Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

οζαλινακι τι κανεις κοριτσακι μου? ολα καλα?

Αντουλα μου, ειδες που εφτασε ο καιρος??

εσυ πως εισαι, ποτε περιμενουμε τα δικα σου?

με εχει πιασει ενας βηχας και με εχει τρελανει...

περαστικα Μαράκι μου......

καλούτσικα είμαι με λίγα πονάκια και πολύ τρέξιμο.Πλησιάζει ο καιρός και πρέπει να κάνω απίστευτες δουλειές και πραγματικά δεν έχω πολύ κουραγιο:(

Και αυτός ο καιρός με έχει τρελλάνει.........κάθε μερα βροχή ελεος.........δεν αντέχω πια.:(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Katerina_s, σε νιώθω με την χαλάρωση που αναζητάς! Κι εμάς θέλει να έρχεται στο κρεβάτι μας το βράδυ. Λες να το μυρίζονται ότι θα χάσουν τα πρωτεία, τα μικρούλια μας; Αχ, και που είσαι ακόμα...! Θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε; Τέλος, πάντων, καλά να είναι τα παιδάκια μας. Όπως όλες οι μανούλες του κόσμου θα τα καταφέρουμε κι εμείς! Έχεις κάποιον να σε βοηθάει;

sorry, πριν βγήκα αποτομα, και δεν σας χαιρέτησα!

verolina μου οχι, γιαγιαδες δεν έχω κοντά μου. Εχει μονο την κοπέλα που μου κρατα τον Γιαννη. Ξέρω οτι θα φάω άσχημο λουκι, αλλα δεν θέλω να το βάλω κάτω!

Κορίτσια τα trofocard τι ειναι????

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Κατερινα να σου ζησει ο γιος σου!!! Ολα καλα πηγανε, περιμενουμε να μπεις και να μας πεις νεα σου!

Ελπιζω ολες οι κοπελες να ειστε καλα, δεν εχω διαθεση να γραψω πολλα, νιωθω μια συνεχη κουραση και τα βραδια δεν μπορω να κοιμηθω. Παλι σημερα απο τις 4 ειμαι ξυπνια...

wcBmp3.png

Καλημερουδια και απο μενα!!! Που χαθηκατε σημερα??? Εγω ημουν μονη μου στο μαγαζι σημερα, γγιατι ο αντρουλης ειχε εξωτερικες δουλειες και τωρα γυρισα σπιτι και μαγειρευω μπριζολιτσες. Εδω και 2 μερες ποναω σχεδον συνεχεια απο κατω...φυσιολογικο? Και εχω και περισσοτερα υγρα... Τι να πω...θελω να τελειωνω σας το πα???? Τη Δευτερα εχω γιατρο, αντε να δουμε τι θα μας πει... Παω να ολοκληρωσω το φαι...Καλη ορεξη και καλο μεσημερι!!! Πολλα φιλακιαααααααα!!!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

vanilla, πώς εξελίχθηκε τελικά ο χθεσινός, εκείνος πόνος; όλα καλά;

katerina_s, ας μην αγχωνόμαστε, νομίζω είναι σημαντικό που έχεις κάποια κοπέλα να προσέχει τον μικρούλη σου, ενώ εσύ θα ασχολείσαι με το μωράκι!

aggeliki καλή όρεξη, ωραίο φαγάκι έφτιαξες! λες να είσαι η επόμενη;;;

κικι2011 τί εννοείς για αυτή τη μέρα; δεν σε έχω παρακολουθήσει.

Οι υπόλοιπες κοπέλες, είστε καλά; Πόσα παγωτάκια φάγατε σήμερα;

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Γεια σας φιλεναδιτσες.Τι κανετε;

Δεν βλεπω κανενα νεο απο τις μανουλες μας.

Μαρακι πως εισαι με το βηχα;Περαστικα σου.

Εμενα βγηκε κ το λευκωμα ουρων σημερα κ εχει

χτυπησει κοκκινο.Με ανωτερο το 250 εγω εχω

720.Ογιατρος λεει να εχω το νου μου να ακουω

τον μικρο συνεχεια.Αυριο θα ξαναμιλησουμε για

να παω να με δει,να πουμε τις λεπτομερειες.

Θα σας πω αυριο παλι τα νεα μου,φιλια

CEebp2.png?9T0iAOMn

κοριτσακια τι κανετε ?? που ειστε σημερα ολες ??

αντυακι μου το λευκωμα εχει σχεση με την πιεση ??

βερολινα μου εγω ενα εφαγα λιγο πριν ! χιχιχι!!!! τωρα πρεπει να μετρησω κ ζαχαρο !

βανιλακι πως εισαι ????

κοριτσια κ γω απο χθες βραδυ εχω πολλους πονους απο κατω κ ειναι τελειως διαφορετικοι απο οσους ειχα τοσους μηνες ! ευτυχως αυριο εχω γιατρο να δω κ γω τι γινεται !

κ εχω να κανω επισημα μια ανακοινωση !!!!

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ! ΕΦΤΙΑΞΑ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσακια!!!

τι μου κανετε?

σημερα χαθηκαμε, εγω ξυπνησα το πρωι, εκανα κατι δουλιτσες και εβαλα και πλυντηρια με τα ρουχα της μπεμπας και την προικα της, για να τα σιδερωσει η μαμα μου και να κανουμε και την βαλιτσα τις επομενες μερες!

αχ! η απλωστρα εχει πολυ πλακα με ολα αυτα τα παιδικα ρουχαλακια να κρεμονται!!!! ελιωσα λεμε..

πηγα και στο Ικα σημερα, πληρωθηκα και μετα βολτιτσα σε μια φιλη μου.

μου ειπαν απο το Ικα αν θελω καλυτερα να ασφαλισω εγω το μωρο το πρωτο διμηνο γιατι ετσι παιρνουμε κατι παραπανω στα χρηματα της λοχειας.

Την Δευτερα θα παμε γιατρο να δουμε την μπεμπουλα μας, ο βηχας συνεχιζει και μαλλον πρεπει να παω σε πευμονολογο, θα δουμε..

Βανιλακι τι εγινε με τον πονο, πως εισαι σημερα?

Μινουλα και εγω τα ιδια, καθε πρωι ξυπναω απο τις 4 και καμαρωνω..:mad:

υπομονη κοριτσι μου..

Αντουλα μου, να μας πεις τα νεα σου οπωσδηποτε, τι ειναι το λευκωμα?

Αγγελικουλα μου και εγω εχω αρκετα υγρα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο.

Διαφημίσεις

γεια σου μαρακι μου !!

ναι ειμαι πλεον ετοιμη..κατι μικροπραγματα θελω ακομη ενταξει θα δουμε !!

εσυ ακομα ταλαιπωρεισαι? κοιτα τωρα γκαντεμια στο τελος γμτ !!!!!!!

ευχομαι να ειναι γρηγορα περαστικα κ αγυριστα !!!!!!!!

Αχ βρε κοριτσια δν ξερω ακριβως τι ειναι το λευκωμα.Εγω το μονο που εκανα ηταν να μαζευω τα ουρα μου για ενα 24ωρο σε ενα ειδικο δοχειο.Απο'κει κ περα οι απαντησεις δν ηταν καλες.Η μεγαλη αυξηση προκαλει βλαβη στα νεφρα,εντονο πρηξιμο κ υπερταση.Τα εχω ολα γι'αυτο μου ειπε για καισαρικη.

Βιργινακι ετοιμη δηλαδη;;Εγω μονο το νεσεσερ θελω ακομα.

Μαρακι ειδες μωρε τα ρουχαλακια τι ωραια που δειχνουν;Εγω καμαρωνα οταν τα απλωνα.Εχουν πολυ πλακα.

CEebp2.png?9T0iAOMn

εσυ ακομα ταλαιπωρεισαι? κοιτα τωρα γκαντεμια στο τελος γμτ !!!!!!!

ευχομαι να ειναι γρηγορα περαστικα κ αγυριστα !!!!!!!!

ναι ρε γμτ ολο τον χειμωνα ειμουν μια χαρα και τωρα..

παντα ψιλοαρρωσταινω την ανοιξη λογω της αλλεργιας αλλα φετος δεν με χει πιασει τοσο πολυ οσο αλλες χρονιες αλλα αυτος ο βηχας με εχει τσακισει..

Αχ βρε κοριτσια δν ξερω ακριβως τι ειναι το λευκωμα.Εγω το μονο που εκανα ηταν να μαζευω τα ουρα μου για ενα 24ωρο σε ενα ειδικο δοχειο.Απο'κει κ περα οι απαντησεις δν ηταν καλες.Η μεγαλη αυξηση προκαλει βλαβη στα νεφρα,εντονο πρηξιμο κ υπερταση.Τα εχω ολα γι'αυτο μου ειπε για καισαρικη.

Βιργινακι ετοιμη δηλαδη;;Εγω μονο το νεσεσερ θελω ακομα.

Μαρακι ειδες μωρε τα ρουχαλακια τι ωραια που δειχνουν;Εγω καμαρωνα οταν τα απλωνα.Εχουν πολυ πλακα.

ελα βρε Αντουλα μου, μην στεναχωριεσαι..

ολα αυτα τα προκαλει σε εσενα ή στο μωρο?

δηλαδη ποτε θα γεννησεις?

και εγω βγαινω και τα χαζευω στην βεραντα!!! Μουρλια!!!

φανταζομαι τα ρουχαλακια γεματα με μπουτακια και κοιλιτσες μεσα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...