Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στα δημόσια νοσοκομεία, ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα, στο Έλενα που θα γεννήσω (δεν είμαι σίγουρη εάν ισχύει για όλα τα δημόσια μη λέω κουταμάρες), οι αναισθησιολόγοι αποφεύγουν την επισκληρίδιο. Τον ακριβή λόγο δεν τον ξέρω, να σας πω την αλήθεια. Στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, που είχα κάνει, μας είχαν πει ότι αν κάποια θέλει οπωσδήποτε επισκληρίδιο, θα πρέπει να κάνει εκ των προτέρων ειδική συνεννόηση με τον αναισθησιολόγο, γιατί δεν συνηθίζεται. Πίστευα ότι δεν θα κάνω καισαρική και δεν έκανα τέτοια συμφωνία.

Πάλι πολυλόγησα....

Αχ, αυτά τα παγωτά, μου έχουν γίνει εμμονή και κάθε απόγευμα θέλω το παγωτό μου...Σήμερα έφτιαξα ένα κείκ αλλά δεν με ικανοποιεί, θέλω το παγωτό μου.....χιχιχι

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

εγω με τα παγωτα το εχω ξεφτιλισει. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Ναι αυτο για τη δημοσια το εχω ακουσει. Παντως εγώ εκανα, απλα οχι μεγαλη δόση για να μπορω να καταλαβαινω τους πονους και να βοηθάω. Αφλησε που λιγάκι καθυστέρησα να την κάνω και για καποια ώρα ειχα τους πόνους τους πολλους!

Αλλα πραγματικά ... ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ! ΟΛΑ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Katerina_s, σε νιώθω με την χαλάρωση που αναζητάς! Κι εμάς θέλει να έρχεται στο κρεβάτι μας το βράδυ. Λες να το μυρίζονται ότι θα χάσουν τα πρωτεία, τα μικρούλια μας; Αχ, και που είσαι ακόμα...! Θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε; Τέλος, πάντων, καλά να είναι τα παιδάκια μας. Όπως όλες οι μανούλες του κόσμου θα τα καταφέρουμε κι εμείς! Έχεις κάποιον να σε βοηθάει;

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

κοριτσια εδώ κ μισή ωρα έχω έναν συνεχόμενο πόνο/σουβλιά αριστερά χαμηλά,,

Είμαι ξαπλωμένη, πήρα κι ένα trofocard αλλά δεν έχει σταματήσει,,

Να είναι το έντερό μου?

Μήπως να πάρω τον γιατρό?

Να είναι κάτι σοβαρό?

Νιωθω ενα συνεχόμενο τσίμπημα:confused:

"cogito,ergo sum"

Περαστικός να είναι εύχομαι, vanilla!

Μήπως, αν δεν σου περάσει σε λίγη ωρίτσα, να πάρεις τον γιατρό σου καλύτερα;

Αν και δεν μας επιτρέπεται να δίνουμε συμβουλές γιατρών, είναι συνεχόμενος, ακόμα και όταν δεν κουνιέσαι; Μήπως είναι πιάσιμο; Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα αγχωθεί με έναν τέτοιο πόνο/σουβλιά που εντόπιζα στο σημείο που ενώνεται το αριστερό πόδι με την λεκάνη και πήγα στο νοσοκομείο, άρον άρον. Τελικά δεν ήταν τίποτα. Βέβαια έμεινε μερικές μερούλες ο πόνος αυτός. Τότε ήμουν, όμως, στον 5ο μήνα.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

κοριτσια θα σας μαλωσω!!

ολες αγχος εχετε για την γεννα?

εγω γιατι δεν εχω? ειμαι αναισθητη ή δεν εχει ερθει ακομα η ωρα μου?

παντως θα συμφωνησω με τις μανουλες που λενε οτι σημασια εχει να βγει γερο το μωρο και οχι ο τροπος που θα ερθει..

και εγω θελω πολυ να γεννησω με φυσιολογικο τοκετο, πιστευω πως το χρωσταω στον ευατο μου, αλλα αν δεν γινει.. δεν θα σκασω κιολας!

εμενα πριν λιγο τελειωσε η μαμα μου τις δουλειες και θα ξαναερθει την Πεμπτη να μαζεψουμε και τα χειμωνιατικα και να κανουμε και τα ρουχα της μπεμπουλας!

Διαφημίσεις

Περαστικός να είναι εύχομαι, vanilla!

Μήπως, αν δεν σου περάσει σε λίγη ωρίτσα, να πάρεις τον γιατρό σου καλύτερα;

Αν και δεν μας επιτρέπεται να δίνουμε συμβουλές γιατρών, είναι συνεχόμενος, ακόμα και όταν δεν κουνιέσαι; Μήπως είναι πιάσιμο; Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα αγχωθεί με έναν τέτοιο πόνο/σουβλιά που εντόπιζα στο σημείο που ενώνεται το αριστερό πόδι με την λεκάνη και πήγα στο νοσοκομείο, άρον άρον. Τελικά δεν ήταν τίποτα. Βέβαια έμεινε μερικές μερούλες ο πόνος αυτός. Τότε ήμουν, όμως, στον 5ο μήνα.

Ακριβώς σε αυτο το σημείο πονάω, εκεί που δένει περίπου το αριστερο πόδι με την λεκάνη

Ο πόνος είναι συνεχόμενος και ναι ειμαι ακίνητη,,,

Τι είναι γιατρέ μου?:tongue:

"cogito,ergo sum"

Καλώς όρισες μωράκι της Κατερίνας........:P:p:p:p:p

να είσαι γερό και καλότυχο και να έχεις ευτυχισμένη ζωή....

Κατερινούλα εύχομαι η ζωή σου να γεμίσει γέλια και χαρές....

και επιδή η μανούλα κάνει την περισσότερη δουλειά αλλά όλοι την ξεχνάνε αυτά για εσένα με πολύ πολύ αγάπη......

anthodesmi.jpg

και επιδή γράψατε πολλα και θυμαμαι λίγα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αν και δευτερο μωρό έχω αγωνία όπως την πρώτη φορά και τώρα που ξέρω ακόμα περισσότερο:tongue::tongue::tongue:

τα κιλά φεύγουν με πρσοχή και λίγο γυμναστική.......στηην πρωτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα 57 και έφτασα 73:cool:

στους 2 μήνες ήμουν πάλι 58 αλλά λίγο ζελεδάκι σαν το ανθρωπάκι της pireli:D:D:D

τώρα ξεκίνησα 53 έιμαι ήδη 65 και μέχρι να γεννήσω.....πόσα ακόμα?????σήμερα που έψαχνα φόρεμα για ένα γάμο την επόμενη εβδομάδα ένιωθα σαν τον οβελιξ:(:(

μετά όμως.........πάλι κοιλιακούς φέτες......χιχιχιχιχιχχι.....και η λεκάνη μαζεύει οπως πριν.......

στα δημόσια νοσοκομεία για να κάνεις επισκληρίδιο πρέπει να κάνεις συννενόηση απο πριν και να έχεις έτοιμο το φακελάκι.......εμένα ας πουμε ο καλός ανισθησιολόγος μου ζήτησε 300 σε μια πρκαταβολική συζήτηση :cool::cool::cool: και δουλευω και στο νσοκομείο:shock:.

Βανιλάκι μπορεί να τραβήχτηκε λίγο ο πρσαγωγός σου.....μην ανησυχεις τόσο πολύ......και μην παίρνεις έτσι τα trofocard(τα μισώωωωωωω 7 μήνες τα παίρνω στην αρχη 6 την ημέρα:()

Κατερινακι μου να σου ζησει ο παιδαρος κοπελα μου

παντα υγιης κ καλοτυχος.

Πως ηταν η εμπειρια σου;Οταν μπορεσεις πες μας λεπτομερειες.

Αντε κοριτσακια μου ερχονται τα μωρακια μας.

CEebp2.png?9T0iAOMn

οζαλινακι τι κανεις κοριτσακι μου? ολα καλα?

Αντουλα μου, ειδες που εφτασε ο καιρος??

εσυ πως εισαι, ποτε περιμενουμε τα δικα σου?

με εχει πιασει ενας βηχας και με εχει τρελανει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...