Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

άντυ1998 κουράγιο και σε εσένα με την πίεση. Σχεδόν όλες έχουμε κάτι να μας τρώει...τέλος πάντων,

ας έχουμε όλες μία καλή νύχτα με όνειρα γλυκά και ξεκούραση και σήμερα!

Πολλά φιλάκια στα μωράκια σας κοριτσάκια! Καλή σας νύχτα!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστώ κατερινα, ναι είμαι προς το τέλος, αν και την τελευταία φορά μου είχε πει ότι μάλλον θα είναι 2 εβδομάδες νωρίτερα, λόγω βάρους του μωρού, να δουμε τι θα πει και αύριο.

Καλά λες, ας πάρω και από τα δύο.

Τί να πω κι εγώ για τις περιτυλίξεις; Πάντως, έχω ακούσει ότι σε παλαιότερα χρόνια (πάνω από 30 χρόνια) κάποιες περιπτώσεις περιτυλίξεων είχαν κατά τη γέννα δυσάρεστα αποτελέσματα....

καλή σας νύχτα κοριτσάκια!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Τέσπα ας γίνει το καλύτερο για την μικρούλα μου, να είναι γερη ,,τίποτε άλλο βρε κορίτσια

Εντάξει όπως και η Virgi ονειρευόμουν αλλιώς τη γέννα,,,

Sorry για το σεντόνι

Λοιπον θελετε μαλωμα και εσυ και η Βιργινια!!!!!!!!

αντε συνελθετε, καταρχην μεχρι να μπουμε στο χεριουργειο δεν ξερουμε τι θα μας συμβει.. τα μπεμπακια σας μπορει να ειναι μια χαρα!!

κοριτσια μου, ειλικρινα ειμαι σιγουρη πως μολις δουμε τα θαυματακια δεν μας νοιαζει ο τροπος που ηρθαν..

Βανιλακι και Βιργινια, εχετε τραβηξει τοσα.... αυτο μονο......

καλα εγω θα διαλεξω 11-6 ! μπορω??? χαχα !!!

ειναι κ θρεφταρακι.... 2898 το βαρος της χλωμο το βλεπω !

αχ βανιλακι μου μακαρι να ξετυλιχτει παλι η μπεμπα σου κ να γεννησεις φυσιολογικα !!!!

Κοριτσια παω να ξαπλωσω...ειμαι σκατ@ !!

γιατι θες 11/6? εμενα αν μου πει καισαρικη θα του πω 21/6, εχουμε επετειο γαμου..

αυριο σε θελω ανεβασμενη!!!!!!

παχουλιτα την βλεπω την μικρη...

Για τα μωράκια σας πήρατε μακρυμάνικα ή κοντομάνικα φορμάκια;

Βερολινα εννοεις εσωρουχα ή εξωτερικα φορμακια?

εγω πηρα κοντομανικα εσωρουχα και τρια μακρυμανικα φορμακια για τις πρωτες μερες.. μετα για το σπιτι κοντομανικα με ρξω τα μπουτια..

να σας πω και τα δικα μου,

τελικα εχω αλλεργικο βροχικο ασθμα.

η αλλεργια που με ταλαιπωρει με γυρισε σε ασθμα..

μου εδωσε ο γιατρος εισπνεομενα για 20 μερες.

καλυνηχτα και δεν θελω γκρινιες!!!!!!!!!!!

Λοιπόν τα νέα μας απο τον ντοκτορ, η μπουμπού είναι 2860 συν πλην κάτι, με το κεφαλάκι κάτω, εννοείται ότι δεν έχει εμπεδωθεί, καθότι δεύτερος τοκετός δεν μας πειράζει, θα γίνει κατά την διάρκεια του τοκετού.

Με κοίταξε κολπικά, δεν έχω διαστολή, είναι όμως μαλακός ο τράχηλος, αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και να γεννήσω, αλλιώς το άλλο Σάββατο θα μπούμε με πρόκληση. Εύχομαι βέβαια να προκύψει κάτι πριν φτάσουμε το Σάββατο, όπως και στο γιόκα μου. Για περιτύληξη δεν μου είπε τίποτα.

Μην αγνώνεστε κοριτσάκια μου να έχουμε γερά μωράκια αυτό έχει σημασία. Ο γιος μου είχε διπλή περιτύληξη, δεν είχαμε δει κάτι στον υπέρηχο, τον ανακαλύψα την ώρα του τοκετού, που εγώ έσπρωχνα φαινόνταν το κεφαλάκι, αλλά ξανανέβαινε προς τα πάνω, συν του ότι το ηβικό οστό ήταν χαμηλά και κατά κάποιο τρόπο έκλεινε την έξοδο του μώρού, οπότε μετά απο πολλές εξωθήσεις τον τράβηξε με βεντούζα, στον τσακ γλίτωσα την καισαρική, αυτό ακριβώς μου είπε ο γιατρός μου. Γεννιούνται πολλά μωράκια με περιτύληξη και φυσιολογικά, και άλλα με καισαρική, αυτό είναι στην κρίση του γιατρού, δεν μπόρούμε να αποφασίσουμε εμείς.

Μία φίλη μου γέννησε φυσιολογικά και χωρίς βεντούζα με περιτήληξη στο λαιμό και όλα πήγαν καλά.

Επιμενώ γερά μωράκια κορίτσια και τίποτε άλλο.

Οπότε συνεχίζω τις διακόπες μου στην Πάτρα και μακάρι να έρθει νωρίτερα.

Καλό βράδυ σε όλες.

Βιργινάκι μου γλυκό σε φιλώ και δεν θέλω να στεναχωριέσαι.

dYU4p3.png

Καληνύχτα Μαράκι.

Πέστα, γιατί στεναχωριούνται τα κορίτσια και σημασία έχει το ξαναλέω γερά μωράκια. Και να είμαστε καλά και εμείς να τα μεγαλώνουμε.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

γεια σου μπλουμπλουδακι μου,

ναι αυτο λεω, και εγω θελω φυσιολογικα αλλα οκ, θα δουμε..δεν θα σκασω κιολας..

εσυ μια χαρουλα βλεπω τα νεα σου!

το μεσημερι πιναμε ουζακια στα ψηλα αλωνια?? αχ ζηλευω!

οχι τα ψηλα αλωνια αλλα τα ουζακια!!

Καλημερα γλυκουλες μου !!!

δικιο εχετε ολες για οσα λετε απλα..

ηθελα να το ζησω φυσιολογικα, να πονεσω να σπρωξω, να βοηθησω κ να νιωσω οτι βγαινει... ειχαμε κανει σχεδια να ειναι κ ο αντρας μου μεσα κ ξερω οτι θα μου εδινε πολυ μεγαλη δυναμη ολο αυτο... ηθελε πολυ να ζησει κ αυτος την εμπειρια κ τωρα νιωθω οτι του το στερω.......

ηθελα εστω αυτο να ερθει φυσιολογικα μιας κ η συλληψη ηρθε παλι με προγραμμα..... αυτο το προγραμμα με τρελλαινει........

κ βεβαια ηθελα να ζησω την εμπειρια.......τωρα πια...δεν εχω πιθανοτητες ουτε σε αυτο το μωρακι ουτε σε επομενο ..οποτε ολο αυτο με εχει ριξει......

ΣΑΦΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΕΡΗ Η ΜΠΕΜΠΑ.........κ θα το δεχτω ολο αυτο αλλα χρειαζομαι χρονο γιατι τοσο καιρο δεν αφησα τον εαυτο μου να σκεφτει αυτην την εκδοχη.................. οποτε για οσα νιωθω τωρα φταιω 100% !

Μαρακι μου, εχει καιρο που ο αντρας μου μου ειπε ενα πρωινο εχω προαισθημα οτι η μπεμπα θα ερθει 11-6-11 !κ το εδεσε κομπο οτι ετσι θα γινοταν ! Μαλιστα το δικαιολογει ! λεει μιλησαμε με τη μπεμπα κ μου το πε !χιχι, ο γλυκουλης μου..... οποτε θα ειμαι ηδη 38+ τοτε η μπεμπα ειναι μια χαρα στα κιλα της δεν θα χω θεμα !

ετσι χτες βραδυ που ξαπλωσαμε κ εκλαιγα.... του ειπα οτι το μονο που κανει να σκεφτομαι πιο θετικα την υποθεση της καισαρικης ειναι οτι μπορω να διαλεξω ημερομηνια κ να ειναι στις 11 του μηνα... κ αυτος συγκινηθηκε βουρκωσε κ τα σχετικα...................

και μετα απο χρονια συνεχισα, θα λεω της μπεμπουλας αυτη ειναι η ημερομηνια που διαλεξε ο μπαμπακας να σε ανικρυσει πρωτη φορα...!!:P!!!!!!!

Αχ βρε Μαρακι κοιτα τωρα.... τι να πω περαστικα σου !!! μηπως αν πηγαινες λιγο νωριτερα θα το γλυτωνες ? αχ !!!! τι κριμα να ταλαιπωρεισαι τωρα ετσι !!!! περαστικα κ αγυριστα να ειναι !!!

μπλουμπλουδακι μου γλυκο μια χαρα τα νεα απο το γιατρουλη σου αντε επιτελους κ ενα καλο ! με το καλο λοιπον να ερθει η μπεμπιτσα !!

βερολινα μου κ γω κοντομανικα εχω παρει μονο !

κ γι ανα μαι ειλικρινης εχω 3-4 μακρυμανικα αλλα ειναι μεγαλο μεγεθος ! 3-6 ! βεβαια με το βαρος που εχει δεν θα ειναι κ πολυ μεγαλα αν τα χρειαστει ! αλλα κ συ παρε κανα δυό ετσι να υπαρχουν !

βανιλακι μου το καλο της υποθεσης με σενα ειναι οτι θα σε παρακολουθει πολυ συχνα οποτε δεν εχεις φοβο να παθει κατι η μπεμπουλα ετσι ? οποτε κ μη στεναχωριεσαι ασε που μπορει να ξετυλιχτει κιολας παλι ! στο ευχομαι με ολη μου την καρδια !

επισης ο καημενος ο γιατρος με ειδε σκασμενη, βασικα κ αυτος ηταν κ τον εβλεπα αλλα τι να κανουμε.... απλα μου ειπε επειδη η μπεμπα εχει παει απο δεξια δλδ ειναι κεφαλι πανω κεντρο,σωμα πλαι αριστερα κ ποδια χερια δεξια ... καλο θα ειναι επειδη υπαρχει κενο στα δεξια να κοιμαμαι απο αυτο το πλευρο κ οσο μπορω να ακουμπαω καπου στα δεξια μπας κ φερει ετσι τουμπα κ τη βοηθησουμε ! γιατι δυσκολα λεει να κανει την κινηση προς τα εκει που ειναι το βαρος ολο ! οποτε κ αυτο κανω απο χτες ! κοιμαμαι κ γερνω στα δεξια ! επισης οοοολα αυτα τα μαζεματα που ενιωθα εγω μαλλον δεν ειναι μαζεματα κ ειναι συσπασεις του ειπα οτι το εχω πολλες φορες τη μερα αλλα απο τη στιγμη που δεν εχουν ρυθμο συγκεκριμενο δεν τον ανυσηχουν ! ειναι προπαρασκευαστικες συσπασεις ειπε που προετοιμαζεται η μητρα !

ουτε καρδιοτοκογραφο με εβαλε ακομα να κανω ! κ ο πλακουντας μας ειναι 0 προς 1 !

Καλημέρα ομορφουλες. Καταρχήν Κατετινα μου να σας ζήσει ο λεβεντης! Να είναι πάντα γερος κ καλοτυχος.

Εγω τρέχω όλη μέρα, μια για να δω τον μπεμπη στα επισκεπτηρια κ τις υπόλοιπες ώρες βγάζω γάλα με το θηλαστρο. Ο μπεμπης μας αναρρωνει αλλα δε σας κρύβω ότι μου είναι πολυ δυσκολο να τον βλέπω να κλαίει επειδή πειναει κ να μην μπορώ ούτε να τον ταισω ούτε να τον πάρω αγκαλια. Θα αργησουμε ακόμα να φάμε γαλατακι γιατί πρέπει να ωριμάσει το εντερακι που ήταν τόσους μήνες τεμπελικο κ έχει υποστεί κ επέμβαση. Χτες όμως κάναμε τα πρώτα μας κακα, κάτι που είναι πολυ θετικό όπως μας είπαν οι γιατροί.

Ελπίζω να περάσει γρήγορα η περιπέτεια μας κ να γυρίσουμε σπιτάκι. Οι στιγμές που τον είχα αγκαλια όταν γεννήθηκε ήταν οι πιο ωραίες της ζωής μου κ τώρα μου έχει λείψει τόσο πολυ.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης εχω χάσει γύρω στα 7 απο τη γεννα κ εχω αλλα 5. Η κοιλιά είναι σαν να είμαι 4 μηνών κ μαζεύει κάθε μέρα.

Όσο για φτ κ καισαρικη, σίγουρα ο φτ είναι μια πανέμορφη εμπειρία κ για τους δυο γονείς, κ θα θέλα πολυ να το ξαναζησω. Αν υπάρχει όμως οποιοδήποτε θέμα για το παιδι, δεν το συζηταμε. Να προετοιμασω απλά όσες πανε για καισαρικη, η ανάρρωση είναι ... κάπως απο όσα είδα στο μαιευτήριο. Μολις όμως θα σας φέρνουν το μπεμπακι σας θα τα ξεχνάτε ολα.

Για όσες γεννήσουν Ιασω, έμεινα πολυ ευχαριστημένη απο τις μαιες κ προωθούν πολυ τον αποκλειστικό θηλασμο. Οπότε ξυπνουσαν τα μικρά τα έφερναν στο δωμάτιο για γαλατακι

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου, δεν σας θελω σημερα στεναχωρημενες!!!!

εγω ξεκινησα τα φαρμακα μου χτες και κοιμηθηκα καλα.. αντε να δουμε!

Βιργινακι δεν νομιζω να το γλυτωνα το ασθματακι, η αλλεργια μου καθε χρονο γινεται χειροτερη...

Βιργινια με εκανες να βουρκωσω....

εισαι πολυ γλυκια και ο αντρουλης σου το ιδιο...

αγαπη μου, θα του κανεις το ωραιοτερο δωρο, την κορη του!!!!

Ακομα και εγω που λογω μητρας παντα το σκεφτομουν οτι ισως κανω καισαρικη εχω μεσα μου την ελπιδα οτι ισως τα καταφερω φυσιολογικα αλλα και παλι με τοσα προβληματα λεω δοξα το θεο που υπαρχει και η καισαρικη!!!!!

Λιζακι μου, καλημερα, καλα πατε ε? μπραβο στον μπεμπη σου?

σας εχουν πει οι γιατροι ποτε θα τον παρετε?

Κουραγιο και υπομονη καλη μου...

Καλημέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές και την υποστήριξη...σήμερα είμαι πολύ καλύτερα :)

Έχω βάλει και πλυντήριο τα ρούχα της μικρούλας μας να τα ετοιμάζω σιγά σιγά κι εγώ...

Γειά σας κοριτσια μου....χαίρομαι που ειστε ολες καλά.......πριν λίγο γύρισα απο τον γιατρό.Κάναμε υπερηχο και ντοπλερ και ήταν καλά, η μπουμπού είναι 1900 γρ, η καισαρική δεδομένη αλλα ο γιατρός προβήματιζεται που η αναπτυξη της είναι 2 εβδομἀδες πίσω.:( Θα πάω πάλι σε 10 μέρες για να την δούμε και μετα θα αρχίσω τα nst και θα μου ορίσει και ακριβή ημερομηνία.

Αν και μέρα χαράς,πριν 6 χρόνια έφερα στον κόσμο τον θυσαυρό μου νιώθω αφόρητη λύπη.

Οζαλινάκι να χαίρεσαι τον παίδαρό σου !!! Πολύχρονος και πάντα χαμογελαστός :) :) :)

Όσο για το βάρος της μικρής μην αγχώνεσαι...αφενός οι υπέρηχοι έχουν τις αποκλήσεις τους κι αφετέρου θα την παρακολουθείτε ;) Σου είπε ο γιατρός για πιο λόγο θα μπορούσε να είναι μικρότερη η ανάπτυξή της?

Πηγα και εγώ στο γιατρο. Καλα με βρήκε..Ακομα τίποτα για γεννα! Η μπουμπου ειναι 2680. Μικρη και αυτη νομιζω.

Μια χαρά η μικρούλα ;) Υπομονή Κατερινάκι...θα έρθει και η ώρα της γέννας :)

γεια σας κοριτσακια !

δεν εχω διαβασει ακομα τα νεα σας μπηκα μονο να γραψω οτι αυτο που φοβομουν ειναι πια πραγματικοτητα. η μπεμπα δεν γυρισε κ ο γιατρος λεει δυσκολα τωρα αλλα εδωσε μια εβδομαδα περιθωριο ! εννοειται κλαιω απο κεινη την ωρα κ δεν εχω συνελθει ακομα. θα μου πειτε πως κανεις ετσι αλλα ξερατε οτι δεν ειμαι συμβιβασμενη με αυτη την ιδεα ! το φανταζομουν κ το ηθελα αλλιως ! αλλα οταν κανεις σχεδια ο θεος γελαει....

χαλια ειμαι κ θα επρεπε μονο να με νοιαζει να βγει γερο το παιδι! αληθεια αυτο θελω κ γω..εννοειται.... αλλα.... τελος παντων.. εχω χρονο να το επεξαργαστω αλλα φοβαμαι πως η ιδεα θα με ριξει σε καταθλιψη παρα σε χαρα της γεννας,,,,,,,,,,,,

Το καταλαβαίνω απόλυτα πως ο κόσμος σου γύρισε ανάποδα αλλά προσπάθησε να το δεχτείς για το καλό του νινιού σου, κοριτσάκι μου...Αυτό προέχει πάνω απ' όλα...άκου κι εμένα...Θα περάσουν οι μέρες και θα το "χωνέψεις" και μετά δεν θα μπορείς να περιμένεις από τη λαχτάρα σου ;)....και που ξέρεις...νωρίς είναι ακόμα...μπορεί η μικρούλα να το πάρει απόφαση και να γυρίσει!!!

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!

Kαλησπέρα

Τα δικά μου νέα επίσης δεν είναι ευχάριστα,

Virgi μη μου στενοχωριέσαι, είμαστε στην ίδια μοίρα

Λοιπόν μπήκα καρδιοτοκογράφο , όλα ok!!! Ευτυχώς γιατί έχω σταματήσει τα yutopar και φοβόμουν για συσπάσεις,,, ηρεμία απόλυτη στη μήτρα

Βλέπουμε την μπεμπούλα με το κεφαλάκι προς τα κάτω, με ωραίες κινήσεις,,, λέμε μια χαρά,,,

Αμ δε,,,,,, η μικρή ξανατυλίχτηκε με το λώρο γύρω από τον λαιμό,,, με έλουσε κρύος ιδρώτας,,

Απάντηση doc: Δεν χρειάζεται πανικός, η μπέμπα είναι μια χαρά, θα ελέγχομαι 2 φορές την εβδομάδα μήπως κ πιεστεί το μωρό,,, Κι αν συνεχίσει να είναι δεμένη πάμε για καισαρική:shock::shock::shock: Και βέβαια Βανίλλα μου λέει μπορεί να έρθεις ένα απόγευμα για έλεγχο κ η μικρή να πιέζεται από το ΄λωρο κ να πάμε κατευθείαν στο Ιασώ για γέννα:shock::shock:

Φεύγουμε από το ιατρείο, εγώ μαύρη κατήφεια, να ουρλιάζω μέσα στο αμάξι πως θέλω φυσιολογικό τοκετό,,,,

Περνάνε τα 5 λεπτά της υστερίας κ λεω στον σύζυγο: ότι είναι καλό για το μωρό, μπορεί να ξετυλιχτεί, μπορεί όχι,,,,

Και μου λέει ο καλούλης μου: η μικρή λουσού από την κοιλιά, θέλει από τώρα κολιέ στο λαιμό χα χα,,,,,, και μου υπενθυμίζει τι έχουμε τραβήξει για να την αποχτήσουμε

Τέσπα ας γίνει το καλύτερο για την μικρούλα μου, να είναι γερη ,,τίποτε άλλο βρε κορίτσια

Εντάξει όπως και η Virgi ονειρευόμουν αλλιώς τη γέννα,,,

Αχ, κοριτσάκι μου κι εσύ...σε φαντάζομαι...

Η μικρούλα σου έχει βαλθεί να φτιάχνει χειροποίητα βραχιολάκια και κολιεδάκια από τώρα!!!

Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να είσαι ψύχραιμη...πολλά μωράκια γεννιούνται με περιτύλιξη και δεν παθαίνουν απολύτως τίποτα...όπως επίσης και ξετυλίγονται (η δική σου το έχει κάνει ήδη 1 φορά ;) )

Μην χάνεις την πίστη σου...με παρακολούθηση όλα θα πάνε καλά :)

....και να κάνω μια επανάληψη...ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!

Λοιπον θελετε μαλωμα και εσυ και η Βιργινια!!!!!!!!

αντε συνελθετε, καταρχην μεχρι να μπουμε στο χεριουργειο δεν ξερουμε τι θα μας συμβει.. τα μπεμπακια σας μπορει να ειναι μια χαρα!!

κοριτσια μου, ειλικρινα ειμαι σιγουρη πως μολις δουμε τα θαυματακια δεν μας νοιαζει ο τροπος που ηρθαν..

Βανιλακι και Βιργινια, εχετε τραβηξει τοσα.... αυτο μονο......

Μια χαρά τα λέει το Μαράκι ;):D

να σας πω και τα δικα μου,

τελικα εχω αλλεργικο βροχικο ασθμα.

η αλλεργια που με ταλαιπωρει με γυρισε σε ασθμα..

μου εδωσε ο γιατρος εισπνεομενα για 20 μερες.

Άκου τώρα να δεις....περαστικά βρε μαναράκι...ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα :)

Τελικά η 19η Μαίου δεν ήταν κι από τις καλύτερες μας εεεεεε???

Σήμερα όμως ξημέρωσε μια καινούρια μέρα....

ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΕΕΕΣ :D :D :D :D

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημέρα ομορφουλες. Καταρχήν Κατετινα μου να σας ζήσει ο λεβεντης! Να είναι πάντα γερος κ καλοτυχος.

Εγω τρέχω όλη μέρα, μια για να δω τον μπεμπη στα επισκεπτηρια κ τις υπόλοιπες ώρες βγάζω γάλα με το θηλαστρο. Ο μπεμπης μας αναρρωνει αλλα δε σας κρύβω ότι μου είναι πολυ δυσκολο να τον βλέπω να κλαίει επειδή πειναει κ να μην μπορώ ούτε να τον ταισω ούτε να τον πάρω αγκαλια. Θα αργησουμε ακόμα να φάμε γαλατακι γιατί πρέπει να ωριμάσει το εντερακι που ήταν τόσους μήνες τεμπελικο κ έχει υποστεί κ επέμβαση. Χτες όμως κάναμε τα πρώτα μας κακα, κάτι που είναι πολυ θετικό όπως μας είπαν οι γιατροί.

Ελπίζω να περάσει γρήγορα η περιπέτεια μας κ να γυρίσουμε σπιτάκι. Οι στιγμές που τον είχα αγκαλια όταν γεννήθηκε ήταν οι πιο ωραίες της ζωής μου κ τώρα μου έχει λείψει τόσο πολυ.

Λιζάκι, μια χαρά ο μπεμπούλης...έκανε και κακάκια!!!! :)

Υπομονή κοριτσάκι και κουράγιο για τη συνέχεια...σας έχουν πει πότε θα τον πάρετε σπίτι?

Με το καλό!! Τα φιλιά μου

xxxxxx

Mopep2.png1LxNp2.png

ΟNOMA………......ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ........Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα).........................................21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................12/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

3.LisaH........................ΙΑΣΩ.........................14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ....................17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3250gr 37w2d

5.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ..........................1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

6.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

7.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

8.Εua_..........................................................9/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.βαλι..........................EΛΕΝΑ................... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

10.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

11.kiki2011...................ΙΑΣΩ...................... ..20/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ

12.aggeliki83................ΓΑΙΑ...................... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

13.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

14.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

15.Rena2010-Διδυμα.....ΙΑΣΩ........................25/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

16.Vanilla.....................ΙΑΣΩ................... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

17.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ.................26/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

18.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

19.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ...................24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

20.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

21.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

22.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ......................30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

23.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ...................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

24.Mammyblue.......................................... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

25.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ................... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

26.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...