Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Kαι για να γελάσουμε λίγο:

Και που λέτε αγαπημένα κοριτσάκια χάζευα μέσα στο φόρουμ κ βρίσκω ένα θέμα για το "νησί" την σειρά του mega,,,

Και όπως το διαβάζω βρίσκω δήλωση βόμβα της Marias, της δικής μας , την παραθέτω αυτούσια:

"κοριτσια αφου ξεκινησε να παιζει ο Χειλακης το εργο απεκτησε ενδιαφερον!!!!!

εγω για τον Χειλακη κερατωνα τον αντρουλη.... "

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σας γλυκοφιλώ, πάω να φάω, να κάνω μπανάκι γιατί στις 4 έχουμε doc

Μαράκι θα γινόσουν μοιχαλίδα για τον Χειλάκη??:shock::shock:?

τς τς τς......οι σημερινές γυναίκες.......:lol::lol:

οι κορδέλες είναι πολύ όμορφες Βανιλλάκι........θα τις βάλουμε για τις πρώτες μας φωτό να έρθει με το καλό εκείνη η ώρα......

καλά αποτελέσματΑ με τον γιατρό.....

και εγω πάω την τουρτα στο νηπιαγωγείο.......περιμένουν τα παιδάκια.....:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαιρεται και απο μενα! Σημερα δεν εχω και πολυ ορεξη....βαριεμαι αφορητα...

Μινουλα, μεγια τα πραγματακια του μωρου,ειναι πολυ ομορφα!!!!! Με το καλο να τα χαρει!!!!! Μαρακι, χρυσοχερα η μανουλα σου!!!!! Ειναι υπεροχα!!!!! Βανιλακι, ολες ετσι ειμαστε με τις ορμονες και εχουμε κουραστει κιολας και ανυπομονουμε να τελειωνουμε!!! Οζαλινακι, να χαιρεσαι το Θωμακο σου!!!!!Ολα καλα θα πανε με την μπουμπου!!!! Τα μηχανηματα των υπερηχων πεφτουν και εξω. Αobatsan,μη σκεφτεσαι αρνητικα. Ετυχε τοτε, δε θα ξανασυμβει. Ολα θα ειναι τελεια για ολες μας!!!! Αντουλα, κανε οτι σου λεει ο γιατρουλης σου και θα περασει και αυτο...!!!! Βιργινακι,καλη βολτουλα σημερα!!! Κοριτσακια, περιμενουμε τα νεα σας απο το γιατρο σημερα!!! Εμενα, ο γιοκας μου, φτου φτου μη τον ματιασω, συνεχεια κουνιεται το ζουζουνι μου!!!! Καλο μεσημερι!!!!!!Πολλα φιλακιααααααααα!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

αντουλα μου, πολυ αισιοδοξη σε βλεπω και χαιρομαι πολυ!!!!

χμμμμμμμμμμμ

κι εσύ να πεις στον καλό σου να προσέχει, να προσέχει και μάλιστα πολύ

Και μην κάνεις την ανήξερη κυρία μου, έχω αποδείξεις ΚΑΙ μάλιστα σκέφτομαι να σου κάνω αναφορά αυτή τη φορά!!!!!!!!!!!!

ειδα που το πας.... να ξερεις οτι ο αντρας μου ειναι ενημερος απο εποχες που ο Χειλακης επαιζε τον κολλητο του Μαρκουλακη!

εχουμε ερωτα εδω κυρια μου, δεν θα μας το χαλασεις εσυ!!:tongue::tongue:

Μόλις παρέλαβα και τις κορδέλες της μπέμπας:P:p είναι υπέροχες.......

εγω ακομα δεν της εχω παραγγειλει.. μαλλον σημερα θα το κανω.. ωραιες ε? καλοφορετες αγαπη μου!

Χαιρεται και απο μενα! Σημερα δεν εχω και πολυ ορεξη....βαριεμαι αφορητα...

Αγγελικουλα μου, και εσυ βαρεμαρα? ελα μωρε..

Ozalinaki μου να τα εκατοστήσει ο γιόκας σου, να είναι γερός και δυνατός και να υποδεχθεί με το καλό την αδελφούλα του, όσο για τα κιλά μην αγχώνεσαι, μια χαρά μεγαλώνουν κια έξω, έτσι και αλλιώς το υπέρηχο πάντα έχει μία απόκλιση συν πλην.

Βλέπω σήμερα έχουμε πολλές ραντεβού με τους γιατρούς μας, άντε το βράδυ να μαζευτούμε για΄νέα μας.

Εμείς για άλλη μια μέρα περπάτημα, έχουμε μετρήσει τα σκαλιά της Αγίου Νικολάου, που λέει και ο άντρας μου. και περιμένουμε.

Το Σάββατο περιμένω και το γιόκα μου, αν και δεν τον βλέπω και πολύ ενθουσιασμένο με την ιδέα, καλοπερνάει εκεί που είναι. Θα έρθουν για λίγες μέρες και μετά φεύγουν πάλι.

Ο αντρούλης μου ήπιε τα ουζάκια του στα ψηλά αλώνια και εγώ την πορτοκαλαδίτσα μου και την έπεσε για ύπνο, πάω να ξαπλώσω και εγώ, το είδαμε διακοπές, εντελώς λέμε.

Σας φιλώ όλες,

dYU4p3.png

Γειά σας κοριτσια μου....χαίρομαι που ειστε ολες καλά.......πριν λίγο γύρισα απο τον γιατρό.Κάναμε υπερηχο και ντοπλερ και ήταν καλά, η μπουμπού είναι 1900 γρ, η καισαρική δεδομένη αλλα ο γιατρός προβήματιζεται που η αναπτυξη της είναι 2 εβδομἀδες πίσω.:( Θα πάω πάλι σε 10 μέρες για να την δούμε και μετα θα αρχίσω τα nst και θα μου ορίσει και ακριβή ημερομηνία.

Αν και μέρα χαράς,πριν 6 χρόνια έφερα στον κόσμο τον θυσαυρό μου νιώθω αφόρητη λύπη.

Linaki Μου μη σε παιρνει απο κάτω.Μια χαρά θα ειναι η μικρη. Ισως η συλληψη εγινε αργότερα..ποιος ξέρει!

Εγώ δεν είμαι καλά τις τελευταίες μέρες, γι αυτό χάθηκα...

Οι ορμόνες μου πρέπει να κάνουν πάρτυ...με το παραμικρό με πιάνουν τα κλάματα, τα παράπονα και όλα τα συναφή...

Κοντεύουν και οι μέρες και αγχώνομαι όλο και περισσότερο...

Φοβάμαι πολύ...κοντοζυγώνουν και οι 37 εβδομάδες που έχασα το πρώτο μας παιδάκι και το μυαλό μου παίζει άσχημα παιχνίδια...άρχισα πάλι τις συνεδρίες με τον ψυχολόγο και νιώθω ήδη λίγο καλύτερα.

Εχθές πήγα και ψώνισα τα ρουχαλάκια για τη μικρούλα μου, για να ξορκίσω τις φοβίες μου. Πήρα ζιπουνάκια χρωματιστά και τα ρουχαλάκια εξόδου της. Ένα εξωμάνικο ροζ, κοφτό, φορεματάκι με ροζ ζακετούλα...τρέλα είναι! Της πήρα και καλτσάκια με δαντελίτσα και κορδελίτσα για τα μαλλιά.

δεν ήξερα γα την απώλειά σου! Λυάμαι παρα πολύ. Αλλα δεν θα ξανασυμβει! Να σκέφτεσαι ΘΕΤΙΚΑ!!:P

Πηγα και εγώ στο γιατρο. Καλα με βρήκε..Ακομα τίποτα για γεννα! Η μπουμπου ειναι 2680. Μικρη και αυτη νομιζω. Α! Linaki, και σε εμενα σε μια μετρηση μου βγαινει 2 βδομαδες μικρότερη. Αυτα παιζουν μωρε!

Κατα τα άλλα ευχομαι να ειστε όλες καλα!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια !

δεν εχω διαβασει ακομα τα νεα σας μπηκα μονο να γραψω οτι αυτο που φοβομουν ειναι πια πραγματικοτητα. η μπεμπα δεν γυρισε κ ο γιατρος λεει δυσκολα τωρα αλλα εδωσε μια εβδομαδα περιθωριο ! εννοειται κλαιω απο κεινη την ωρα κ δεν εχω συνελθει ακομα. θα μου πειτε πως κανεις ετσι αλλα ξερατε οτι δεν ειμαι συμβιβασμενη με αυτη την ιδεα ! το φανταζομουν κ το ηθελα αλλιως ! αλλα οταν κανεις σχεδια ο θεος γελαει....

χαλια ειμαι κ θα επρεπε μονο να με νοιαζει να βγει γερο το παιδι! αληθεια αυτο θελω κ γω..εννοειται.... αλλα.... τελος παντων.. εχω χρονο να το επεξαργαστω αλλα φοβαμαι πως η ιδεα θα με ριξει σε καταθλιψη παρα σε χαρα της γεννας,,,,,,,,,,,,

Βιργινακι μου, τι ειναι αυτα που διαβαζω????:shock::shock:

καταρχην ηρεμησε και σκεψου οτι η μπεμπουλα σου ειναι μια χαρα απλα στεκεται κυρια και δεν βαζει κατω το κεφαλι!!!

κοριτσακι μου γλυκο, σε καταλαβαινω αλλα τωρα που ερχονται μερες χαρας και ευτυχιας, εσυ στεναχωριεσαι??

σημασια εχει να κρατησουμε τα αγγελουδια μας γερα στην αγκαλια μας..

σκεψου τι εχεις τραβηξει για να φτασεις μεχρι εδω...

ελα μωρε, μην στεναχωρεις την μπεμπουλα σου....

σου στελνω ενα γλυκο φιλι!!!!!!!

γεια σας κοριτσακια !

δεν εχω διαβασει ακομα τα νεα σας μπηκα μονο να γραψω οτι αυτο που φοβομουν ειναι πια πραγματικοτητα. η μπεμπα δεν γυρισε κ ο γιατρος λεει δυσκολα τωρα αλλα εδωσε μια εβδομαδα περιθωριο ! εννοειται κλαιω απο κεινη την ωρα κ δεν εχω συνελθει ακομα. θα μου πειτε πως κανεις ετσι αλλα ξερατε οτι δεν ειμαι συμβιβασμενη με αυτη την ιδεα ! το φανταζομουν κ το ηθελα αλλιως ! αλλα οταν κανεις σχεδια ο θεος γελαει....

χαλια ειμαι κ θα επρεπε μονο να με νοιαζει να βγει γερο το παιδι! αληθεια αυτο θελω κ γω..εννοειται.... αλλα.... τελος παντων.. εχω χρονο να το επεξαργαστω αλλα φοβαμαι πως η ιδεα θα με ριξει σε καταθλιψη παρα σε χαρα της γεννας,,,,,,,,,,,,

OXI OXI OXI! MHN ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΟΥ! Και εμενα τελευταια στιγμη γύρισε. Αλλα πάντα να σκέφτεσαι να γίνει Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!

Και σε εμενα ειδε περιτύλιξη στο λαιμο....ξέχασα να σας το πω...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Kαλησπέρα

Τα δικά μου νέα επίσης δεν είναι ευχάριστα,

Virgi μη μου στενοχωριέσαι, είμαστε στην ίδια μοίρα

Λοιπόν μπήκα καρδιοτοκογράφο , όλα ok!!! Ευτυχώς γιατί έχω σταματήσει τα yutopar και φοβόμουν για συσπάσεις,,, ηρεμία απόλυτη στη μήτρα

Βλέπουμε την μπεμπούλα με το κεφαλάκι προς τα κάτω, με ωραίες κινήσεις,,, λέμε μια χαρά,,,

Αμ δε,,,,,, η μικρή ξανατυλίχτηκε με το λώρο γύρω από τον λαιμό,,, με έλουσε κρύος ιδρώτας,,

Και τώρα τι γίνεται γιατρέ, κινδυνεύει το μωράκι, ΕΓΩ πάντως θέλω να γεννήσω φυσιολογικά του λέω

Απάντηση doc: Δεν χρειάζεται πανικός, η μπέμπα είναι μια χαρά, θα ελέγχομαι 2 φορές την εβδομάδα μήπως κ πιεστεί το μωρό,,, Κι αν συνεχίσει να είναι δεμένη πάμε για καισαρική:shock::shock::shock: Και βέβαια Βανίλλα μου λέει μπορεί να έρθεις ένα απόγευμα για έλεγχο κ η μικρή να πιέζεται από το ΄λωρο κ να πάμε κατευθείαν στο Ιασώ για γέννα:shock::shock:

Φεύγουμε από το ιατρείο, εγώ μαύρη κατήφεια, να ουρλιάζω μέσα στο αμάξι πως θέλω φυσιολογικό τοκετό,,,,

Περνάνε τα 5 λεπτά της υστερίας κ λεω στον σύζυγο: ότι είναι καλό για το μωρό, μπορεί να ξετυλιχτεί, μπορεί όχι,,,,

Και μου λέει ο καλούλης μου: η μικρή λουσού από την κοιλιά, θέλει από τώρα κολιέ στο λαιμό χα χα,,,,,, και μου υπενθυμίζει τι έχουμε τραβήξει για να την αποχτήσουμε

Τέσπα ας γίνει το καλύτερο για την μικρούλα μου, να είναι γερη ,,τίποτε άλλο βρε κορίτσια

Εντάξει όπως και η Virgi ονειρευόμουν αλλιώς τη γέννα,,,

Sorry για το σεντόνι

"cogito,ergo sum"

OXI OXI OXI! MHN ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΟΥ! Και εμενα τελευταια στιγμη γύρισε. Αλλα πάντα να σκέφτεσαι να γίνει Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!

Και σε εμενα ειδε περιτύλιξη στο λαιμο....ξέχασα να σας το πω...

Katerina τώρα το είδα κι εσύ περιτύλιξη???? τι σου είπε βρε αγαπούλα?????

Διάβασα σε ένα post στο parents ότι είναι μύθος η επικινδυνότητα της περιτύλιξης,,μόνο στην Ελλάδα το παρουσιάζουν ως επικίνδυνο για να προωθούν την καισαρική,,,,,???????????

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου τι να πω τα χω χαμενα ειλικρινα !

σιγουρα το καλυτερο ειναι να προφυλαξουμε τα μωρα μας αλλα ενταξει το βρισκω αδικο που ο λογος ειναι αυτος.. δεν γυρισε ακομη... κατερινα μου δεν εχω περιπωριο μου ειπε σχεδον με βεβαιοτητα !!! απλα θα περιμενουμε κ αν μεχρι τοτε ειμαστε στα ιδια δεδομενα απο 9 εως 15 θα γεννησω ! καλα εγω θα διαλεξω 11-6 ! μπορω??? χαχα !!!

ειναι κ θρεφταρακι.... 2898 το βαρος της χλωμο το βλεπω !

αχ βανιλακι μου μακαρι να ξετυλιχτει παλι η μπεμπα σου κ να γεννησεις φυσιολογικα !!!!

Κοριτσια παω να ξαπλωσω...ειμαι σκατ@ !!

Τι ειναι αυτα που διαβαζω βρε κοριτσια;;

Βιργινακι γιατι τετοια στεναχωρια καλη μου;Εχεις ακομα μια εβδομαδα

να δεις,που ξερεις μπορει να γυρισει η μπεμπουλα σου.Αλλα κ ετσι να μην γινει δν ειναι κατι τραγικο.Το ξερω οτι το εχεις φανταστει διαφορετικα οπως κ εγω αλλα η καισαρικη δν σε κανει λιγοτερο μανα.Εγω θα την κανω με επισκληρηδιο για να τον παρω αμεσως αγκαλιτσα.Θα ταλαιπωρηθουμε με τα ραμματα αλλα χαλαλι.Σκεψου οτι εμενα εχει γυρισεει ο μπεμπακος μου αλλα η ατιμη η πιεση ειδες τι μου κανει;Οπως κ να'χει ειναι για καλο.φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!

Διάβασα μόνο τα τελευταία νέα σας, δεν σας προλαβαίνω, πραγματικά!

Λοιπόν να πάρουμε βαθιές ανασούλες! Κι εμένα ακριβώς το ίδιο μου έτυχε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. Ήταν δεμένος στον λώρο και ο γιατρός δεν το διακινδύνευε. Πήγα και σε άλλο γιατρό και το τσέκαρα, για να πιστώ. Τι να πω; Είναι τόσο ζωηρά τα μωράκια μας, ή είναι φυσιολογικό αυτό; Πάντως σίγουρα καμία μας δεν το διακινδυνεύει για φυσιολογικό τοκετό, έτσι δεν είναι; Κι εμένα μου είχε έρθει κάπως, αλλά τότε δεν το πολυσυνειδητοποίησηα από φόβο μήπως πάθει κάτι το μωρό. Εκ των υστέρων το σκεφτόμουν περισσότερο, μετά από αρκετό καιρό, όμως.

virgι, προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι, σκέψου ότι σε μία εβδομάδα θα έχεις αγκαλιά τη μπεμπούλα σου!

vanilla πολύ καλό αυτό που σου είπε ο άντρα σου με τα λούσα! χιχιχι

Αύριο πάω κι εγώ στο γιατρό. Λέτε να μου βρει κι εμένα περιτύλιξη; Καθόλου απίθανο,ε;

Κοριτσάκια, αν και δεν είναι μάλλον η κατάλληλη ώρα, να ρωτήσω κάτι άσχετο; Για τα μωράκια σας πήρατε μακρυμάνικα ή κοντομάνικα φορμάκια;

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Katerina τώρα το είδα κι εσύ περιτύλιξη???? τι σου είπε βρε αγαπούλα?????

Διάβασα σε ένα post στο parents ότι είναι μύθος η επικινδυνότητα της περιτύλιξης,,μόνο στην Ελλάδα το παρουσιάζουν ως επικίνδυνο για να προωθούν την καισαρική,,,,,???????????

Μου ειπε να μην ανησυχω...αλλα μου κολλησε στο μυαλο.Η αληθεια ειναι οτι ξαφνικα τα τελευταια χρονια ολο γι απεριτυλιξη ακουμε. Δηλ παλαιότερα δεν γινοταν? Πως γεννιόντουσαν τοσα παιδια κανονικα??Και εγω προβληματιζομαι....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...