Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερούδια σε όλα τα κοριτσάκια με τα σποράκια, τι κάνετε, απ' ότι διαβάζω σας έβαλα ιδίες για στολισμό, λέω Κυριακή ή Δέυτέρα να στολίσω, το περιμένω ο μικρός με μεγάλη χαρά, ήδη ακούμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σπίτι και διαβάζουμε παραμυθάκια.

Χριστινάκι περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου,

ΚΑΤΕΡΙΝΑ μου και εγώ μια απο τα ίδια με τις ανακατωσούρες, όλο λέω είμαι καλύτερα όλο εμφανίζονται.

Μαράκι μου κάνε λίγο υπομονή, να σκέφτεται θέτικά σημαίνει ότι όλα πάνε καλά, οι ορμόνες δουλεύουν καλά. Ξέρω είναι κουραστικό, αλλά σε λίγο καιρό θα σου περάσουν.

tzo28 καλώς ήρθες, μαζί έχουμε αυχενική της 29/11 και έχω μεγάλη αγωνία.

Εύα μου τι ωραία με τα ανιψιάκια σου, τέλειο, που να δεις του χρόνου με το μωράκι σου,όλα θα είναι τόσο όμορφα.

Τα πρώτα χρόνια του γάμου μας δεν έφτιαχνα μελομακάρονα κουραμπιέδες, μας έδινε η μητέρα μου, απ' όταν απέκτησα το μικρό, φτιάχνω για να βλέπει, να τηρούμε και τις παραδόσεις και να μυρίζει και το σπιτάκι μας, φέτος προετοιμάζεται να φτιάξεις και αυτός τα γλυκάκια του. Θα κάνουμε μια κουζίνα καταλαβαίνετε πως, αλλά χαλάλι του.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσαρες!τι κανετε?δε προλαβαινω να μπαινω συχνα γιατι η κορουλα μου μου απορροφα ολο το χρονο,οταν δε ειμαι ξαπλα απο τους εμμετους:confused:.δοξα τω Θεω,εχω πολυ βοηθεια απο τη μανουλα μου(σε λατρευω μαμακα μου).και η πεθερα μου ειναι προθυμη αλλα φυσικα νιωθω πιο ανετα με τη μαμα μου κ ειναι κ μακρια.

ανοιγει σημερα ο κυκλος των αυχενικων.περιττο να σας πω οτι εχω τρελγχος αλλα η θετκη σας ενεργεια και οι ευχες σας μου δινουν δυναμη.να ειστε καλα βρε κοριτσια,ευχαριστω πολυ!!!

περναει ο καιρος ετσι?σε λιγο θα συζηταμε για β επιπεδου κ για μαιευτηρια!!!φιλια σε ολες

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Και εγώ σκέφτομαι το ΣΚ να στολίσω..Για τον μικρό βέβαια! Αλλά και για να φτιάξει η διάθεσή μας!!!! Βέβαια φοβάμει ότι θα το καταστρέψει και έτσι σκέφτομαι να το βάλω στη βεράντα. Θα δώ!

Καλη επιτυχία τιτίνα στην αυχενική...!!!!!Υπέροχα νέα εύχομαι..

bloublou Από πιο μέρος της Κεφαλονιάς είσαι;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα σας μανουλες !!!

Αχ ανατριχιαζω στην ιδεα οτι σε λιγο θ αμιλαμε και γι ατα μαιευτηρια !!! Ποποπο......

Τζινακι μου κ γω το ειπα στο γιατρο μου οτι θελω υπερηχο στο σπιτι κ φυσικα γελαγε κ με κοροιδευε !!! χιχιχιχιιχ!!!!!!!!!!

Καλη επιτυχια μας απο δω και μπρος και στις αυχενικες !

ολα να μας πανε τελεια κια καθε μερα να γινομαστε ολο και πιο ευτυχισμενες !!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα σας μανουλες !!!

Αχ ανατριχιαζω στην ιδεα οτι σε λιγο θ αμιλαμε και γι ατα μαιευτηρια !!! Ποποπο......

Τζινακι μου κ γω το ειπα στο γιατρο μου οτι θελω υπερηχο στο σπιτι κ φυσικα γελαγε κ με κοροιδευε !!! χιχιχιχιιχ!!!!!!!!!!

Καλη επιτυχια μας απο δω και μπρος και στις αυχενικες !

ολα να μας πανε τελεια κια καθε μερα να γινομαστε ολο και πιο ευτυχισμενες !!!!!!!!!!!!!!!!

Kι ομως....να δειτε οτι θα περασει πολυ γρηγορα ο καιρος....

κ τοτε θα λεμε για το πως κλωτσανε τα μωρακια!!!

Πραγματικα ειναι ενα θαυμα.....αυτο που μας συμβαινει!!!:lol:

Αντε κ θα περιμενουμε πως κ πως την εμπειρια απο την πρωτη αυχενικη....:mrgreen:

Διαφημίσεις

Και εγω πιστευω φιλεναδιτσες μου, οτι ο καιρος θα περασει πολυ γρηγορα...

Σαν χθες δεν ειναι που μαθαμε οτι ειμαστε εγκυες???

Και τωρα κοντευουμε να τελειωσουμε το 1ο τριμηνο...

Και απο την στιγμη που θα αρχισει να μας κλωτσαει κιολας...

θα περασει κ καιρος νερακι...

Νυσταζω παρα πολυ σημερα...θα με παρει ο υπνος πανω στο ποντικι..

2077961ydy603zegf.gif

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

τι κανουν τα κοριτσακια??

καλα μονο εγω δεν νυσταζω?

μιλαμε δεν εχω καθολου υπνηλια..

ειχε ερθει μια φιλη και πιναμε καφεδακι στην βεραντα, ειχε ηλιο μεχρι πριν λιγο.

καλα μου εχετε βαλει ιδεα να στολισω και επισης δεν κρατιεμαι για αυρι που θα παω στον γιατρο.

εχω και λιγη αγωνια αν θα ειναι ολα εκει στην θεση τους....

Καλες μου, εγω νυσταζω αλλα δεν κοιμαμαι!!!Απλα η αυπνια με εχει κανει κομματια, σερνομαι απο την κουραση, νιωθω συνεχεια απιστευτα κουρασμενη!!!

Ολα στη θεση τους θα ειναι Μαρακι μου!!!Ολα θα ειναι μια χαρα!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Και εγώ σκέφτομαι το ΣΚ να στολίσω..Για τον μικρό βέβαια! Αλλά και για να φτιάξει η διάθεσή μας!!!! Βέβαια φοβάμει ότι θα το καταστρέψει και έτσι σκέφτομαι να το βάλω στη βεράντα. Θα δώ!

Καλη επιτυχία τιτίνα στην αυχενική...!!!!!Υπέροχα νέα εύχομαι..

bloublou Από πιο μέρος της Κεφαλονιάς είσαι;;;

Kατερίνα μου καταγωγή έχω από Ληξουρι, έμενα σε χωριό μέχρι και την έκτη δημοτικού μετά μετακομίσαμε Αργοστόλι, είμαστε πολύ καλά, όλα στα πόδια μας,κοντά, η θάλασσα, πολύ σημαντικό την ευχαριστηθήκαμε όλο το καλοκαίρι, εντάξει δεν έχουμε τις πολλές επιλογές να βγούμε αλλά μη νομίζεις τώρα με το παιδί δεν υπάρχει και χρόνος, οπότε δεν μας φαίνεται. Πριν το παιδί ανεβαίναμε συχνά Αθηνα για ΣΚ, τώρα δύσκολο.

Κορίτσια μια και λέτε για αυπνία, είχα πολύ έντονα στη πρώτη εγκυμοσύνη, πολλη σπαστικό ναέίσαι κομμάτια κια να μην μπορεις να κοιμηθείς.

Η κουμπαρούλα μου και στα δυο της παιδιά έριχνε υπνους πολυτελείας, αφού την έπαιρνα το απόγευμα τηλέφωνο, μου έλεγε κοιμάμαι, το έκλεινε και ξανακοιμότανε, φοβερή.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

τι κανουν τα κοριτσακια??

καλα μονο εγω δεν νυσταζω?

μιλαμε δεν εχω καθολου υπνηλια..

ειχε ερθει μια φιλη και πιναμε καφεδακι στην βεραντα, ειχε ηλιο μεχρι πριν λιγο.

καλα μου εχετε βαλει ιδεα να στολισω και επισης δεν κρατιεμαι για αυρι που θα παω στον γιατρο.

εχω και λιγη αγωνια αν θα ειναι ολα εκει στην θεση τους....

Μαράκι μου όλα θα είναι εκεί, με τόσες αναγούλες και εμετούς μη σε ανυσηχεί τίποτα, όλα πάνε ρολόι θα δεις. Η φύση κάνει καλά τι δουλειά της.

dYU4p3.png

Καλησπερα μελλουσες μανουλες!

Τι κανετε?

Εγω σημερα ειχα απιστευτους πονους στην μεση,ευτυχως υποχωρησαν λιγο με τον μεσημεριανο υπνο!

Εμεις θα στολισουμε το Σαβ/κυριακο λεμε,μιας και ειναι τα πρωτα μας Χριστουγεννα παντρεμενοι,αλλα και εκτος αυτο αμα θα γυρισουμε απο αθηνα θελω να ειναι ολα ετοιμα!

Σημερα λεμε το βραδυ να παμε μια βολτουλα μιας και απο αυριο παει παλι στην δουλεια ο αντρας μου απο αδεια,ελπιζω να νιωθω καλα και να μπορω,καλο ειναι να ξεσκασω λιγο!

Καλο απογευνα και βραδακι να περασετε και θα τα πουμε αυριο παλι!

Αντε ναυπομονω να ακουσω και για την αυχενικη διαφανεια απο την Τιτινα,αλλα και οι δικες μας δεν αργουν!

Καλησπέρα!! Χριστινάκι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! Τι ώρα θα πήγαινες?? Να μας πείς γρήγορα τα νέα μιας και είσαι η πρώτη που ανοίγει το δρόμο των αυχενικών!! Θέλω τέλεια περιγραφή, ναί????

Κοριτσάκια μου εμείς θα στολίσουμε σήμερα...όχι βέβαια πως έχω την αντοχή αλλά δεν μπορώ να το αναβάλω άλλο..!!

Υ.Γ. Υπνηλία??? Από αυτό άλλο τπτ...αλλά το θέμα είναι πως το βράδυ δεν κοιμάμαι καθόλου καλά...βλέπω πολλούς εφιάλτες και ξυπνάω, εννοείται πως θέλω και τουαλέτα και μετά δύσκολα με παίρνει ο ύπνος..!! Όλη μέρα όμως είμαι σαν φυτό..και έχω και ένα τσούξιμο στα μάτια...!!!

κοριτσια τι ωρα θα πηγενε το Χριστινακι, αντε εχουμε αγωνια!!!

καλα εγω εχω αρχισει και μετραω αντιστροφα για αυριο....

να σας πω και το αλλο, σημερα μαγειρεψα μετα απο κανα μηνα....

εκανα πατατες και αυγα τηγανητα και το κυριοτερο τα εφαγα κιολας..

καλα νιωθω πολυ περηφανη...

κοριτσια τι ωρα θα πηγενε το Χριστινακι, αντε εχουμε αγωνια!!!

καλα εγω εχω αρχισει και μετραω αντιστροφα για αυριο....

να σας πω και το αλλο, σημερα μαγειρεψα μετα απο κανα μηνα....

εκανα πατατες και αυγα τηγανητα και το κυριοτερο τα εφαγα κιολας..

καλα νιωθω πολυ περηφανη...

Απλά τα συγχαρητήρια μου!! Καταρχήν νομίζω πως πρέπει να είσαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που γεύτηκες ξανά φαγητό!!! Μη το ματιάξουμε αλλά νομίζω φιλενάδα πως τα δύσκολα περνάνε σιγά σιγά!! Ο άντρας σου φαντάζομαι χαρά που θα έκανε..!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...