Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας και παλι φιλεναδιτσες!!!!

σημερα εχουμε πολυ ευχαριστα νεα, αντε θα τα εχει παει σιγουρα καλα ο μπεμπης μας!!!!

Λιζακι περιμενουμε τα νεα σου..

Μαριλου μου, ποσο σε σκεφτομαι να ξερεις.. αντε τα διδυμακια καλα κρατουν και θα τα καταφερουν να μεγαλωσουν και αλλο μεσα στην κοιλιτσα σου καλη μου!!

λοιπον τελειωσα τον καλωπισμο και τωρα μπορω να σας βαλω τις φωτο

post-27078-14825440748799_thumb.jpg.JPG]

post-27078-14825440749228_thumb.jpg.JPG]

post-27078-14825440749463_thumb.jpg.JPG]

post-27078-14825440749705_thumb.jpg.JPG]

post-27078-14825440749952_thumb.jpg.JPG]

το κρεβατι που βλεπετε θα παει τερμα γωνια και το καλοριφερ θα παει διπλα στην μπαλκονοπορτα.

η κουνια θα μπει καθετα στις ριγες και απεναντι η αλλαξιερα.

τα υπολοιπα θα τα δειτε οταν μπουν και τα επιπλα..

φιλακια!!

Λιζακι να σας ζησει το μπεμπε σας!!!!! Μπραβο, ολα καλα πηγαν, με το καλο να μας γραψεις τα νεα σου!! Κ η επεμβασουλα τπτ δεν ειναι!

Αχ! γενναμε σιγα σιγα!! Δεν το πιστευω!

Μαρακι, πολυ ομορφο το δωματιο. Με το καλο να γεμισει με την μικρη καραμελα σου!

Εχω διαφορα νεα, αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη σημερα, που δεν εχω ορεξη να γραψω περισσοτερα. Τρωω τις φραουλες μου και σας διαβαζω.

wcBmp3.png

Μπήκα για μια γρήγορη ματιά μήπως έχουμε νέα από τα κορίτσια μας,,

Maraki υπέροχο το δωματιάκι της καραμελίτσας, δεν κατάλαβα μόνο το κρεβάτι που θα χρειαστεί!!!!!!!!! Το ροζ κουφετί του τοίχου ονειρικό, να το χαρεί η μπουμπού σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω να ενημερώσω όλα τα κορίτσια του topic μας, μανούλες Ιουνίου, ότι θα κάνω αναφορά στον admin για το μέλος aobatsan,,,,

Παραθέτω το απόσπασμα που με ενόχλησε, να λάβετε όλες γνώση,,μήπως κ γίνει ομαδική αναφορά!!!!!

Έγραψε η aobatsan : "σεξακια βλέπω!!! Απ΄ολα έχει ο μπαξες

Εμείς πάντως εκτός από το 1ο τρίμηνο που είχα τα μικροπροβληματακια με τις αιμμοραγιες και τη λήψη τροφοβλαστη, δεν το έχουμε εγκαταληψει το σπορ

τώρα εδώ και 10 μέρες το κοψαμε πάλι μέχρι να μπω στο μήνα μου, όπως μας είπε η γιατρός, και μετά ξεκινάμε πάλι εντατικά"

Ντροπή κ πάλι ντροπή:tongue::tongue::tongue::tongue:

Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σκοινί????:tongue::tongue:

Όλες αναφορά στην aobatsan παρακαλώ:tongue::tongue::tongue:

Αααααχχχχχχ ατιμούλα μας ισοπέδωσες:tongue::tongue:

Αναφοραααααααα

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Μπήκα για μια γρήγορη ματιά μήπως έχουμε νέα από τα κορίτσια μας,,

Maraki υπέροχο το δωματιάκι της καραμελίτσας, δεν κατάλαβα μόνο το κρεβάτι που θα χρειαστεί!!!!!!!!! Το ροζ κουφετί του τοίχου ονειρικό, να το χαρεί η μπουμπού σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω να ενημερώσω όλα τα κορίτσια του topic μας, μανούλες Ιουνίου, ότι θα κάνω αναφορά στον admin για το μέλος aobatsan,,,,

Παραθέτω το απόσπασμα που με ενόχλησε, να λάβετε όλες γνώση,,μήπως κ γίνει ομαδική αναφορά!!!!!

Εμείς πάντως εκτός από το 1ο τρίμηνο που είχα τα μικροπροβληματακια με τις αιμμοραγιες και τη λήψη τροφοβλαστη, δεν το έχουμε εγκαταληψει το σπορ

τώρα εδώ και 10 μέρες το κοψαμε πάλι μέχρι να μπω στο μήνα μου, όπως μας είπε η γιατρός, και μετά ξεκινάμε πάλι εντατικά"

Ντροπή κ πάλι ντροπή:tongue::tongue::tongue::tongue:

Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σκοινί????:tongue::tongue:

Όλες αναφορά στην aobatsan παρακαλώ:tongue::tongue::tongue:

Αααααχχχχχχ ατιμούλα μας ισοπέδωσες:tongue::tongue:

Αναφοραααααααα

χαχαχαχαχα Βανιλια!!!!

Ειπα να μην μιλησω και γω αλλα μια απο τα ιδια με την aobatsan!! Βασικα σε αυτο το θεμα, αν καποιος δεν εχει ορεξη ειμαι εγω! Ο αντρας μου κυριολεκτικα με κυνηγαει!! ΚΑι για να μην κανουμε τπτ τον 8ο μηνα, του ειπα οτι εχω διαβασει οτι δεν κανει. Το "κακο" ειναι, οτι στο μαθημα ανωδυνου που παρακολουθησε μας ειπε η μαια οτι τον 9ο μηνα επιβαλεται το πιτσι πιτσι για να ωριμασει ο τραχηλος. Κατι χαμογελα ο δικος μου μεχρι τα αφτια χαχαχαχαχα

wcBmp3.png

Σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις ευχές σας. Έπιασαν τόπο κ όλα πήγαν καλα με την επέμβαση. Τώρα θα περιμένουμε να αναρρώσει! Φιλια πολλα, νεότερα αυριο

Λιζακι μου, πολυ καλα τα νεα σου, μπραβο στο μπεμπη μας!!!

περιμενουμε νεοτερα, φιλακια πολλα!!

μινουλα πως εισαι κοπελα μου? ολα καλα? γραψε μας τα νεα σου οταν μπορεσεις..

εγω παλι λεω να μην κανουμε αναφορα, ας αφησουμε και ενα μελος της παρεας μας να κανει και κατι!!!!:cool::cool:

αφου εμεις τζιφος...

Βανιλακι το κρεβατι, θα μεινει στην ακρη προς το παρον για να μπορει να κοιμαται η μαμα μου ή εγω αν χρειαστει τον πρωτο καιρο. Αν δουμε ομως οτι κλεινει πολυ το χωρο με την κουνια και την αλλαξιερα και αν η μπεμπα μας κοιμαται μια χαρα μονη της,

θα το βγαλουμε και θα βαλουμε ισως καποια πολυθρονα που θα γινεται κρεββατι.

Χαιρομαι πολυ σου σας αρεσε.. σας ευχαριστω πολυ!!

θα δειξει φανταζομαι ακομα καλυτερο με τα υπολοιπα πραγματα.

μπηκα στα γρηγορα για μια καληνυχτα !!!!

μαρακι υπεροχο βγηκε !!!! μενει να το δουμε ολοκληρωμενο !!! ποτε με το καλο ? βλεπεις περασα κιολας στο επομενο βημα !!!! δειχνει υπεροχο με το καλο να μπει η μπεμπουλα σου μεσα !!!

λιζακι μπραβο κοριτσαρα μου τελεια τα νεα σας !!!!! ημουν σιγουρη οτι ολα θα πηγαιναν καλα !!!!!! καλη επιστροφη στο σπιτακι σας !!!

βανιλακι συμφωνω μαζι σου ! παμε βουρ για αναφορα που μας το λεει κ ετσι χυμα η αθεοφοβη !!! χαχαχαχαχαχαχαχαχχ!!!!!!!!!!!!!!

αυτα γλυκουλες μου θα τα πουμε μαλλον το πρωι τωρα πολλα φιλακια !!!

Βιργινακι μου, περιμενουμε τα επιπλα να βαφτουν μεσα στην εβδομαδα και μετα θα τα βαλουμε.

ο αντρουλης θελει βεβαια κουρτινα και προικα στην κουνια να τα βαλουμε τις τελευταιες μερες αλλα θα δουμε, εγω θελω νωριτερα..

Διαφημίσεις

Λιζακι μου να σου ζησει κοπελα μου ο πριγκηπας σου

παντα γερος,καλοτυχος κ ευτηχισμενος.Και με την

επεμβασουλα ολα καλα μπραβο,σιδερενιος με το καλο

να πατε σπιτακι σας.:D

Μαρακι μου φοβερο το δωματιο της καραμελιτσας σου.

Με το καλο να το γεμισει η μπουμπου σας.

Σας καληνυχτιζω κουκλες τα λεμε το πρωι,φιλια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Kαλημερούδια σε όλες τις μέλλουσες μανούλες και τα μωράκια μας.

Λιζάκι μου μπράβο όλα πήγαν καλά, η Παναγίτσα έβαλε το χεράκι της, υπομονή κια σύντομα σπιτάκι σας με τον μικρό σας Πρίγκηπα.

Μαράκι τέλειο το δωμάτιο. Και γω για τον ίδιο λόγο κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο να κοιμάμαι εκεί μαζί με την μπουμπού.

Μινούλα μια χαρά σας βρίσκω, εγώ τον παρακαλάω έστω και τώρα να κάνουμε κάτι, αλλα γιοκ, αποκλείεται λέει.

dYU4p3.png

καλημερουδια !!! υπεροχη κ η σημερινη μερα !!! μακαρι να μεινει ετσι ο καιρος κ να μην χαλασει !!!

Βλεπω το θεμα ''αγκαλιτσες'' συνεχιζεται !!! χαχαχαχ!!! κοιτα που μας το παιζουν κ δυσκολοι οι αντρες μας !!! τς τς τς προτεινω εκδικηση !!!! αχαχαχαχαχαχα!!!

μαρακι κ γω λεω να τα βαλεις κ να τα εχεις ετοιμα δεν θα παθουν απολυτως τιποτα καλε κ μολις ερθει η μικρη αν θες καποια στιγμη τοτε κανετε ενα φρεσκαρισμα !!!

εγω τα εχω τοσο καιρο δεν εγινε κ κατι μωρε !!! μην ειμαστε κ τελειως στην τσιτα !!!!

Αυτα κοριτσαρες μου παω για μπανιο κ θα ετοιμαστουμε, ειμαστε καλεσμενοι στης κουνιαδας μου για φαγητο σημερα οποτε θα γυρισουμε απογευμα !!!!

Καλα να περασετε σημερα, εκμεταλευτειτε τη μερα !!! φιλακια !!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα κουκλίτσες μου:tongue::tongue:

χαίρομαι που είστε καλά και που το μωράκι της Λίζας μας αναρρώνει........:P:p

να πάνε όλα καλά για όλες μας.........

Mαράκι υπέροχο χρώμα το δωμάτιο σας.είναι το ίδιο που έχω και εγώ αλλά εγώ τον έναν τοίχο τον έχω κροκί και φυσικά έχω και εγώ κρεββάτι γιατί τον πρώτο καιρό με τον θηλασμό δεν θα αντέξω πολλά δρομλόγια.

πολλά φιλάκια σε όλες και να θυμάστε.......η εκδίκηση είναι ένα πίατο που τρώγετε κρύο...........θα τους εκδικηθήτε μετά τους αντρούληδες που τώρα δεν σας κάθονται........:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα φουσκωμένα κοιλουμπάκια

Lisaki περιμένουμε νεότερα,,,

Μινούλα???????? κι εσύ τέκνο Βρούτε????? αναφορά παρακαλώ και'συ ατιμούλικο:tongue:

Maraki και Bloublou αν κατάλαβα καλά, τις μπεμπούλες με το που θα γυρίσετε από το μαιευτήριο θα τις κοιμίσετε στην κούνια κι εσείς μαζί τους στο κρεβατάκι??? Εμείς αποφασίσαμε τους 3 πρώτους μήνες στην καλαθούνα μαζί μας, στο δωμάτιό μας,,,

Virgi θα κάνουμε σημαία μας αυτό που έγραψε το Linaki ".η εκδίκηση είναι ένα πίατο που τρώγετε κρύο...........θα τους εκδικηθήτε μετά τους αντρούληδες που τώρα δεν σας κάθονται........"

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...