Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Aντουλα και εσυ Μαιο λοιπον;

μια χαρουλα κοπελα μου, ολα καλα θα πανε, αν ο μπεμπης ειναι μια χαρουλα καλυτερα να βγει!

Κατερινουλα δεν γυρισες ακομα απο τις εξετασεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντυουλα με το καλο λοιπον κ συ κουκλιτσα μου !!!!!!

ΚΙΚΗ μου κ συ με το καλο , αλλα εσυ γιατι τοσο νωρις:confused::confused::confused:

ελα δεν το παθαινουν ολες αυτο, μην το σκεφτεσαι!

α! εγω με την χαρτουρα δεν προκειται να ασχοληθω, θα τα κανει ο αντρουλης που του αρεσει κιολας και θελει να ασχοληθει!:cool:

να σε ρωτησω, πηρες εσωρουχα μιας χρησης, κανονικα πηρες και ποσα?

ναι ειμαι ψιλοχαλια ρε γμτ, μονο ξεροβηχα εχω.

ξερω κ γω μπορει να ειμαι μια απο αυτες !! στο μεταξυ εχω αρχισει κ εχω πονακια περιοδου κ κολπικα !!!! χμ ! για να δουμε !

λοιπον πηρα ενα πακετο εσωρουχα μιας χρησης των 4ων τεμαχιων, κ 3 εσωρουχα κανονικα ! δε νομιζω οτι θα χρειαστουμε παραπανω !!!! ε και αν χρειαστουμε μας φερνουν ! δεν υπαρχει λογος να γεμιζει η βαλιτσα ετσι !

περαστικα βρε μαρακι μου !!!!!!

Χαρτούρα??? Τι χαρτούρα??? Ενημερώστε pleaaaaaaaase..........

βασικα μολις μπουμε θελει ληξιαρχικη πραξη γαμου σφραγισμενη εντος 6μηνου, τις ταυτοτητες κ τα βιβλιαρια μας !!!!!

μη σε τρομαζουμε αδικα ! χιχι!!!;););)

To Κατερινάκι μας δεν μπήκε να μας πει τα νέα της, μου φαίνεται ότι αύριο θα ακούσουμε ευχάριστα, τα πάνε όλα καλά κοριτσάκι μου.

Αντούλα μου με το καλό και συ, φαντάζομαι λόγο πίεσης, για ποιο νωρίς.

Κική μου μια χαρά ο μπεμπούλης σου.

Αobasant έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το έλενα έχουν γεννήσεις φίλες μου εκεί. Μπράβο να πάμε όλα καλά, και βουρ για σεχ στον ένατο. Εγώ τον παρακαλώ αλλά γιοκ.

Βιργινία μου πρηξηματάκια΄θα έχουμε απο δω και πέρα, σήμερα έβγαλα και την βέρα μου γιατι άρχισε να με ενοχλεί.

Μαράκι μου ετοιμάζεις και συ τι βαλιτσούλα σου σιγά σιγά, πως πέρασε έτσι ο καιρός κορίτσια, απίστευτο μου φαίνεται. ε

Λιζάκι μου πολλές αντλησεις να κάνεις και θα κατέβει το γάλα, για να κρατήσεις μαι καλή παραγωγή και μετά ο θησαυρός σου θα κάνει όλη την δουλειά, μη φοβάσαι, υπομονή κια επιμονή θέλει. ρίξε μια ματιά εδώ είναι γραμμένα απο την Αγλαία Παπαδήμα, σύμβουλο θηλασμού http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59853

dYU4p3.png

κορίτσια μου όλες γεννάτε???????μπράβο σας.......θα μείνω τελευταία νομίζω:tongue::tongue:ν εκτός και με κολλήσετε:P:p:p

όλες να έχετε εύκολο τοκετό και να είναι γερά τα μπεμπάκια.....

πάω να ξαπλώσω γιατί νιώθω κάπως την κοιλίτσα μου.όλη μέρα στο πόδι.

πολλά πολλά φιλάκια και αύριο να έχουμε ευχάριστα νέα.

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια, εγώ νιώθω συσπάσεις αρκετες,και πολλα "μπουκώματα" χαμηλα. Λες και θα βγει το μωρο!

Οι μερες περάσανε! Μεσα σε 1,5 μηνα όλες θα έχουμε γεννησει...Και μετα, θα τα λέμε σαν φρεσκομανούλες!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρααααααα!

Έκανα έναν ύπνο σήμερα άλλο πράγμα :) Τον καταευχαριστήθηκα....είχε και μια δροσιά...έβλεπα και την κουκλίτσα μου στον ύπνο μου...κλωθογύριζε κι όλη νύχτα το ψυχουλάκι μου...και ξύπνησα μ ένα χαμόγελο ΝΑ, με το συμπάθειο :P

Με το καλό να γεννήσει και το Κατερινιώ μας σήμερα!!! Δεν μπήκε χθες να μας πει τα νέα από τον γιατρό...λέτε να την κράτησε στονοσοκομείο?...εκεί θα τον έβλεπε?

Απο οτι βλεπω κοριτσια τελικα θα ειμαστε αρκετες μανουλες Μαιου.

Σημερα πηγα κ εγω στον γιατρο,ο μικρουλης μου εφτασε τα 2200γρ.

Οι εξετασεις ειναι καλες αλλα η πιεση μια απο τα ιδια.Με τεσσερα χαπια

την ημερα των 500mg κ τιποτα οποτε απο Δευτερα θα ειμαι κ εγω μανουλα.

Θα ξαναπαω την Παρασκευη για τις λεπτομερειες.Μου εκοψε κ την περιδεση

κ ετοιμαζομαι.Ειναι λιγο νωρις ακομα αλλα δν γινετε διαφορετικα.Εχω πολυ

αγωνια.

Άντυ μου, ετοιμάζεσαι κι εσύ, ε? Με το καλό κοριτσάκι μου...όλα θα πάνε καλά :)

βασικα μολις μπουμε θελει ληξιαρχικη πραξη γαμου σφραγισμενη εντος 6μηνου, τις ταυτοτητες κ τα βιβλιαρια μας !!!!!

μη σε τρομαζουμε αδικα ! χιχι!!!;););)

Άντε βρε, και με τρόμαξες...έφαγα το κεφάλι μου να βρω τι χαρτιά θέλω!!!

Την ληξιαρχική θα πάει ο άντρας μου σήμερα σε ένα ΚΕΠ να τη βγάλει, δεν πιστεύω να μας την αργήσουν. Εσείς που τη βγάλατε?

Αχ, και ξανά αχ! (αυτές οι ορμόνες με έχουν ξεκάνει πια :P)

Σας διαβάζω μία μία...η καθεμιά με τις δικές τις αγωνίες και άγχη, με τα δικά της συμπτώματα και όνειρα...με τις δικές της ευχές...και είναι τόσο συγκινητικά όλα αυτά!

Άντε και κοντεύουμε κορίτσια!!! :) :) :) :) :)

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημερα κοριτσακια!!

τι μου κανετε?

Εχουμε γεννητουρια σημερα? εχω το τηλ. της Κατερινας θα την παρω αργοτερα.

εγω σημερα θα εχω την μαμα μου για τα χαλια.

το βραδυ δεν κοιμηθηκα και πολυ καλα, ειχα πολυ βηχα και καουρες..

και βρε κοριτσια, μεγαλωσε και η κοιλια μου και δεν μπορω να γυρισω στο πλαι καθολου:(:(

Καλημερούδια, καλά κοιμάμαι αν εξαιρέσεις τρεις φορές ότι σηκώνομαι για τσίσα, κατά τα άλλα την παλεύω, είναι ήσυχο το κοριτσάκι μου το βράδυ κια δεν με ενοχλεί, θα τα βγάλει όλα μετά, χαχα.

Μαράκι ενημέρωσε μας για την Κατερινά, γιατί έχω την αίσθηση ότι μάλλον την κράτησε ο γιατρός χθες.

Σας είπα το αγοράκι μου περνάει καλά στο νησί, δεν του έκατσε καλά η Πάτρα. Δεν μας αποζητά, μόνο όταν του μιλάω στο τηλέφωνο μου λέει ''έλα μαζί μου, βγήκε το μωρό μου;, και του λέω ''έλα στην Πάτρα'', ''όχι, δεν μου αρέσει, όταν βγει το μωρό θα ''έρθω να σε πάρω''. Βρε, δεν του άρεσε. Κατά τα άλλα είναι καλά, μου λέει η μαμά μου, εμείς εδώ νιώθουμε λίγο περίεργεια,λ ένα κενό που λένε, μας λείπει, δεν τον είχαμε αποχωριστεί τα τρία χρόνια, και διακοπές μαζί πηγαίναμε.

Απλά ξεκουραζόμαστε τώρα, φορτώνουμαι μπαταρίες για το μετά. Ανυπομονώ.

dYU4p3.png

καλημερα Μπλουμπλουδακι!

μαι χαρα την βρισκω την μικρη σου!

καλα οσο γαι τον γιο σου, θεος!! θα εχει βρει την καλυτερη του στο νησι με την γιαγια!

θα παρω την Κατερινα λιγο αργοτερα, και εγω εχω αγωνια... για να δουμε!

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααα!

Άντε βρε, και με τρόμαξες...έφαγα το κεφάλι μου να βρω τι χαρτιά θέλω!!!

Την ληξιαρχική θα πάει ο άντρας μου σήμερα σε ένα ΚΕΠ να τη βγάλει, δεν πιστεύω να μας την αργήσουν. Εσείς που τη βγάλατε?

Στα κεπ θα παει σημερα κ μενα ο αντρας μου !!!!!!;)
καλημερα κοριτσακια!!

τι μου κανετε?

Εχουμε γεννητουρια σημερα? εχω το τηλ. της Κατερινας θα την παρω αργοτερα.

εγω σημερα θα εχω την μαμα μου για τα χαλια.

το βραδυ δεν κοιμηθηκα και πολυ καλα, ειχα πολυ βηχα και καουρες..

και βρε κοριτσια, μεγαλωσε και η κοιλια μου και δεν μπορω να γυρισω στο πλαι καθολου:(:(

χμ...αυτο το λες εσυ που βλεπεις κ το απ'αυτουλι σου ???ε ???? χαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περαστικα σου μαναρακι μου !!!!

καλημερα Μπλουμπλουδακι!

μαι χαρα την βρισκω την μικρη σου!

καλα οσο γαι τον γιο σου, θεος!! θα εχει βρει την καλυτερη του στο νησι με την γιαγια!

θα παρω την Κατερινα λιγο αργοτερα, και εγω εχω αγωνια... για να δουμε!

΄Μαράκι ρίξτο το τηλεφωνάκι να μάθουμε κ εμείς τα νέα,η αγωνία μάλλον είναι κολλητική:P

χμ...αυτο το λες εσυ που βλεπεις κ το απ'αυτουλι σου ???ε ???? χαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα Βιργινάκι με έκανες κ γέλασα..........θα το ξεχάσει η φιλενάδα το απἀυτούλι της:shock::shock::shock: για κανα μηνάκι.......

σαν τον Οβελιξ γίναμε όλες:lol::lol:

χαχαχαχααχχααχ ε μα εμεις δεν το βλεπουμε κατι μηνες τωρα κ ερχεται ξαφνικα η κυρια τη μια μας λεει οτι μια χαρα ξουριζεται κ την αλλη μεγαλωσε κ η κοιλια της ! ε οχι !!!!!

και αυτο αναφορα θελει !!! χαχαχαχα!!!

Που εισαι βανιλακι !!!!!!

που εισαστε κοριτσακια μου?

μπα χτες που εκανα μπανακι δεν ειχαμε και πολυ επικοινωνια με το απ'αυτουλι!!:cool:

εμενα ομως σοβαρα το λεω τωρα η κοιλια μου δεν εχει μεγαλωσει προς τα πανω αλλα εχει απλωθει δεξια και αριστερα και αυτο εχει γινει επειδη το σχημα της μητρας μου ειναι σε σχημα καρδιας λογω του διαφραγματος που υπηρχε.

Αφου το παρατηρησε και ο γιατρος και μου ειπε την προηγουμενη φορα να μην περιμενω να ψηλωσει η κοιλια μου προς τα πανω, δεν προκειται!

και αφηστε το απ'αυτο μου ησυχο!!!!!:tongue::tongue:

κοριτσια μιλησα με τον αντρα της Κατερινας

ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ!!!!!

3200 ΤΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!!!

καισαρικη τελικα, ειχε τυλιχτει με τον λωρο το μαναρακι μας!!

η Κατερινα ειναι μια χαρα, δεν μιλησα μαζι της αλλα ειναι πολυ καλα και δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου!

να σου ζησει Κατερινακι μου!!!!!

γερος και τυχερος να ειναι!!!!

καλο σαραντισμο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...