Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ίσα ίσα που χρειαζόμαστε οι γκρινιαρούλες φωνές σαν της Marias που μας μαλώνουν κ μας επαναφέρουν στα ίσια μας!!!

Επίσης να ρωτήσω, στην καλαθούνα το μαξιλάρι το χρησιμοποιούμε???? ή πρέπει να πάρουμε το σφηνάκι μαξιλάρι??? Έχω τρελές απορίες ώρες ώρες:rolleyes:

αγαπουλα μου φυσικα και δεν σας μαλωνω απλα σκεφτομαι πιο θετικα!!!

στα ισα μας θα ερθουμε οταν δουμε τα ροδαλα μπεμπε!!!!!!!!!!

μαξιλαρι δεν χρειαζεται τον πρωτο καιρο καθολου στα μωρακια, αυτο ξερω, ας μας πουν και οι μαμαδες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολυ χαιρομαι που σας βλεπω ζωηρες και κεφατες......

εγώ πάλι έχω πονάκια και πήρα το λαπ τοπ στο κρεβατι για παρεα......?

εγώ τον γιατρό μου στο νσοκομέιο του έχω δωσει όλα και όλα 150 ευρα κ αυτα με το ζόρι αλλά αν κ εχω δημοσιο πληρωνω τους υπερήχους(το ελληνικό κρατος:rolleyes:).θα του δωσω 500 ευρω όταν γεννήσω (δεν μου τα ζήτησε)κ 300 στον αναισθησιολογο για να κάνω επισκληριδιο.

έχει διαβάσει καμία σας για τις υφασμάτινες πάνες????

Προσπαθώ τόση ώρα να ανεβάσω το φωτιστικό κ δεν μπορώ,,,:mad::mad:

:(:(γιατι δεν μπορεις??

έχει διαβάσει καμία σας για τις υφασμάτινες πάνες????

εγω εχω διαβασει διπλα αλλα μου φαινεται πολυ χρονοβορα διαδικασια και τσαμπα φασαρια..

εσυ τι γνωμη εχεις?

Καλημέρα κοριτσάκια!

Όλα καλά; Πολύ σύντομα γιατί πρέπει να φύγω για Πάτρα, έχουμε μαθηματα, σήμερα, ελπίζω να το αντέξω.... Μακάρι να συναντούσα κάπου την bloublou, αλλά χθες δεν μπήκε καθόλου,ε; Λέτε να είναι στην κλινική;

Ο γιατρός μας βρήκε καλά. 3 κιλά....

Όσο για τις υφασμάτινες πάνες, έχω εμπειρία και θα σας πω.

Αυτά για την ώρα, καλή σας μέρα με αισιοδοξία και πολύ θετική ενέργεια κοριτσάκια

Φιλάκια

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Όλα καλά; Πολύ σύντομα γιατί πρέπει να φύγω για Πάτρα, έχουμε μαθηματα, σήμερα, ελπίζω να το αντέξω.... Μακάρι να συναντούσα κάπου την bloublou, αλλά χθες δεν μπήκε καθόλου,ε; Λέτε να είναι στην κλινική;

Ο γιατρός μας βρήκε καλά. 3 κιλά....

Όσο για τις υφασμάτινες πάνες, έχω εμπειρία και θα σας πω.

Αυτά για την ώρα, καλή σας μέρα με αισιοδοξία και πολύ θετική ενέργεια κοριτσάκια

Φιλάκια

καλημερα Βερολινακι, καλα εισαι?

τι μαθηματα κανεις στην Πατρα?

Η μπλουμπλου νομιζω πως ειπε πως το αλλο Σαββατο θα εμπαινε με προκληση.. εκτος και αν μπηκε ξαφνικα!!!!

καλε εισαστε μια χαρουλα, 3 κιλα!!! μπραβο-μπραβο!!!

τα αλλα κοριτσια, τι κανουν?

δεν ξυπνησατε ακομα?

εγω καθομαι με τον αντρουλη και την κορη μου και πινουμε γαλα!!!

ΟNOMA………......ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ........Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα).........................................21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................12/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

3.LisaH........................ΙΑΣΩ.........................14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ....................17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ..........................1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

6.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

7.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

8.Εua_..........................................................9/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.βαλι..........................EΛΕΝΑ................... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

10.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

11.kiki2011...................ΙΑΣΩ...................... ..20/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ

12.aggeliki83................ΓΑΙΑ...................... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

13.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

15.Rena2010-Διδυμα.....ΙΑΣΩ........................25/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

16.Vanilla.....................ΙΑΣΩ................... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

17.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ.................26/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ...................24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

21.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ......................30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ...................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

24.Mammyblue.......................................... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

25.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ................... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

26.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

καλημερα και απο εμένα!

Τι κανετε? Ολα καλα;; Εγώ εχω 2 λεπτα χρονο στη διαθεση μου και ειπα να δω τα νέα σας!

Μαξιλάρι δεν χρειάζεται κορίτισα! Μετα τον χρονο και αμα! Εγώ τώρα του βάζω που δειχνει οτι θέλει και ο ιδιος!!!

maria κοιτουσα το πινακιακι...Καποια κοριτσια δεν εχουν εμφανιστει και πάλι ε;; Η mamatopolina αραγε τι να κάνει;;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Virgi πόσο συγκινήθηκα με αυτά που έγραψες, τι καλούλης ο σύζυγος,,άντε βρε αγαπούλα μια χαρά θα είμαστε με τις μπουμπούκες μας,,,please μην πέφτεις γιατί ακολουθώ :(

[/color][/b]

οχι κοριτσακι μου μην πεφτεις κ συ σε παρακαλω !!! εχω αναγκη να σας βλεπω χαρουμενες ! ειλικρινα απο σας στηριζομαι πολλες φορες !!

Βιργινακι μου, γι'αυτο δεν εχεις μπει σημερα?

ελα καλη μου, θελω να εισαι στα πανω σου, εσυ να πεφτεις??

καμια καταθλιψη δεν θα ερθει!!!!

ναι γλυκουλα μου απεχω λιγο γιατι ακομα δεν ειμαι ετοιμη να πω οτι ολα μεσα μου ειναι οκ ! ακομα κλαιω κ δεν μπορει ουτε ο αντρας μου να καταλαβει κ μου λεει οτι δεν περιμενε να με δει ετσι..κ τετοια ! χμ !! θα συνελθω απλα δεν ξερω ποτε:rolleyes:

Για τη μαια...Εμενα μου λέει να καλεσω τη δική του.Αυτο αυτοματα σημαινει +350ευρω για τη μαια."να ξέρεις, ειναι καλυτερα να εχεις αυτη. που ειναι στην πμαδα μου γιατι ισως εικεινη την ώρα να εχει πολλες γεννες και να μην μπορει να σε βοηθησει καποια καλη μαια κλπ κλπ"... εμενα μου ακουστηκε εκμετάλλευση σκέτη. 1600 ο doc+350 euo Η μαια, ε, ειπαμε!

Αφλησε που ακομα και τώρα, που παω καθε βδομαδα μου παιρνει επισκεψη:rolleyes:..Με ξενάρωσε λιγάκι!!!

Virgi Μου μη μου πεφτεις. Ειπαμε ειναι μια εμπειρια η γεννα, αλλα Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΜΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ!!!!!!

πολυ απαιτητικος γιατρουλης ε ? κ επισκεψη καθε εβδομαδα ? εμενα δεν παιρνει τιποτα κ η αμοιβη του ειναι 1000 ευρω ! καποια μαια θα υπαρχει σε βαρδυα ! κ σιγουρα δεν θα ειναι μια ! ειναι πολλες ! μην τρελλαινεσαι !
Βρε κορίτσια σταματήστε πια να στέλνετε τόσα μηνύματα,:tongue::tongue::tongue: βάζω σε λίγο φωτογραφίες,,,,

Απα πα ,,με συγκινείτε βρε:tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα βρε σουργελακι !!!!

Γεια σας κοριτσακια.

Σας διαβασα ολες, αλλα 2 μερες ειμαι με καουρες τρελες και αναγουλες και δεν ειχα διαθεση να γραψω. Λοιπον, ας αρχισω με οτι θυμαμαι: Βιργινια μου, μην στενοχωριεσαι. Να σου πω οτι ακομη και τωρα μπορει να γυρισει η μπεμπουλα σου. Εμενα ο γιατρος μου μου ειπε οτι εχει δει περιπτωσεις να γυρναει το παιδι τελευταια στιγμη. Δεν θελω να σου δινω ελπιδες, αλλα ακομη εχεις καποιο χρονο. Απο κει και περα, και να μην γυρισει η μπουμπου, δεν εγινε και κατι, το θεμα ειναι να ειναι γερο και το μωρο και η μαμα, σωστα; Και ειμαι σιγουρη, πως μολις την παρεις αγκαλια δεν θα θυμασαι τιποτα απο καισαρικες κτλ.

ενταξει κ μενα μου το ειπε αυτο αλλα δεν ειχα την τυχη πουθενα με το μερος μου γιατι να την εχω εδω ? ασε που η μπεμπα ειναι πια 2.898! που να βρει κ η καημενη χωρο να φερει τουμπα? δυσκολα !

κ εννοειται οτι το θεμα ειναι να ναι γερο το μωρο πανω απ'ολα !! αχ το οτι στεναχωρεθηκα κ γκρινιαζω σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι βαζω τον εαυτο μου πανω απο το παιδι μου ! πρωτα αυτο το ζουζουνι να ειναι γερο !!!!!!:P:p:p

οσο για τις καουρες κ τις αναγουλες ..αχ μαρτυριο !!! λιγο ακομα υπομονη ε ?;)

Μινα μου ακριβως ετσι μου ειπε και εμένα. Οτι η δική του, πέραν του οτι ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, αν δεν την παρω, οι μαιες της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ που θα χρυσοπληρώσω, αν εχει πολλες κοπέλες δεν θα μπορουν να ασχοληθουν καλα με μενα...:rolleyes:

απο που κ ως που να τι ςχρυσοπληρωσεις ???? εγω εχω δωσει εντολη να μην μοιραζονται 20αρικα κ 50αρικα σε οποια βγαινει κ φωναζει να σας ζησει ! το βρισκω πολυ εκμεταλευση αυτο ! θα δωσω μονο σε οποια με φροντισει στο μαιευτηριο τις πρωτες 2 μερες που θα ποναω !μην τρελλαθουμε κιολας ! δεν εχουμε κ τραπεζα με λεφτα !

Εδώ είμαι, όχι δεν γεννάω ακόμα, χθες η αλήθεια δεν μπήκα, σουρτουκεύαμε με τον αντρούλη στα μαγαζιά, και περπάτημα άλλο τίποτα. Μετά ήμουν τόσο κουρασμένη που την έπεσα για ύπνο.

Σήμερα ήρθε το αγοράκι μου με τη μαμά μου, σαν να μην πέρασε μια μέρα, τελικά το παιδί μου είνια ανεξάρτητο και δεν το είχα καταλάβει. Τώρα κοιμάται κια μετά θα πάμε κούνιες και τι άλλο παγωτόοοοοοοοοοοο.

Βερολίνα μου πότε θα κατέβεις Πάτρα; Θα μεινεις μέρες, αν είναι να βρεθούμε, να σου στείλω με π.μ. το τηλέφωνο μου.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Από χρήματα εμείς τον πληρώνουμε σε κάθε επίσκεψη εκτός απο δύο φορές, που δεν μας πήρε. Αν τελικά με ξεγεννήσει ο ίδιος ή ο γιατρός που συνεργάζεται εδώ, ο οποίος και με είδε προχθές, θα μου πάρει 2.000 και υπολογίστε και περίπου 2.000 το νοσοκομείο με όλα μέσα, μαία, αναισθησιολόγο και όλα τα σχετικά.

dYU4p3.png

Βιργινάκι μου ακόμα μου στεναχωριέσαι για το πως θα βγει η μπομπού, κοριτσάκι μου να κάνεις το σταυρό σου για ένα γερό μωρό με τόσα που έχεις περάσει, τα υπολοιπα μην τα βάζεις στο μυαλό σου. Δεν θέλω δακρυσμένα ματάκια τέτοιες μέρες. ΄Για να γελάσουμε, αν με δει ο μικρός να κλαίω, μου λέει ''σκούπισε τα σάλια απο τα ματάκια σου'':cool:

dYU4p3.png

Γεια σας κοριτσακια μου.Πως ειστε;;

sorry δν εχω διαβασει τιποτα απο οσα λετε αλλα

εχω καλη δικαιολογια.ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Αυριο στις 8-30 το πρωι θα ειμαι στο Μητερα.

Σημερα που πηγα στον γιατρο μου ειπε πως

δν μπορει να ρισκαρει για να περιμενουμε κ ετσι...

Αυριο κοριτσια ειναι η μεγαλη μερα.

Με την πρωτη ευκαιρια θα σας γραψω τα νεα μας

φιλακιαααα

CEebp2.png?9T0iAOMn

Aντυ μου με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα αύριο, με πρόκληση θα μπείτε ή καισαρική; Λόγω πίεσης αν θυμάμαι καλά κια αυξημένο λεύκωμα στα ούρα, έτσι; Εχει δίκιο δνε μπορείτε να το αφήσετε παραπάνω.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, που θα πάμε δεν το συζητάμε.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...