Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημέρα ομορφουλες. Καταρχήν Κατετινα μου να σας ζήσει ο λεβεντης! Να είναι πάντα γερος κ καλοτυχος.

Εγω τρέχω όλη μέρα, μια για να δω τον μπεμπη στα επισκεπτηρια κ τις υπόλοιπες ώρες βγάζω γάλα με το θηλαστρο. Ο μπεμπης μας αναρρωνει αλλα δε σας κρύβω ότι μου είναι πολυ δυσκολο να τον βλέπω να κλαίει επειδή πειναει κ να μην μπορώ ούτε να τον ταισω ούτε να τον πάρω αγκαλια. Θα αργησουμε ακόμα να φάμε γαλατακι γιατί πρέπει να ωριμάσει το εντερακι που ήταν τόσους μήνες τεμπελικο κ έχει υποστεί κ επέμβαση. Χτες όμως κάναμε τα πρώτα μας κακα, κάτι που είναι πολυ θετικό όπως μας είπαν οι γιατροί.

Ελπίζω να περάσει γρήγορα η περιπέτεια μας κ να γυρίσουμε σπιτάκι. Οι στιγμές που τον είχα αγκαλια όταν γεννήθηκε ήταν οι πιο ωραίες της ζωής μου κ τώρα μου έχει λείψει τόσο πολυ.

μπράβο Λιζάκι.........υπέροχα νέα.......λιγο υπομονή ακόμα και όλα τελείωσαν......θα γυρίσετε σπίτι μια ευτυχισμένη οικογένεια.:P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ και ολα θα πανε καλά και τα μωράκια μας θα είναι ροζ και πεντάμορφα όταν τα πάρουμε αγκαλίτσα.....:

Αμ, αυτό που το πας;;;;

Ροδαλά και ανέγγιχτα.....αχ,θέλω το μωρό μουυυυυυυ!!!

Mopep2.png1LxNp2.png

και μετα απο χρονια συνεχισα, θα λεω της μπεμπουλας αυτη ειναι η ημερομηνια που διαλεξε ο μπαμπακας να σε ανικρυσει πρωτη φορα...!!:P!!!!!!!

καλε μ΄έκανες και δάκρυσα. Τι ωραιο αυτο!!!!!:tongue:

Σας διάβασα στα γρηγορα.. Lisa χαίρομαι που ολα πανε καλα! Μπραβο κοπέλα μου!

Ολες οι υπόλοιπες ας χαμογελάμε σήμερα οκ????

Και κάτι που θελω να ρωτησω καιρο. θα έχετε αποκλειστική μαια? Δηλ ο γιατρος σας σας ειπε να πάρετε κάποια δικιά σας????

aobatsan τι κορδελάκια ειναι αυτα καλε;;;; τρελάθηκα!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε ? σας διαβαζω στα πεταχτα κ βγαινω... δεν εχω κεφια κ δεν ειναι σωστο να το μεταφερω σε τοσες εγκυουλες !!!

Εχετε δικιο ομως οτι προεχει να ερθουν τα μωρα μας υγιεστατα ! οποτε θελω λιγο χρονο κ ελπιζω πριν την καταθλιψη να εχω συνελθει ! χαχαχ!!!!!

κ στην τελικη μαλλον αυτα διαλεγουν τον τροπο να ερθουν στον κοσμο !!!! ε στη δικια μου προφανως δεν θα αρεσει το ζορισμα..τεμπελα θα βγει.. !!! χιχιχι! λεω κ καμια βλακεια που κ που !!!

κατερινακι μου κ γω συγκινουμαι οταν σκεφτομαι οτι θα την φερω στον κοσμο την ημερα που διαλεξε ο μπαμπας της ! ευχομαι να μας κανει τη χαρη ο γιατρουλης !!!!!

οι κορδελιτσες ειναι τελειες !!! θελω κ γωωωω !!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φουσκωμένα κοιλουμπάκια:D:D

Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη σήμερα ( ου ου ο πινόκιο:tongue: στην παρέα μας)

Λοιπόν σας διάβασα κ έχω να σημειώσω:

Άντυ είχα ξεχάσει το θέμα με την πίεσή σου:( οπότε κι εσύ κοριτσάκι μου στο club της καισαρικής

Verolina περιμένουμε το απόγευμα τα νέα από τον doc σου,,, αλήθεια πήρες κ 2η άποψη για την περιτύλιξη ε???? Για την μπεμπούλα πήρα κοντομάνικα κ 4 μακρυμάνικα, κυρίως για τις νύχτες του Αυγούστου

Katerina τονίζω εκ νέου τον ολόσωστο προβληματισμό σου: Παλαιότερα δεν υπήρχε περιτύλιξη?????:?: Όσο για την μαία, ο doc μου έχει την δική του,,

Maraki mou-miss pinakaki mou γλυκό μου μη μας μαλώνεις γιατί ααααα:tongue:,,,,,,,Περαστικούλια για το άσθμα!!

Bloublou πως πάνε οι διακοπούλες???? Η μπλουμπλουδένια σου έχει αράξει ε???

Virgi πόσο συγκινήθηκα με αυτά που έγραψες, τι καλούλης ο σύζυγος,,άντε βρε αγαπούλα μια χαρά θα είμαστε με τις μπουμπούκες μας,,,please μην πέφτεις γιατί ακολουθώ :(

Lisa ο μπέμπαρος έκανε κακάκια??? γιούπι αρχίζει να λειτουργεί το εντεράκι του!!!!!!!!!!!!!! Πολύ χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη από το ξενοδοχείο μας:tongue:

Aobatsan τι κορδελίτσες μούρλια είναι αυτές???Αχχχ λιωνω;););) Εγώ ακόμα περιμένω τις δικές μου:mad::mad: Επίσης σε θαυμάζω-ζηλεύω για τον μουσακά!!!! Εγώ ντεν,,,,, ντεν μαγειρεύω μουσακά:oops::oops: ντεν ξέρει μαγειρέψει,,,

Linaki το κεφάλι ψηλά όπως διέταξες,,,, οι μπεμπούλες μας όπως είπες θα σκάσουν μύτη σαν ροζ τριανταφυλλάκια- μοσχομυριστά!!!

Kiki είσαι καλά κοριτσάκι μου??? αντέχεις??? όλα καλά???

Ωραίο το σεντόνι μου,,,, έγραψα τόσα που δεν έχω κουράγιο να κλαφτώ για τα δικά μου:tongue::tongue::tongue:

Θα μπω αργότερα,,,πάω με την μανούλα μου να παραλάβουμε την προίκα της τριανταφυλλένιας μου:D:D:D:D:D:D:D:D

"cogito,ergo sum"

Και κάτι τελευταίο,,,,,

Παρακαλώ όλες μας μιας κ διανύουμε την τελική ευθεία να είμαστε αισιόδοξες-με θετικές σκέψεις κ ΚΥΡΙΩΣ βρε τεμπελίτσες γράφετε με χρώματα να ανοίγει η διάθεση:D:D:D

Εεεεε miss pinakaki????πως με βρίσκεις??? καλά δεν τα έγραψα:tongue::tongue::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Και κάτι που θελω να ρωτησω καιρο. θα έχετε αποκλειστική μαια? Δηλ ο γιατρος σας σας ειπε να πάρετε κάποια δικιά σας????

και εγω δεν θα εχω, δεν εχει ο γιατρος μου, οποια ειναι εκει..

κοριτσακια μου τι κανετε ? σας διαβαζω στα πεταχτα κ βγαινω... δεν εχω κεφια κ δεν ειναι σωστο να το μεταφερω σε τοσες εγκυουλες !!!

Εχετε δικιο ομως οτι προεχει να ερθουν τα μωρα μας υγιεστατα ! οποτε θελω λιγο χρονο κ ελπιζω πριν την καταθλιψη να εχω συνελθει ! χαχαχ!!!!!

κ στην τελικη μαλλον αυτα διαλεγουν τον τροπο να ερθουν στον κοσμο !!!! ε στη δικια μου προφανως δεν θα αρεσει το ζορισμα..τεμπελα θα βγει.. !!! χιχιχι! λεω κ καμια βλακεια που κ που !!!

Βιργινακι μου, γι'αυτο δεν εχεις μπει σημερα?

ελα καλη μου, θελω να εισαι στα πανω σου, εσυ να πεφτεις??

καμια καταθλιψη δεν θα ερθει!!!!

Και κάτι τελευταίο,,,,,

Παρακαλώ όλες μας μιας κ διανύουμε την τελική ευθεία να είμαστε αισιόδοξες-με θετικές σκέψεις κ ΚΥΡΙΩΣ βρε τεμπελίτσες γράφετε με χρώματα να ανοίγει η διάθεση:D:D:D

Εεεεε miss pinakaki????πως με βρίσκεις??? καλά δεν τα έγραψα:tongue::tongue::tongue::tongue:

γλυκο μου Βανιλακι, ελα πες δεν εισαι καλυτερα τωρα που μας γεμισες αισιοδοξια?????

καλε ολα θα πανε καλα, απλα να το δουμε και απο την θετικη πλευρα!

δεν θα ταλαιπωρηθουν τα μικρουλια μας!!!

σε βρισκω τελεια!!! αντε να ανεβαινουμε, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!

(λοιπον διαλεγω αυτο το χρωμα, εσυ εχεις παρει το πιο ωραιο!)

Διαφημίσεις

Για τη μαια...Εμενα μου λέει να καλεσω τη δική του.Αυτο αυτοματα σημαινει +350ευρω για τη μαια."να ξέρεις, ειναι καλυτερα να εχεις αυτη. που ειναι στην πμαδα μου γιατι ισως εικεινη την ώρα να εχει πολλες γεννες και να μην μπορει να σε βοηθησει καποια καλη μαια κλπ κλπ"... εμενα μου ακουστηκε εκμετάλλευση σκέτη. 1600 ο doc+350 euo Η μαια, ε, ειπαμε!

Αφλησε που ακομα και τώρα, που παω καθε βδομαδα μου παιρνει επισκεψη:rolleyes:..Με ξενάρωσε λιγάκι!!!

Vanilla....NA KAI TO ΧΡΩΜΑ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Virgi Μου μη μου πεφτεις. Ειπαμε ειναι μια εμπειρια η γεννα, αλλα Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΜΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Για τη μαια...Εμενα μου λέει να καλεσω τη δική του.Αυτο αυτοματα σημαινει +350ευρω για τη μαια."να ξέρεις, ειναι καλυτερα να εχεις αυτη. που ειναι στην πμαδα μου γιατι ισως εικεινη την ώρα να εχει πολλες γεννες και να μην μπορει να σε βοηθησει καποια καλη μαια κλπ κλπ"... εμενα μου ακουστηκε εκμετάλλευση σκέτη. 1600 ο doc+350 euo Η μαια, ε, ειπαμε!

Αφλησε που ακομα και τώρα, που παω καθε βδομαδα μου παιρνει επισκεψη:rolleyes:..Με ξενάρωσε λιγάκι!!!

Vanilla....NA KAI TO ΧΡΩΜΑ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Virgi Μου μη μου πεφτεις. Ειπαμε ειναι μια εμπειρια η γεννα, αλλα Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΜΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ!!!!!!

Κατερινακι, αυτα δεν γινονται εδω, δεν εχω ξανακουσει να πληρωνεις την μαια ξεχωριστα.

δεν ξερω βεβαια και ποσοι γιατροι εχουν δικη τους μαια!

Οσο για την επισκεψη και εμεις πληρωνουμε και θα πληρωνουμε μεχρι τελος.

Βεβαια, επειδη εχω μεγαλο ιστορικο σε αυτον τον γιατρο πολλες φορες δεν μας εχει παρει χρηματα.

Tον γιο μου τον γεννησα σε επαρχια και εγω. Δεν υπηρχε θέμα μαιας! τωρα πραγματικα δεν ξέρω τι να πω. Λέω, μαλλον στην Αθηνα ετσι θα γίνεται!

όσο για τις πληρωμες, και παλι οι περισσοτεροι οταν μπεις στο μηνα δεν παιρνουν. Σκέψου, καθε βδομαδα 50 ευρω. Και δεν ειναι για τα λεφτα, ειναι για την πραξη. Τέλος πάντων, μου βγηκε "η τσιγκουνια μου" σημερα, χα χα χα!!!

Α! Περαστικά σου!!!! Ξέχασα να σου πώ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ευχαριστω για τα περαστικα, νιωθω καλυτερα ηδη, μωρε θα μου περασει που θα παει!!!

κανονικα δεν θα επρεπε να παιρνουν μολις μπαινουμε στον μηνα μας.. αλλα πως θα ζησουν και αυτοι οι πτωχοι????? (χαχαχα)

ευχαριστω για τα περαστικα, νιωθω καλυτερα ηδη, μωρε θα μου περασει που θα παει!!!

κανονικα δεν θα επρεπε να παιρνουν μολις μπαινουμε στον μηνα μας.. αλλα πως θα ζησουν και αυτοι οι πτωχοι????? (χαχαχα)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ελα ντε! Παράλογη που ειμαι ε;;; χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...