Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα σας. Εύχομαι σε όλες σας μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη :D. Εγώ γέννησα τον Ιούνιο του 10 το πρώτο μου αγγελούδι και θυμάμαι πέρυσι τέτοια εποχή την αγωνία της αυχενικής. Εύχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα...Πολλά φιλιά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

new mummy να σου ζησει το κοριτσακι σου και να εισαι γερη να το χαρεις.

κοριτσια η εξεταση κρατησε περιπου 30 λεπτα και εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη απο το γιατρο.σκεφτομαι να κανω και τον β επιπεδου εκει.εδωσα αιμα πριν την εξεταση και αφου τελειωσε ο υπερηχος,μετα απο κανενα 20λεπτο πηρα κ τα αποτελεσματα. γιατρος ηταν πολυ αναλυτικος και επεξηγηματικος ως προς τις πιθανοτητες και το τι βλεπουμε,ελεγξε και τις βαλβιδες της καρδουλας του.μου ειπε οτι κατα 80%ειναι αγορι αλλα το ενστικτο μου λεει οτι ειναι κοριτσι:D.166 σφυξεις και 6.77εκ μηκος.η ηλικια του μωρου ειναι ακριβως αυτη που λεει το τικερακι

Μαρακι μου τι εγινε με το γιατρο?ολα καλα ειμαι σιγουρη!!!!!

η Μαριλου που χαθηκε?

κατερινα χρονια σου πολλα πολυχρονη.να εισαι παντα ευτυχισμενη,αγαπημενη με την οικογενεια σου και με το καλο να ερθει το μωρακι σου

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

New Mammy να σου ζησει το μωρακι σου να ειναι γερο κ δυνατο !!!

Τιτινακι μου τι ομοφα !!!!!! Ανυπομονουμε ολες να φτασουμε στην αυχενικη ! Κ παλι συγχαρητηρια !!!!!

Χρονια Πολλα στις Κατερινουλες !!!!

Καλο βραδακι και απο μενα, αντε να περνανε οι μερες να παμε να δουμε τα νινακια !!!!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσακια μου,

δεν σας ξεχασα, ειχα προβλημα με το router και τωρα το εφτιαξε ο αντρουλης μου.

γλυκα μου κοριτσια θα σας στεναχωρησω ομως....

Δυστηχως δεν τα καταφερε το ενα εμβρυακι, εμεινε πισω μια εβδομαδα σε αναπτυξη και η καρδουλα σταματησε....:-(:-(:-(:-(:-(

το αλλο ευτυχως ειναι μια χαρουλα, εχει ποδαρακια και χτυπαει και η καρδουλα του πολυ καλα...

αλλα μωρε να, αμα βλεπεις το ενα αν ειναι ολοζωντανο και το αλλο διπλα να μην κουνιεται..... σε πιανει ενας πονος...........:-(:-(:-(

τωρα θα περιμενουμε να απορροφηθει απο τον οργανισμο μου και βλεπουμε

γυρω στις 9-12/12 θα κανω τροφοβλαστη

βρε κοριτσια ειλικρινα δεν ξερω πως να νιωσω.....

κανω τον σταυρο μου και λεω παλι καλα που το ενα ειναι καλα (προς το παρον) αλλα και απο την αλλη να βλεπατε και το αλλο να μην κουνιεται και ειναι το τριτο εμβρυακι που βλεπω να μην κουνιεται:-(:sad::-(:sad:

συγνωμη που σας στεναχωρησα...

Ευακι μου θα διορθωσεις το πινακακι? δεν νομιζω πως εχω την δυναμη να το κανω..

μαρακι μου γλυκο μη χανεις την ελπιδα σου τωρα!!!το μωρακι σου θα τα καταφερει και θα κανει για 4!!!!οσο για το αδερφακι του θα ζει στην καρδουλα σου.προσπαθησε να μη σε παιρνει απο κατω γιατι η καρδουλα μεσα σου νιωθει τον πονο σου κ δεν ειναι καλο αυτο.ολη μου η θετικη ενεργεια και μια αγκαλιτσα για σενα και την κοιλιτσα σου

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Διαφημίσεις

Οι επομενες..

ONOMA……………......HM/NIA Τ.Π............Π.Η.Τ...........ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)…….....29/8/2010......... ...4/6/2011……....24/11/2010

2. bloublou………………......30/8/2010.............5/6/2011........29/11/2010

3. Katerina_s………...........1/9/2010………….....8/6/2011.........1/12/2010

4. SPORIDIO………………….…4/9/2010……………11/6/2011…………29/11/2010

5. doratz………………………….7/9/2010……………12/6/2011………….8/12/2010

6. aspegoula…………………….5/9/2010……………13/6/2011…………30/11/2010

7. Εua_.........................4/9/2010...........14/6/2011..........1/12/2010

8.Gina_cfu………………..…....6/9/2010…………..14/6/2011………..30/11/2010

9. tzo28…………………..……..8/9/2010............16/6/2011 .......29/11/2010

10. virgi…………………........13/9/2010...........22/6/2011........11/12/2010

11. aggeliki83................13/9/2010...........24/6/2011........10/12/2010

12. μινουλα……….…….......16/9/2010...........23/6/2011........??????????

12. liana………………..…......19/9/2010...........26/6/2011........??????????

14. maria-elpida..............21/9/2010...........28/6/2011........9-12/12 τροφοβλαστη

15. kampoy……………………..22/9/2010………....29/6/2011…………?????????

16.Marilou85-Διδυμα……..23/9/2010...........30/6/2011.........??????????

17. titina37………......….....24/9/2010..........30/6/2011.........17/12/2010

18. pani10…………….........?????????.............????? ????.........??????????

19. Fani………………..........?????????.............?????? ???.........??????????

για να μην ξεχνας να ελπιζεις

μαρακι μου γλυκο μη χανεις την ελπιδα σου τωρα!!!το μωρακι σου θα τα καταφερει και θα κανει για 4!!!!οσο για το αδερφακι του θα ζει στην καρδουλα σου.προσπαθησε να μη σε παιρνει απο κατω γιατι η καρδουλα μεσα σου νιωθει τον πονο σου κ δεν ειναι καλο αυτο.ολη μου η θετικη ενεργεια και μια αγκαλιτσα για σενα και την κοιλιτσα σου

γλυκια μου τιτινα,

το μυν. σου με εκανε να χαμογελασω...

ευχαριστω πολυ και για τον πινακα....

το ξερω πως δεν πρεπει να χανω την ελπιδα μου και δεν θα την χασω....

και αντε να μην γεμισουμε κανα δυο σελιδες με στεναχωρες κουβεντες..

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!

ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....

εστω και με λιγη στεναχωρια....

ONOMA…………..HM/NIA Τ.Π........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ…ΦΥΛΟ

1. titina (Χριστινα)…..27/8/2010......3/6/2011….24/11/2010......ΑΓΟΡΙ?

2. bloublou……………….30/8/2010......5/6/2011....29/11/2010

3. Katerina_s………......1/9/2010……..8/6/2011....1/12/2010

4. SPORIDIO………………4/9/2010…….11/6/2011……29/11/2010

5. doratz…………………….7/9/2010……12/6/2011……8/12/2010

6. aspegoula………………5/9/2010…….13/6/2011……30/11/2010

7. Εua_......................4/9/2010....14/6/2011....1/12/2010

8.Gina_cfu…………….....6/9/2010………14/6/2011……30/11/2010

9. tzo28…………………....8/9/2010......16/6/2011 ....29/11/2010

10. virgi…………………....13/9/2010.....22/6/2011.....11/12/2010

11. aggeliki83............13/9/2010.....24/6/2011.....10/12/2010

12. μινουλα……….……...16/9/2010....23/6/2011.....??????????

12. liana………………..…..19/9/2010....26/6/2011.....??????????

14. maria-elpida..........21/9/2010...28/6/2011.....9/12/2010(τροφοβλαστη)

15. kampoy………………..22/9/2010……29/6/2011……?????????

16.Marilou85-Διδυμα..23/9/2010.....30/6/2011.....??????????

17. titina37………......….24/9/2010....30/6/2011.....17/12/2010

18. pani10……………......?????????.....????? ????......??????????

19. Fani……………….......?????????......?????? ???......??????????

Καλημερα φιλεναδιτσες μου καλες!!!!!

Μαρακι μου γλυκο δεν θελω να μου βαραινεις την ψυχουλα σου, καταλαβαινω πως ειναι που ασχημη η εικονα που αντικρυσες αλλα σκεψου πως το ενα ειναι καλα...κ ολα θα πανε καλα....

Επρεπε να γινει κ αυτο...τι να πω!!!Να λες δωξα το Θεο κουκλιτσα μου που εχεις το ενα το νινακι σου να παλευει για την ζωουλα του!!!!Και εσυ θα κανεις τα παντα γι'αυτο κ θα γινεις η καλυτερη μανουλα του κοσμου..

και το αγγελουδακι που εχασες πριν καλα καλα ολοκληρωθει, θα ξαναρθει για μια ακομη φορα κ αυτη τη φορα θα μεινει, θα ειναι το δευτερο παιδακι που θα κανεις!!!!Δεν χανονται αυτες οι ψυχουλες καλη μου, ξαναερχονται την στιγμη που πρεπει κ αυτην την φορα ηρθε για να σωσει το αδερφακι του κ εφυγε μετα...

Την επομενη φορα θα ερθει για να γεννηθει κ να ξαναδει και για παιξει με το αδερφακι που ηταν καποτε μαζι στην γλυκια τους την μανουλα!!!!

Σου στελνω μια ζεστη ζεστη αγκαλιτσα κ ολη την αγαπη μου!!!!!

(((((((((((((((((((((((((638145bltz6zqhdo.gif))))))))))))))))))))))))))))))))

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Κορίτσια καλησπέρα σας. Εύχομαι σε όλες σας μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη :D. Εγώ γέννησα τον Ιούνιο του 10 το πρώτο μου αγγελούδι και θυμάμαι πέρυσι τέτοια εποχή την αγωνία της αυχενικής. Εύχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα...Πολλά φιλιά

NewMummy Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, πραγματικά η αγωνία είναι μεγάλη, παρόλο που είναι το δεύτερο μου, πάντε θα υπάρχει ένα άγχος. Σου εύχομαι να είσαι υγιείς και να μεγαλώνεις και αγάπη και τρυφερότητα το μωράκι σου. .

Δυστηχως δεν τα καταφερε το ενα εμβρυακι, εμεινε πισω μια εβδομαδα σε αναπτυξη και η καρδουλα σταματησε....:-(:-(:-(:-(:-(

το αλλο ευτυχως ειναι μια χαρουλα, εχει ποδαρακια και χτυπαει και η καρδουλα του πολυ καλα...

αλλα μωρε να, αμα βλεπεις το ενα αν ειναι ολοζωντανο και το αλλο διπλα να μην κουνιεται..... σε πιανει ενας πονος...........:-(:-(:-(

κανω τον σταυρο μου και λεω παλι καλα που το ενα ειναι καλα (προς το παρον) αλλα και απο την αλλη να βλεπατε και το αλλο να μην κουνιεται και ειναι το τριτο εμβρυακι που βλεπω να μην κουνιεται:-(:sad::-(:sad:

Μαράκι μου γλυκό, τι θετική μου σκέψη και όλα θα πάνε καλά, όλα γίνονται για κάποιο λόγο, μια ζεστή αγκαλιά και από μένα.

new mummy να σου ζησει το κοριτσακι σου και να εισαι γερη να το χαρεις.

κοριτσια η εξεταση κρατησε περιπου 30 λεπτα και εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη απο το γιατρο.σκεφτομαι να κανω και τον β επιπεδου εκει.εδωσα αιμα πριν την εξεταση και αφου τελειωσε ο υπερηχος,μετα απο κανενα 20λεπτο πηρα κ τα αποτελεσματα. γιατρος ηταν πολυ αναλυτικος και επεξηγηματικος ως προς τις πιθανοτητες και το τι βλεπουμε,ελεγξε και τις βαλβιδες της καρδουλας του.μου ειπε οτι κατα 80%ειναι αγορι αλλα το ενστικτο μου λεει οτι ειναι κοριτσι:D.166 σφυξεις και 6.77εκ μηκος.η ηλικια του μωρου ειναι ακριβως αυτη που λεει το τικερακι

Μαρακι μου τι εγινε με το γιατρο?ολα καλα ειμαι σιγουρη!!!!!

η Μαριλου που χαθηκε?

κατερινα χρονια σου πολλα πολυχρονη.να εισαι παντα ευτυχισμενη,αγαπημενη με την οικογενεια σου και με το καλο να ερθει το μωρακι σου

Τιτίνα μου μπράβο όλα πήγαν τέλεια, στο επόμενο υπέρηχο θα σου πει σίγουρα το φύλο. Πολύ καλός ο γιατρός σου. Για β' επιπέδου πότε σου είπε;

dYU4p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Καταρχήν ευχαριστώ για τις ευχές. ΚΑι εσείς ότι επιθυμείτε!!!

maraki Μου μην μου στεναχωριέσαι. Ετσι ήταν να γίνει..Εδωσε "χώρο" στο αδερφάκι του. Να είσαι αισιόδοξη για το σποράκι σου και δεν θέλω κακιές σκέψεις!!!

Σας φιλώ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου,

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, που θα παει θα το ξεπερασω και αυτο..

εξαλλου ειμαι ακομα εγκυος και θα ειμαι μεχρι τον Ιουνιο!!!

με την συνηθισμενη αδιαθεσια ξυπνησα αλλα θα μου περασει..

εσεις τι μου κανετε?

Χριστινα εχουμε το πρωτο αγορακι μαλλον στην παρεα μας???

αντε μπραβο κοπελα μου..

σας ευχαριστω πολυ για τις γλυκες σας κουβεντες, μου δινεται πολυ κουραγιο...:)

Καλημερα μανουλες !!

Μαρακι μου λυπαμαι πολυ για οτι εγινε αλλα να ξερεις ολα γινονται για καποιο λογο !

Να σκεφτεσαι οτι καλυτερα τωρα ετσι παρα αργοτερα και με πιο ασχημο τροπο !

Αυτο θα ειναι το αγγελακι που θα προσεχει το μωρακι σου για παντα..θα ειναι ψηλα και θα το φυλαει !

Δοξα το Θεο εχεις ενα νινακι υγιεστατο !!!!!!!!!! Η καρδουλα του χτυπαει τα ποδαρακια του τα κουναει και σε λιγο καιρο θα σε κανει μια ευτυχισμενη μανουλιτσα !!!!!!!!!!!!!!!

Απο δω και μπρος ολα θα πανε τελεια !!!!!

Να μην χανεις την πιστη σου και την ελπιδα σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρ'ολα αυτα βρε κοριτσια και γω σημερα ξυπνησα με σκεψεις οτι αν φτασω στην αυχενικη ..... η καρδουλα του δεν θα χτυπαει και τετοια !!!!!!!

Μου κακοφαινεται ολο αυτο...γιατι δεν εχω πια κ τα πονακια που ειχα τα καθημερινα κ μου κανει εντυπωση !

Ωστοσο.....χτες πηγα στα τζαμπο και ξεσηκωσα οτι ρουχο υπηρχε σε unisex !

Πηρα μεχρι και χειμωνιατικα σε πιο μεγαλες ηλικιες...τα απλωνω ολα στην πλατη του καναπε τα χαζευω...και παιρνω δυναμη !!!

Βιργινάκι μου γιατί αγχώνεσαι όλα θα είναι μια χαρά, λογικό να μην έχεις πονάκια, και σε λίγο θα κοπούν και οι εμετοί και οι ανακατωσούρες, εγώ ήδη νιώθω πολύ καλύτερα, και έχει φύγει και αυτή η κούραση, θετική σκέψη.

Όσο για ψώνια και εγώ θέλω να δω το φύλο και μετά βουρ για ψώνια.

dYU4p3.png

ειναι που ειχα συνηθισει τα πονακια κ τα ειχα σημα κατατεθεν οτι ολα προχωρανε !

Κ τωρα ειναι αραια κ που καποια τσιμπηματακια !

ΑΥτα που ενιωθα σταματησαν..κλαψ κλαψ !!!

Μακαρι να ειναι φυσιολογικο, ενταξει ξερω ποσο ακομα θα ποναω..αλλα εστω ας πονουσα μεχρι την αυχενικη τουλαχιστον να μην αγχωνομαι οτι κατι σταματησε !!!!!

Ουφ ! Τι αγχος τι αγωνια ειναι κ αυτη !

χαιρομαι που εισαι καλυτερα εσυ !!!! Κ ψωνια μπορεις να κανεις βρε σε ουδετερα !!! χαχαχαχαχα!!! Εγω δεν κρατηθηκα και ας ειναι νωρις...!!!!

virgi μην αγχώνεσαι. Σιγά σιγα στις περισσότερες θα αρχίσουν να φεύγουν τα συμπτώματα. Οπότε μην ανησυχείς. Όλα πάνε καλα!

Χριστίνα είδε ο γιατρός ότι είναι αγόρι? Μπράβο!!!

Εγώ ακόμα παιδεύομαι με καούρες...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...