Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Θα ξεκινήσω με τις ευχές μου για το Κατερινάκι μας....

Να σου ζήσει καρδούλα μου ο γιόκας σου, να είναι γερός και καλότυχος! Μια ζωή χαμογελαστός :D

Εγώ δεν είμαι καλά τις τελευταίες μέρες, γι αυτό χάθηκα...

Οι ορμόνες μου πρέπει να κάνουν πάρτυ...με το παραμικρό με πιάνουν τα κλάματα, τα παράπονα και όλα τα συναφή...

Κοντεύουν και οι μέρες και αγχώνομαι όλο και περισσότερο...

Φοβάμαι πολύ...κοντοζυγώνουν και οι 37 εβδομάδες που έχασα το πρώτο μας παιδάκι και το μυαλό μου παίζει άσχημα παιχνίδια...άρχισα πάλι τις συνεδρίες με τον ψυχολόγο και νιώθω ήδη λίγο καλύτερα.

Εχθές πήγα και ψώνισα τα ρουχαλάκια για τη μικρούλα μου, για να ξορκίσω τις φοβίες μου. Πήρα ζιπουνάκια χρωματιστά και τα ρουχαλάκια εξόδου της. Ένα εξωμάνικο ροζ, κοφτό, φορεματάκι με ροζ ζακετούλα...τρέλα είναι! Της πήρα και καλτσάκια με δαντελίτσα και κορδελίτσα για τα μαλλιά.

Μινούλα καλορίζικα, κορίτσι μου. Είναι πολύ όμορφα! Με το καλό να τα γεμίσει ο γιοκας σας!!!

virgi καθ' όλα έτοιμη βλέπω ;) Θα τη φτιάξω κι εγώ τη βαλίτσα μου την επόμενη εβδομάδα. Με το καλό σε όλες μας!!!! Θα περιμένουμε νέα σου από το γιατρό.

Μαράκι υπέροχα τα χειροποίητα της μαμάς σου. Γεια στα χέρια της! Με το καλό να γεμίσουν όλα με την καραμελίτσα σου :)

Άντυ, ψυχραιμία και άκου τις οδηγίες του γιατρού σου. Καλά σου λέει η μπλουμπλού, το λεύκωμα στα ούρα είναι ύποπτο για προεκλαμψία...γι αυτό σου είπε ο γιατρός νωρίτερα για καισαρική. Για το καλό του νινιού σου και δικό σου φυσικά. Περιμένουμε νέα σου.

Κατερίνα_s και bloublou, θα περιμένουμε και τα δικά σας νέα σήμερα :)

Αχ, αυτή η τελική ευθεία...

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσια μου....χαίρομαι που ειστε ολες καλά.......πριν λίγο γύρισα απο τον γιατρό.Κάναμε υπερηχο και ντοπλερ και ήταν καλά, η μπουμπού είναι 1900 γρ, η καισαρική δεδομένη αλλα ο γιατρός προβήματιζεται που η αναπτυξη της είναι 2 εβδομἀδες πίσω.:( Θα πάω πάλι σε 10 μέρες για να την δούμε και μετα θα αρχίσω τα nst και θα μου ορίσει και ακριβή ημερομηνία.

Αν και μέρα χαράς,πριν 6 χρόνια έφερα στον κόσμο τον θυσαυρό μου νιώθω αφόρητη λύπη.

γεια σου φιλεναδα..

ελα να ανεβαινουμε!!!! προσπερασε τα παλια... το καταλαβαινω οτι το σκεφτεσαι αλλα τωρα εχουμε μπροστα μας αλλα..

Εμενα σημερα η μπεμπα, μου την εκανε, δεν κουνιοταν καθολου και τρομαξα τοσο που πηγα στον γιατρο.. ολα καλα τελικα αλλα εγω την τρομαρα μου την πηρα......

πολυ ωραια ρουχαλακια περιγραφεις οτι της πηρες, μεγια σας και καλοφορετα!!!!

εγω της εχω παρει ενα λινο φορμακι πουα λιλα-λευκο με λευκο φανελακι απο μεσα και θα της παρω και καλτσακια ή παπουτσακια ασορτι.

εχω ομως και ενα λευκο φορεμα λινο με ασορτι βρακακι.. θα δω.

Γειά σας κοριτσια μου....χαίρομαι που ειστε ολες καλά.......πριν λίγο γύρισα απο τον γιατρό.Κάναμε υπερηχο και ντοπλερ και ήταν καλά, η μπουμπού είναι 1900 γρ, η καισαρική δεδομένη αλλα ο γιατρός προβήματιζεται που η αναπτυξη της είναι 2 εβδομἀδες πίσω.:( Θα πάω πάλι σε 10 μέρες για να την δούμε και μετα θα αρχίσω τα nst και θα μου ορίσει και ακριβή ημερομηνία.

Αν και μέρα χαράς,πριν 6 χρόνια έφερα στον κόσμο τον θυσαυρό μου νιώθω αφόρητη λύπη.

οζαλινακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΩΜΑΚΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

να το καμαρωνεις παντα και να ειναι γερος και τυχερος!

Οσο για την μπουμπου σου, ελα βρε αγαπη μου, μην τα βλεπεις ολα ασχημα...

καλα για την καισαρικη μαλλον πρεπει να το δεις πιο θετικα και να μην στεναχωριεσαι..

Αυτο για την αναπτυξη, ανυσηχει ο γιατρος? ειναι κατι επιφοβο?

Καλησπέρα στα φουσκωμένα κοιλουμπάκια

Aobatsan mou δεν ήξερα για την απώλειά σου,,, όμως αυτό είναι στο παρελθόν κουκλίτσα

Δυστυχώς πολλές από εμάς, κι εγώ μέσα, έχουμε βιώσει προηγούμενα ατυχή γεγονότα,,

Είμαστε στο παρόν, έχουμε μπει στην τελική ευθεία, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, οι ορμόνες μας όντως κάνουν πάρτυ ( χτες το βράδυ ζήτησα από τον Βανιλλάκο να μου καθαρίσει αχλάδι, πήγε στην κουζίνα κ θεώρησε σωστό πρώτα να πλύνει κάτι πιατάκια κ μετά να μου καθαρίσει το φρουτάκι μου, συνολικά έκανε περίπου 5 λεπτά!!!!!!!!!!! Εεεεε ποιος είδε την Βανίλλα κ δεν φοβήθηκε??? Άρχισα να ουρλιάζω ότι θέλω ΤΩΡΑ το αχλάδι μου, να κλαίω και να τον κατηγορώ ότι αδιαφορεί για μένα κ για το μωρό γιατί ο καημενούλης τόλμησε να πλύνει τα πιάτα!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock: ΑΑΧχχχ αυτά που λέτε περί ορμονών)

Και ξαναγυρνώ σε σένα κουκλίτσα, με υγείες τα νέα σας ψώνια, με τρελαίνουν τα καλτσάκια με δαντελίτσα, καλοφόρετα,,όλα θα πάνε καλά,,,

Μινούλα κ Maraki υπέροχα αυτά που μας δείξατε,,, να τα χαρείτε με τα ζουζούνια σας

Katerina k Virgi έχω κι εγώ doc σήμερα το απόγευμα,,καλά αποτελέσματα να έχουμε

Κοριτσάκια ο πόνος που είχα μου κράτησε για ώρες κ με άφησε αργά το βράδυ,,,σήμερα έχω ψευτοπονάκια χαμηλά στην κοιλιά, υποθέτω ότι προετοιμάζεται η μήτρα για τον τοκετό

Θα μπω το βράδυ να σας πω τα νεότερα από τον doc;)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

352946q7iyg0qxmk.gif

Xρόνια Πολλά

Πολύχρονος-γερός να υποδεχτεί την αδερφούλα του!!!!!!!!!!!!!

Linaki μου ότι είναι δυο βδομάδες πίσω τι σημαίνει??? ίσως λάθος υπολογισμό στην ημερομηνία σύλληψης???? Βρε καρδούλα μου μήπως στενοχωριέσαι άδικα?

"cogito,ergo sum"

( χτες το βράδυ ζήτησα από τον Βανιλλάκο να μου καθαρίσει αχλάδι, πήγε στην κουζίνα κ θεώρησε σωστό πρώτα να πλύνει κάτι πιατάκια κ μετά να μου καθαρίσει το φρουτάκι μου, συνολικά έκανε περίπου 5 λεπτά!!!!!!!!!!! Εεεεε ποιος είδε την Βανίλλα κ δεν φοβήθηκε??? Άρχισα να ουρλιάζω ότι θέλω ΤΩΡΑ το αχλάδι μου, να κλαίω και να τον κατηγορώ ότι αδιαφορεί για μένα κ για το μωρό γιατί ο καημενούλης τόλμησε να πλύνει τα πιάτα!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock: ΑΑΧχχχ αυτά που λέτε περί ορμονών)

αποτελέσματα να έχουμε

τελειο!!!

Αγιος ανθρωπος ο Βανιλακος!!!

καλο κουραγιο να του πεις:tongue::tongue:

τελειο!!!

Αγιος ανθρωπος ο Βανιλακος!!!

καλο κουραγιο να του πεις:tongue::tongue:

χμμμμμμμμμμμ

κι εσύ να πεις στον καλό σου να προσέχει, να προσέχει και μάλιστα πολύ

Και μην κάνεις την ανήξερη κυρία μου, έχω αποδείξεις ΚΑΙ μάλιστα σκέφτομαι να σου κάνω αναφορά αυτή τη φορά!!!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Aobatsan δν θελω να πεφτουμε.Ολα θα ειναι μια χαρα,οπως λεει κ η

Βανιλιτσα μας ειμαστε στην τελικη ευθεια,ειναι αλλη περιπτωση κ σε λιγο θα εχεις κ εσυ το θησαυρο σου στην αγκαλια σου.Να σκεφτεσαι θετικα.

Λινακι να τον χαιρεσαι τον πιτσιρικο σου,χιλιοχρονος κ καλοτυχος.Κ η μπεμπουλα σου μια χαρα θα ειναι.Κ εμενα ο μπεμπης μου ειναι 2200γρ.

λογω πιεσης δν τρεφεται καλα.Αλλα μην ανησυχεις θα μεγαλωσουν κ τα δικα μας τα μωρακια με την φροντιδα μας κ την αγαπη μας.

Μαρακι τελεια τα σεντονακια της καραμελιτσας.Ο βηχας υποχωρησε;

Εγω σε λιγο θα παρω να κλεισω ραντεβου με τον γιατρο κ θα σας πω λεπτομερειες.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Aobatsan δν θελω να πεφτουμε.Ολα θα ειναι μια χαρα,οπως λεει κ η

Βανιλιτσα μας ειμαστε στην τελικη ευθεια,ειναι αλλη περιπτωση κ σε λιγο θα εχεις κ εσυ το θησαυρο σου στην αγκαλια σου.Να σκεφτεσαι θετικα.

Λινακι να τον χαιρεσαι τον πιτσιρικο σου,χιλιοχρονος κ καλοτυχος.Κ η μπεμπουλα σου μια χαρα θα ειναι.Κ εμενα ο μπεμπης μου ειναι 2200γρ.

λογω πιεσης δν τρεφεται καλα.Αλλα μην ανησυχεις θα μεγαλωσουν κ τα δικα μας τα μωρακια με την φροντιδα μας κ την αγαπη μας.

Μαρακι τελεια τα σεντονακια της καραμελιτσας.Ο βηχας υποχωρησε;

Εγω σε λιγο θα παρω να κλεισω ραντεβου με τον γιατρο κ θα σας πω λεπτομερειες.

Μπράβο Αντούλα, αισιοδοξία στο φουλ μεταδίδεις!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Εγώ δεν είμαι καλά τις τελευταίες μέρες, γι αυτό χάθηκα...

Οι ορμόνες μου πρέπει να κάνουν πάρτυ...με το παραμικρό με πιάνουν τα κλάματα, τα παράπονα και όλα τα συναφή...

Κοντεύουν και οι μέρες και αγχώνομαι όλο και περισσότερο...

Φοβάμαι πολύ...κοντοζυγώνουν και οι 37 εβδομάδες που έχασα το πρώτο μας παιδάκι και το μυαλό μου παίζει άσχημα παιχνίδια...άρχισα πάλι τις συνεδρίες με τον ψυχολόγο και νιώθω ήδη λίγο καλύτερα.

Εχθές πήγα και ψώνισα τα ρουχαλάκια για τη μικρούλα μου, για να ξορκίσω τις φοβίες μου. Πήρα ζιπουνάκια χρωματιστά και τα ρουχαλάκια εξόδου της. Ένα εξωμάνικο ροζ, κοφτό, φορεματάκι με ροζ ζακετούλα...τρέλα είναι! Της πήρα και καλτσάκια με δαντελίτσα και κορδελίτσα για τα μαλλιά.

QUOTE]

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ζήσεις αμέτρητες χαρές και όλα να πάνε καλά.........σου στέλνω την αγάπη μου.:tongue:

οζαλινακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΩΜΑΚΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

να το καμαρωνεις παντα και να ειναι γερος και τυχερος!

Οσο για την μπουμπου σου, ελα βρε αγαπη μου, μην τα βλεπεις ολα ασχημα...

καλα για την καισαρικη μαλλον πρεπει να το δεις πιο θετικα και να μην στεναχωριεσαι..

Αυτο για την αναπτυξη, ανυσηχει ο γιατρος? ειναι κατι επιφοβο?[/quote

] Γλυκιά μου σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.......με το καλό να γεμίσει η αγκαλιά σου με τον δικό σου θυσαυρό:tongue:

Για την καισαρικη το πήρα απόφαση πλεον αλλά αυτό με την αναπτυξη με αρρωστένει παρα πολύ......απο την αρχή πηγαινε στραβά και συνεχίζει.....βεβαια ο γιατρός λεει όλα οκ αλλά απο το υφος τυ και μόνο αγχωνομαι αν και ο καημένος προσπαθει να με καθυσηχασει......γιαυτό και καθε 10 μέρες θα κάνουμε υπερηχο για να βλέπει πως ειναι.

Xρόνια Πολλά

Πολύχρονος-γερός να υποδεχτεί την αδερφούλα του!!!!!!!!!!!!!

Linaki μου ότι είναι δυο βδομάδες πίσω τι σημαίνει??? ίσως λάθος υπολογισμό στην ημερομηνία σύλληψης???? Βρε καρδούλα μου μήπως στενοχωριέσαι άδικα?

σε ευχαριστώ για τις ευχες Βανιλάκι......σημαίνει τεράστια αποκλιση απο την τελευταία περίοδο μέχρι την σύλληψη.......:(

τελοσπαντων......θα την βλέπουμε την μικρούλα τακτικα και υπομονή.:tongue:

Μόλις παρέλαβα και τις κορδέλες της μπέμπας:P:p είναι υπέροχες.......

Kαι για να γελάσουμε λίγο:

Και που λέτε αγαπημένα κοριτσάκια χάζευα μέσα στο φόρουμ κ βρίσκω ένα θέμα για το "νησί" την σειρά του mega,,,

Και όπως το διαβάζω βρίσκω δήλωση βόμβα της Marias, της δικής μας , την παραθέτω αυτούσια:

"κοριτσια αφου ξεκινησε να παιζει ο Χειλακης το εργο απεκτησε ενδιαφερον!!!!!

εγω για τον Χειλακη κερατωνα τον αντρουλη.... "

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σας γλυκοφιλώ, πάω να φάω, να κάνω μπανάκι γιατί στις 4 έχουμε doc

"cogito,ergo sum"

Βανιλιτσα μου μονο ετσι μπορω να συνεχιζω.Αυτο το μικρουλη μεσα μου απο εμενα περιμενει να δει τον κοσμο.Ε δν μπορω να του δειξω μιζερια,αγχος κ προβληματα.Πρεπει να ειμαι ετοιμη να αντιμετωπισω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για αυτον.....

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...