Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μινακι τελεια!!!!!!

φανταστικο το χρωμα και το σχεδιο στους τοιχους και τελεια η κουνια!!

Στην αλλαξιερα μου αρεσαν πολυ τα τρια συρταρακια στο πανω μερος, να ειναι πολυ πρακτικα!

Μινακι τελεια!!!!!!

φανταστικο το χρωμα και το σχεδιο στους τοιχους και τελεια η κουνια!!

Στην αλλαξιερα μου αρεσαν πολυ τα τρια συρταρακια στο πανω μερος, να ειναι πολυ πρακτικα!

Σαρεσανε;;; Χαιρομαι παρα πολυ! Εχω χαζεψει εντελως, σηκωνομαι καθε λιγο και παω και το βλεπω!! Εχει δουλεια ακομη βεβαια...

Και γω αυτο σκεφτηκα για τα συρταρια, για μικροπραγματα, για κρεμουλες, για καλτσακια κτλ...

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

να σου να βαλω και εγω τα σεντονακια που εκανε η μαμα μου?

[ATTACH]1333[/ATTACH]

[ATTACH]1334[/ATTACH]

[ATTACH]1335[/ATTACH]

[ATTACH]1336[/ATTACH]

[ATTACH]1337[/ATTACH]

[ATTACH]1338[/ATTACH]

Μαρια, εκτος απο τη φωτο που φαινεται κατευθειαν στο μηνυμα σου, τα συννημμενα δεν μου ανοιγουν.

Εντιτ: Λαθος, τα βλεπω ολα!!!! Χρυσοχερα η μαμα, πηρατε υφασμα και τα ραψατε; Μακαρι να ηξερα και γω, ακαματρα σε αυτα!! Ειναι πολυ ομορφα και με πρωτοτυπα σχεδια!

wcBmp3.png

Σαρεσανε;;; Χαιρομαι παρα πολυ! Εχω χαζεψει εντελως, σηκωνομαι καθε λιγο και παω και το βλεπω!! Εχει δουλεια ακομη βεβαια...

Και γω αυτο σκεφτηκα για τα συρταρια, για μικροπραγματα, για κρεμουλες, για καλτσακια κτλ...

και που εισαι ακομα.. εχεις να κανεις δρομολογια:D:D

ειναι παρα πολυ ωραια!!!

με το καλο Μινακι μου!

Μαρια, εκτος απο τη φωτο που φαινεται κατευθειαν στο μηνυμα σου, τα συννημμενα δεν μου ανοιγουν.

Εντιτ: Λαθος, τα βλεπω ολα!!!! Χρυσοχερα η μαμα, πηρατε υφασμα και τα ραψατε; Μακαρι να ηξερα και γω, ακαματρα σε αυτα!! Ειναι πολυ ομορφα και με πρωτοτυπα σχεδια!

για κοιτα τωρα..

εντιτ: το ειδα οτι τωρα φαινονται!

χαχαχχα γελαω με τα εντιτ σας !!!!!:tongue:

που πας καλε εσυ τοσο νωρις? θα δεις μπαλα??

ηρθε ο αντρουλης κ εβαλα να φαμε ! βλεπει μπαλα εκεινος κ ετσι ξαναξεκλεψα λιγο χρονο ! αλλα τωρα νυσταζω πολυ !!!!!! φιλια στην κατερινουλα αν ξαναμιλησεις !!!!
Μαρακι σε ευχαριστω!!!

Ακομη λειπουν πολλα, αλλα ηθελα να σας το δειξω.

μινουλα ειναι ολα αψογα !!! με το καλο να ερθει ο μπεμπιτος !!!! μια συμβουλη ! νομιζω πως το στρωμα δεν θα σε βολεψει εκει πανω ! κ γω ετσι το χα αλλα το κατεβασα πιο κατω !!! ασε που θα χεις κ ενα φοβο για το αν θα ειναι στη θεση του το νινι ! !!! χιχι !!!

να σου να βαλω και εγω τα σεντονακια που εκανε η μαμα μου?

αχ τη ομορφα που ειναι ολα !! κ αυτα κ τα παρακατω ! μπραβο στη μανουλα !!!

εμενα μου εφτιαξε κουβερτες πικε κ γυρω γυρω κορδελα ! αν θυμηθω θα βαλω φωτο !!!!

τωρα θελει να φτιαξει κ σεντονια λεει !:-P

Διαφημίσεις

Βιργινάκι μου ώρα για νάνι, και εγώ σε λίγο θα την πέσω.

Μινούλα μου τέλεια όλα και η κούνια και η αλλαξιέρα και τα χρώματα.

Μαράκι η μαμά σου φοβερή, όλα πολύ όμορφα.

Εμένα μου έφερε η μαμά μου 2 σεντόνια όταν ήμουν μωρό, εδώ και 30 χρόνια, σε πολύ καλή κατάσταση, τα έπλυνα και θα τα βάλω στη μπλουμπλού΄τώρα, όταν γυρίσω Κεφαλονιά θα σας βάλω φώτο.

Το Κατερινάκι μια χαρά, μπράβο και για το θηλασμό,η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, άντε και το Σάββατο σπιτάκι τους, τι τέλεια.

Καλό βράδυ, τσουπρίτσες μου θα τα πούμε αύριο.

dYU4p3.png

Καλημερα μανούλες!

Πρωινή σημερα εγώ! Εφυγε το πρωι η φιλεναδα μου και ετσι ειμαι απο τις 5 στο ποδι!

Μινα μου με γεια! Ολα υπέροχα! Με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maria elpida τι να πω για τα δικά σου τα χειροποιητα! μου θυμίζει τη μαμα μου που μου ειχε φτιάξει ενα σωρο. Μεχρι και το ντυσιμο της κουνουπιέρας μου άλλαξε γιατι δεν μου άρεσε το χρωμα!

virgi Μου εφτιαξες τη βαλιτσα και εσυ? Αντε τώρα ειμαστε ΕΤΟΙΜΕΣ!!!!!!!!!

Σημερα έχω γιατρο.Για να δουμε!!!!!

Ωχ ξυπνησε ο μικρος! σας αφήνωωωωωωωωωωωωωωω

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα κ απο μενα !!! κ γω πρωινη πρωινη!!!!

η κορη χορευει !!! κ η μαμα χαζογελαει !!!!!

εχω μια πεινα αλλο πραγμα !!!

οα ντρουλης εχει ρεπο σημερα κ θα μαστε στη γυρα !

κ το απογυεμα εχω κ γω γιατρουλη ! ευχομαι ολα να ναι καλα !!!!!

ετοιμες κατερινακιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!

τι κανετε σημερα?

εγω μια χαρα, κοιμηθηκαμε πολυ υσηχα με την κορη μου το βραδυ, ουτε ξυπνησαμε, ουτε ειχαμε καουρες ολα καλα!!

χαιρομαι που σας αρεσαν τα σεντονακια, μου εχει κανει ακομα 2 πανες αγκαλιας και μια κουβερτουλα πικε για το καροτσι με μανιταρακια αλλα δεν ηταν ετοιμα ακομα.

τα σχεδια μου τα εστειλε μια κοπελα απο το παρεντς απο την Μυτιληνη.

Στην Κατερινα μετεφερα τα χαιρετισματα της και εκεινη ειπε να σας δωσω..

θα μας πει λεπτομερειες οταν μπορεσει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...