Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

α καταλαβα αντυακι μου ! τοτε ναι ειναι για την πιεση ολο αυτο !!!!!! ελα ειπαμε οτι ειναι καλυτερο για τα μωρα μας ε ????

ναι ναι ετοιμη ειμαι !!!! εκλεισε κ βρε κοριτσια τιγκαρε κιολας !! ποπο !!! κ δεν εβαλα κ τιποτα σπουδαιο !!!

πυζαμα νυχτικο κ ρομπα

παντοφλες

σαμπουαν αφρολουτρο σε μικρα μπουκαλακια για να μην πιανουν ογκο

σφουγγαρι καλλυντικα βουρτσα

τα ρουχα που θα φυγω

πετσετα σωμα κ προσωπο

επιθεμα κ σερβιετες

σουτιεν θηλασμου κ εσωρουχα !

αυτα ολ ακι ολα !!!

κ ενα νεσσεσερ με 1 πανα αγκαλιας γι ατη μπεμπα, κ 6-7 πανακια για γουλιες !

αυτα !!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ρε γμτ ολο τον χειμωνα ειμουν μια χαρα και τωρα..

παντα ψιλοαρρωσταινω την ανοιξη λογω της αλλεργιας αλλα φετος δεν με χει πιασει τοσο πολυ οσο αλλες χρονιες αλλα αυτος ο βηχας με εχει τσακισει..

ποπο τι να πω καλυτερα να πας στο γιατρο μπας κ σου δωσει κατι για να ηρεμησεις ! κριμα ειναι να ταλαιπωρεισαι !!! κ ειμαι σιγουρη πως καθε φορα που βηχεις σε ποναει κ η κοιλιτσα !!!

για το μωρε δεν εβαλες ρουχα για την εξοδο?

αχ, τι καλα που δεν χρειαζεται να κανετε βαλιτσα για τα μπεμπε..

εγω θα κανω δυο.

ενταξει και εγω αυτα θα βαλω μεσα, ισως να μην παρω ρουχα για μενα και να μου τα φερουν μετα, κοντα ειμαστε..

ποπο τι να πω καλυτερα να πας στο γιατρο μπας κ σου δωσει κατι για να ηρεμησεις ! κριμα ειναι να ταλαιπωρεισαι !!! κ ειμαι σιγουρη πως καθε φορα που βηχεις σε ποναει κ η κοιλιτσα !!!

ενα θα σου πω..... συχνοουρια!!!!!!!!!!!!

η κοιλιτσα δεν ποναει αν και η μπεμπα κουνιεται αλλα το απαυτουλι μου τα εχει δει ολα:shock::shock:

γαι το μωρε δεν εβαλες ρουχα για την εξοδο?

αχ, τι καλα που δεν χρειαζεται να κανετε βαλιτσα για τα μπεμπε..

εγω θα κανω δυο.

ενταξει και εγω αυτα θα βαλω μεσα, ισως να μην παρω ρουχα για μενα και να μου τα φερουν μετα, κοντα ειμαστε..

μαρακι δεν τα εβαλα μεσα στην βαλιτσα μου !

τα ξεχωρισα, κ τα εβαλα στην ντουλαπα σε ενα σημειο μαζι , κ θα μου τα φερει ο αντρας μου τη μερα που θα βγουμε !

αφου δεν μου χρειαζονται νωριτερα δεν υπηρχε λογος να τα κλεισω σε βαλιτσα η τσαντουλα !

αυτο βεβαια θα μπορουσα να το κανω κ γι ατα ρουχα μου αλλα ενταξει μη γεμιζω μετα με εξτρα πραγματα !

κ της εβαλα κ κατσουλες λευκες με ροζ δαντελιτσα κ επισης την λευκη κορδελιτσα της με τα ροζ φιογκακια της !!!!!!!!! ΑΜΕ !!!:P:p:p:p

Διαφημίσεις

ενα θα σου πω..... συχνοουρια!!!!!!!!!!!!

η κοιλιτσα δεν ποναει αν και η μπεμπα κουνιεται αλλα το απαυτουλι μου τα εχει δει ολα:shock::shock:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Μεγαλη φιρμα το απ'αυτουλι σου !!!!!

Οσο για την συχνοουρια σε νιωθω !!!! σε νιωθω !!!!! σε νιωθω !!!!!

παω απειρες φορες την ημερα !!!!!! κ το βραδυ ειναι ο εφιαλτης μου !!!!!!

ασε που μου φευγουν σταγονες καμια φορα !!!!!!:oops::oops::oops:

μαρακι δεν τα εβαλα μεσα στην βαλιτσα μου !

τα ξεχωρισα, κ τα εβαλα στην ντουλαπα σε ενα σημειο μαζι , κ θα μου τα φερει ο αντρας μου τη μερα που θα βγουμε !

αφου δεν μου χρειαζονται νωριτερα δεν υπηρχε λογος να τα κλεισω σε βαλιτσα η τσαντουλα !

αυτο βεβαια θα μπορουσα να το κανω κ γι ατα ρουχα μου αλλα ενταξει μη γεμιζω μετα με εξτρα πραγματα !

κ της εβαλα κ κατσουλες λευκες με ροζ δαντελιτσα κ επισης την λευκη κορδελιτσα της με τα ροζ φιογκακια της !!!!!!!!! ΑΜΕ !!!:P:p:p:p

εγραψα μωρε αλλα εννοουσα μωρο.. με επιασες ομως!!!

και εγω θα της βαλω την κορδελα με τις καραμελιτσες και ενα φορμακι πουα λιλα-ασπρο λινο με τα μπουτια μας εξω παρακαλω!!!!!!

θα ειναι τελεια τα νεραιδακια μας!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Μεγαλη φιρμα το απ'αυτουλι σου !!!!!

Οσο για την συχνοουρια σε νιωθω !!!! σε νιωθω !!!!! σε νιωθω !!!!!

παω απειρες φορες την ημερα !!!!!! κ το βραδυ ειναι ο εφιαλτης μου !!!!!!

ασε που μου φευγουν σταγονες καμια φορα !!!!!!:oops::oops::oops:

αχ, βαλε την συχνοουρια συνδιασμο με το βηχα και δες τι βγαινει:oops:

οσο για το τετοιο μου ενα θα σας πω εσενα και της Βανιλια, μου το ματιασετε!!:cool:χαχαχα!!!

Κοριτσακι καλησπερα!Συγγνωμη που μπαινω στα ξαφνικα στην παρεα σας αλλα χρειαζομαι για την καλυτερη μου φιλη 2 πακετα γκοναλ που δυσκολευεται πολυ να βρει λογω ΙΚΑ και κινδυνευει να ''χασει'' την επομενη της προσπαθεια που κανονικα αρχιζει σε 20 μερες!Εαν σε καποια κοπελα εχουν περισσεψει καποια κουτια και δεν τα χρειαζεται ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυματακι!

Σας ευχαριστω για το χρονο σας

Διαφημίσεις

εννοειται σε επιασα !!! τα ξεπερασαμε τα παλια !!! χαχααχ!!!!

εγω της εβαλα ενα φουξια ζιπουνακι αλλα ειναι σαν εξωρουχο γιατι εχει γιακαδακι!!! χαχαχα!!! εχει πολυ πλακα !!!! μανικακι κοντο κ μπουτακι εξω εννοειται !!!!!!

ποπο θα φαινεται κ το μπεμπιλινο ! χαχαχαχ!!!! λιωνω !!!!

κ θα την σκεπασω με ενα σεντονακι απο πανω η μια λεπτη πικε αναλογως ποσο ζεστη θα χει !

Γεια σας κοριτσακια!!

Ειμαι κομματια σημερα, μονο να σας πω οτι σας διαβαζω και σας καταλαβαινω απολυτα (οσο αφορα τα ρουχα στην απλωστρα) και με την συχνοουρια. Επισης εμενα μου μουδιαζουν τα χερια - χωρια το πρηξιμο και το τρεμουλο - και πολλες φορες παθαινουν αγκυλωση τα δαχτυλα και δεν μπορω να τα κλεισω. Α! να μην πω για τις ταχυπαλμιες, εσεις εχετε;;

Σημερα ηρθαν και τα επιπλα του γιου μου, ειναι ονειρο, θα βαλω φωτο και ας μην τα εχω φτιαξει ακομη οπως θελω.

Παρηγγειλα και το καροτσι απο ιντερνετ, μου εστειλαν μειλ οτι μου το εχουν στειλει, σε καμια βδομαδα το περιμενω. Το εχω ερωτευτει αυτο το καροτσι!!!

wcBmp3.png

αχ, βαλε την συχνοουρια συνδιασμο με το βηχα και δες τι βγαινει:oops:

οσο για το τετοιο μου ενα θα σας πω εσενα και της Βανιλια, μου το ματιασετε!!:cool:χαχαχα!!!

χαχαχαχαχααχαχ!!!! ακου στο ματιασαμε !!!! μωρε ειπαμε ηθελες αναφορα βαρβατη εσυ !! αλλα καλα να παθεις !!!! χαχαχαχαχ!!!!! το βρηκες απ'αλλου !!!!!! χαχαχααχαχαχ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εμα που ακουστηκε 8 μηνων να βλεπει το απ'αυτο της !!!:shock::shock::shock::shock:

Να'μαι παλι.Αχ ρε γαμ@το κ σε μενα κανει κακο αλλα κ στον μπεμπη μου.Δν αιματωνεται σωστα ο πλακουντας κ εχει δυσφορια.Γι'αυτο εχει μεινει πισω το βαρος του.Τρελλαινομαι οσο τον σκεφτομαι.

Μαρακι γιατι πρεπει να παρεις ρουχα της μπεμπας σου μαζι;Στο Λητω δν γεννας;Εγω εχω διαλεξει μια φουφουλα για την μερα που θα φυγουμε για το σπιτι λευκο με γαλαζιο.

CEebp2.png?9T0iAOMn

γεια σου κατερινουλα !!!!!!!!:P:p

Γεια σας κοριτσακια!!

Ειμαι κομματια σημερα, μονο να σας πω οτι σας διαβαζω και σας καταλαβαινω απολυτα (οσο αφορα τα ρουχα στην απλωστρα) και με την συχνοουρια. Επισης εμενα μου μουδιαζουν τα χερια - χωρια το πρηξιμο και το τρεμουλο - και πολλες φορες παθαινουν αγκυλωση τα δαχτυλα και δεν μπορω να τα κλεισω. Α! να μην πω για τις ταχυπαλμιες, εσεις εχετε;;

Σημερα ηρθαν και τα επιπλα του γιου μου, ειναι ονειρο, θα βαλω φωτο και ας μην τα εχω φτιαξει ακομη οπως θελω.

Παρηγγειλα και το καροτσι απο ιντερνετ, μου εστειλαν μειλ οτι μου το εχουν στειλει, σε καμια βδομαδα το περιμενω. Το εχω ερωτευτει αυτο το καροτσι!!!

ευτυχως μουδιασμα δεν εχω, ουτε ταχυπαλμιες για την ωρα !!!

εχω ομως πρηξιμο σκεψου οτι ο αστραγαλος δεν ξεχωριζει πια, κ κραμπες απο το γονατο κ κατω !

περιμενουμε φωτοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλοριζικααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...