Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Bιργινάκι μου μην αγχώνεσαι επανέρχεται η λεκάνη, απλά θέλει λίγο χρόνο.

Είχα ανόιξει αρκετά θυμάμαι, όπως και τώρα άλλωστε , ενώ είχα χάσει όλα τα κιλά στο τζιν μου αγαπημένο μπήκα μετά απο 4 μήνες. Εντάξει δεν είναι και τραγικό.

Όσο για τον τοκετό είναι φοβερή εμπειρία μην το φοβάστε καθόλου, και επισκληρήδιο να μην κάνετε, θα πονέσετε εκείνη την στιγμή και μετά τέλος.

dYU4p3.png

μαλιστα κυρια !!!!

ναι οντως ειμαστε τοσο κοντα κ γι αυτο νιωθουμε ετσι ! αλλα πρεπει να το ξεπερασουμε ...κ εγω δεν τα εχω καταφερει ακομη.......

οσο για τον καλοπισμο κ γω περιμενω τη χαζοξαδερφη μου να μου τα φτιαξει 3 μερες τωρα αλλα που τετοια τυχη ! μου πε αυριο ! γι ανα δουμε θα ρθει ????

οσο για την αποτριχωση εγω φοβαμαι....αλλα πρεπει να το παρω ολο με το ξουραφι μη γινω κ ρεζιλι !!! χιχιχι!!! τωρα απλα στην τυχη οτι εκανα !!!

Bιργινάκι μου μην αγχώνεσαι επανέρχεται η λεκάνη, απλά θέλει λίγο χρόνο.

Είχα ανόιξει αρκετά θυμάμαι, όπως και τώρα άλλωστε , ενώ είχα χάσει όλα τα κιλά στο τζιν μου αγαπημένο μπήκα μετά απο 4 μήνες. Εντάξει δεν είναι και τραγικό.

Όσο για τον τοκετό είναι φοβερή εμπειρία μην το φοβάστε καθόλου, και επισκληρήδιο να μην κάνετε, θα πονέσετε εκείνη την στιγμή και μετά τέλος.

μακαρι να επανελθει γιατι αλλιως καηκα !! χαχαχα!!! εχω γινει χαλια σας λεω !! τωρα για τον τοκετο ... τι να πω μια χαρα ημουν ολους αυτους τους μηνες !!! ξαφνικα κ μεσα σε μια μερα γκρεμιστηκαν ολες μου οι προσπαθειες να το βλεπω απο την καλη του πλευρα κ με κυριευσε ο φοβος κ τιποτ'αλλο ! εχω πολυ αναγκη να το ξεπερασω αλλα δεν ξερω πως !!!!!

ξερω οτι θα ρθει κ θα περασει αλλα δεν μου αρκει για την ωρα !

Βανιλάκι μου άγχος είχα , θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα να κάνω καρδιοτοκογράφημα μου είχαν κοπεί τα πόδια. Μετά όμως όταν μου σπάσανε τα νερά, ήμουν πολύ χαλαρή, μπήκα στο μπάνιο, ξυρίστηκα, το περιοποιήθηκα γενικώς, έκανα το σταυρό μου και είπα τώρα εδώ που έφτασα, δεν έχω παρά να τα καταφέρω και να ζήσω την εμπειρία που εκατομμύρια χρόνια ζούνε εκατομμύρια γυναίκες. Να σου πω την αλήθεια, ανυπομονώ να το ξαναζήσω με τον πόνο που σίγουρα θα έχει, αλλά δεν με νοίαζει.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Μόλις με πήρε και ο γιατρός μου απο Κεφαλονιά τηλέφωνο, να δει τι κάνω.

Του είπα ότι προς το παρόν διακοπές, γεμίζω μπαταρίες για μετά, τόση βαρεμάρα είχα να ζήσει πριν την γέννηση του γιου μου.

dYU4p3.png

Kiki όλα καλά κουκλίτσα?

Virgi k bloublou πως καταλάβατε ότι άνοιξε η λεκάνη???? εννοείτε τα πλαϊνά???

Αχ βρε bloublou και μόνο αυτό που έγραψες ότι ανυπομονείς να το ξαναζήσεις τα λέει όλα,,,πόσο κουράγιο μας δίνεις;);)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

bloublou τι ωραια που ξεκουραζεσαι...Εγω δεν τα καταφερνω...Ο μικρος κοιμαται εδω και μερες 1 ωρα το μεσημερι και το βραδυ κλαιει να ερθει στο κρεβατι μας. Ετσι ουτε το βραδυ κοιμαμαι...

Virgi ξερεις τι λενε? 9 μηνες εγκυος, 9μηνες για να επανέλθεις!!!Αλλα αξίζει ε;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Το πήδηξα το θέμα.

Κοιτάξτε να περνάτε καλά το σύντροφο σας, βόλτες και όποτε σκάσουν μύτη, καλώς να τα δεχτούμε.

Να τέτοια γράφεις κ θα σκάσουν μύτη οι ζουζούνες της παρέας βλέπε aobatsan, μινούλα:tongue::tongue:

Βανιλάκι μου το βλέπω στο καθρέφτη και το είδα όταν γέννησα ότι παρόλο που έχασα τα κιλά δεν έμπαινα στα παντελόνια μου.

Δηλαδή μέχρι τώρα, εννοώ πριν την δεύτερη εγκυμοσύνη, δεν είχες επανέλθει???????

"cogito,ergo sum"

μπλουμπλουδακι μου ωραια τα λες αλλα εκεινη την ωρα εχεις τετοιο θαρρος ωστε να πεις ας ζησω αυτην την μοναδικη εμπειρια? χμ για να δουμε !!!!

βανιλακι μου κ γω στον καθρεπτη το βλεπω , φαινεται κανει μπαμ οτι η λεκανη μου δεν ηταν τοσο ανοιχτη !!!!

bloublou τι ωραια που ξεκουραζεσαι...Εγω δεν τα καταφερνω...Ο μικρος κοιμαται εδω και μερες 1 ωρα το μεσημερι και το βραδυ κλαιει να ερθει στο κρεβατι μας. Ετσι ουτε το βραδυ κοιμαμαι...

Virgi ξερεις τι λενε? 9 μηνες εγκυος, 9μηνες για να επανέλθεις!!!Αλλα αξίζει ε;

αξιζει σιγουρα κατερινακι μου !!!!!! αρκει ομως κ καποια στιγμη να γινουμε ανθρωποι !!!! χεχεχε !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...