Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μακαρι, μπλουμπλου μου, να γινει οσο πιο φυσιολογικα γινεται, σας το ευχομαι. Αλλα και ετσι να μη γινει, δεν πειραζει, το σημαντικο ειναι να ειναι τα μωρακια μας καλα. ;)

Εγω την παρασκευη δεν ειχα καθολου διαστολη, και το φοβαμαι. Και μονο χτες ειχα λιγο καφε, σημερα τιποτα.. Και σημερα λιγοτερες συσπασεις..:( Νομιζω οτι ο μπεμπης μου εχει βολευτει, αλλα κι εμενα ο γιατρος λεει οτι δεν μπορουμε να τον κρατησουμε αλλο γιατι ειναι μεγαλος, ειδικα το κεφαλακι του φαινεται οτι ειναι πανω απο 40 εβδομαδων..:rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο γιο μου δεν είχα καθόλου συσπάσεις, δεν είχε καν εμπεδωθεί, ούτε διαστολή είχα και όμως όλα έγιναν φυσιολογικά. Μην αγχώνεσαι, το βρίσκω καλό σημάδι το καφέ.

dYU4p3.png

καλημερα και απο μενα!!

τι κανετε κοριτσακια?

Κικακι εισαι πτωμα ε? και εγω δεν κοιμηθηκα καθολου καλα χτες.. δεν θελει η μπεμπα καθολου να κοιμαμαι στο πλαι ολο κλωτσαει και με αναγκαζει να κοιμαμαι ανασκελα!!

Κατερινιω, φτανει η μεγαλη μερα?? αντε κοπελα μου να μας βγαλεις τον παιδαρο!!! πως εισαι σημερα?

Καλημέρα ομορφουλες. Λεπτομέρειες για τον τοκετο θα σας γράψω μολις γυρίσω σπίτι γιατί τώρα γράφω απο το κινητό. Κατερίνα μου κάντε σεξ! Εμένα με ρώτησε η μαια αν το προηγούμενο βράδυ είχαμε κάνει σεξ κ μου έσπασαν τα νερα! Δεν ήξερε βέβαια η γυναίκα για το υδραμνιο! Εν ολίγοις έφτασα με διαστολη 5 κ ενώ όλοι περίμεναν ότι θα γεννουσα σε κανά δίωρο το πολυ, μου έκαναν σχεδόν αμέσως επισκληρηδιο με αποτέλεσμα να κολλήσει η διαστολη στο 6 για πολλή ωρα. Ο τραχηλος ήταν ακόμα πολυ σκληρός. Μου έβαλαν πονους κ φάρμακο για να μαλακωσει κ έτσι κινήθηκαν πολυ γρήγορα τα πράγματα. Με 10 περίπου ωθησεις βγήκε το μαναρακι μας. Κ στα δικα σας κοριτσακια

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας, κοριτσακια, τι κανετε;

Λιζακι, ειστε ολοι καλα, ετσι; Πολυ χαιρομαι!! Πως ειναι ο κουκλος σου;

Μαρακι, κι εμενα μου το κανει αυτο ο μπεμπης στο πλαι, ουτε εγω μπορω να κοιμηθω αυτες τις μερες..

Χτες το βραδυ ειχα παλι λιγο καφε και αρκετες συσπασεις και πονακια χαμηλα, αλλα μεχρι εκει. Σεξ εχουμε κανει δυο φορες συτες τις μερες, λετε να κανουμε κι αλλο; Ο γιατρος δε μου ειπε τιποτα τετοιο.. Τι να κανω;:rolleyes: Σημερα το απογευμα θα παω στο μητερα για να μου κανουν τις εξετασεις και αυριο 6.30 το πρωι θα μπουμε κανονικα. Εχω πολυ αγχος, δεν ξερω τι θα γινει..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερα Κατερινακι !!! Μην αγχωνεσαι καθολου ολα μα ολα θα πανε καλα ! Να σκεφτεσαι μονο οτι ηρθε επιτελους η ωρα να αντικρυσεις το αγγελουδι σου !!!!

Λιζακι μου οπως βλεπω τελικα ισχυει αυτο που λενε οτι η επισκληριδιος καθυστερει τον τοκετο ε ???? μα τι στο καλο να κανουμε για να μην ταλαιπωρηθουμε πολυ ?????

Ποναει η επισκληριδιος την ωρα που γινεται ? σου κανουν εστω μια τοπικη αναισθησια πριν μπει ????

Μαρακι κ μενα η μπεμπα θυμωνει οταν κοιμαμαι στο πλαι δεξια που ειναι η πλευρα της...αλλα δυστυχως δεν εχω περιθωρια να της κανω τη χαρη κ να γυρισω γιατι ανασκελα δεν μπορω να αναπνευσω καθολου+ οτι υποφερει η μεση μου !

Οποτε καθομαι κ ανεχομαι το ξυλο της χαχαχαχαχαχχαχα!!!! μεχρι να ηρεμησει κ μετα κοιμαμαι ακαθεκτη !

Καλημέρα ομορφουλες. Λεπτομέρειες για τον τοκετο θα σας γράψω μολις γυρίσω σπίτι γιατί τώρα γράφω απο το κινητό. Κατερίνα μου κάντε σεξ! Εμένα με ρώτησε η μαια αν το προηγούμενο βράδυ είχαμε κάνει σεξ κ μου έσπασαν τα νερα! Δεν ήξερε βέβαια η γυναίκα για το υδραμνιο! Εν ολίγοις έφτασα με διαστολη 5 κ ενώ όλοι περίμεναν ότι θα γεννουσα σε κανά δίωρο το πολυ, μου έκαναν σχεδόν αμέσως επισκληρηδιο με αποτέλεσμα να κολλήσει η διαστολη στο 6 για πολλή ωρα. Ο τραχηλος ήταν ακόμα πολυ σκληρός. Μου έβαλαν πονους κ φάρμακο για να μαλακωσει κ έτσι κινήθηκαν πολυ γρήγορα τα πράγματα. Με 10 περίπου ωθησεις βγήκε το μαναρακι μας. Κ στα δικα σας κοριτσακια

Λιζακι μου, τι κανει ο μαγκακος μας;;;

καλε μια χαρουλα γεννησες, μακαρι και εμεις!!!!

Κατερινακι, εχεις αγχος καλη μου ε?

ΟNOMA………......ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ........Π.Η.Τ....ΦΥΛ Ο

1.titina(Χριστινα).........................................21/4/11...MΠΕΜΠΑ 2300gr 48πον. 34w1d

2.Rena2010-Διδυμα......ΙΑΣΩ..........................12/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

3.LisaH........................ΙΑΣΩ.........................14/5/11......ΜΠΕΜΠΗΣ 2600gr 35w4d

4.katerinars.................ΜΗΤΕΡΑ....................17/5/11....ΜΠΕΜΠΗΣ

5.Gina_cfu...................ΙΑΣΩ..........................1/6/11......MΠΕΜΠΗΣ

6.bloublou….................ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ)...5/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

7.Katerina_s……….......ΓΑΙΑ......…….............8/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

8.Εua_..........................................................9/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

9.Athi80.......................................................10/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

10.βαλι..........................EΛΕΝΑ................... .15/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

11.linja.........................ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.............16/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

12.kiki2011...................ΙΑΣΩ...................... ..20/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ

13.aggeliki83................ΓΑΙΑ...................... ..20/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

14.virgi…………………..ΜΗΤΕΡΑ...................22/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

15.μινουλα……………...ΑΤΤΙΚΟΝ..................23/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

16.Rena2010-Διδυμα.....ΙΑΣΩ........................25/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

17.Vanilla.....................ΙΑΣΩ................... ...24/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

18.αντυ1998..................ΜΗΤΕΡΑ.................26/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ

19.maria-elpida..............ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)..28/6/11......ΜΠΕΜΠΑ

20.aobatsan..................ΕΛΕΝΑ...................28/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ

21.Marilou85..Διδυμα.....ΙΑΣΩ.......................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

22.fntag......Διδυμα.......ΜΗΤΕΡΑ.................30/0611.......ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

23.verolina....................................... ..........30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

24.titina37(Κατερινα)......ΓΑΙΑ......................30/6/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

25.Mamatopolina...........ΕΛΕΝΑ...................30/6/11.......ΜΠΕΜΠΗΣ

26.Mammyblue.......................................... 30/6/11........ΜΠΕΜΠΑ

27.Οzalina....................ΠΠΓΝΙ................... .8/7/11.........ΜΠΕΜΠΑ

28.παπακι4501.............ΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ............8/7/11........ΜΠΕΜΠΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

-Κουνια

-αλλαξιερα

-λικνο η καλαθουνα

-παντα

-κουνουπιερα

-3 σετ σεντονια κουνιας

-2 σετ σεντονια καλαθουνας η λικνο

-2 κουβερτες πικε κουνιας + 2 μικροτερες

-2 σελτεδακια κουνιας

- ενδοεπικοινωνια ή καμερα παρακολουθησης

- φωτιστικό οροφής / δαπέδου

- καλαθάκι για τα καλλυντικά

- θερμομετρο εσωτερικου χωρου

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

-Σαμπουαν αφρολουτρο 2σε1

-λοσιον ενυδατικη

-κρεμα συγκαματος

-μαντηλακια καθαρισμου

-μπατονετες

-νυχοκοπτη

-βουρτσακι χτενακι

-γαζες

-οινοπνευμα

-θερμομετρο

-ρουφηχτηρι για μυξουλες

-φυσιολογικος ορος

-μπεμπιλινα

-θερμομετρο σωματος

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

-Μπανακι

-θερμομετρο μπανιου

-2-3 σετ πετσετες

-2 μπουρνουζια ή καπες

-σφουγγαρι φυσικο

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

-εσωτερικα φορμακια

-εξωτερικα φορμακια

-καλτσουλες

-γαντακια

-πανες αγκαλιας

-πανες για γουλιες

-σαλιαρες

-πιπιλες

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

-3 μπιμπερο μεγαλα

-3 μπιμπερο μικρα

-δοσομετρητης για γαλα (για τις βολτες ειναι αυτο δοχειο)

-βουρτσακι που πλενουμε τα μπουκαλια

-αποστειρωτης

-βραστηρας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ

-καροτσι

-καθισματακι αυτοκινητου

-ομπρελα για το καροτσι

-μαρσιπος ή sling

-τσαντα αλλαγης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ

-νυχτικό

-Ένα φαρδύ βαμβακερό t-shirt

-Παντόφλες

-Ζεστές κάλτσες

-Πετσέτες προσώπου και πετσετάκια

-νεσεσερ(οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, κρέμες προσώπου, σαμπουάν, βούρτσα, κρέμα χεριών, πιστολάκι)

-Ρόμπα και νυχτικό ή φόρμα ή πιτζάμες

-2-3 σουτιέν θηλασμού

-Ένα πακέτο επιθέματα στήθους

-Σερβιέτες

-Εσώρουχα

-Ρούχα για την επιστροφή στο σπίτι

-Ένα ζευγάρι αναπαυτικά παπούτσια

Ναι, Βιργινακι μου πρέπει να γίνει την κατάλληλη στιγμή, αλλα χωρίς αυτή δεν θα την παλευα. Δεν πονεσε όταν μου την έκαναν, πρέπει να καμπουριασεις αρκετά για να την κάνουν στη σπονδυλική. Θα σε καθοδηγεί ο αναισθησιολογος.

Κατερίνα μου είναι σημάδια ότι προετοιμάζεται ο τραχηλος σου. Με το καλο αύριο!

Καλα είμαστε, περιμένουμε να περάσουν κάποιες μερες για να αρχίσουν να του δίνουν γαλατακι

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

καλημέρα κουκλίτσες μου....

LisaH μια χαρά ο μικρούλης σου ε?????πότε υπολογίζουν να σας τον δώσουν σπίτι;;

katerinars μάλλον είσαι η επόμενη ε/??????? άντε με το καλό και να έχεις και εσύ μια πολύ εύκολη γένα.:tongue: ετοιμάζεται το σωματάκι σου και το μωράκι σου.;)

maria-elpida και virgi οι μπέμπούλες μας είναι λίγο άγριες ε???????τα ίδια κάνει και η δικιά μου αλλά ανάσκελα είναι αδύνατον να κοιμηθώ,νομίζω θα πνιγώ:(

τα φιλιά μου σε όλες:P

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

LisaH τί ωραία νέα!!! Να σας ζήσει ο μπεμπάκος σας, να είναι γερός και καλότυχος και φωτισμένος! Συγχαρητήρια!!!! Κουράγιο, σε λίγες μερούλες θα τον έχεις ολοδικό σου!!! Όλα καλά!

Katerinars όλα καλά σήμερα στις εξετάσεις! Λές να σε κρατήσουν, να έχουμε ευχάριστά;;;!!

bloublou, εύχομαι να κυλήσουν όλα φυσιολογικά και μέχρι το επόμενο ΣΒΚ να κρατάς τη μπεμπούλα σου στην αγκαλιά σου!

Μαρία-Ελπίδα, πέρασε το συναχάκι σου; Δεν την γλίτωσα κι εγώ την ιωσούλα, τελικά...

Virgi, κι εγώ το είχα πρησμένα πόδια στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, τώρα όχι τόσο, να ξεκουράζεσαι, δε λέτε που δεν μας έχουν πιάσει και οι ζέστες, ακόμα!

Αυτά για την ώρα κοριτσάκια! Πάω να συνεχίσω τη δουλειά....

Πολλά φιλιά

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Μαρία-Ελπίδα, πέρασε το συναχάκι σου; Δεν την γλίτωσα κι εγώ την ιωσούλα, τελικά...

Virgi, κι εγώ το είχα πρησμένα πόδια στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, τώρα όχι τόσο, να ξεκουράζεσαι, δε λέτε που δεν μας έχουν πιάσει και οι ζέστες, ακόμα!

Βερολινακι μου, εχω λιγο βηχα ακομα και λιγο μπουκωμα.

βαζω φυσιολογικο ορο και παιρνω και καμια λιζοπαιν.

Οσο για το πρηξιμο εμενα δεν εχουν πρηστει ακομα τα ποδια μου, μονο η κοιλια μου με ενοχλει στον υπνο..

maria-elpida και virgi οι μπέμπούλες μας είναι λίγο άγριες ε???????τα ίδια κάνει και η δικιά μου αλλά ανάσκελα είναι αδύνατον να κοιμηθώ,νομίζω θα πνιγώ:(

και εσενα τα ιδια κανει? αχ, και εγω ετσι ελεγα οτι θα ειναι αδυνατο να κοιμηθω ανασκελα αλλα τελικα προσπαθω και βολευομαι..

Κατερινακι τι ωρα πας στο μαιευτηριο?

Λινακι μου παει καλα μέχρι στιγμής, δεν έχει χρειαστεί αναπνευστική υποστήριξη, πρέπει να περιμένουμε κάποιες μερες για να λειτουργήσει το εντερακι.

Δυστυχώς δεν αισθανομαι δυνατή για να πηγαίνω να τον βλέπω μονη γιατί κάθε φορά νιώθω ότι καταρρεω. Πάω μαζί με τον άντρα μου και μας παίρνουν τα ζουμια παρέα.

Ακόμα γάλα δε μου έχει έρθει κ εχω αγχωθει. Βάζω θηλαστρο αλλα μου λένε οι μαιες ότι στο 3ο -4ο αρχίζει να κατεβαίνει κ φυσικά δεν μπορει να κάνει την ίδια δουλειά που κάνει το μωρό.

Έμπειρες μανουλες, είναι λογικό που εχω μόνο διαρροια;;

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Λινακι μου παει καλα μέχρι στιγμής, δεν έχει χρειαστεί αναπνευστική υποστήριξη, πρέπει να περιμένουμε κάποιες μερες για να λειτουργήσει το εντερακι.

Δυστυχώς δεν αισθανομαι δυνατή για να πηγαίνω να τον βλέπω μονη γιατί κάθε φορά νιώθω ότι καταρρεω. Πάω μαζί με τον άντρα μου και μας παίρνουν τα ζουμια παρέα.

Ακόμα γάλα δε μου έχει έρθει κ εχω αγχωθει. Βάζω θηλαστρο αλλα μου λένε οι μαιες ότι στο 3ο -4ο αρχίζει να κατεβαίνει κ φυσικά δεν μπορει να κάνει την ίδια δουλειά που κάνει το μωρό.

Έμπειρες μανουλες, είναι λογικό που εχω μόνο διαρροια;;

καμάρι μου από το αγχος και την στενοχώρια έχεις διάρροια........και αν παίρνεις αντιβίωση ίσως να φταίει και αυτό.......και μόλις βάλεις τον άγγελο σου στο στήθος θα έρθει το γαλατάκι.Αλλωστε στην αρχή σταγονίτσες βγαίνει δεν είναι μεγάλη η ποσότητα.

άρα όλα καλά πάνε με το μωράκι μας.Μπραβο Λιζάκι πολύ χαίρομαι:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...