Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου, δεν σας θελω σημερα στεναχωρημενες!!!!

εγω ξεκινησα τα φαρμακα μου χτες και κοιμηθηκα καλα.. αντε να δουμε!

Βιργινακι δεν νομιζω να το γλυτωνα το ασθματακι, η αλλεργια μου καθε χρονο γινεται χειροτερη.....

Καλημέρα Μαράκι...πολύ χαίρομαι που κοιμήθηκες καλά σήμερα :D

Θα περάσει κι αυτό....

Φιλιά και σε σένα

xxxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Μαράκι...πολύ χαίρομαι που κοιμήθηκες καλά σήμερα :D

Θα περάσει κι αυτό....

Φιλιά και σε σένα

xxxx

ευχαριστω κουκλα!!!

και εσενα σε βλεπω καλυτερα, πολυ χαιρομαι!!!!!

κοιτουσα τωρα το πινακακι, καποιες κοπελες χαθηκαν!

τι να κανει το Ρενακι με τα δυδιμακια της?

ευχαριστω κουκλα!!!

και εσενα σε βλεπω καλυτερα, πολυ χαιρομαι!!!!!

κοιτουσα τωρα το πινακακι, καποιες κοπελες χαθηκαν!

τι να κανει το Ρενακι με τα δυδιμακια της?

Ναι, είμαι πολύ καλύτερα :)

Πήγαμε μια μεγάαααλη βόλτα εχθές παρέα με το σκυλούνι μας...έφτιαξε και η μέρα σήμερα...πλένω τα ρουχαλάκια της ζουζούνας μας...παίζουν όλα το ρόλο τους ;)

Κι εγώ το ίδιο έκανα...χάζευα το πινακάκι :)

Όσο για τη Ρένα...φαντάσου να έχεις 2 λεχουδάκια στο σπίτι...ανάσα δεν θα μπορεί να πάρει το κορίτσι!!!

Mopep2.png1LxNp2.png

Ναι, είμαι πολύ καλύτερα :)

Πήγαμε μια μεγάαααλη βόλτα εχθές παρέα με το σκυλούνι μας...έφτιαξε και η μέρα σήμερα...πλένω τα ρουχαλάκια της ζουζούνας μας...παίζουν όλα το ρόλο τους ;)

Κι εγώ το ίδιο έκανα...χάζευα το πινακάκι :)

Όσο για τη Ρένα...φαντάσου να έχεις 2 λεχουδάκια στο σπίτι...ανάσα δεν θα μπορεί να πάρει το κορίτσι!!!

Μπραβο κοπελα μου, θα περασουν και πο μερες και μετα ποιος μας πιανει με τις μπεμπουλες μεσα στο σπιτι!!! δεν βλεπω την ωρα!!!!

καλα για τα δυο μωρα μεσα στο σπιτι θα ειναι μια τρελα!

ξερεις και εγω ειχα διδυμα και παλλινδρομησε το ενα και τωρα που το σκεφτομαι...ποσο αλλιως θα ηταν ολα!!

Μπραβο κοπελα μου, θα περασουν και πο μερες και μετα ποιος μας πιανει με τις μπεμπουλες μεσα στο σπιτι!!! δεν βλεπω την ωρα!!!!

καλα για τα δυο μωρα μεσα στο σπιτι θα ειναι μια τρελα!

ξερεις και εγω ειχα διδυμα και παλλινδρομησε το ενα και τωρα που το σκεφτομαι...ποσο αλλιως θα ηταν ολα!!

Τι λες βρε Μαράκι...δεν το ήξερα...

Αχ, κορίτσι μου τι έχεις περάσει κι εσύ...σε καταλαβαίνω απόλυτα...ότι και να σου πω...

Κι εμένα το αγοράκι μου θα ήταν 2,5 χρονών σήμερα...Τίποτα, προχωράμε μπροστά!

Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει...

Απολύτως τίποτα δεν εξαφανίζει τον πόνο και τον φόβο μιας μάνας....μονάχα στιγμές τον απαλύνουν...γι αυτό λοιπόν, κοιτάμε μπροστά...

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

aobatsan, συγνωμη που εξαφανιστηκα αλλα με πηρε τηλ ο μπαμπας μου...

κοιταμε μπροστα κοπελα μου!!!!

καλε τι τελειες κορδελες ειναι αυτες?????

ελιωσα.........

με το καλο να τις βαλεις στην νεραιδουλα σου!!!

aobatsan, συγνωμη που εξαφανιστηκα αλλα με πηρε τηλ ο μπαμπας μου...

κοιταμε μπροστα κοπελα μου!!!!

καλε τι τελειες κορδελες ειναι αυτες?????

ελιωσα.........

με το καλο να τις βαλεις στην νεραιδουλα σου!!!

Δεν πειράζει Μαράκι, κι εγώ πηγαινοέρχομαι γιατί έβαλα το φαγητό. Μουσακά λιγουρεύομαι εδώ και μέρες και είπα σήμερα να τον σκαρώσω ;)

Ανυπομονώ το απόγευμα να έρθει ο άντρας μου από το γραφείο να κάτσουμε παρέα να τις παραγγείλουμε :D

Σ' ευχαριστώωωωω!!!

Mopep2.png1LxNp2.png

Μουσακά λιγουρεύομαι εδώ και μέρες και είπα σήμερα να τον σκαρώσω ;)

δεν επρεπε να το πεις αυτο τωρα για τον μουσακα!!

τελειο, θα κανω αυριο!!!!

εγω σημερα θα κανω βρασω παντζαρια με κοτοπουλο απο χτες.

να σε ρωτησω κατι, απο ραγαδες πως πας?

εγω εχω κανει πολυ λιγες και οχι βαθιες γυρω απο τον αφαλο..

να σε ρωτησω κατι, απο ραγαδες πως πας?

εγω εχω κανει πολυ λιγες και οχι βαθιες γυρω απο τον αφαλο..

Αααα, εγώ το έχω προσπεράσει αυτό το στάδιο...:P

Είχα κάνει αρκετές από την πρώτη εγκυμοσύνη παρόλο που πρόσεχα πάρα πολύ...είναι το δέρμα μου μωρέ τέτοιο...

Μετά από ένα χρόνο ούτε που φαινόντουσαν αλλά τώρα ξαναβγήκαν κόκκινες-κόκκινες!!!

Τι να γίνει...δεν θα σκάσω γι αυτές!! :D

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

καλα ουτε και εγω, βαζω βαζελινη και αμυγδαλελαιο και οτι γινει!!

εμενα δεν εχει μεγαλωσει και πολυ η κοιλια μου, τωρα που θα μπω στον 9ο αν κανει κανα μπαμ θα δουμε..

καλα ουτε και εγω, βαζω βαζελινη και αμυγδαλελαιο και οτι γινει!!

εμενα δεν εχει μεγαλωσει και πολυ η κοιλια μου, τωρα που θα μπω στον 9ο αν κανει κανα μπαμ θα δουμε..

Χαλάλι τους και οι ραγάδες και όλα :)

Μόλις μπήκε στο φούρνο ο μουσακάς...κομμάτια είμαι :P

Πάω να ξαπλώσω λίγο...θα τα πούμε αργότερα.

xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

γειά σας κορίτσια.....

τελικά χθες ήταν δυσκολη μέρα για τις πεισσοτερες αλλα πρεπει να σκεφτομαστε θετικα και αφου επιβάλλετε καισαρική τι να κάνουμε?????

ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ και ολα θα πανε καλά και τα μωράκια μας θα είναι ροζ και πεντάμορφα όταν τα πάρουμε αγκαλίτσα.......

Σημασία έχει να είναι καλά τα μωρά και τίποτε άλλο και αν και το ξεχνάω καμιά φορά παρά τα τόσα που έχω δει φταίει ο ρημάδης ο εγωισμός που μου θολώνει το μυαλό.

Γιαυτό ΒΙΡΓΙΝΊΑ ΒΑΝΙΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ και δεν θυμαμαι πια άλλη θα πάμε για καισαρική ψηλά το κεφάλι και χαμογελάστε.......

την αγάπη μου σε όλα τα κοριτσάκια και τα μπεμπακια.....

aobatsan μην με κολάζεις με τις κορδελες.......θα με κυνηγάει ο άντρας μου αν πάρω κ αλλες......:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...