Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!!!!!!!κοριτσια ειμαι πολυ ευτυισμενη.το ειδαμε το μωρακι μας κια ολα ειναι καλα.η πιθανοτητα για τρισωμια21 ειναι 1/2962.ειδαμε ενα πληρες μωρακι μυτουλα και τον αυχενα και την καρδουλα και το στομαχακι και το ηπαρ και τον εγκεφαλο και κοινως πεταω!!!!!ειχε και το χερακι πανω στο προσωπακι οπως το ειχε κ η κορη μου σε καθε υπερηχο!!!!αυτα προς το παρον!!καληνυχτα σε ολες,πολλα φιλακια και υπομονη.τα καλυτερα ερχονται!!!!!

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

καλησπερα!!!!!!!!κοριτσια ειμαι πολυ ευτυισμενη.το ειδαμε το μωρακι μας κια ολα ειναι καλα.η πιθανοτητα για τρισωμια21 ειναι 1/2962.ειδαμε ενα πληρες μωρακι μυτουλα και τον αυχενα και την καρδουλα και το στομαχακι και το ηπαρ και τον εγκεφαλο και κοινως πεταω!!!!!ειχε και το χερακι πανω στο προσωπακι οπως το ειχε κ η κορη μου σε καθε υπερηχο!!!!αυτα προς το παρον!!καληνυχτα σε ολες,πολλα φιλακια και υπομονη.τα καλυτερα ερχονται!!!!!

Καλώς το κοριτσάκι μας!!Υπέροχο?? Σας έκανε και ναζάκια με τα χεράκια του??? Φαίνεται απίστευτο..!! Νομίζω πως μετά από αυτό νιώθεις ακόμα πιο πολύ το μωράκι σου!! Να είστε καλά να το πάρετε αγκαλίτσα σε λίγους μήνες!!!!!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ....!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!

Χριστινακι...συγχαρητηρια....ολα με το καλο να ερθουν για το υγιεστατο μωρακι σας...αληθεια ποση ωρα κρατησε η εξεταση, που την εκανες?για το φυλο τιποτα???......:rolleyes:

Περιμενουμε νέα σου...

Φιλακια πολλα!!!!!

Διαφημίσεις

να σας πω και το αλλο, σημερα μαγειρεψα μετα απο κανα μηνα....

εκανα πατατες και αυγα τηγανητα και το κυριοτερο τα εφαγα κιολας..

καλα νιωθω πολυ περηφανη...

Mπραβο Μαρακι μου!!!!Αφου εφαγες τηγανητα για αρχη σιγουρα θα μπορεσεις συντομα κ κρεατακι!!!Μπραβο ζουζουνιτσα μου, τα βασανα σου τελειωνουν!!!

κορίτσια βοήθεια έχω πεθάνει στον εμετό.αχ!!!!!!!!!! εσείς πως είστε;πότε θα πιω νερό;;;;;;;

Αχ, Φανουλα, υπομονη ψυχουλα μου, οπου να'ναι θα αρχισεις να ηρεμεις αποτους εμετους!!!Να πινεις σιγα σιγα νερακι, μην αφυδατωθεις κιολας!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!Τελεια Χριστινακι μου!!!Εχεις ενα τελειο μωρακι στην κοιλιτσα σου!!!Ειναι μια χαρα η ψυχουλα...

Πραγματηκα, πες μας λεπτομερειες!!!!Σου ειπε τπτ για το φυλο?

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!

Χριστινακι...συγχαρητηρια....ολα με το καλο να ερθουν για το υγιεστατο μωρακι σας...αληθεια ποση ωρα κρατησε η εξεταση, που την εκανες?για το φυλο τιποτα???......:rolleyes:

Περιμενουμε νέα σου...

Φιλακια πολλα!!!!!

Καλημερα Τζινακι μου!!!!Εισαι καλα????

yVNPp3.png

Οι επομενες..

ONOMA……………......HM/NIA Τ.Π............Π.Η.Τ...........ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)…….....27/8/2010........ ...3/6/2011……....24/11/2010

2. bloublou………………......30/8/2010.............5/6/2011........29/11/2010

3. Katerina_s………...........1/9/2010………….....8/6/2011.........1/12/2010

4. SPORIDIO………………….…4/9/2010……………11/6/2011…………29/11/2010

5. doratz………………………….7/9/2010……………12/6/2011………….8/12/2010

6. aspegoula…………………….5/9/2010……………13/6/2011…………30/11/2010

7. Εua_.........................4/9/2010...........14/6/2011..........1/12/2010

8.Gina_cfu………………..…....6/9/2010…………..14/6/2011………..30/11/2010

9. tzo28…………………..……..8/9/2010............16/6/2011 .......29/11/2010

10. virgi…………………........13/9/2010...........22/6/2011........11/12/2010

11. aggeliki83................13/9/2010...........24/6/2011........10/12/2010

12. μινουλα……….…….......16/9/2010...........23/6/2011........??????????

12. liana………………..…......19/9/2010...........26/6/2011........??????????

14. maria-elpida-Διδυμα .21/9/2010...........28/6/2011........??????????

15. kampoy……………………..22/9/2010………....29/6/2011…………?????????

16.Marilou85-Διδυμα……..23/9/2010...........30/6/2011.........??????????

17. titina37………......….....24/9/2010..........30/6/2011.........17/12/2010

18. pani10…………….........?????????.............????? ????.........??????????

19. Fani………………..........?????????.............?????? ???.........??????????

yVNPp3.png

Τιτινάκι μου μπράβο, όλα καλά, το ζουζουνάκι έκανε χαρούλες στη μαμά του και το μπαμπά του, τι τέλειο, πόσο μεγαλώνουν, είναι απίστευτο.

Να πέρνω σειρά για Δευτέρα 3.00 το μεσημέρι, περιμένω με μεγάλη αγωνία.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Ναι bloublou μου, την Δευτερα θα εχουμε πολλες αυχενικες!!!!Και θα ειναι ολες καλες!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ!!!!469367makfzcur9b.gif

ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ!!!!!

2418716fyoi5h23tv.gifΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ...

948521dz52i3dqyw.gif1085830jgawgkmbmb.gif1152474qnxuedjpni.jpg

yVNPp3.png

Καλημερα Τζινακι μου!!!!Εισαι καλα????

Καλημερα Ευακι μου!!!!

Καλα ειμαι...μεγαλωνουμε..οπως κι εσεις αλλωστε:tongue: κ μαζι ανυπομονουμε....

μ'αρεσει που τωρα θα χουμε σχεδον καθε μερα νεακια απο τις συνεγκυουλες μας κ τα μωρακια τους...τι καλα.....

Ξερεις...οπως παντα..τετοια ωρα παλευω με το χαπι του σιδηρου...χιχιχχιχι...

Εσυ τι κανεις??Το λεμονακι μας???:lol:

κοριτσακι μου, τι κανετε?

εγω καλα ειμαι, περιμενω να περασει η ωρα για να παω στον γιατρουλη μου να δουμε τι κανουν τα μπεμπε!!!!

καλα τα αλλα, οι αναγουλες καλα κρατουν...

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!

καλοριζικη η πρωτη μας αυχενικη!!!!! αντε ολες να ειναι ετσι καλες οπως της Τιτινας μας!!!

Τιτινακι μου, ετσι τελεια να πηγαινουν ολα μεχρι να ερθει η ωρα να κρατησεις το μωρακι στην αγκαλια σου!!!!

Μπραβο κοριτσι μου....

κορίτσια βοήθεια έχω πεθάνει στον εμετό.αχ!!!!!!!!!! εσείς πως είστε;πότε θα πιω νερό;;;;;;;

αχ! Φανουλα μου σε καταλαβαινω, κανε υπομονη και νερακι λιγο λιγο οπως ειπε και η Ευουλα..

Katerina_s μου,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!

Καλημερα Ευακι μου!!!!

Καλα ειμαι...μεγαλωνουμε..οπως κι εσεις αλλωστε:tongue: κ μαζι ανυπομονουμε....

μ'αρεσει που τωρα θα χουμε σχεδον καθε μερα νεακια απο τις συνεγκυουλες μας κ τα μωρακια τους...τι καλα.....

Ξερεις...οπως παντα..τετοια ωρα παλευω με το χαπι του σιδηρου...χιχιχχιχι...

Εσυ τι κανεις??Το λεμονακι μας???:lol:

Καλα ειμαι καλο μου Τζινακι!!!Στη δουλεια οπως παντα...:(!!!!

Το νινακι ειναι μια χαρα!!!Νιωθω πως εχει μεγαλωσει αρκετα!!!Και που ειμαι ακομα...θα γινει σε λιγο καιρο ολοκληρο κανονικο μωρο!!!

Το δικο σου το λεμονακι πως ειναι??Εχει μεγαλωσει πολυ η κοιλιτσα σου?

Εμενα αρκετα, με στενα ρουχα, καταλαβαινει ο άλλος ή οτι ειμαι εγκυος ή οτι εχω πιει πολλεεεεεεεεεεεεεεςςς μπυρες!!!χαχαχαχα!!!!

Χθες κοιμηθηκα λιγο καλυτερα, καταφερα να κοιμηθω μεχρι της 4μιση -5!!! Αλλα παλι κουρασμενη νιωθω....

κοριτσακι μου, τι κανετε?

εγω καλα ειμαι, περιμενω να περασει η ωρα για να παω στον γιατρουλη μου να δουμε τι κανουν τα μπεμπε!!!!

καλα τα αλλα, οι αναγουλες καλα κρατουν...

Μαρακι μου σημερα εχετε γιατρουλη????Τι χαρα Θεε μου!!! Θα δεις τα δυο σου ομορφα κ υγιεστατα σπορακια σου...!!!!

Περιμενουμε τα νεακια σου....

yVNPp3.png

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις Κατερινούλες μας και του χρόνου να είστε αγκαλίτσα με τα υπέροχα μωράκια σας.

Φιλιά πολλά.

Περιμένουμε νέα από Μαρία, Μαράκι που είσα;

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...