Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ΟNOMA………......ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ........Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα).........................................21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................12/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

3.LisaH........................ΙΑΣΩ.........................14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ....................17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ 3200gr 37w2d

5.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ..........................1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

6.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

7.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

8.Εua_..........................................................9/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Athi80.......................................................10/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

10.βαλι..........................EΛΕΝΑ................... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

11.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.kiki2011...................ΙΑΣΩ...................... ..20/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ

13.aggeliki83................ΓΑΙΑ...................... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

14.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.Rena2010-Διδυμα.....ΙΑΣΩ........................25/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ................... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ.................26/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

19.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

20.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ...................24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

21.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

22.fntag......Διδυμα.......ΜΗΤΕΡΑ.................30/0611.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

23.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

24.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ......................30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

25.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ...................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

26.Mammyblue.......................................... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

27.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ................... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

28.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδιαααααα!!!!!! Κατερινακι με το καλο και με ενα πονο!!!!!!! Μαρακι παρε να μαθουμε τα ευχαριστα!!!!!!! Αχ!βρε κοριτσια με κανετε και ευθυμω!!!! Τι ωραια που τα λετε....!!! Λιζακι, ολα καλα θα πανε και θα τα θυμασαι αργοτερα και θα γελας! Κικη μου, ευχομαι ολα να πανε καλα και σε σενα και θα πω την αμαρτια μου....ζηλευωωωωωωωωωω θελω και εγω να γεννησω!!!!!!!!!! Ο μπομπιρακος μου ολο κουνιεται, συνεχειααααααααα!!!!!! Και απο χτες με εχει τσακισει και ποναω πολυ απο κατω...κατεβαινει, αραγε???

Bloublou μου και Αobatsan μια χαρα σας βρισκω....παντα καλα!!! Γεμιστε μπαταριες....και απο συχνοουρια δεν εχω παραπονο, μαυρο υπνο κανω τις νυχτες! Φιλακιαααααα!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

που εισαστε κοριτσακια μου?

μπα χτες που εκανα μπανακι δεν ειχαμε και πολυ επικοινωνια με το απ'αυτουλι!!:cool:

εμενα ομως σοβαρα το λεω τωρα η κοιλια μου δεν εχει μεγαλωσει προς τα πανω αλλα εχει απλωθει δεξια και αριστερα και αυτο εχει γινει επειδη το σχημα της μητρας μου ειναι σε σχημα καρδιας λογω του διαφραγματος που υπηρχε.

Αφου το παρατηρησε και ο γιατρος και μου ειπε την προηγουμενη φορα να μην περιμενω να ψηλωσει η κοιλια μου προς τα πανω, δεν προκειται!

και αφηστε το απ'αυτο μου ησυχο!!!!!:tongue::tongue:

χαχαχααχαχαχ!!!! καλα θα το αφησουμε ησυχο αρκει να μην μας ξαναπροκαλεσεις !!!! χαχαχαχα!!!

οσο για την κοιλιτσα λιγο πολυ φταιει κ το οτι ειναι κοριτσι ! ετσι εχω ακουσει αλλα ετσι ειναι κ σε μενα ! απλωθηκε πολυ στα πλαγια κ επισης εχει ανοιξει παρα μα παρα πολυ η λεκανη μου ! ευχομαι να ναι για καλο αυτο !

κοριτσια μιλησα με τον αντρα της Κατερινας

ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ!!!!!

3200 ΤΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!!!

καισαρικη τελικα, ειχε τυλιχτει με τον λωρο το μαναρακι μας!!

η Κατερινα ειναι μια χαρα, δεν μιλησα μαζι της αλλα ειναι πολυ καλα και δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου!

να σου ζησει Κατερινακι μου!!!!!

γερος και τυχερος να ειναι!!!!

καλο σαραντισμο!

ουουουουουουουουο Κατερινουλααααααααα !!!!!!!

Να σας ζησει !!! Να ειναι γερος κ καλοτυχος !!!!!!!!

Κ ευχομαι να φερει ξανα το χαμογελο στα χειλη σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

οσο για την κοιλιτσα λιγο πολυ φταιει κ το οτι ειναι κοριτσι ! ετσι εχω ακουσει αλλα ετσι ειναι κ σε μενα ! απλωθηκε πολυ στα πλαγια κ επισης εχει ανοιξει παρα μα παρα πολυ η λεκανη μου ! ευχομαι να ναι για καλο αυτο !

μπορει να παιζει και αυτο ρολο, αν ειναι για να γεννησουμε φυσιολογικα και ευκολα ας ανοιξει η λεκανη!!!

Καλημέρα!!!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ! ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!!!!!!!!!

Τα κιλάκια του τέλεια! Αχ μια χαρα!

Μαρια αν μιλήσεις μαζί της δώσε τις ευχες μου!!!!!

ΑΝΤΕ ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Αγαπούλες καλησπέρα

Σας διάβασα και χθες κ σήμερα απλά ήμουν λίγο κακόκεφη κ δεν έγραψα,,

Με έπιασε ένα "άγχος" για τον τοκετό από το πουθενά,, μια φοβία,,κάτι τελοσπάντων

Είχα και μια ανεξήγητη υπνηλία,, έκλαιγα κ με το παραμικρό,,,

απα πα,,, χάλια ήμουν δυο μέρες τώρα

Πήγα κ στην αιματολόγο κ μου είπε ότι σε λίγες μέρες ξεκινάμε διπλές ενέσεις κάθε μέρα κ στενοχωρήθηκα:(:(:(:( που θα χωρέσουν πια??????????

Σαν στρουμφάκι έχω γινει,,μπλε παντού,,,

Ααααχχχ γκρίνιαξα κ ηρέμησα τώρα

Maraki σε τρώει το "απαυτούλι" σου να φας αναφορά έτσι???:tongue::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

μπορει να παιζει και αυτο ρολο, αν ειναι για να γεννησουμε φυσιολογικα και ευκολα ας ανοιξει η λεκανη!!!

να ανοιξει ..δε λεω !! οσο θελει !!! Αλλα θα ερθει εκει που ηταν μετα η θα μεινουμε αχλαδια ??? χαχαχ!!!!! ουφ !

Αγαπούλες καλησπέρα

Σας διάβασα και χθες κ σήμερα απλά ήμουν λίγο κακόκεφη κ δεν έγραψα,,

Με έπιασε ένα "άγχος" για τον τοκετό από το πουθενά,, μια φοβία,,κάτι τελοσπάντων

Είχα και μια ανεξήγητη υπνηλία,, έκλαιγα κ με το παραμικρό,,,

απα πα,,, χάλια ήμουν δυο μέρες τώρα

ελα να κανουμε παρεα !!! ετσι ειμαι κ γω κατι μερες τωρα !!!!!!

Πήγα κ στην αιματολόγο κ μου είπε ότι σε λίγες μέρες ξεκινάμε διπλές ενέσεις κάθε μέρα κ στενοχωρήθηκα:(:(:(:( που θα χωρέσουν πια??????????

Σαν στρουμφάκι έχω γινει,,μπλε παντού,,,

Ααααχχχ γκρίνιαξα κ ηρέμησα τώρα

λιγο ακομη υπομονη κοριτσακι μου κ ειναι για καλο σκοπο !!! να σκεφτεσαι τη μπεμπουλα σου !

Maraki σε τρώει το "απαυτούλι" σου να φας αναφορά έτσι???:tongue::tongue::tongue:

χαχαχχα!!!!!:-P:razz:

τα γραμματα βγηκαν μονα τους ροζ !!! χαχαχαχ!!!!

Μου φτιάχνουν τη διάθεση τα χρώματα;););)

Αρχίστε να γράφετε με χρώματα,,ροζ-κίτρινα-μπλε-πράσινα;);)

Virgi μάλλον επειδή πλησιάζουμε στη μεγάλη μέρα νιώθουμε έτσι..

Στο μεταξύ έκλεισα πριν λίγο ραντεβού για μανικιούρ-πεντικιούρ αύριο και για αποτρίχωση τέλος Μαϊου (εύχομαι να κρατηθεί η μπεμπούλα ως τότε)

"cogito,ergo sum"

Katerinaki - Linaki - Bloublou

εσείς που είστε ήδη μανούλες για πείτε μας είναι φυσιολογικό να έχουμε φοβίες??? Μάλλον ναι ε???

Είχατε και πως τις καταλαγιάσατε???

Με έπιασε πολυλογία,,,,

Σκέφτομαι κ τα κορίτσια που γέννησαν κ συγκινούμαι,,,

Το Lisaki δεν μας έγραψε νέα σήμερα από τον μπέμπη,,,

Maraki τα καταφέρατε???

Θα γράφω μόνη μου:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...