις αυτα και κανεις επικολληση το καινουριο τικερ! φιλακια πολλα στα μπουτακια του μπεμπη!!!

Γεια σας κ απο μενα !!

τι κανετε αγαπες ?

εγω τα ιδια !!!

οχι δεν εχω σταματησει ακομα την κλαψα ! αλλα την ελλατωσα !!!! κατι ειναι κ αυτο !Εγω οπως σας ειπα...σταθερα πραγματακια σημερα μπηκα επισημως στο μηνα μου...κ ολο νομιζω οτι γενναω! χαχα!!!! καθε πονος κ ενα...λες????????

!!!!Σας φιλω ολες μου λειπετε κ σας σκεφτομαι !

ρε σουργελακι, μπηκες στον μηνα σου και ακομα κλαψουριζεις???

θα κανω απεργια και δεν θα ξαναμπω αν δεν φτιαξει το κεφι σου!!!!!

κοριτσακι ειδες την Κατερινα? ολα καλα πηγαν σε λιγες μερες θα τα εχει ξεχασει ολα..

ετσι και ολες οσες κανουμε καισαρικη (βαζω και εμενα μεσα γιατι ποτε δεν ξερεις..:rolleyes:)

ναι βαλε και την Μαριλου, γιατι δεν μπορω να κανω εντιτ σε εσενα

και κοιτα πως ηταν η κοιλια μου την προηγουμενη εβδομαδα...:D

[ATTACH]1346[/ATTACH]

Που είναι η κοιλιά οεο???????????????????????

χα χα χα κουκλάρα είσαι,,,,,,,,,,,,,,,,,και μου αρέσει γιατί φοράς κ τις τακουνάρες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...