Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας ομορφουλες. Ο μπεμπης παει μια χαρα, απλά δακρυζω κάθε φορά που τον βλέπω κ δεν μπορώ να τον πάρω αγκαλιά. Θα περάσουν όμως οι μερες, που θα παει! Εγω αναρρωνω καλα, λίγο τα ράμματα τσουζουν, αλλα είναι ανεκτό.

Βιργινακι, ότι θες ρωτα!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βανιλάκι μου δεν χώραγε η κούνια στο δωμάτιο μας και έτσι για τέσσαρους μήνες στο γιο μου κοιμόμουν στο δωμάτιο του, δεν ενοχλούσα και τον σύζυγο, αν και σηκωνόταν ο καημένος κάθε φορά που άκουγε το μωρό, και θα κοιμόμαστε αν χρειαστεί και με την μπουμπού στο κρεβάτι, ειδικά στην αρχή που θα θέλει να θηλάζει συνεχώς.

Λιζάκι μου καλή ανάρωση στο πριγκηπάκο σου, κάνε λίγο υπομονή και θα είναι στην αγκαλίτσα σου και μένα αυτό μου είχε στοιχίσει πολύ και να φανταστείς ήταν μόνο για τρεις μέρες, λόγο ίκτερου. Όλα θα πάνε καλά, ο γιατρός τι σας λέει; πόσο θα χρειαστεί να κάτσει μέσα;

dYU4p3.png

Κοριτσακια, τι κανετε; Τα μωρακια μας ολα καλα ειναι;

Λιζακι μου, αναρρωνει ο μικρος σου μια χαρα, ετσι; Συντομα θα τον εχεις αγκαλια σου!!

Εγω χτες ειχα λιγο καφε, σημερα τιποτα, ουτε συσπασεις..:( Δε με βλεπω να γλιτωνω την προκληση..:(:( Να ρωτησω κατι οσες ξερουν, απο τη στιγμη που παμε για προκληση, ακομα και αν δεν εχω καθολου διαστολη ειναι σιγουρο οτι θα κανω; Η θα ποναω για ωρες και τελικα θα κανω καισαρικη;:shock:

Και κατι αλλο, μολις γενναμε παιρνουμε επιδομα λοχειας και βοηθημα τοκετου; Και ενα βοηθημα απο τον οαεδ; Και χρειαζομαστε την εξουσιοδοτηση, το βιβλιαριο και τη ληξιαρχικη πραξη γεννησης του μωρου; Αυτη μας τη δινουν μολις γεννησουμε η οταν βγαινουμε απο το νοσοκομειο; Αχ, συγγνωμη αν σας ζαλιζω, τα εχουμε ξαναπει, αλλα εχω ξεχασει τα περισσοτερα..:rolleyes::rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Γεια σας κ απο μενα !!! γυρισα κ ειμαι οφ !!!! δεν υπολογιζω τιποτα απο το σωμα μου παρα μονο τη μπεμπα που χορευει !!!!!Τα ποδια μου ειναι τουμπανο !!!!δεν υπαρχει αστραγαλος !!

Καλημέρα φουσκωμένα κοιλουμπάκια

Lisaki περιμένουμε νεότερα,,,

Μινούλα???????? κι εσύ τέκνο Βρούτε????? αναφορά παρακαλώ και'συ ατιμούλικο:tongue:

Maraki και Bloublou αν κατάλαβα καλά, τις μπεμπούλες με το που θα γυρίσετε από το μαιευτήριο θα τις κοιμίσετε στην κούνια κι εσείς μαζί τους στο κρεβατάκι??? Εμείς αποφασίσαμε τους 3 πρώτους μήνες στην καλαθούνα μαζί μας, στο δωμάτιό μας,,,

Virgi θα κάνουμε σημαία μας αυτό που έγραψε το Linaki ".η εκδίκηση είναι ένα πίατο που τρώγετε κρύο...........θα τους εκδικηθήτε μετά τους αντρούληδες που τώρα δεν σας κάθονται........"

χαχαχααχα σωστη σε βρισκω !;););)
Γεια σας ομορφουλες. Ο μπεμπης παει μια χαρα, απλά δακρυζω κάθε φορά που τον βλέπω κ δεν μπορώ να τον πάρω αγκαλιά. Θα περάσουν όμως οι μερες, που θα παει! Εγω αναρρωνω καλα, λίγο τα ράμματα τσουζουν, αλλα είναι ανεκτό.

Βιργινακι, ότι θες ρωτα!!

υπομονη κοριτσακι μου να παρινεις κουραγιο που ειναι καλα το παιδακι σου κ αγκαλιτσες θα χορτασετε μποοοοοολικες γρηγορα !!!!!!!!!!!!!

Αχ τι να πρωτορωτησω !!!!ας πουμε οτι θελω να μαθω τα παντα με λεπτομερειες απο την ωρα που ξεκινησαν οι πονοι μεχρι που τον γεννησες !!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας φιλεναδιτσες!!

γυρισαμε πριν απο καμια ωρα απο τα βαπτισια της πρωτης μου ανιψιας, ξαδελφου μου παιδι, δηλαδη..

ηταν πολυ ωραια!! χορεψα κιολας και ολοι μου ελεγαν οτι θα χορευει και η μπεμπα μεσα στην κοιλια!

Μαράκι τέλειο το δωμάτιο. Και γω για τον ίδιο λόγο κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο να κοιμάμαι εκεί μαζί με την μπουμπού.

Μπλουμπλουδακι μου τι κανει η κεφατη Πατρα? ο μικρουλης σου πως περναει στο νησι?

σε ευχαρσιτω για το δωματιο!! πιστευω και εγω πως θα χρειαστει το κρεβατι.

μαρακι κ γω λεω να τα βαλεις κ να τα εχεις ετοιμα δεν θα παθουν απολυτως τιποτα καλε κ μολις ερθει η μικρη αν θες καποια στιγμη τοτε κανετε ενα φρεσκαρισμα !!!

εγω τα εχω τοσο καιρο δεν εγινε κ κατι μωρε !!! μην ειμαστε κ τελειως στην τσιτα !!!!

Βιργινακι και ο αντρουλης μου για την σκονη δεν θελει να τα στρωσουμε απο τωρα και εγω δεν θελω να σκονιστουν.

θα δουμε!

Maraki και Bloublou αν κατάλαβα καλά, τις μπεμπούλες με το που θα γυρίσετε από το μαιευτήριο θα τις κοιμίσετε στην κούνια κι εσείς μαζί τους στο κρεβατάκι??? Εμείς αποφασίσαμε τους 3 πρώτους μήνες στην καλαθούνα μαζί μας, στο δωμάτιό μας,,,

βανιλακι εγω θα ηθελα να παει κατευθειαν στο δωματιο της η μικρη και εγω να κοιμαμαι μαζι της ωστε να μην συνηθισει στο δωματιο μας.

Βεβαια ολα αυτα ειναι υποθετικα, θα δουμε τι θα θελει και η ιδια:cool::cool:

Εχουμε και καλαθουνα και ισως να την εχουμε και διπλα μας αν χρειαστει.

και εμας η κουνια δεν χωραει στο δωματιο.

Λιζακι μου, πολυ ευχαριστα τα νεα σας!! πολλα μπραβο στον πριγκηπακο μας!

Εγω χτες ειχα λιγο καφε, σημερα τιποτα, ουτε συσπασεις..:( Δε με βλεπω να γλιτωνω την προκληση..:(:( Να ρωτησω κατι οσες ξερουν, απο τη στιγμη που παμε για προκληση, ακομα και αν δεν εχω καθολου διαστολη ειναι σιγουρο οτι θα κανω; Η θα ποναω για ωρες και τελικα θα κανω καισαρικη;:shock:

Κατερινακι μου, νομιζω πως η προκληση αυτο κανει, φερνει διαστολη.. αν δεν κανω λαθος.

μην ανυσηχεις για τιποτα, ολα θα γινουν οπως πρεπει, μην εχεις αγχος!

Αχ τι να πρωτορωτησω !!!!ας πουμε οτι θελω να μαθω τα παντα με λεπτομερειες απο την ωρα που ξεκινησαν οι πονοι μεχρι που τον γεννησες !!!!!

και εγω θελω λεπτομερειες!!!

Αχ μπηκα για μια καλησπέρα και ..........................

Lisaki μου ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ!!!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ΄ΕΥΧΗΝ!

βγαινω, θα μπω αργοτερα γιατι πανω απο το κεφάλι μου εχει καθισει ο άντρας μου που θελει να δει ποδοσφαιρο!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!! Τι ευχαριστα νεα!!!! Λιζακι να σου ζησει ο γιοκας σου και να εχει την καλυτερη αναρρωση!!!!!!!!!! Καλο σαραντισμο!!! Μαρακι, μια χαρα σε βρισκω-χορεψες κιολας!!!! Να σας ζησει η ανηψουλα σας!!!! Πολυ ομορφα τα χρωματα του δωματιου!!! Κατερινακι, μαλλον ερχεται....ερχεται...!!!! Εμεις το σκ δουλειες...δουλειες...ευτυχως τελειωσαμε τα απαραιτητα!!!! Τωρα χαλαρωση...!!!! Σας φιλω γλυκα και θα τα πουμε αυριο!!! Παω για ξεκουραση!Καλο βραδυ!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

κοριτσια ευχαριστω για την ανηψουλα, ηταν μια κουκλιτσα και να σας πω οτι συγκινηθηκα οταν ειδα την μαμα και τον μπαμπα της να δακρυζουν την ωρα του βαπτισματος..

Αγγελικουλα, ναι χορεψα, καλα οχι και παρα πολυ αλλα το ευχαριστηθηκα, ειχα να βαλω και τακουνι κανα 7αρι μηνες αλλα δεν με πειραξε καθολου!

Κατερινουλα μου, ερχεται, μην ανυσηχεις!!!!

Μαράκι να ζήσει η νεοφώτιστη.

Κατερινάκι πρώτον νομίζω ότι το καφέ είναι σημάδι ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διαστολή, που σημαίνει ότι σύντομα έρχεται. Η κολητή μου πριν ένα μήνα που γέννησε είχε ροζ βλένα όταν σκουπίστηκε και την επόμένη την νύχτα της σπάσανε τα νερά.

Τώρα αν πας με πρόκληση,υποτίθεται ότι περιμένεις να κάνεις διαστολή, σε περίπτωση που περνάνε η ώρες και δεν προχωράει η διαδικασία τώρα ο γιατρός πολύ πιθανό να σου σπάσει τα νερά, τότε θα πάρει προς το σύστημα, η κουμπάρα έτσι έπαθα και με τα δύο και γέννησε μια χαρά.

Ληξιαρχική πράξη παίρνεις απο το ληξιαρχείο που θα γράψεις το παιδί, αυτό γίνεται άμεσα, ο άντρας μου το έκανε την άλλη μέρα, με το βιβλιάριο του ΙΚΑ και με ληξιαρχική πράξη και εξουσιοδότηση που θα έχεις κάνει παίρνουν τα λεφτά επίδομα τοκετού και λοχείας. Με τα χαρτιά αυτά που θα έχεις από το ΙΚΑ και με άλλη ληξιαρχική πράξη, γιατί πολύ πιθανόν να στην κρατήσουν πας ΟΑΕΔ και παίρνεις και τα υπολοιπα χρήματα.

Ελπίζω να σε βοήθησα και σύντομα να έχουμε καλά νέα και να μην χρειαστεί η πρόκληση. Αυτό περιμένω και εγώ με αγωνία, να σπάσουνε τίποτε νερά, κάτι σε ροζ, για να δούμε.

dYU4p3.png

Μπλουμπλου μου, ευχαριστω πολυ!!! Τα ειπα ολα στον αντρα μου για να παει την επομενη μερα γιατι εχει μονο δυο μερες αδεια!!

Αχ, κι εγω ευχομαι να δουμε κατι σε ροζ η να σπασουν τα νερα.. Θα πας κι εσυ με προκληση αν δεν γινει κατι, ε;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Αν στην κολπική εξέταση δει ότι ο τράχηλος είναι μαλακός και έχω διαστολή κια το μωρό βρίσκεται σε καλό βάρος, θέλουμε μέχρι 3 κιλά, θα μπω το Σάββατο 21, Συσπάσεις έχω αρκετές, ήταν καλό το καρδιοτοκογράφημα.

Δεν θέλουμε πιο μεγάλόο μωράκι, γιατί θα δυσκολευτώ πολύ, ο γιος μου γεννήθηκε 3 κιλά ακριβώς, μου σπάσανε τα νερά 15 μέρες πριν την πιθανή ημερομηνία και δυσκολεύτηκα λίγο λόγο του ότι το ηβικό οστό είναι χαμηλά και έκλεινε κατά κάποιο τρόπο την είσοδο, στο τσάκ γλίτωσα την καισαρική και γι' αυτό το λόγο δεν μου έκανε και επισκλητήριο για να νιώθω και να μπορώ να σπρώξω.

Θέλω να ελπίζω ότι και η μπουμπού δεν θα αργήσει και βασικά προτιμώ να γίνουν όλα φυσιολογικά χωρίς να επέμβουμε είναι το καλύτερο και για μας και για τα μωράκια. Ελπίζω αυτή την βδομάδα να δούμε κάτι. Αύριο θα πάρω το γιατρό να κλείσουμε ραντεβού για κολπική εξέταση και θα κάνω πάλι και καρδιοτοκογράφημα.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...