Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

γεια σου κατερινουλα !!!!!!!!:P:p

ευτυχως μουδιασμα δεν εχω, ουτε ταχυπαλμιες για την ωρα !!!

εχω ομως πρηξιμο σκεψου οτι ο αστραγαλος δεν ξεχωριζει πια, κ κραμπες απο το γονατο κ κατω !

περιμενουμε φωτοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλοριζικααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστω Βιργινια μου. Εβλεπα τα δωματιακια σας, ποσο ομορφα ηταν, και ζηλευα, ελεγα ποτε θα φτιαξω το δικο μου; Τωρα πηγαινω ανα δεκαλεπτο και το χαζευω!!! Αυριο ομως θα το καθαρισω, σημερα δεν με βαστανε τα ποδια μου, εκανα 2 ωρες να παω Αττικο, και μιαμισι να γυρισω...

Εγω γενναω στο Αττικο, και χρειαζονται τα παντα εκει. Εχω ηδη ετοιμασει την βαλιτσα μου, αλλα του μωρου θα τα παρω σε ενα μικρο τσαντακι μαλλον, δεν χωρανε.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να'μαι παλι.Αχ ρε γαμ@το κ σε μενα κανει κακο αλλα κ στον μπεμπη μου.Δν αιματωνεται σωστα ο πλακουντας κ εχει δυσφορια.Γι'αυτο εχει μεινει πισω το βαρος του.Τρελλαινομαι οσο τον σκεφτομαι.

Μαρακι γιατι πρεπει να παρεις ρουχα της μπεμπας σου μαζι;Στο Λητω δν γεννας;Εγω εχω διαλεξει μια φουφουλα για την μερα που θα φυγουμε για το σπιτι λευκο με γαλαζιο.

αντουλα μου, εσυ εχεις τα προβληματα σου και εμεις ασχολουμαστε με το τετοιο μου...:tongue::tongue:

προσπαθησε να εισαι ηρεμη αγαπη μου, αφου το παρακολουθεις ολα θα πανε καλα..

γενναω στο Λητω Καλαματας, εδω δεν δινουν ρουχα για τα μωρακια..

μονο πανες και γαλα αν χρειαστει. Οποτε πρεπει να τα παρω ολα εγω..

Γεια σας κοριτσακια!!

Ειμαι κομματια σημερα, μονο να σας πω οτι σας διαβαζω και σας καταλαβαινω απολυτα (οσο αφορα τα ρουχα στην απλωστρα) και με την συχνοουρια. Επισης εμενα μου μουδιαζουν τα χερια - χωρια το πρηξιμο και το τρεμουλο - και πολλες φορες παθαινουν αγκυλωση τα δαχτυλα και δεν μπορω να τα κλεισω. Α! να μην πω για τις ταχυπαλμιες, εσεις εχετε;;

Σημερα ηρθαν και τα επιπλα του γιου μου, ειναι ονειρο, θα βαλω φωτο και ας μην τα εχω φτιαξει ακομη οπως θελω.

Παρηγγειλα και το καροτσι απο ιντερνετ, μου εστειλαν μειλ οτι μου το εχουν στειλει, σε καμια βδομαδα το περιμενω. Το εχω ερωτευτει αυτο το καροτσι!!!

μεγια και καλοριζικα!!!!!!!! θελουμε φωτο!!!! ποιο καροτσι πηρες?

χαχαχαχαχααχαχ!!!! ακου στο ματιασαμε !!!! μωρε ειπαμε ηθελες αναφορα βαρβατη εσυ !! αλλα καλα να παθεις !!!! χαχαχαχαχ!!!!! το βρηκες απ'αλλου !!!!!! χαχαχααχαχαχ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εμα που ακουστηκε 8 μηνων να βλεπει το απ'αυτο της !!!:shock::shock::shock::shock:

ακου που σου λεω.. λυσαξατε που καταφερνω και το ξυριζω εστω και στα πλαγια...

καλα ειπα οτι απο πανω δεν βλεπω..:shock::shock:

ε να λοιπον που ηρθε κ η δικη σου σειρα για το δωματιο ! δεν ειναι υπεροχη η εικονα ενος παιδικου δωματιου ?? ποσο μαλλον του δικου σου παιδιου !

εγω στην αρχη που το φτιαξαμε εμπαινα μεσα συνεχεια στεκομουν στην πορτα χαιδευα την κοιλιτσα κ μιλουσα στη μπεμπιτσα μου ! της ελεγα με ποση αγαπη της φτιαξαμε αυτο το δωματιακι !!!!!!!!!!!

τωρα καλα θα κανεις να ξεκουραστεις αφου ειχες τοσο τρεξιμο !!!!

κ οσο γι ατα ρουχα των μωρων ναι μωρε μια χαρα σε μια τσαντουλα ποσο ογκο πιανουν αλλωστε ????

ακου που σου λεω.. λυσαξατε που καταφερνω και το ξυριζω εστω και στα πλαγια...

καλα ειπα οτι απο πανω δεν βλεπω..:shock::shock:

οτι κ να ειπες κ απο οποια πλευρα το βλεπεις απαραδεκτη εισαι κ παλι !!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαρακι πηρα το μακλαρεν (Maclaren Techno XLR - Charcoal/Majesty )τελικα, ερωτας με την πρωτη ματια-δεν αντεχα να μην τοχω!!!

Αυριο θα το καθαρισω, θα το φτιαξω και θα σας βαλω φωτος, αν δεν ειμαι κομματια παλι.

Θελουμε να βαλουμε και τα αυτοκολλητα και ναναι ολοκληρωμενο, ακομη δεν πηραμε φωτιστικο-κουρτινα και λεμε να βαλουμε και 1-2 ραφακια απο το ικεα σε χρωμα ασπρο για κανα παιχνιδακι πανω.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

μινουλα αυτα τα ραφακια τα εβαλα κ γω !!!!!!

ειναι ωραια γι αστολιδια κ κορνιζες εκει πανω !!!!

εγω πηρα τα μεγαλα κ ειχε 12 ευρω το ενα !!!

εχει κ μικροτερα ομως !

Δεν θυμαμαι αν ειχα δει μεγαλα ή μικρα, απλα μου αρεσαν σαν ιδεα και θελουμε να δουμε τωρα πως μπορουμε να τα φτιαξουμε, σε ποιο τοιχο θα μπουν κτλ. Απλα το κακο ειναι οτι το δωματιο ειναι μικρο με το ζορι χωρεσαν η κουνια και η συρταριερα. Μια χαρα αυτο το σπιτι (το νοικιαζουμε) αλλα τα υπνοδωματια πολυ μικρα, να φανταστεις πως κοιμομαστε σε ημιδιπλο κρεβατι γιατι δεν χωραει κανονικο στην κρεβατοκαμαρα μας!!!

wcBmp3.png

Μαρακι πηρα το μακλαρεν (Maclaren Techno XLR - Charcoal/Majesty )τελικα, ερωτας με την πρωτη ματια-δεν αντεχα να μην τοχω!!!

Αυριο θα το καθαρισω, θα το φτιαξω και θα σας βαλω φωτος, αν δεν ειμαι κομματια παλι.

Θελουμε να βαλουμε και τα αυτοκολλητα και ναναι ολοκληρωμενο, ακομη δεν πηραμε φωτιστικο-κουρτινα και λεμε να βαλουμε και 1-2 ραφακια απο το ικεα σε χρωμα ασπρο για κανα παιχνιδακι πανω.

Μινουλα και εγω εχω ερωτευτει τα μακλαρεν!

αλλα εμεις προτιμησαμε 3 σε 1.

να μας βαλεις κοριτσακι μου οποτε μπορεσεις..

Διαφημίσεις

Βιργινάκι μου έτοιμη η βαλιτσούλα σου, τέλεια.

Μαράκι ακόμα ταλαιπωρήσε με τις αλλεργίες, θα σου πρότεινα ομοιοπαθητική, σε έναν καλό ομοιοπαθητικό, μου κόπηκαν μαχαίρι. Τώρα ξεκίνησε και ο άντρας μου, γιατί τέτοια εποχή τον πιανουν βήχας, κόκκινα μάτια και όλα τα σχετικά, θα σας πω αποτελέσματα.

Μινούλα καλορίζικα τα πραγματάκια σας, περιμένουμε φώτο.

Αντούλα μου ευχομαι να πάμε όλα καλά, το λεύκωμα στα ούρα το παρακολουθούμε για τυχόν προεκλαμψία, συνήθως οδηγείτε σε καισαρική νωρίτερα, θα σου πει και ο γιατρός σου μην αγχώνεσαι, αφού το παρακολουθείς και το έχεις βρει όλα εντάξει, γι' αυτό και η αυξημένη πίεση και τα πρηξίματα.

Πήγαμε για καρδιοτοκογράφημα, αλλά η μπλουμπλού ύπνος, δεν πολυκουνιόταν, τώρα με έχει ταράξει στην κλωτσιά. είχα κάτι συσπάσεις, αλλά όχι τίποτε το φοβερό. Αύριο της 8 το βράδυ θα με δει ο γιατρός, θα με εξετάσει και κολπικά και βλέπουμε. Σάββατο είπα και στη μαμά μου να κατεβούνε με τον μικρό. Κατά τα άλλα αραλίκι κια τίποτε άλλο, περπατάμε όσο μπορούμε είμασταν κατά δίωρο στην γύρα το πρωί, και καμιά ώρα τώρα το απόγευμα. Έφαγα και ένα κομμάτι πίτσα και τώρα πάω για ένα παγωτινάκι μικρό, πολύ μικρό.

Μαράκι κανά νέο απο την Κατερίνα, έχουμε.

dYU4p3.png

κοριτσακια καληνυχτουλα θα τα πουμε αυριο !! πολλα φιλακια !

που πας καλε εσυ τοσο νωρις? θα δεις μπαλα??

Μαράκι ακόμα ταλαιπωρήσε με τις αλλεργίες, θα σου πρότεινα ομοιοπαθητική, σε έναν καλό ομοιοπαθητικό, μου κόπηκαν μαχαίρι. Τώρα ξεκίνησε και ο άντρας μου, γιατί τέτοια εποχή τον πιανουν βήχας, κόκκινα μάτια και όλα τα σχετικά, θα σας πω αποτελέσματα.

Μαράκι κανά νέο απο την Κατερίνα, έχουμε.

Μπλουμπλουδακι μου, δεν ταλαιπωρουμε τοσο απο την αλλεργια αλλα αυτες τις μερες εχω βηχα και καταροη..

πρεπει να το κοιταξω καποια στιγμη..

Η Κατερινα με πηρε τηλ. πριν λιγο.

ο μπεμπης ειναι μια χαρα, 3250γρ, θηλαζει μια χαρα και η Κατερινουλα ποναει λιγο. μου ειπε οτι ειναι ενας κουκλος! το Σαββατο θα βγει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...