Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Λιζακι μου, πολυ ευχαριστα τα νεα του μπεμπη μας!!

ολα πανε καλα λοιπον..

κανε υπομονη γλυκια μου, λογικο να σε παιρνουν τα ζουμια αλλα αφου ολα πανε καλα και ο μπεμπης αναρρωνει να σκεφτεσαι θετικα και απο αγκαλιες ορεξη να εχεις και δεν θα τον αφηνεις μολις τον παρεις σπιτακι!!!

Κατερινακι, να μπεις να μας πεις τα νεα σου, το βραδακι.. αντε βρε αυριο θα εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Lisaki μου ολα καλα κοπέλα μου!Μην γονατιζεις! Το γαλατακι θα σου ερθει σήμερα η αυριο. Πηγαινε σε παρακαλω ειτε σε μαια ειτε στο γιατρο σου να σου κανει μασαζ στο στηθοσ. Προσοχη.Οκ? ναι το θηλαστρο δεν ειναι σαν το μωρο, αλλα αν κανεις σωστη δουλεια ολα θα πανε καλα. Ανα 3-4 ώρες να αντλεις το γαλα σου!οκ? Σου στέλνω με πμ το κινητό μου, αν θελεις να επικοινωνίσεις μαζι μου, για οτι θες!!!

Κατερινακι μου, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ναι, Βιργινακι μου πρέπει να γίνει την κατάλληλη στιγμή, αλλα χωρίς αυτή δεν θα την παλευα. Δεν πονεσε όταν μου την έκαναν, πρέπει να καμπουριασεις αρκετά για να την κάνουν στη σπονδυλική. Θα σε καθοδηγεί ο αναισθησιολογος.

καταλαβα λιζακι μου αρκει μεχρι τη στιγμη που πρεπει να γινει να εχουμε δυναμη να αντεξουμε ε ????

οσο για τον μικρουλη σου υπομονη ... ποτε θα σας τον δωσουν ξερετε ???

κ για το θηλασμο να προσπαθεις συχνα με το θηλαστρο γι ανα δουλεψει κ να κατεβει γαλα ! ετσι κ αλλιως τις πρωτες 3 μερες ειναι ελαχιστη η ποσοτητα γιατι ειναι το πρωτογαλα ακομα !

maria-elpida και virgi οι μπέμπούλες μας είναι λίγο άγριες ε???????τα ίδια κάνει και η δικιά μου αλλά ανάσκελα είναι αδύνατον να κοιμηθώ,νομίζω θα πνιγώ:(

τα φιλιά μου σε όλες:P

ε ρε αμα τρωμε ξυλο απο τωρα φανταστειτε μετα τι θα μας κανουν ! χαχαχα!!!!

Virgi, κι εγώ το είχα πρησμένα πόδια στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, τώρα όχι τόσο, να ξεκουράζεσαι, δε λέτε που δεν μας έχουν πιάσει και οι ζέστες, ακόμα!

Αυτά για την ώρα κοριτσάκια! Πάω να συνεχίσω τη δουλειά....

Πολλά φιλιά

ποπο αθλιο ειναι ομως κ αντι αισθητικο αλλα τι να κανουμε ! ξεκουραζομαι οσο μπορω !!!!!! σ ευχαριστω!
Κοριτσια μου, ευχαριστω πολυ για τις ευχες και την ενθαρρυνση.

Μαρακι, σημερα το απογευμα θα παω για εξετασεις και αυριο 6.30 το πρωι μπαινουμε.

με το καλο να πανε ολα καρδουλα μου θα περιμενουμε νεα σου με πολυ αγωνια !!!!!!!!!!!!! ηρθε επιτελους η ωρα να αντικρυσεις το θαυμα σου !!!!!

ποπο ειμαι ψοφια ! εφυγα στις 12 ειπα να παω για περπατημα-χαζεμα κ πηρα κ την ξαδερφη μου μαζι μπας κ σοριαστω πουθενα να εχω ενα δικο μου ! τεσπα ! μαρτυρισα με γυρισε σε ολες τι ςβιτρινες !!!! επεστρεψα πισω στις 2.30 εχοντας αγορασει τα εσωρουχακια γι ατο μαιευτηριο, ενα μπλουζακι κ ενα παντελονι για τωρα !

μετα ηρθε 3 παρα π καλουλης μου κ ηθελε να παμε βολτα σουπερ μαρκετ στον Αλιμο !!!!!

Ε πηγα κ κει κ μολις γυρισα !!!! Ω ναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εντελως ψοφια αλλα με λεει θηριακι ο γλυκουλης μου επειδη αντεξα !!!!! χαχαχαχχα!!!!

κ πηρα κ σερβιετες κ οδοντοβουρτσα για το μαιευτηριο κ ετσι ειμαι πανετοιμη να φτιαξω βαλιτσα σημερα ! τοσο καιρο με ειχε πιασει κ μενα αρνηση !!! τωρα ομως δεν λεει ! την Κυριακη μπαινω στο μηνα μου κ πρεπει να ειμαι ετοιμη ανα πασα στιγμη !!!!!!!

νομιζω πως τα εχω παρει ολα ! Νομιζω παντα !!!!!! χαχαχαχα αν κατι δεν εχω μικρο το κακο ! συπμληρωνω !!!!!!!!!!!!!!!

Α και δεν σας ειπα τι επαθα πρωινιατικα που ξυπνησα !!!!

αυτον τον καιρο εχω αρκετα υγρα, κ οπως πηγα να αλλαξω πλευρο καταλαβα καποια που εφυγαν,,,,, λιγο αργοτερα ειπα να σηκωθω κ πηγαινοντας στην τουαλετα νιωθω στο ποδι μου κατι παγωμενο κ να τρεχει !!!!!! καλα επαθα 10 εγκεφαλικα νομιζα οτι εσπασαν τα νερα,,,,, αλλα τελικ ακαμια σχεση ! ουτε καν υγρα δεν ειχα !!!! τι ηταν τωρα αυτο ?αρχιζω κ φαντασιωνομαι η μου φαινεται ??? ο αντρας μου λεει οτι γινεται καμια φορα στους μυς αυτο κ νιωθουμε να παγωνει κ να κατεβαινει προς τα κατω !!!!

χμ..... η αυτο η παραλογιζομαι !!!!!

που εισαι κοριτσακι μου εσυ?

ολη μερα βολταρεις και τωρα εισαι ψοφια ε?

θα κανεις βαλιτσουλα σημερα? και εγω περιεμνω την μαμα μου να μου σηκωσει τα χαλια και να μου σιδερωσει ρουχα, να μαζεψουμε και τα χειμωνιατικα και μετα θα την κανω και εγω.

ολα τα εχω αγορασει, στην βαλιτσα μενει μονο να τα βαλω..

καλε τι επαθες με τα "νερα", ελα μην φοβασαι,ειναι νωρις ακομα!

εγω σημερα βηχω ολη την μερα και ειναι και η συχνοουρια ασε θανατηφορος συνδιασμος!

Διαφημίσεις

ελα μου ντε τι επαθα ??? εχω στο μυαλο μου τη φιλη μου που αν κ πρωτοτοκη εσπασαν τα νερα τη μερα που μπηκε στο μηνα της κ δεν ειχε κ ετοιμη βαλιτσα οποτε καταλαβαινεις !!!!

ναι μωρε ολη μερα εξω κ ο ηλιος εκαιγε τα παιξα ομολογω !!!

τωρα λεω να ξαπλωσω λιγο κ να σηκωθω να τη φτιαξω παρεα με τον αντρουλη!!!!

α δεν ειναι εντελως ετοιμη ! τωρα που το σκεφτομαι λειπει η χαρτουρα !!!!!

εισαι χαλια ακομα ε ? περαστικουλια σου ! ποπο η συχνοουρια δεν υπαρχει !!!! το πρωτο που θα ευχαριστηθω μολις γεννησω θα ειναι η απουσια της ! χαχαχαχα

ελα δεν το παθαινουν ολες αυτο, μην το σκεφτεσαι!

α! εγω με την χαρτουρα δεν προκειται να ασχοληθω, θα τα κανει ο αντρουλης που του αρεσει κιολας και θελει να ασχοληθει!:cool:

να σε ρωτησω, πηρες εσωρουχα μιας χρησης, κανονικα πηρες και ποσα?

ναι ειμαι ψιλοχαλια ρε γμτ, μονο ξεροβηχα εχω.

Καλησπέρα κοριτσάρες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε :)

Λιζάκι, τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!!!!

Να σας ζήσει το αγοράκι σας, να είναι γερό και καλότυχο και να σας γεμίσει χαμόγελα :D :D :D

Με το καλό να τον κρατήσεις στην αγκαλιά σου και να τον θηλάσεις που τόσο πολύ λαχταράς! Βάστα γερά...λογικό είναι κορίτσι μου να συγκινείσαι κάθε που τον βλέπεις...έχεις και τις ορμόνες να κάνουν πάρτυ...σε καταλαβαίνω απόλυτα...θα περάσουν οι μέρες και όλα θα κυλίσουν όμορφα και όπως τα έχεις φανταστεί :) Το καλό είναι πως ο μικρούλης μας αναρρώνει καλά!

Αχ, συγκινήθηκα τόσο πολύ!

Κατερινιώ, με το καλό και εσύ...περιμένουμε τα νέα σου απόψε...μη μας ξεχάσεις...θα σε σκέφτομαι :)

Μαράκι, υπέροχο το δωμάτιό σας!!!! Καλορίζικο και με το καλό να το γεμίσει η καραμελίτσα σου. Φαίνεται φωτινό και πολύ κοροτσίστικο...μ' άρεσε πολύ :D

Βιργινία και Βανίλια....είστε κάτι σουπιές εσείς...άκου αναφορά!!!! Εγώ που προσπαθώ (με κόπο ομολογώ!!!) να κρατήσω τα υψηλά στάνταρντς του θεματακίου μας...να έχουμε κάτι να σχολιάζουμε βρε αδερφέ :-P :razz: :-P :razz:

Πτου σας...δεν το περίμενα από εσάς...

Μεταξύ μας...έχω ένα μήνα που θα έχω λάσκα από επικύψεις, ανατάσεις και άλλα συναφή όμορφα (με την κοιλιά τούρλα :P )....Γιεεεεε!!!!!!

Εμείς σήμερα είχαμε ραντεβού με την κορούλα μας!!!

Έφτασε τα 2500 κιλά, έχει πολύ μακριά πόδια (θα γίνει ψηλή σαν τον μπαμπά της :-D), τελική ημ/νία μας έδωσε την 24/6 και όλα βαίνουν καλώς.

Τέλος του μήνα θα ξεκινήσω τα εβδομαδιαία NST και παρακολούθηση τραχήλου.

Πήγαμε και είδαμε και τα δωμάτια του νοσοκομείου, τα οποία είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!

Καταλήξαμε στο να επιλέξουμε κάποιο από τα lux του Έλενα τα οποία είναι μονόκλινα, ανακαινισμένα και εξοπλισμένα με ολοκαίνουριο υλικό, με τουαλέτα, πολυθρόνα ανακλινόμενη για τον συνοδό, τηλεόραση και πεντακάθαρα. Δεν θα φανταζόμουν ποτέ πως ο όροφος στο οποίο περπατήσαμε είναι δημοσίου νοσοκομείου...πραγματικά μας έπεσε το σαγόνι!!

Είχε απόλυτη ησυχία, διάπλετο φως και μόλις άκουγες κανένα κιχ από νινάκι...αμέσως σταμάταγε μιας και το έπαιρνε η μανούλα του αγκαλιά...

Αχ, κορίτσια με κλάματα φύγαμε από εκεί και οι δύο από τη συγκίνηση!

Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός, αυτή τη φορά, να ζήσουμε το θαύμα μας και να το πάρουμε αγκαλιά γερό.

Σήμερα όλο κλαίω γμτ...

Mopep2.png1LxNp2.png

και εγω περιεμνω την μαμα μου να μου σηκωσει τα χαλια

εγω σημερα βηχω ολη την μερα και ειναι και η συχνοουρια ασε θανατηφορος συνδιασμος!

Αχ, αυτά τα χαλιά...κι εγώ περιμένω τη μαμά μου γι αυτή τη δουλειά που θα κάνει παρέα με τον άντρα μου...xixixi

Περαστικά για το βήχα...σπαστικός αυτός ο συνδυασμός...σε φαντάζομαι!!!

α δεν ειναι εντελως ετοιμη ! τωρα που το σκεφτομαι λειπει η χαρτουρα !!!!!

Χαρτούρα??? Τι χαρτούρα??? Ενημερώστε pleaaaaaaaase..........

Mopep2.png1LxNp2.png

aobatsan τι κανεις κοριτσακι μου?

μια χαρα το κοριτσακι σου!! ειμαστε στα ιδια οποτε σκεφτομαι οτι και η δικη μου τοσο θα ειναι..!

κλαις απο συγκινηση φανταζομαι ε?

σε ευχαριστω για το δωματιο, οντως δειχνει πολυ κοριτσιστικο, ειναι και το λευκο που κανει ωραια αντιθεση με το ροζ..

ασε το κλαμα και ριξτο στο σεξ!!!! (ξερεις εσυ!)

Διαφημίσεις

aobatsan τι κανεις κοριτσακι μου?

μια χαρα το κοριτσακι σου!! ειμαστε στα ιδια οποτε σκεφτομαι οτι και η δικη μου τοσο θα ειναι..!

κλαις απο συγκινηση φανταζομαι ε?

σε ευχαριστω για το δωματιο, οντως δειχνει πολυ κοριτσιστικο, ειναι και το λευκο που κανει ωραια αντιθεση με το ροζ..

ασε το κλαμα και ριξτο στο σεξ!!!! (ξερεις εσυ!)

Ναι μωρε από συγκίνηση...ειδικά σήμερα έχω δώσει ρέστα! Είναι η συνειδητοποίηση πως φτάνουμε στο τέλος...και με πιάνουν οι ευαισθησίες μου!

Φαντασου να πάρουμε τα μωρακια μας αγκαλιά τι έχει να γίνει!!!

Όντως θα είναι κοντά οι κουκλιτσες μας...ποτέ έχεις το επόμενο ραντεβού σας;

Όσο για το σεξ...είπαμε, κάνουμε κρατει για να έχουμε όρεξη στον ένατο που θα τη χρειαστούμε ;)

Mopep2.png1LxNp2.png

KORITSIA MOLIS GYRISA APO TON GIATRO, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 2500 ΚΙΛΑ, Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ 2 ΠΡΟΣ 3, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΟΥ

Μπράβο Κικιτσα...μια χαρά ο πρίγκιπας σου!!!

Με το καλό να τον δεχτεις κοπέλα μου :)

Mopep2.png1LxNp2.png

aobatsan 23-24/5 θα ξαναπαμε γιατρο, θα μας δει και θα ξεκινησω και καρδιοτοκογραφο μου ειπε.

ναι μωρε φτανουμε στο τελος.. αλλα φαντασου την καινουρια αρχη...

KORITSIA MOLIS GYRISA APO TON GIATRO, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 2500 ΚΙΛΑ, Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ 2 ΠΡΟΣ 3, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΟΥ

Κικακι μια χαρουλα εισαστε, αντε με το καλο κοροτσακι μου!!

ΟNOMA………......ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ........Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα).........................................21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................12/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

3.LisaH........................ΙΑΣΩ.........................14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ....................17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ

5.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ..........................1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

6.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

7.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

8.Εua_..........................................................9/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Athi80.......................................................10/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

10.βαλι..........................EΛΕΝΑ................... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

11.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.kiki2011...................ΙΑΣΩ...................... ..20/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ

13.aggeliki83................ΓΑΙΑ...................... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

14.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.Rena2010-Διδυμα.....ΙΑΣΩ........................25/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ................... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ.................26/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

19.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

20.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ...................24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

21.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

22.fntag......Διδυμα.......ΜΗΤΕΡΑ.................30/0611.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

23.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

24.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ......................30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

25.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ...................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

26.Mammyblue.......................................... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

27.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ................... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

28.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

-Κουνια

-αλλαξιερα

-λικνο η καλαθουνα

-παντα

-κουνουπιερα

-3 σετ σεντονια κουνιας

-2 σετ σεντονια καλαθουνας η λικνο

-2 κουβερτες πικε κουνιας + 2 μικροτερες

-2 σελτεδακια κουνιας

- ενδοεπικοινωνια ή καμερα παρακολουθησης

- φωτιστικό οροφής / δαπέδου

- καλαθάκι για τα καλλυντικά

- θερμομετρο εσωτερικου χωρου

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

-Σαμπουαν αφρολουτρο 2σε1

-λοσιον ενυδατικη

-κρεμα συγκαματος

-μαντηλακια καθαρισμου

-μπατονετες

-νυχοκοπτη

-βουρτσακι χτενακι

-γαζες

-οινοπνευμα

-θερμομετρο

-ρουφηχτηρι για μυξουλες

-φυσιολογικος ορος

-μπεμπιλινα

-θερμομετρο σωματος

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

-Μπανακι

-θερμομετρο μπανιου

-2-3 σετ πετσετες

-2 μπουρνουζια ή καπες

-σφουγγαρι φυσικο

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

-εσωτερικα φορμακια

-εξωτερικα φορμακια

-καλτσουλες

-γαντακια

-πανες αγκαλιας

-πανες για γουλιες

-σαλιαρες

-πιπιλες

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

-3 μπιμπερο μεγαλα

-3 μπιμπερο μικρα

-δοσομετρητης για γαλα (για τις βολτες ειναι αυτο δοχειο)

-βουρτσακι που πλενουμε τα μπουκαλια

-αποστειρωτης

-βραστηρας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ

-καροτσι

-καθισματακι αυτοκινητου

-ομπρελα για το καροτσι

-μαρσιπος ή sling

-τσαντα αλλαγης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ

-νυχτικό

-Ένα φαρδύ βαμβακερό t-shirt

-Παντόφλες

-Ζεστές κάλτσες

-Πετσέτες προσώπου και πετσετάκια

-νεσεσερ(οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, κρέμες προσώπου, σαμπουάν, βούρτσα, κρέμα χεριών, πιστολάκι)

-Ρόμπα και νυχτικό ή φόρμα ή πιτζάμες

-2-3 σουτιέν θηλασμού

-Ένα πακέτο επιθέματα στήθους

-Σερβιέτες

-Εσώρουχα

-Ρούχα για την επιστροφή στο σπίτι

-Ένα ζευγάρι αναπαυτικά παπούτσια

Γεια σας κ απο μενα κουκλες.

Λιζακι μου μια χαρουλα ο μπεμπακος σου κ οσο για το γαλα μην αγχωνεσαι

θα ερθει οπου να'ναι.Μην το πολυσκεφτεσαι κ θα δεις που θα αρχισει να τρεχει.

Κατερινακι με το καλο ,ολα να σου πανε καλα κ να γεννησεις κ εσυ τον

πριγκηπα σου να αντικρυσεις το μουτρακι του.Ξεκουρασου αποψε κ

απολαυσε την κοιλιτσα σου για τελευταια βραδια.

Απο οτι βλεπω κοριτσια τελικα θα ειμαστε αρκετες μανουλες Μαιου.

Σημερα πηγα κ εγω στον γιατρο,ο μικρουλης μου εφτασε τα 2200γρ.

Οι εξετασεις ειναι καλες αλλα η πιεση μια απο τα ιδια.Με τεσσερα χαπια

την ημερα των 500mg κ τιποτα οποτε απο Δευτερα θα ειμαι κ εγω μανουλα.

Θα ξαναπαω την Παρασκευη για τις λεπτομερειες.Μου εκοψε κ την περιδεση

κ ετοιμαζομαι.Ειναι λιγο νωρις ακομα αλλα δν γινετε διαφορετικα.Εχω πολυ

αγωνια.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...