Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και απο μενα με καλυτερη διαθεση σημερα!!!! Σημερα μπηκα στον τελευταιο μηναααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! Πως περασε ο καιρος....το πρωι επλυνα κατι τελευταια πραγματακια και το σκ φτιαχνω βαλιτσουλα!!! Ανυπομονω τρελα να ερθει η Δευτερα να παω στο γιατρο, αν και για να ειμαι ειλικρινης εχω ψιλοανησυχησει λιγακι με αυτα που διαβαζω...αλλα δεν βαζω αρνητικες σκεψεις μεσα μου!

Μαρακι, περαστικουλια με την αλλεργια σου-ασθμα και εγω στα χαλια μου ειμαι με αυτο το θεμα...καταροη, τσουξιμο στο ματια...δραμα!!! Κοριτσακια μου, το παν ειναι οτι πανε καλα οι εγκυμοσυνες και τα μωρακια ειναι υγιεστατα...τωρα το πωσ θα γεννησω δε με νοιαζει. Ας ερθει στο κοσμο, μετα απο τοοοοοσο κοπο που καναμε και χασαμε και περσι ενα και ας ειναι και με καισαρικη. Εγω ετσι το βλεπω...

Βιργινακι, πολυ γλυκος ο αντρουλης σου!!! Μη πεφτεις-ολα καλα θα πανε. Γιατι να περνας την στεναχωρια σου και την κακη σου ψυχολογια στο κοριτσακι σου???

Aobatsan, TΕΛΕΙΕΣ και αυτες οι κορδελες!!! Κανουν και σε μεγαλες κοπελες????????Εμενα δηλαδη...:rolleyes:!!!

Κατερινακι, σκετη εκμεταλλευση οι γιατροι... εγω θα παρω την μαια του, σαν πρωτη γεννα για καλυτερη εξυπηρετηση-λεμε τωρα- 300?!

Λιζακι, ολα πανε καλα!!!! Με το καλο να ερθει και ο μπεμπακος σπιτι του!!!!

Κικη μου,πως τα πας????

Vanillaki, μεγια την προικουλα σας!!!!!!!

Σας φιλω γλυκααααα!!!!!!

Υ.Γ. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ, Ε?Ε?

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Επέστρεψα ;););)

Πόσο χαίρομαι που βάλαμε χρώμα:D:D

Aggelikoula δεν τα γράψαμε τα νέα μας για να αναστατώσουμε τα υπόλοιπα κοριτσάκια,,,,,,, εσύ να μην ανησυχείς καλούλα μου,,,, ούτε να βάζεις κακές σκέψεις,,,,Μη μας δίνεις σημασία που είμαστε γκρινιαρούλες,,

Κι εγώ καμμένη, τσουρουφλισμένη είμαι,,οπότε να είμαστε καλά κι ας έρθουν όπως θέλουν!!!!!!!!!!!!!

Αχ κορίτσια πήρα την προίκα, τι να σας λέω τώρα???? ονειρική!!!!!!!!!!!!

Από βδομάδα θα την πλύνουμε κ τέλος Μαίου που έρχεται η κούνια θα είμαστε έτοιμοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό το Σ/Κ θα ετοιμάσω κ τη βαλίτσα...

Στο μεταξύ θυμάστε το φωτιστικό πεταλούδα που είχα δει???? εεε πήγε ο μπαμπάς της τριανταφυλλένιας μου να το πάρει κ δεν υπήρχε,,,,χα χα χα

Με παίρνει τηλέφωνο κ μου λέει δόθηκε η πεταλούδα,,,,, να την παραγγείλω ή να διαλέξω κάτι άλλο???? Του λέω διάλεξε,,,, εεεεεε και διάλεξε ένα ακόμα καλύτερο θεικό φωτιστικό,,να σας το βάλω??????????????

(πω πω κουκουβάγια ακούγομαι,,,, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη)

"cogito,ergo sum"

Γεια σας κοριτσακια.

Σας διαβασα ολες, αλλα 2 μερες ειμαι με καουρες τρελες και αναγουλες και δεν ειχα διαθεση να γραψω. Λοιπον, ας αρχισω με οτι θυμαμαι: Βιργινια μου, μην στενοχωριεσαι. Να σου πω οτι ακομη και τωρα μπορει να γυρισει η μπεμπουλα σου. Εμενα ο γιατρος μου μου ειπε οτι εχει δει περιπτωσεις να γυρναει το παιδι τελευταια στιγμη. Δεν θελω να σου δινω ελπιδες, αλλα ακομη εχεις καποιο χρονο. Απο κει και περα, και να μην γυρισει η μπουμπου, δεν εγινε και κατι, το θεμα ειναι να ειναι γερο και το μωρο και η μαμα, σωστα; Και ειμαι σιγουρη, πως μολις την παρεις αγκαλια δεν θα θυμασαι τιποτα απο καισαρικες κτλ.

Τωρα για τα κοριτσια με την περιτυλιξη. Σχεδον ολα τα μωρακια εχουν περιτυλιξη, αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο. Μακαρι να ξετυλιχτουν μεχρι την γεννα, αν δεν γινει μπορει βεβαια να γεννηθουν και ετσι ή αν δεν γινεται με καισαρικη. ΙΣχυουν οτι εγραχα για την Βιργινια, και γω δεν θα ηθελα καισαρικη, αλλα αν υπηρχε θεματακι, δεν θα το σκεφτομουν καν.

Τωρα κατι ειπατε για μαια. Εμενα ο ντοκτορ μου ειπε για δικη του μαια τουτεστιν 200-300 ευρα παραπανω. Του λεω, το δημοσιο δεν εχει βαρδια, πρεπει να εχω την δικη σου; Μου λεει οτι εχει, απλα για την περιπτωση που εχει και αλλη γεννα και δεν θα μπορει ναναι απο πανω μου. Του λεω δεν πειραζει θα το ρισκαρω και τελειωσε εκει. Δεν εχω λεφτα για παραπανω:rolleyes:. Και το δεχτηκε. Επισης δεν μου παιρνει καθολου επισκεψεις, απο την αρχη που με παρακολουθησε.

Κατα τα αλλα καλα, τρεχω για δουλειες, προσπαθω να κανω γενικη στο σπιτι, βοηθεια δεν εχω και μαλλον θα παρω γυναικα, γιατι θα δημιουργησω κανα προβλημα με τα βαρη που σηκωνω και θα τρεχουμε...

Αυτα θυμαμαι!! Αν θυμηθω κατι αλλο, θα σας ερθω παλι!!

Βανιλια, αντε, βαλε φωτος να δουμε!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

δεν φανταζομαι να εχεις το θρασος και να ζητας αποδειξη????

πλάκα κάνεις;;; Ουτε λόγος να γίνει!!!!!

Μινα μου ακριβως ετσι μου ειπε και εμένα. Οτι η δική του, πέραν του οτι ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, αν δεν την παρω, οι μαιες της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ που θα χρυσοπληρώσω, αν εχει πολλες κοπέλες δεν θα μπορουν να ασχοληθουν καλα με μενα...:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

πλάκα κάνεις;;; Ουτε λόγος να γίνει!!!!!

Μινα μου ακριβως ετσι μου ειπε και εμένα. Οτι η δική του, πέραν του οτι ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, αν δεν την παρω, οι μαιες της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ που θα χρυσοπληρώσω, αν εχει πολλες κοπέλες δεν θα μπορουν να ασχοληθουν καλα με μενα...:rolleyes:

Κατερινακι, τι κανεις;;

Εμενα δεν με νοιαζει η μαια, αν εχω λογω δημοσιου νοσοκομειου, καλως. Οσο αφορα την αποδειξη, αφου δεν πληρωνεται, δεν κοβει κιολας, αλλα στο τελος δεν νομιζω να παρω τπτ απτη στιγμη που ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο. Μαυρα λεφτα, τι να πω...

wcBmp3.png

Αστο καλή μου! Τελειως εμπορευματοποιημένα! Αλλα...τι να κανουμε! Ετσι ειναι αυτά!

Εγώ καλα ειμαι!!! Εσυ? Πως πάει;; Ο μπεμπης τι λέει;;;;;;

ΚΑλα ειναι αυτος, κλωτσαει και ταλαιπωρει απο τωρα τη μαμα του!!

Αυριο θα παμε και στο Αττικο για να μπω στον καρδιοτοκογραφο. ΕΛπιζω ναναι ολα καλα...

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Μινουλα, μη κουραζεσαι πολυ με το σπιτι, καλυτερα παρε γυναικα. Καλα του ειπες του γιατρου για την μαια. Εμενα μου παιρνει 50 ? επισκεψη, ελπιζω τωρα που θα με βλεπει καθε εβδομαδα να μην που παιρνει παλι 50? τη φορα, γιατι θα τα παρω...!!! 1500? θα παρει ειτε φυσιολογικα,ειτε καισαρικη (1700? ζητησε και αρχισα τα παζαρια-εχουμε και οικονομικη κριση!!!!). + 300? η μαια. Αν κανω καισαρικη,δε θα χρειαστει η μαια, αλλα τα ιδια περιπου ειναι του αναισθησιολογου μου ειπαν.

Vanillaki, προς θεου δεν κατηγορησα καμμια σας, ειμαστε εδω για να ακουμε και να βοηθαμε και στα προβληματα και στις ανησυχιες τις καθε μανουλας! Αλλα, μια σκεψη περναει απο το μυαλο... αλλα την διωχνω γρηγορα!!!;)

Δε πειραζει για το φωτιστικο...κατι ομορφο θα διαλεξει και ο αντρουλης σου!!! Περιμενουμε φωτοοοοοοοοοοο!!!!!Να δω εγω ποτε θα αξιωθω να σας βαλω φωτο. Βεβαια, τα σεντονακια που πανε με την παντα δεν εχουμε παει να τα παρουμε ακομα...ειναι στο Ιλιον και πρεπει να βρει χρονο ο μπαμπουλης μας να παει να τα παρει. Αλλα κατα τα αλλα ειμαστε ετοιμοι!!! Λεμε να παμε για λιγο περπατημα σημερα με το που κλεισουμε το μαγαζι. Αντε να κατεβαινει ο μπεμπακος μας!!!!!!!! Πελαργε που εισαι???????? Ερχεσαιιιιιιιιιι????????????:tongue::tongue::tongue: Σας φιλω, αν εχω ορεξη θα ξαναμπω απο το σπιτι. Διφορετικα,τα λεμε αυριο!!!!!Καλη σας νυχτα!!!!!Φιλακιααα!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Eπανήλθα,, είχα επισκέψεις τις καλύτερες, τα ανιψάκια μου:D:D

Aggelikoula ξέρω καλούλα μου ότι δεν μας κατηγόρησες;);) Απλά δεν θέλω να σας μπαίνουν άσχημες ιδέες ,,,, ίσα ίσα που χρειαζόμαστε οι γκρινιαρούλες φωνές σαν της Marias που μας μαλώνουν κ μας επαναφέρουν στα ίσια μας!!!

Τώρα για το θέμα γιατρού-μαίας,,,μου κάνει εντύπωση που πληρώνετε τις επισκέψεις:shock::shock: Εμένα δεν μου παίρνει τίποτα κ υπόψιν ότι εδώ κ δυο μήνες περίπου με βλέπει κάθε εβδομάδα κ από δω κ στο εξής 2 φορές την εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όμως την μαία θα την πληρώσω extra αν την χρειαστώ,,δεν με πίεσε,,, είναι στο χέρι μου τι θα κάνω ή μάλλον στην τσέπη μου:tongue: Αν δεν λανθάνω είναι 300 euro,,,

Επίσης να ρωτήσω, στην καλαθούνα το μαξιλάρι το χρησιμοποιούμε???? ή πρέπει να πάρουμε το σφηνάκι μαξιλάρι??? Έχω τρελές απορίες ώρες ώρες:rolleyes:

"cogito,ergo sum"

Βρε κορίτσια σταματήστε πια να στέλνετε τόσα μηνύματα,:tongue::tongue::tongue: βάζω σε λίγο φωτογραφίες,,,,

Απα πα ,,με συγκινείτε βρε:tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

εσυ τωρα περιεμενεις συμμετοχες για να βαλεις φωτο??

βαλε γρηγορα!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...