Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι βρε Βανιλάκι μου 4 μήνες μετά τη γέννηση του γιου επανήλθα. Απλά τώρά πάλι άνοιξε η λεκάνη μου.

Βέβαια να πω ότι το καλοκαίρι που πέρασε έβλεπα το σώμα μου όπως όταν ήμουν 20, τι γράφω. Το λέω ότι όλα γίνονται όπως πριν, διατροφή και γυμναστική. Γυμναστική, κάνω πολύ περπάτημα λόγω δουλειάς, διατροφή μμ έτσι και έτσι, όλα αλλά με μέτρο. Τώρα βρίσκομαι στα 14 κιλά συν.

Κατερίνα μου η αλήθεια είναι ότι μας λείπει ο μικρός πολύ, αλλά αφού έφυγε επειδή το ήθελε, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, απο΄την άλλη η απόλυτη χαλάρωση μέχρι βαρεμάρα.

dYU4p3.png

Vanilla λογικο ειναι να εχετε αγχος και αγωνια! Ολες μας έχουμε!!!!!!!

Και στο δεύτερο αγαπούλα ε???

Αχχχ

Λοιπόν σας είχα γράψει κάποτε την φαντασίωση/όνειρό μου ???

Να γεννήσω φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο!!!!!!!!!!!!!

Πριν λίγες μέρες που είχα doc με προσγείωσε ανώμαλα,,, μου είπε ότι προς το παρόν όλα βαίνουν καλώς αλλά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο όλα ανατρέπονται! Το σημαντικό είναι το μωράκι να βγει γερό , χωρίς να κινδυνεύσει η ζωούλα του!!!! Και το βούλωσα εκείνη τη στιγμή

Και βέβαια κατάλαβα είτε με καισαρική είτε με φυσιολογικό, με ή χωρίς επισκληρίδιο το σημαντικό είναι να γεννηθούν γερά!!!!!

"cogito,ergo sum"

μπλουμπλουδακι μου ωραια τα λες αλλα εκεινη την ωρα εχεις τετοιο θαρρος ωστε να πεις ας ζησω αυτην την μοναδικη εμπειρια? χμ για να δουμε !!

Η φύση προνοεί ώστε τα τα ξεχνάμε όλα, θυμάμαι την άλλη μέρα έλεγα του άντρα μου, να το ξανακάνουμε, και μου έλεγε δεν πας καλά.

dYU4p3.png

Και στο δεύτερο αγαπούλα ε???

Αχχχ

Λοιπόν σας είχα γράψει κάποτε την φαντασίωση/όνειρό μου ???

Να γεννήσω φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο!!!!!!!!!!!!!

Πριν λίγες μέρες που είχα doc με προσγείωσε ανώμαλα,,, μου είπε ότι προς το παρόν όλα βαίνουν καλώς αλλά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο όλα ανατρέπονται! Το σημαντικό είναι το μωράκι να βγει γερό , χωρίς να κινδυνεύσει η ζωούλα του!!!! Και το βούλωσα εκείνη τη στιγμή

Και βέβαια κατάλαβα είτε με καισαρική είτε με φυσιολογικό, με ή χωρίς επισκληρίδιο το σημαντικό είναι να γεννηθούν γερά!!!!!

σοφη κουβεντα ο γιατρος σου !!

ετσι ειναι ! μπορει να γκρινιαζουμε τωρα αλλα κατα βαθος το μονο που πραγματικα θελουμε ειναι να προσφερουμε το καλυτερο στα παιδια μας εκεινη τη στιγμη !!!!! κ ετσι θα γινει ! απλα ευχομαστε να ειμαστε δυνατες κ να αντεξουμε οσο χρειαζεται !!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

αχ θα ηθελα πραγματικα λιγες στιγμες χαλάρωσης...ουφ!

Εγω δεν επανηλθα ποτε...Εμεινα στα +6 κιλα!! Αλλα εφταιγα εγω γι αυτο!!!Η μαλλον τα παγωτα!!!

για την ώρα ειμαι στα +9,5κιλα!Για να δουμε!

cEyXp3.png

q61sp3.png

μπλουμπλουδακι μου ωραια τα λες αλλα εκεινη την ωρα εχεις τετοιο θαρρος ωστε να πεις ας ζησω αυτην την μοναδικη εμπειρια? χμ για να δουμε !!

Η φύση προνοεί ώστε τα τα ξεχνάμε όλα, θυμάμαι την άλλη μέρα έλεγα του άντρα μου, να το ξανακάνουμε, και μου έλεγε δεν πας καλά.

αμην παναγια μου !!!!!!! η αληθεια ειναι οτι ολες οι μανουλε τα ιδια λετε αρα κατι θα ξερετε κ σιγουρα δικιο θα εχετε 1!!!!!!!!!!!!!

Έτσι είναι να γεννηθούν γερά και υγιή, αυτό έχει σημασία. Το φυσιολογικό και χωρίς πολλά φάρμακα είνια το ιδανικό, αν όμως δεν γίνεται για τον αλφα βήτα λόγο δεν το συζητάμε.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας κλείνω, πάω να ντύθώ για να βγούμε να περπατήσω, αν και πριν μισή ώρα, εδώ στην Πάτρα έβρεχε, ελπίζω να σταματήσει εδώ. Α, και θα χτυπήσω και ένα παγωτάκι, είπαμε θα τα χάσουμε μετά. Σας φιλώ.

dYU4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Κατερίνα, τέλεια, ΜΠΡΑΒΟ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ! Να είναι γερός και να έχει καλή τύχη!

LisaH, τι κάνει ο μικρούλης σου; Εσύ, καλά;

Vanilla μου, νομίζω ότι είναι φυσιολογικός αυτός ο φόβος της άγνωστης διαδικασίας! Σκέψου μόνο πόσες γυναίκες καθημερινά μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία, και έχουν μπει από δημιουργίας του κόσμου. Προσέθεσε την ασφάλεια της σύγχρονης ιατρικής και την βοήθεια του Θεού, πάνω από όλα, και όλα θα πάνε καλά! Έτσι λέω κι εγώ στον εαυτό μου...

Για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ φοβάμαι αρκετά, παρά το γεγονός ότι έχω περάσει τη διαδικασία μία φορά. Για την ακρίβεια φοβάμαι την ολική νάρκωση της καισαρικής, που είναι πλέον σίγουρη. Θυμάμαι όταν με ξύπναγαν οι νοσοκόμες με χαστουκάκια, τι προσπάθεια έκανα να επανέλθω στον στον κόσμο του ξύπνου. Έλεγα στον εαυτό μου ότι ΠΡΕΠΕΙ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά και να ξεμουδιάσω... Αλλά αυτό συμβαίνει φαντάζομαι με όλες τις ναρκώσεις.... Φοβάμαι επίσης, μήπως, ξυπνώντας μου πουν ότι το μωράκι έχει κάτι σοβαρό, αυτός είναι, τελικά, ο μεγαλύτερος φόβος μου.

Αχ, μάλλον δεν θα πρέπει να ανοίγω το στόμα μου, γιατί δεν σας βοηθάω, τις πρωτομανούλες.... σόρρυ κορίτσια.

Bloublou enjoy your holidays in Patras!!! xixixi, μια χαρά τα λες! Η μικρούλα σου αργεί να έρθει για να ξεκουραστείς. Ξέρει τι κάνει.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Αχ βερολινα μου κ συ με αγχη ε ???

ολες εχουμε αγχος να βγουν τ αμωρακια μας γερα κ υγειη ! αυτο ειναι το μονο σιγουρο !!!

θυμισε μου γιατι θα κανεις ολικη εσυ ???

μπλουμπλου μου καλο περπατημα κ φαε κ γι αμας παγωτακια !!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...