Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Βιργινάκι μου ακόμα μου στεναχωριέσαι για το πως θα βγει η μπομπού, κοριτσάκι μου να κάνεις το σταυρό σου για ένα γερό μωρό με τόσα που έχεις περάσει, τα υπολοιπα μην τα βάζεις στο μυαλό σου. Δεν θέλω δακρυσμένα ματάκια τέτοιες μέρες. ΄Για να γελάσουμε, αν με δει ο μικρός να κλαίω, μου λέει ''σκούπισε τα σάλια απο τα ματάκια σου'':cool:

χαχαχαχαχαχχα σκουπισε τα σαλια απο τα ματακια σου ! χαχαχα τι καλο μωλε μου !!!:P:p:p

οσο για μενα θα συνελθω ! ! αρκει να κρατησω το παιδι μου αγκαλια κ ολα θα ειναι παρελθον.....

Γεια σας κοριτσακια μου.Πως ειστε;;

sorry δν εχω διαβασει τιποτα απο οσα λετε αλλα

εχω καλη δικαιολογια.ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Αυριο στις 8-30 το πρωι θα ειμαι στο Μητερα.

Σημερα που πηγα στον γιατρο μου ειπε πως

δν μπορει να ρισκαρει για να περιμενουμε κ ετσι...

Αυριο κοριτσια ειναι η μεγαλη μερα.

Με την πρωτη ευκαιρια θα σας γραψω τα νεα μας

φιλακιαααα

αντυουλααααααααααααααα μου !!!!!!!!! με το καλοοοο !!!!!!!!

κοριτσαρα μου αυριο τετοια ωρα θα πλεεις σε πελαγη ευτυχιας !!!!!!! οσο πιο γρηγορα μας ενημερωσεις τοσο καλυτερα ! χιχι!!!! κ ξερεις επειδη κ γω γενναω στο μητερα κ με καισαρικη οπως κ συ θελω τρελλες λεπτομερεις το νου σου !!! χιχιχιχι!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ το οτι στεναχωρεθηκα κ γκρινιαζω σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι βαζω τον εαυτο μου πανω απο το παιδι μου ! πρωτα αυτο το ζουζουνι να ειναι γερο !!!!!!:P:p:p

Γλυκια μου Βιργινια, φυσικα και καμια μας δεν σκεφτεται οτι βαζεις τον ευατο σου πανω απο το μωρο, και να το ελεγες δεν θα το πιστευαμε!!

να μπαινεις μεσα οπως πριν και ασε τις βλακειες, δεν θα στεναχωρησεις καμια μας!!!

Από χρήματα εμείς τον πληρώνουμε σε κάθε επίσκεψη εκτός απο δύο φορές, που δεν μας πήρε. Αν τελικά με ξεγεννήσει ο ίδιος ή ο γιατρός που συνεργάζεται εδώ, ο οποίος και με είδε προχθές, θα μου πάρει 2.000 και υπολογίστε και περίπου 2.000 το νοσοκομείο με όλα μέσα, μαία, αναισθησιολόγο και όλα τα σχετικά.

Μπλουμπλουδακι, κρατας γερα ακομα ε?

να μπαινεις να μας λες τα νεα σου..

καλως το δεχτηκες το αγορακι σου!!!

καλα απο χρηματα, αρκετα μου φαινονται, σε μονοκλινο θα εισαι στο ολυμπιο?

εμας ακομα δεν μας εχει πει, μαλλον την δευτερα που θα παμε θα μας ξεφουρνισει το μπουγιουρντι!!!:shock:

Δεν θέλω δακρυσμένα ματάκια τέτοιες μέρες. ΄Για να γελάσουμε, αν με δει ο μικρός να κλαίω, μου λέει ''σκούπισε τα σάλια απο τα ματάκια σου'':cool:

τελειο!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχαχα!!!!!

ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

φιλακιαααα

αχ!!!! τι καλα θα εχουμε και αλλο μωρο στην παρεα μας!!!!!

με το καλο Αντουλα μου!! οποτε μπορεις να μας γραψεις τα νεα!!!!

ΟNOMA………......ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ........Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα).........................................21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................12/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

3.LisaH........................ΙΑΣΩ.........................14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ....................17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ.....................22/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ

6.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ..........................1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

7.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

8.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

9.Εua_..........................................................9/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

10.βαλι..........................EΛΕΝΑ................... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.kiki2011...................ΙΑΣΩ...................... ..20/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ

13.aggeliki83................ΓΑΙΑ...................... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

14.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.Rena2010-Διδυμα.....ΙΑΣΩ........................25/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ................... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ...................24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

21.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ......................30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ...................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

24.Mammyblue.......................................... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

25.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ................... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

26.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

πολυ χαιρομαι που σας βλεπω ζωηρες και κεφατες.......

έχει διαβάσει καμία σας για τις υφασμάτινες πάνες????

Υφασμάτινες πάνες??? για ενημέρωσέ μας μανούλα

Καλημέρα κοριτσάκια!

Όλα καλά; Πολύ σύντομα γιατί πρέπει να φύγω για Πάτρα, έχουμε μαθηματα, σήμερα, ελπίζω να το αντέξω.... Μακάρι να συναντούσα κάπου την bloublou, αλλά χθες δεν μπήκε καθόλου,ε; Λέτε να είναι στην κλινική;

Ο γιατρός μας βρήκε καλά. 3 κιλά....

Όσο για τις υφασμάτινες πάνες, έχω εμπειρία και θα σας πω.

Αυτά για την ώρα, καλή σας μέρα με αισιοδοξία και πολύ θετική ενέργεια κοριτσάκια

Φιλάκια

3 κιλάκια:shock::shock: γιούπι super το μωρουλίνι σας;)

καλημερα και απο εμένα!

Τι κανετε? Ολα καλα;; Εγώ εχω 2 λεπτα χρονο στη διαθεση μου και ειπα να δω τα νέα σας!

Μαξιλάρι δεν χρειάζεται κορίτισα! Μετα τον χρονο και αμα! Εγώ τώρα του βάζω που δειχνει οτι θέλει και ο ιδιος!!!

maria κοιτουσα το πινακιακι...Καποια κοριτσια δεν εχουν εμφανιστει και πάλι ε;; Η mamatopolina αραγε τι να κάνει;;;;

Ούτε το σφηνάκι μαξιλάρι χρειάζεται????

Εδώ είμαι, όχι δεν γεννάω ακόμα, χθες η αλήθεια δεν μπήκα, σουρτουκεύαμε με τον αντρούλη στα μαγαζιά, και περπάτημα άλλο τίποτα. Μετά ήμουν τόσο κουρασμένη που την έπεσα για ύπνο.

Σήμερα ήρθε το αγοράκι μου με τη μαμά μου, σαν να μην πέρασε μια μέρα, τελικά το παιδί μου είνια ανεξάρτητο και δεν το είχα καταλάβει. Τώρα κοιμάται κια μετά θα πάμε κούνιες και τι άλλο παγωτόοοοοοοοοοοο.

Βερολίνα μου πότε θα κατέβεις Πάτρα; Θα μεινεις μέρες, αν είναι να βρεθούμε, να σου στείλω με π.μ. το τηλέφωνο μου.

Καλώς το δέχτηκες το αγοράκι σου,,χόρτασε τον;)

φιλακιαααα

Με το καλό κουκλίτσα, να πάνε όλα καλά !!!!!!!Δηλαδή αύριο τέτοια ώρα θα έχεις το αγγελούδι σου αγκαλιά ε???? Πω πω

οχι κοριτσακι μου μην πεφτεις κ συ σε παρακαλω !!! εχω αναγκη να σας βλεπω χαρουμενες ! ειλικρινα απο σας στηριζομαι πολλες φορες !!

ναι γλυκουλα μου απεχω λιγο γιατι ακομα δεν ειμαι ετοιμη να πω οτι ολα μεσα μου ειναι οκ ! ακομα κλαιω κ δεν μπορει ουτε ο αντρας μου να καταλαβει κ μου λεει οτι δεν περιμενε να με δει ετσι..κ τετοια ! χμ !! θα συνελθω απλα δεν ξερω ποτε:rolleyes:[/color][/b]

απο που κ ως που να τι ςχρυσοπληρωσεις ???? εγω εχω δωσει εντολη να μην μοιραζονται 20αρικα κ 50αρικα σε οποια βγαινει κ φωναζει να σας ζησει ! το βρισκω πολυ εκμεταλευση αυτο ! θα δωσω μονο σε οποια με φροντισει στο μαιευτηριο τις πρωτες 2 μερες που θα ποναω !μην τρελλαθουμε κιολας ! δεν εχουμε κ τραπεζα με λεφτα !

Ακόμα κλαις?????:mad::mad::mad::mad::mad:

"cogito,ergo sum"

Ούτε το σφηνάκι μαξιλάρι χρειάζεται????

βανιλακι μου, εγω δεν θα βαλω σφηνακι, καλυτερα να ρωτησεις και τον γιατρο.

καποιοι υποστηριζουν οτι τα σφηνακια πλεον δεν ειναι σωστο να χρησιμοποιουνται.

Διαφημίσεις

Θέλω να εκφράσω κάποια ερωτήματα προς τις ήδη μανούλες κυρίως αλλά εννοείται ότι όλες μας κάτι θα έχουμε να απαντήσουμε,,,

Τα αριθμώ κ συγγνώμη αν φανούν χαζά/αστεία/άσχετα

1) Μπατονέτες από πόσο μηνών χρησιμοποιούμε??

2) Κρέμα για τις θηλές βάζουμε? πότε?

3) Σφηνάκι μαξιλάρι χρησιμοποιούμε?

4) Πιπίλα πότε βάζουμε???

5) Τι κάνατε με τα βλαστοκύτταρα??

6) Ισχύει για την μπύρα κ το γάλα???

7) Καφέ πίνουμε στον θηλασμό??

:cool: Με τι θα σκεπάζουμε τον Ιούνιο/Ιουλιο το μωρό?? με σεντόνι??? με πικέ κουβέρτα??

9) Την επιλόχειο κατάθλιψη οι μανούλες την καταλαβαίνουν όταν την βιώνουν???

10) Το βράδυ όταν ξυπνάει το μωρό κ κλαίει είναι πάντα γιατί πεινάει??? αναφέρομαι στις πρώτες μέρες!!!

11) Ο "αφαλός" στις πόσες μέρες πέφτει???

12) Παιδίατρο πότε καλούμε στο σπίτι???

13) Ο σύζυγος όταν θηλάζουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνει??? χα χα εννοώ πως μπορεί να συμμετέχει για να έρχόμαστε κοντά οι 3 μας??

14) Καλύτερα είναι ξεχωριστό αφρόλουτρο- σαμπουάν ή δύο σε ένα???

15) Στο ρηλάξ πότε ξεκινάμε να το βάζουμε???

Αυτά για αρχή βρε κορίτσια

"cogito,ergo sum"

Θέλω να εκφράσω κάποια ερωτήματα προς τις ήδη μανούλες κυρίως αλλά εννοείται ότι όλες μας κάτι θα έχουμε να απαντήσουμε,,,

από την αρχή αλλά όχι στα αυτια:P στη μυτούλα μόνο....

όταν ξεκινησουμε τον θηλασμό αλλά δεν είναι κ απαραίτητη......

οχι καθόλου μαξιλάρι τουλαχιστον μέχρι τον χρόνο........

αν θηλάζουμε.....ΠΟΤΕ:P

ΨΆΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΦΥΛΑΞΗς.

ναι....βοηθά πολύ και καθώς θα εχει και ζέστη.....θα μας κυνηγαν οι μυγες από τα γάλατα..;)

ναι..αμέσως μετά τον θηλασμό για να μην κυκλοφορεί πολύ καφείνη στο γαλατάκι μας.....μέχρι τον επόμενο......όπως και το τσιγάρο......:cool:

:cool: Με τι θα σκεπάζουμε τον Ιούνιο/Ιουλιο το μωρό?? με σεντόνι??? με πικέ κουβέρτα??

αναλόγως την θερμοκρασία.....εδώ μάλλον θα βρέχει καθε μέρα οπότε κουβερτούλα.......:-(

ναι.......ευχομαι να μείνει μακριά σου και να κάνεις μόνο αλλά ΜΟΝΟ θετικές σκέψεις...

10) Το βράδυ όταν ξυπνάει το μωρό κ κλαίει είναι πάντα γιατί πεινάει??? αναφέρομαι στις πρώτες μέρες!!!

οχι......μπορει να κανει κολικό ή να το ενοχλεί η βρεγμένη πάνα του.τα δοκιμαζουμε όλα μέχρι να σταματήσει.......και προς θεου......μην το αφησετε να κλαίει για να μην κακομ΄θει.........χάρη σε εμας επιβιώνει.;)

περίπου σε μια εβδομάδα.

5-10 μέρες αφότου γυρίσουμε σπίτι...μας δίνει οδηγείες ο παιδίατρος στην κλινική.

13) Ο σύζυγος όταν θηλάζουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνει??? χα χα εννοώ πως μπορεί να συμμετέχει για να έρχόμαστε κοντά οι 3 μας??

να θηλαζει από το άλλο στήθος......:cool::cool::cool:

αναλόγως την μάρκα που θα διαλέξεις αλλά για αρχή 2 σε ενα......μια σταλίτσα κορμακι ειναι....

μετά τους 2 μήνες......στην αρχή το βάζουμε στο κρεββατάκι του μόνο.....

ελπίζω να βοήθησα με όσα έχω ήδη κάνει με τον γιό μου και με όσα θα κάνω και με την κόρη μου όταν μου την αφήσει ο Θεός στην αγκαλιά μου........

Υφασμάτινες πάνες??? για ενημέρωσέ μας μανούλα

:mad::mad::mad::mad:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=29650

κουκλίτσα μου εδώ τα λέει όλα...........εγώ πάντως θα το κάνω.....ήδη πήρα 15 και ο θεος βοηθός.......αν με βολέψει θα πάρω άλλες τόσες κ πάνες τέλος.

φιλακιαααα

με το καλό το μωρουλίνι σου.......η Παναγίτσα να είναι μαζί σας.

και όποια εξακολουθεί να κλαίει να σταματήσει αμέσως γιατί στρεσσαρεται το μωράκι και δεν πρέπει.........οκ???????

εγώ σταμάτησα........θα κάνω ενα σουπερ τατου μετά πάνω στην τομή κι θα είμαι εξτριμ μανούλα........χιχιχιχιχι........

bloublou καλές βόλτες στην Πάτρα.......(ζηλευω):cool:

Διαφημίσεις

Οχι στα αυτια. καθόλου μπατονέτες~

Αν ερεθιστουν απο το θηλασμο μπορεις να βάλεις. Υπάρχουν και κρεμες που δεν χρειάζονται καθορισμο πριν το θηλασμο

Ναι αν θέλεις! Εγώ εβαλα. Αλλιως διπλώνεις μια πετσετα και τη βάζεις στην πλατουλα

Οποτε θέλεις...

Έγλω εκανα στο γιο και ετσι θα κανω και τώρα....

Ναι ναι!!! Χωρις αλκοόλ

Καλυτερα οχι!

Αναλογα τη βραδια. Σε στην αρχη ισως με πικε!

.....Δεν ξέρω...

Συνήθως! και για άλλαγμα!Αν κλαιει ανα 1 ώρα δεν νομιζω οτι θα ειναι απο πεινα!

7-8 μερες...

Την πρώτη βδομαδα που επιστρέφουμε σπιτι

χα χα! Αυτο θα το βρειτε εσεις! Ισως αν καθεται κοντα σας και σας βλέπει!

Εγω ειχα 2 σε ενα.Ο,τι θελεις εσυ!

απο 2 μηνων λένε οι παιδίατροι

Επλιζω να σε βοήθησα...

Καλε τώρα ειδα οτι σου απάντησε και το linaki! Ελπίζω να ειπαμε τα ιδια!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα κουκλιτσες!!!!!

μαλλον τετοια ωρα η Αντουλα μας θα ειναι πια μανουλα!!!!!!

ευχομαι να πηγαν ολα καλα και τωρα να εχει αγκαλιτσα τον πριγκηπακο της!!

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν?

εγω ξυπνησα παλι νωρις σημερα, χτες ειχαμε βγει με τον αντρουλη..

να απαντησω και εγω στο ανυσηχο Βανιλακι???

1) Μπατονέτες από πόσο μηνών χρησιμοποιούμε?? δεν χρησιμοποιουμε..

εγω βαζω εδω και κανα μηνα για να προετοιμαστουν οι θηλες, μια της Mustela, δεν χρειαζεται μετα ξεβγαλμα οταν θα θηλαζω και κανει τις θηλες πιο σκληρες.

εγω δεν θα βαλω, θα ρωτησω και τον γιατρο ομως..

απο οσο εχω διαβασει οσο θηλαζουμε δεν δινουμε

εμεις ψαχνουμε να τα κανουμε δωρεα σε δημοσια τραπεζα,

(μεγαλη απατη οι ιδιωτικες, κατα την γνωμη μου..)

ναι πιστευω οτι ισχυει..

δεν ξερω αν κανει..

εξαρταται τον καιρο, η ξαδελφη μου που γεννησε τον ιδιο καιρο περσι, το σκεπαζε με ενα σεντονακι και απο Σεπτεμβρη πικε.

δεν φανταζομαι και δεν θελω να με απασχολησει αυτο το θεμα!!!!

δεν θα παθουμε καμια τιποτα, θα ειμαστε ολες τρελα ευτυχισμενες!!!

να σκεφτεσαι οτι μπορει να συμβαινουν τα 3 Π:

Πονος-Πανα-Πεινα

νομιζω μια εβδομαδα μετα

οτι μας πει στην κλινικη

μαρη Βανιλια!!!!!! που παει το μυαλο σου??:tongue::tongue:

τι θα μπορει να κανει δηλαδη εκτος απο το να μας κοιταει?

εγω πηρα 2σε1, νομιζω καλυτερα, πιο πρακτικο το βρισκω

μετα απο δυο μηνες

εγώ σταμάτησα........θα κάνω ενα σουπερ τατου μετά πάνω στην τομή κι θα είμαι εξτριμ μανούλα........χιχιχιχιχι........

οζαλινακι μου, τελεια ιδεα!!!

και μπραβο που το βλεπεις πιο θετικα, ειδες τιποτα δεν ηταν!!!!:cool::cool:

ολα καλα λοιπον!!

Καλημέρα τσουπίτσες :) τι κάνετε?...οι κοιλίτσες σας?

Εμείς σουρτουκεύουμε μέσα στην κοιλιά της μαμάς και η μαμά σουρτουκεύει με τον μπαμπά όλον τον κόσμο :P

Να ευχηθώ στην Άντυ μας με το καλό...τέτοια ώρα πρέπει να έχει πάρει αγκαλιά το βλαστάρι της! Γερό και καλότυχο να είναι :)

Βανίλια, ωραίες ερωτήσεις....νομίζω πως τα κορίτσια σου απάντησαν πλήρως ιδίως η Λίνα για την ερώτηση νο.13....ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! Ο άντρας μου ρωτά αν μπορεί να ξεκινήσει από τώρα....χαχαχαχα!!!!

Όσο για τα βλαστοκύτταρα εμείς θα τα δωρίσουμε στην Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος

Επίσης, κρέμα για τις θηλές χρησιμοποιώ κι εγώ εδώ και αρκετό καιρό. Οι θηλές μου είχαν ξεραθεί και ήταν άγριες και μου συνέστησε η γιατρός να βάλω. Έχω πάρει την Purelan της Medela με 100%λανολίνη η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια του θηλασμού (εάν έχεις ερεθισμούς) χωρίς πρώτα να την ξεβγάλεις. Τώρα είναι βελούδινες και τεράστιες :shock: :shock: :shock:

Αυτάααααα...πάω τώρα για ένα καφεδάκι με το αντράκι μου και τη σκυλίτσα μας και μετά για φαγητό προς παραλία μεριά :)

Καλή Κυριακή σε όλες,

xxxxxx

Επεξεργάστηκαν by aobatsan
Διόρθωση

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημερα και απο εμενα!

Εγώ την κρεμα τη χρησιμοποίησα με το θηλασμο. Πριν δεν ειχα θέμα. Η Purelan ειναι πραγματικα καταπληκτικη!

Αυτο που εχω να πω για το θηλασμο και θυμαμαι έντονα απο τον άντρα μου ειναι οτι μας χαζευε κατα την ώρα του θηλασμου. Νομιζω ότι το βλέμα του και το χαμόλγελο του τα έλεγαν όλα. Δεν ήθελα κατι περισσοτερο!!!

Φιλάκιααααα, πάω να κανω καμια δουλεια!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...